·(Y)istarmini כתב:·תמתין בסבלנות יתכן מאוד שנראה שאמזון פועלים לפי הגיון אחר לגמרי שאומר שהלקוח מעל הכל וצריך לעשות הכל פשוט הכל כדי שיהיה מרוצה..........
בעיה עם ה X3000
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
לא הבנתם אותי נכון. גם אני חושב שהלקוח צודק אבל זה לא אומר שאמזון צריכה לספוג נזק של 1000 שח. הרי לא היא יצרה את הרסיבר הפגום. אלא אם כן יש לה סידור כזה או אחר עם רשות המיסים שמאפשר לה להכניס רסיבר חדש ואח להוציא את הפגום ללא כפל מס.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·שירות לקוחות בארץ זה לא שירות לקוחות כמו בחול.... שמה לא מתעסקים מי יספוג כמה ולמהkobbi כתב:לא הבנתם אותי נכון. גם אני חושב שהלקוח צודק אבל זה לא אומר שאמזון צריכה לספוג נזק של 1000 שח. הרי לא היא יצרה את הרסיבר הפגום. אלא אם כן יש לה סידור כזה או אחר עם רשות המיסים שמאפשר לה להכניס רסיבר חדש ואח להוציא את הפגום ללא כפל מס....
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
יש גם דוגמאות הפוכות, קניתי מאמזון כמו רבים אחרים בלורי של מדונה טרם שחרור לקהל הרחב. הדיסק הגיע פגום, מהייצרן, ערוצי ימין לא עובדים. התקלה אצל מאות אנשים. המענה של אמזון היה שתיקה.
כמו שאמרתי גם באיבי חשובה שביעות רצון הלקוח ועדיין הוא זה שישלם את המשלוח חזרה והמיסים אם ידרשו.
מצויין יהיה לגלות שבארועי רסיבר מאמזון יש שרות ללא פשרות. זה מסיר את רוב טענות היבואנים בארץ וזה מעולה.
כמו שאמרתי גם באיבי חשובה שביעות רצון הלקוח ועדיין הוא זה שישלם את המשלוח חזרה והמיסים אם ידרשו.
מצויין יהיה לגלות שבארועי רסיבר מאמזון יש שרות ללא פשרות. זה מסיר את רוב טענות היבואנים בארץ וזה מעולה.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
חברה כמו אמזון היא מתנה משמיים לרשות המיסים ולכן נראה לי נורמלי שבמקרה של החזרות המכס לא תגבה כסף נוסף.
אלפי אנשים רוכשים מאמזון ורשות המיסים במקום לבדוק כל לקוח ולקוח מקבלת אוטומטי חשבונית וכסף מאמזון .
המכס בטוח לא מאמין לאזרחי המדינה כבודדים אבל לגוף ענק כמו אמזון שמכניס למדינה מאות מוצרים ביום קל להאמין כי הכל רשום ומוכח
אלפי אנשים רוכשים מאמזון ורשות המיסים במקום לבדוק כל לקוח ולקוח מקבלת אוטומטי חשבונית וכסף מאמזון .
המכס בטוח לא מאמין לאזרחי המדינה כבודדים אבל לגוף ענק כמו אמזון שמכניס למדינה מאות מוצרים ביום קל להאמין כי הכל רשום ומוכח
בדיוק מתקין את ה-X3000 שלי וגם לי יש בעיה...
נראה לי שכל המשלוח האחרון שלהם היה תקול (הזמנו בערך באותו הזמן...) מה הסיכוי?
בשלי יש סאונד, אבל אין תמונה בכלל - החלפתי כבלי HDMI וגם בדקתי עם המקרן - אין אפילו on screen של המכשיר...
על כל מקרה הצלחתי לעשות שידרוג גירסא דרך התפריט של המכשיר כרגע ואני מקווה שזה ייפתר- אם לא גם אני אפנה אליהם...
haifaboy - כמה שאלות קטנות:
היית צריך לקנפג משהו כדי לראות במסך - או שזה Plug and play ( לצערי אני כבר מנחש את התשובה...).
למי פנית באמאזון ודרך איפה בבקשה?
תודה רבה!!!
בשלי יש סאונד, אבל אין תמונה בכלל - החלפתי כבלי HDMI וגם בדקתי עם המקרן - אין אפילו on screen של המכשיר...
על כל מקרה הצלחתי לעשות שידרוג גירסא דרך התפריט של המכשיר כרגע ואני מקווה שזה ייפתר- אם לא גם אני אפנה אליהם...
haifaboy - כמה שאלות קטנות:
היית צריך לקנפג משהו כדי לראות במסך - או שזה Plug and play ( לצערי אני כבר מנחש את התשובה...).
למי פנית באמאזון ודרך איפה בבקשה?
תודה רבה!!!
הסתדר אחרי העידכון גירסא!!!
רואים תצוגה על המסך...
כבר הספקתי לעדכן את אמאזון והם שלחו לי מייל עם הפרטים על יחידה חלופית שיוצאת אליי- לא נתקלתי בכזה שירות מדהים...
כמובן שמיד עליתי איתם לצ'אט וביטלתי את ההחלפה בהצלחה.
