מחפש לשמוע חוות דעת על Hisense 4k
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8263
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
[left]Testing revealed truly atrocious picture quality that no amount of calibration could fix, and an impoverished feature set that makes the $800 price tag feel too high for this 55-inch contender.[/left]
[left]Picture Quality
How is it that TVs this bad still exist?
[/left]
http://televisions.reviewed.com/content ... e-55k610gw
אין ניסים בתחום הזה. אין להייסנס שום טריק שחברות כמו סמסונג ו LG לא מכירות. זול = ויתורים....
[left]Picture Quality
How is it that TVs this bad still exist?
[/left]
http://televisions.reviewed.com/content ... e-55k610gw
אין ניסים בתחום הזה. אין להייסנס שום טריק שחברות כמו סמסונג ו LG לא מכירות. זול = ויתורים....
זה בסדר תהיה בטוח שהמסך הזה לא 'ירשים' אף אחד! (אלא אם הוא עיוור)Crossover-Shop כתב:בהמשך לשרשור שלכם בנושא מסך 4K של הייסנס
יש לנו אותה בתצוגה אקטיבית בחנות מחוברת לממיר HD של YES
אתם מוזמנים לבוא להתרשם אם זה מסקרן אתכם...
MrHicUp כתב: ואני אמרתי להם, למה??!! סמסונג 6400 55 אינץ' דגם אסיה נמכרת במינימום בזאפ(שזה אומר שמשם עוד ניתן להתמקח) ב6200-6300.
/quote]
אל תטעה.
המחירים של טלויזיות סמסונג בזאפ הם עם יבואן פרללי, המחיר עם יבואן רשמי יקר יותר ואין לך מה להתמקח כדי להוזיל מהמחיר הנמוך ביותר בזאפ....
אבל כאן ההשוואה היא מול הייסנס אז זה שמקבלים טלויזיה מיבואן פרללי ובלי עברית זה חסר משמעות כי נראה לי שגם ההייסנס ככה.
בסופו של דבר מקבלים מסמסונג את אותו מסך בדיוק מבחינת איכות התמונה כמו אצל היבואן הרשמי, וזה עבור 6200 שח. מי שגם ככה מחבר אותה ישירות למחשב לא אמור להרגיש שום הבדל בין טלויזיה מיבוא רשמי או מקביל.
לי נראה שזה תמיד עדיף על הייסנס.
בסופו של דבר מקבלים מסמסונג את אותו מסך בדיוק מבחינת איכות התמונה כמו אצל היבואן הרשמי, וזה עבור 6200 שח. מי שגם ככה מחבר אותה ישירות למחשב לא אמור להרגיש שום הבדל בין טלויזיה מיבוא רשמי או מקביל.
לי נראה שזה תמיד עדיף על הייסנס.
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
טעות בידך:DorM כתב:MrHicUp כתב: ואני אמרתי להם, למה??!! סמסונג 6400 55 אינץ' דגם אסיה נמכרת במינימום בזאפ(שזה אומר שמשם עוד ניתן להתמקח) ב6200-6300.
/quote]
אל תטעה.
המחירים של טלויזיות סמסונג בזאפ הם עם יבואן פרללי, המחיר עם יבואן רשמי יקר יותר ואין לך מה להתמקח כדי להוזיל מהמחיר הנמוך ביותר בזאפ.......
http://store.dailysale.co.il/%D7%A4%D7% ... _UA55F6400
גלול למטה, מפורשות רשום שניתן לקבל אחיות יבואן רישמי ל3 שנים בתוספת תשלום, בעבר עשיתי כך והתוספת היתה אם אנני טועה 300-350 ש"ח, עדיין מחיר אטרקטיבי! בוודאי ביחס לזבל שאותו הם קנו...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מה שמפריד את הגברים מהילדים זה לא סרטון הדגמה ברזולוציה טביעית אלא איך רואים ערוץ 2 ו10. עד כמה הכתוביות נראות טוב ושווה להציץ גם בערוצים עם פס מידע רץ או עם לוגו גדול קבוע והתמונה ברקע זזה.
מסכים(Y)Alon_Solo כתב: מה שמפריד את הגברים מהילדים זה לא סרטון הדגמה ברזולוציה טביעית אלא איך רואים ערוץ 2 ו10. עד כמה הכתוביות נראות טוב ושווה להציץ גם בערוצים עם פס מידע רץ או עם לוגו גדול קבוע והתמונה ברקע זזה....
חבר טוב הזמין אותי לפני כחודש בגאווה לצפות במסך החדש שלו.
בעיקר התלהב מהצבעים "הטבעיים" של המסך, מהשחורים שלו, מהחדות שלו ומהמחיר שקיבל.
אני ממש "סבלתי" מהם, וחשבתי שהדבר האחרון שאפשר לומר שזה אכן כך.
כמובן שלא אמרתי לו דבר. מי מאיתנו צודק ?
אם לא מביאים בחשבון נתונים טכניים שמרבית האנשים לא באמת מבינים בהם ובהנחה שלשנינו אותה חדות ראיה
כנראה ששנינו צודקים.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
השורה התחתונה, משתמש ממוצע לא ירגיש כנראה שינוי לרעה ביחס למסך הקודם שלו ולכן חווית הצפיה שלו לא תיפגע כי בלי שראית משהו טוב יותר, אתה לא מודה לקיומו ולא מרגיש בחסרונו. הרבה מאוד מרוצים מהייסנס. בל נשכח שגם הגודל תורם המון לחווית הצפייה ואף יותר משינוי קטן באיכות התמונה.