מתסכל כן, מצדיק את כל הטראראם מסביב? ממש לא.
הרי את הכסף קיבלת חזרה מיידית, המוצר כבר לא בחנות, מה יש להתווכח?
נזק לא נגרם לך מעבר לעוגמת נפש מינורית
אני בתור מוכר באיביי עם מחסן ענק של ציוד גם לפעמים נתקל בלקוחות שרכשו מוצר ונגמר במלאי (עקב קניינים מקומיים או הזמנות מאתרים אחרים) מחזירים להם את הכסף ומציעים להם הנחה על משהו , מעולם לא נתקלתי בעקשנות מצד הלקוחות
תקלה בהזמנה מוצר מחנות BUY2USA, וירידת המוצר מהחנות לאחר תיקון התקלה.
לדעתי החלק שהובא מהתקנון לא רלוונטי כי הם כבר לקחו את הכסף. לקוחות הם לא בנק הלוואות. אם צורת העבודה שלהם היא כזו שאין להם מחסן בכלל אז הקנייה חייבת להיות בשני שלבים. הזמנה ורכישה. הם צריכים לגבות את הכסף רגע לפני שהם מנסים לבצע הזמנה מול חול. כמובן שעדיין יש סיכוי קלוש שבאותה דקה בין החיוב לקנייה ייגמר המוצר אבל הסיכוי קטן. חוקי? לא בטוח. שירות ראוי? בטוח שלא. דוגמא מקבילה היא מוצר שהזמנתי במאססדרופ, כשנגמר הזמן של הקנייה הם הודיעו שהספק חזר בו מהצעת המחיר ולכן לא יכולים לספק את המוצר. כפיצוי הציעו הנחה לקנייה עתידית. לדעתי פיצוי סביר.
הבעייה האמיתית היא תודעת השירות בארץ. כדי לא להכליל אני אומר כמעט כל ממזר מלך והציבור נותן לזה להמשיך כי בשביל שקל פחות רוב האנשים ימשיכו לקנות אצל מישהו שנותן שירות גרוע. זו הבעייה האמיתית. אם אתה אתה באמת כועס אל תקנה אצלהם יותר ותפיץ את הסיפור לחבריך שיישפטו בעצמם. לגבי תביע .... בן אדם צריך לדעת לבחור את המלחמות שלו. רק אתה מכיר את הרקע שלך ויכול להחליט אם לבחור להילחם איתם
הבעייה האמיתית היא תודעת השירות בארץ. כדי לא להכליל אני אומר כמעט כל ממזר מלך והציבור נותן לזה להמשיך כי בשביל שקל פחות רוב האנשים ימשיכו לקנות אצל מישהו שנותן שירות גרוע. זו הבעייה האמיתית. אם אתה אתה באמת כועס אל תקנה אצלהם יותר ותפיץ את הסיפור לחבריך שיישפטו בעצמם. לגבי תביע .... בן אדם צריך לדעת לבחור את המלחמות שלו. רק אתה מכיר את הרקע שלך ויכול להחליט אם לבחור להילחם איתם