שירות מדהים...
כבר הספקתי לעדכן את אמאזון והם שלחו לי מייל עם הפרטים על יחידה חלופית שיוצאת אליי- לא נתקלתי בכזה שירות מדהים...
כמובן שמיד עליתי איתם לצ'אט וביטלתי את ההחלפה בהצלחה.
שירות מדהים...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ציינתי את זה כמה פעמים גם בשרשורים שלי לגבי אמזון וה 3000 במקרה שלי -
לפני שקניתי, ביררתי עם אמזון ( אנגליה ) מה זמן האחריות שלהם ומה זה כולל.
נאמר לי שיש שנה אחריות של אמזון ולאחר מכן אחריות יצרן ובשנת האחריות של אמזון, במקרה של תקלה במכשיר הם מחליפים לחדש או נותנים החזר כספי מלא.
בכל מה שקשור להחזרות, לפי נסיוני הם לא גובים שקל אחד על משלוח חזרה או המכס של החלופי, מגיע עד הבית ללא שום התערבות נוספת של הלקוח.
לפני שקניתי, ביררתי עם אמזון ( אנגליה ) מה זמן האחריות שלהם ומה זה כולל.
נאמר לי שיש שנה אחריות של אמזון ולאחר מכן אחריות יצרן ובשנת האחריות של אמזון, במקרה של תקלה במכשיר הם מחליפים לחדש או נותנים החזר כספי מלא.
בכל מה שקשור להחזרות, לפי נסיוני הם לא גובים שקל אחד על משלוח חזרה או המכס של החלופי, מגיע עד הבית ללא שום התערבות נוספת של הלקוח.
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
השרות המופלא של אמאזון. המכשיר החלופי הגיע היום והתקן ועובד מעולה . מה שאומר שהמכשיר המקורי לא תקין . עכשיו שימו לב. ניסיתי לברר את עלות המשלוח חזרה דרך UPS והמחיר שקיבלתי היה די מבהיל 1400-1600 שח !! . פניתי לאמאזון , צ'וטטטי עם נציג לקוחות והוא הבטיח לחזור אלי במייל מאוחר יותר. זה המייל שחיכה לי כשהגעתי הביתה :
Hello ,
Thank you for contacting Amazon.co.uk.
My name is Paul, I'm the agent you were chatting with today.
I have spoken with UPS and due to the cost of returning this item there's no need to return it as a one time exception to our normal policy.
You're welcome to keep, donate or dispose of it--whichever option is most appropriate and convenient for you.
Read our Help pages for additional information about returns and refunds.
www.amazon.co.uk/returns
I hope this helps. We look forward to seeing you again soon.
לא חושב שצריך להכביר במילים ..
עכשיו נשאלת השאלה אם יש מישוה באזור חיפה שיכול לתקן את הרסיבר הזה ?? אשמח לקבל המלצות. אגב מי היבואן היום ?? ( בזמנו היו ניופאן )
Warmest regards,
Paul G
Hello ,
I have spoken with UPS and due to the cost of returning this item there's no need to return it as a one time exception to our normal policy.
You're welcome to keep, donate or dispose of it--whichever option is most appropriate and convenient for you.
www.amazon.co.uk/returns
עכשיו נשאלת השאלה אם יש מישוה באזור חיפה שיכול לתקן את הרסיבר הזה ?? אשמח לקבל המלצות. אגב מי היבואן היום ?? ( בזמנו היו ניופאן )
Warmest regards,
Paul G
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·לא יאומן כי יסופר.haifaboy כתב:השרות המופלא של אמאזון. המכשיר החלופי הגיע היום והתקן ועובד מעולה . מה שאומר שהמכשיר המקורי לא תקין . עכשיו שימו לב. ניסיתי לברר את עלות המשלוח חזרה דרך UPS והמחיר שקיבלתי היה די מבהיל 1400-1600 שח !! . פניתי לאמאזון , צ'וטטטי עם נציג לקוחות והוא הבטיח לחזור אלי במייל מאוחר יותר. זה המייל שחיכה לי כשהגעתי הביתה :
Hello ,
www.amazon.co.uk/returns
Warmest regards,
Paul G...
כשיש כזה שרות מי צריך לקנות בארץ ??
בהצלחה ,תהנה מהחדש ובתקווה שגם מהישן ,בדרך כזו או אחרת.
שאפו !!!
נראה לי שרק אצלנו מתפלאים על שירות מהסוג הזה, מה שאצלם זה בשיגרה , אין ספק שהרבה מנותני השירות אצלנו ( לא רק ציוד לאודיופיל )
צריכים ללמוד והרבה ממה שקורה בחו"ל , שיבינו שבגלל שירות חוזרים לאותו מקום , שלא יתפלאו אחר כך שקונים בחו"ל.
נראה לי שרק אצלנו מתפלאים על שירות מהסוג הזה, מה שאצלם זה בשיגרה , אין ספק שהרבה מנותני השירות אצלנו ( לא רק ציוד לאודיופיל )
צריכים ללמוד והרבה ממה שקורה בחו"ל , שיבינו שבגלל שירות חוזרים לאותו מקום , שלא יתפלאו אחר כך שקונים בחו"ל.