גם ליפני רטפון השרות שם היה גרוע ! עד לא קיים !shraga007 כתב:תעיפו את הרטפון האלה...הם עושים לכם רק נזק....
לכל מי שמתלבט לקנות פיליפס פוסט שנתקלתי בפייסבוק
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
נחמד לראות שחברות בודקות בפורום פוסטים לגבי שירות 
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
במטותא, וללא כל כוונה ליצור פרובוקציה, אני לא מאמין שיש לחברתכם מיליגרם של "צער". יחס כזה זה יחס שמשפר היטב תוצאות עיסקיות. פחות הוצאות. נקודה.אלקטרה_ייבוא כתב:לצערנו...
הרבה יותר זול להתחיל לתייחס ללקוחות כמו מפרסם הפוסט בכבוד, רק אחרי שהוא חושף ערוותכם ברבים.
היעדר השירות מצד הרבה ממתחריכם גורם לכך שפשוט אין ללקוחות אלטריבה של ממש, ולכן לא באמת תינזקו מהשחתת תדמיתכם, ע"פ נוהל "זו נבלה וזו טריפה (אבל אני רוצה טלביזיה איכותית אז מה אני יכול לעשות?)".
נ.ב.
קח טיפ בחינם: השימוש בביטוי "זריזות מרבית" מעליב את האינטיליגציה שלנו. להציג נכונות לכבד את צדכם בעיסקה (כן זו עיסקה, נותניי שירות לא עושים ללקוחות טובה) רק אחרי פירסום התלונה מעיד עליכם כאלף עדים.
מצער מאוד שזה השירות שמקבלים בארץ. כיום שירות אלקטרה כבר יצא לקבלני משנה שלכאורה לא באמת אכפת להם מהשירות אותו הם אמורים לספק ועליו אנו משלמים.
לאור סיפורים שהיו כאן באתר בחודשים האחרונים ידעתי שהמסך הבא שלי לא יהיה פיליפס(בגלל אלקטרה), סיפור זה רק מחזק את ההחלטה הזו... אני מניח שגם אמנע ממוצרים אחרים אותם שאלקטרה נותני האחריות.
דרך אגב, היבואן לא צריך להחזיק חלפים 7 שנים? למה מצפצפים על החוק? ולמה לחכות כל כך הרבה זמן ולא לדרוש טלויזיה חדשה במקרה כזה?
לאור סיפורים שהיו כאן באתר בחודשים האחרונים ידעתי שהמסך הבא שלי לא יהיה פיליפס(בגלל אלקטרה), סיפור זה רק מחזק את ההחלטה הזו... אני מניח שגם אמנע ממוצרים אחרים אותם שאלקטרה נותני האחריות.
דרך אגב, היבואן לא צריך להחזיק חלפים 7 שנים? למה מצפצפים על החוק? ולמה לחכות כל כך הרבה זמן ולא לדרוש טלויזיה חדשה במקרה כזה?
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
יש משהו חסר בכל הסיפור העצוב הזה.
יעקב רכש את המוצר באיזו שהיא חנות, היכן השרות והטיפול של החנות בכל העניין?
זה נכון שנותן האחריות זה היבואן, אבל מנסיוני ההולך וגדל ( כן אני מזדקן כנראה) של עשרות שנים, החנויות המתמחות נמצאות במערכת יחסים חיובית עם היבואנים והחנות היא זאת שצריכה לדאוג לכך שהטיפול יגיע בזמן סביר.
זה נכון שנותן האחריות זה היבואן, אבל מנסיוני ההולך וגדל ( כן אני מזדקן כנראה) של עשרות שנים, החנויות המתמחות נמצאות במערכת יחסים חיובית עם היבואנים והחנות היא זאת שצריכה לדאוג לכך שהטיפול יגיע בזמן סביר.
אכן לא צוין היכן קנה את המוצר אך זה לא אמור לשנות - צרכן אמור לקבל שירות ואחריות מהיבואן.
בכל מקרה כמו שציינת כמעט תמיד עדיף לקנות בחנות מתמחה כי לרוב יש שם אדם שאכפת לו מהלקוחות שלו.
בכל מקרה כמו שציינת כמעט תמיד עדיף לקנות בחנות מתמחה כי לרוב יש שם אדם שאכפת לו מהלקוחות שלו.
