מדהים כל הייפ סביב האפליקציה YesGO של יס וההשקעה של יס עליה...

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78972
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אכן, מה שהכי מפריע לי היום זה מספר המכשירים שאפשר לחבר לחשבון אחד. אני לא מקבל את זה שזה מפריע להם למכירות להגדיל את המספר מ-4 ל-2.

אצלנו בבית זה המחסום העיקרי של שימוש ביס גו באופן רציף. אני אישית לא נותן לילדים שלי גישה לאייפד שלי, כך שהמכשיר השני באמת כל הזמן דורש ממני לנתקן מכשיר אחר ולחבר אותו לחשבון (פעולה מעיקה במיוחד). אישית הייתי רוצה לראות 4-5 מכשירים מחוברים לחשבון, כאשר המגבלה העיקרית צריכה להיות שבו זמנית רק מכשיר אחד יכול להזרים תוכן.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

liam כתב: לדעתי YesGo ממש רחוקה מלממש את הפוטנציאל שלה, היא מוגבלת ל- 2 מכשירים בעוד שבמשפחה ממוצעת יש 4-8 מכשירים, אפשר להשתמש בה באופן כללי רק עם Wi-Fi ועוד לא יצא לי לראות מישהו משתמש בזה במקום כלשהו (כולל רכבת, בתי קפה וכו').
.
...
·

איף איזה שטיות, זה שלא יצא לך להשתמש, זה אומר ,אתה החלטת שזה שמיש רק ברשת אלחוטית.

יפה.

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 287

שליחה

MARSTN כתב:
...
...
2 ממירים בסלון ,אז 2 כבלים לטלווזיה ,ומה עושים עם השלט ,

לאן הוא מכוון לממיר 1 או 2 ואז צריך את השלט של הטלווזיה לעבור ל PIP ובכמה טלווזייות יש PIP ,נדיר .

לא יותר פשוט הכל בשלט אחד וממיר אחד ,שתצא לפרסומות או בליגת האלופות ,תזכור אותי ואת PIP !!!

ההבדל ב YES GO ל PIP הוא כמה אחוז משתמשים בזה , משום מה באופן טבעי שאתה מול הטלווזיה

יש סיכוי שתשתמש יותר ב PIP בלחיצת כפתור מאשר תצא מהבית ותתחיל לחפש לראות תוכן ,

שהרי לא יוצאים מהבית לראות טלווזיה ,למעט מכורים וכידוע הם אחוז קטן .

אגב גם להוט יש אפלקציה כבר שנים לראות תכנים שלה כולל מערכת הפעלה Windows ,ידעתם את זה !!! מ 2012 .

,נזכרתי בזה רק בגלל השרשור הזה ,אף אחד לא קפץ על זה , אני אף פעם לא השתמשתי בזה,אפילו פעם אחת !!! .

שורה תחתונה: זה נראה יותר הגיוני שב YES יהיה PIP מאשר להוט תכנים בסמארטפון בחינם שכן כבר יש להוט

אפלקציה דומה והיא יכלה לשדרג אותה בקלות ,לא נראה לא שתעשה את זה .
...
·
1. כתבתי מנסיוני, PIP זה גימיק נחמד ולא יותר ולדעתי האישית ממש לא שימושי. יש לי שלט הרמוני וניתן לתכנת אותו ולשלוט ב2 הממירים במקביל מאותו שלט כך שלמרות שזה נוח, לי זה לא היה שימושי. (חוץ ממקרים נדירים - משדר בחירות למשל)

2. לראות תוכן מחוץ לבית זה לא "לחפש". אתה יכול להיות בנסיעה ברכבת או באוטובוס, בעבודה שיש משחק חשוב, במקום שאין טלויזיה וצריכים לראות משהו בלייב, במילואים, לילדים שעושים רעש ברכב ועוד ועוד.

3. אתה לא באמת משווה בין אפליקציית VOD כמו שיש לכל האתרים כמעט לבין אפליקציה שמאפשרת לצפות ב50 ערוצים בלייב (כולל ערוצי ספורט) ובאלפי תכני VOD, תהיה רציני.

3. בהמשך לתגובות אחרות שלך: הyesGO עובד מעולה גם ב3G.

4. עדיין לא הסברת למה זה שימושי... מתי בדיוק ובאיזו תדירות צריך לראות 2 תוכניות במקביל?

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

oferlaor כתב:אכן, מה שהכי מפריע לי היום זה מספר המכשירים שאפשר לחבר לחשבון אחד. אני לא מקבל את זה שזה מפריע להם למכירות להגדיל את המספר מ-4 ל-2.

אצלנו בבית זה המחסום העיקרי של שימוש ביס גו באופן רציף. אני אישית לא נותן לילדים שלי גישה לאייפד שלי, כך שהמכשיר השני באמת כל הזמן דורש ממני לנתקן מכשיר אחר ולחבר אותו לחשבון (פעולה מעיקה במיוחד). אישית הייתי רוצה לראות 4-5 מכשירים מחוברים לחשבון, כאשר המגבלה העיקרית צריכה להיות שבו זמנית רק מכשיר אחד יכול להזרים תוכן.
...
·אז איזו עוד סיבה יכולה להיות למגבלה של 2 מכשירים ?
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

יתכן שזה בא מהחוזה של התוכן. אין לי מושג.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974

שליחה

oferlaor כתב:יתכן שזה בא מהחוזה של התוכן. אין לי מושג.
...
·זה בטוח נגד איחוד מנויים. זה מאד מקובל בסוג שירות כזה. ככה זה גם בנטפליקס. אולי לא אותם מספרים אבל אותו רעיון

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

לא מדוייק. בנטפליקס יש מגבלה על חשבונות בת ועל סטרימים מקבילים. אין מגבלה על מספר מכשירים.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

תקווה שיס ירימו את הכפפה.

שליחה

:Dילא אתגר להנהלת יס,להוסיף את הפיפ בממיר הטוטאל דור 5.
העלות זה תוכנה ומימשק חדש,הריי יש 2 טיונרים בממיר.(אנו צופים ומקליטים 2 תוכניות במקביל.)
זה רק ענין של עלות מול תועלת.
צריך לעשות סקר כמה משתמשים בזה אוןליין?
במסך פשוט יש תפונקציה הזאת לכול טלוויזיה שנמכרת.
הענין שאתה צריך להתחבר ליס בדיגיטאל והוט באנאלוגי.
למי ששמחובר לאינטרננט/טלפון של הוט ושכחו פילטר,הוא צופה בPIP כשהוא מנוי לטלויזיה של יס.
ככה לפחות אני צופה שנים רבות בPIP.
תקווה שיס ירימו את הכפפה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

הם ממש צריכים לחקות את נטפליקס
התקנות מרובות
שימוש בו זמנית ממכשיר אחד פר יוזר
וכל יוזר הוא בעצם ממיר קיים
העם דורש..... כל מיני דברים

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267

שליחה

smallville4r כתב:נו, הנה שב לו עוד פעם הטרול היחצני של HOT... (ועוד עם משתמש רדום שהיה לו). פשוט לא מפסיק לחדש... :roll:
ואם אפשר לחסום לו גם את שליחת הודעות פרטיות, כדי שהוא גם לא ייצור איתי קשר.
...
·ליאם זה לא ראול, MARTSN או איך שקוראים לו זה ראול (הסגנון כתיבה שונה מאוד)
ויס מגבילה מהסיבה הפשוטה שהיא חוששת שאם יהיו יותר משתמשים אז מישהו פשוט ינתק את המנוי שלו ויעביר לטלויזיה מהאפליקציה

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056

שליחה

Eksh כתב:
...
...
·ליאם זה לא ראול, MARTSN או איך שקוראים לו זה ראול (הסגנון כתיבה שונה מאוד)
ויס מגבילה מהסיבה הפשוטה שהיא חוששת שאם יהיו יותר משתמשים אז מישהו פשוט ינתק את המנוי שלו ויעביר לטלויזיה מהאפליקציה
...
·

אני יודע. ההודעה שלי אכן כוונה ל- MARSTN ובשום אופן לא כוונה לפותח השרשור,
וראול שאתה מכיר זה אחד המשתמשים היותר מאוחרים של NEW_WAVE שהוא המשתמש המקורי שממנו הטרול הזה התפתח לכדי עשרות טרולים...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

מה הקשר למעבר לאפליקציה?
מה זה משנה איפה המנוי צופה?
אם הוא לא מנוי גם האפליקציה לא תעבוד לו
העם דורש..... כל מיני דברים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

MARTSN הוקפא עקב שליחת הודעות למספר משתמשים שונים שהתלוננו על הפניות שלו.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974

שליחה

oferlaor כתב:לא מדוייק. בנטפליקס יש מגבלה על חשבונות בת ועל סטרימים מקבילים. אין מגבלה על מספר מכשירים.
...
·צודק, פעם היה לנטפליקס את אותו הדבר והם הורידו את המגבלה של מספר מכשירים רשומים והשאירו רק מגבלות של מספר סטרימים במקביל
http://blog.streamingmedia.com/2011/06/ ... today.html

כנראה זה שלב בהתפתחות ויס לא למדו מנסיונם של אחרים. כשמספיק אנשים יכעסו עליהם על מגבלת מכשירים הם ישאירו רק את מגבלת הסטרימים. בסופו של דבר אני עדיין מניח שהמטרה היא אותה מטרה, שלא כל עם ישראל יראה טלויזיה במחיר של מנוי אחד, יותר הגיוני ליישם עם מספר סטרימים מקבילים מאשר עם מספר מכשירים כי כך זה יותר נוח ללקוח ונותן את אותה תוצאה. אנשים לא ייתנו לחבר שלהם את הסיסמה למנוי שלהם אחרי הפעם הראשונה שהם ייראו שהם משלמים ולא יכולים לראות תוכן כי חבר שלהם שלא משלם צופה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

הרעיון שלהם היה מאוד ברור. הם בתאכלס הודיעו לא פעם שהם יודעים שיש אנשים שמשתמשים בחשבונות משותפים של משפחה או ידידים.

המטרה היתה לגרום להם להתרגל ואז להתחיל להגביל אותם - מה שבוודאות יעלה את החדירה כי יתחיל להפריע למכורים שמישהו מהמשפחה שלהם מונע מהם לראות את התוכניות וישנו את הסיסמאות.

בקיצור, שיטה מעולה לגרום למשפחה וחברים להתמכר לשירות. גם כאן זה יכול להיות ככה. אני מתקשה להאמין שמישהו יתנתק מיס כי הוא מחובר באייפד לחשבון של בן משפחה. מצד שני אני מאמין שאם בן משפחה שאין לו יס יתרגל לשירות הוא עלול להרשם ליס כשיפעילו את המגבלה הזו.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”