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
נשבר כאן איזה שיא עולמי... צריך לפנות לספר השיאים של גינס.
חצי שנה המתנה למסך או בעצם לחלק/פנל של מסך שבסופו של דבר גם הגיע תקול
לא אמליץ לרכוש מסכים של פיליפס עד להודעה חדשה.
חצי שנה המתנה למסך או בעצם לחלק/פנל של מסך שבסופו של דבר גם הגיע תקול
לא אמליץ לרכוש מסכים של פיליפס עד להודעה חדשה.
מסכים.shigidar כתב:יש משהו חסר בכל הסיפור העצוב הזה.
זה נכון שנותן האחריות זה היבואן, אבל מנסיוני ההולך וגדל ( כן אני מזדקן כנראה) של עשרות שנים, החנויות המתמחות נמצאות במערכת יחסים חיובית עם היבואנים והחנות היא זאת שצריכה לדאוג לכך שהטיפול יגיע בזמן סביר....
אבל כנראה מדובר באדם נאיבי שהאמין שלא משנה היכן יקנה את המסך הוא יקבל שירות ראוי עבור מסך ששילם עליו במיטב כספו, במילים אחרות....[behave]התבטאות לא הולמת, פניה לגופו של אדם - מרטין [/behave]
מחפש את הזול ? מעניין למה, כאילו שלא מספיק שמשלמים פה פי 3 מהמחיר בחול אתה אומר שבשביל אחריות נורמאלית צריכים לשלם יותר ? אתה צודק כי רווח של עשרות ומאות אחוזים יותר ממה שמרוויחות החנויות והיבואנים בחול לא מספיק לגנבים פה, למה לגנוב בקטן שאפשר לגנוב בגדול וגם לתת שירות ***
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 27/05/2014 11:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
אבל במקרה הנ"ל זה לא העניין, הבחור קנה טלוויזיה שאמורה להיות איכותית, לא איזה מותג "מדבקה", דרך יבואן רשמי והוא מקבל *** של שירות. להשקיע מעל 10,000 על טלוויזיה ואם יש בעיה אז לא עושים כלום? אז בשביל מה שווה כל עניין האחריות?gedman כתב:הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם!
השירות הרע בארץ נובע מזה שהישראלי תמיד מחפש את הזול....
חחח איזה שטויות במיץ, חוק ראשון בכלכלה- הלקוח תמיד יחפש לקנות במחיר הכי זול והמוכר למכור במחיר הכי יקרgedman כתב:הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם!
בכל מדינה בעולם הציבור מחפש את המחירים הזולים
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

ולמסקנה זו הגעת אחרי שקראת שהלקוח שילם 2500 ש"ח רק עבור הרחבת האחריות.gedman כתב:הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם!
רטפון זה לא יבוא מקביל של טלויזיות פיליפס?
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
- gedman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
דיברתי באופן כללי על למה השירות בארץ כזה גרוע, בלי שום קשר למקרה הזה ספציפי.Multimediaman כתב:ולמסקנה זו הגעת אחרי שקראת שהלקוח שילם 2500 ש"ח רק עבור הרחבת האחריות..........
לצרכן הישראלי לא אכפת מאיכות השירות הוא מסתכל נטו על המחיר ושם הוא קונה.
ולכן החנות מנסה למכור בזול וזה כמובן על חשבון שירות לקוחות.
לזה התכוונתי.
הצרכן הישראלי יקרא את הפוסט הזה ויום למחרת ירוץ לקנות פיליפס.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

עם המשפט האחרון שלך, לצערי הרב, אני מסכים.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מחיר הוא תמיד שיקול חזק מאד. בכל קניה, של כל אדם וגוף. (נעזוב גופים מושחתים כרגע) אבל עם השנים, ככל שהתבגרתי, הבנתי שזה לא בהכרח השיקול המרכזי. הסיבה היחידה שלא קניתי פיליפס 6008 בגודל 60 לפני חודשיים היא בגלל שאלקטרה הם היבואנים. היום, אחד הדברים המשמעותיים ביותר בעיניי הוא השירות לאחר המכירה. יבואנים ומשווקים אולי ילמדו את זה ויפנימו רק אם הציבור יצביע ברגליים. אני מדגיש - אולי. לקוחות נוטים לשכוח מהר מאד מי הוא נותן שירות גרוע שרק לפני תקופה קצרה הם פסלו אותו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".