שרשור תגובות: רסיבר Pioneer SC-LX57 - שלל תכונות ויכולות באריזה מהודרת

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143

שליחה

redheat כתב:איך הפיוניר בהשוואה ל ONYKYO TX-NR838 ????
...
ניחוש שלי ? תלוי במערכת הכיול של האונקיו .. שעדיין אף אחד לא ממש יודע מה היא עושה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

EyalR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1024

שליחה

תודה לכולם ולישראל על משחק המילים :lol: (רק שאחרי כל כך הרבה שנים חשבתי שתזכור איל עם י' אחת :P )
shay1 כתב:סקירה יפה ומעניינת תודה (Y)
ושוב חבל שהיבואן לא דואג מספיק לחוויית הרכישה ומנסה לחסוך עוד כמה גרושים על חשבון הצרכן
ולא מספק חומר כתוב.
במקום זאת מנפנפים אם איזה דיסק שהופך את כל המכשיר למוצר זול - מבחינתי לפחות.
כל החוויה ברסיברים הגדולים והטובים זה לפתוח את חומר העזר
וליהנות מהכתוב (לפעמים גם בשירותים שם יש לי את הריכוז הגבוה ביותר) .... :)
...
היבואן לא נפנף בזה. אני הייתי מרוצה מהשינוי כי גם ככה אם אני קורא מדריך כתוב אז זה ב- PDF. אני חושב שההשקעה בכל המדריכים וההסברים שבתוך אפליקציית השליטה לא עולים פחות מלהדפיס את גרסאת ה- PDF והם הרבה יותר נוחים.
אישית הייתי שמח לראות את זה בכל החברות (לשירותים יש אייפד :) ).

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

Lior_M כתב:
...
...
ניחוש שלי ? תלוי במערכת הכיול של האונקיו .. שעדיין אף אחד לא ממש יודע מה היא עושה.
...
כולם יודעים מה היא עושה.

היא עושה טוב לסאונד , במרבית המיקרים.

היא עושה את זה בלי אפליקציות,גרפים וצבעים.

men
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866

שליחה

ברצוני לדעת איך מפעילים את התוכנה ICONTROLAV2013 של פיוניר

הורדתי את התוכנה לאייפון חיברתי את האיפון לרסיבר אבל יש הודעת שגיאה כזאת איך אני מעלה את התוכנה..תודה:)

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143

שליחה

istarmini כתב:
...
...
כולם יודעים מה היא עושה.

היא עושה טוב לסאונד , במרבית המיקרים.

היא עושה את זה בלי אפליקציות,גרפים וצבעים.
...
יואב,
אתה מדבר על האודיסי, השאלה היתה על ה 838 ובו אין אודיסי אלא AccuEQ. מחפש כבר שבועות לקרוא התרשמות על המערכת ועדיין לא מצאתי.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

Lior_M כתב:
...
...
יואב,
אתה מדבר על האודיסי, השאלה היתה על ה 838 ובו אין אודיסי אלא AccuEQ. מחפש כבר שבועות לקרוא התרשמות על המערכת ועדיין לא מצאתי.

ליאור
...
אה או קיי אני לא רגיל. אצלי אונקיו ואודסי הולכים ביחד. :)

נמתין בסבלנות .

ממה שקראתי עד כה אני לא מצפה לגדולות אבל אשמח לגלות שאני טועה.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

EyalR כתב:תודה לכולם ולישראל על משחק המילים :lol: (רק שאחרי כל כך הרבה שנים חשבתי שתזכור איל עם י' אחת :P )
...
...
היבואן לא נפנף בזה. אני הייתי מרוצה מהשינוי כי גם ככה אם אני קורא מדריך כתוב אז זה ב- PDF. אני חושב שההשקעה בכל המדריכים וההסברים שבתוך אפליקציית השליטה לא עולים פחות מלהדפיס את גרסאת ה- PDF והם הרבה יותר נוחים.
אישית הייתי שמח לראות את זה בכל החברות (לשירותים יש אייפד :) ).
...
אי אפשר לערום אייפדים בשירותים..... :wink:

לבנות דיסק מאסטר ולשכפל עולה לך גרוש וחצי בהשוואה לדפוס תעשה חשבון בכמה היום ניתן לרכוש מדיה ריק לשכפול ושאתה עושה זאת בכמויות המחיר הופך למגוחך...

כמה אנשים אתה מכיר ששולטים ברזי תפעול המכשירים באופן עיוור ומסתייעים רק בפיצ'ר אחד או שניים ? אני בטוח שמעט ומי ששולט ומבין בהחלט ניתן לבצע גם דרך הדיסק /אייפד
אבל המכשירים לא יוצרו בשביל אנשים כמונו אחרת פיוניר כבר מזמן הייתה סוגרת את שעריה...
שאתה לא שולט ברזי המכשיר אתה צריך לשבת מול המכשיר ולקרוא את ההדרכה וחוברת מודפסת לדעתי עדיין הצורה הנוחה ביותר לכך אבל זה עניין כנראה סובייקטיבי .
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

EyalR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

men כתב:ברצוני לדעת איך מפעילים את התוכנה ICONTROLAV2013 של פיוניר

הורדתי את התוכנה לאייפון חיברתי את האיפון לרסיבר אבל יש הודעת שגיאה כזאת איך אני מעלה את התוכנה..תודה:)
...
אתה לא צריך לחבר את האייפון לרסיבר. הרסיבר מחובר קווית לרשת הביתית והאייפון אלחוטית. אם הרסיבר שלך תומך בה האפליקציה תזהה אותו. אם לא, אז אתה יכול להפעיל רק על מצב DEMO בשביל להתרשם. תנסה לבטל את הפיירוול רק בשביל לראות אם יש שינוי ואם כן תצטרך להחזיר אותה ולאפשר גישה לחיבור.

shay1, לא דיברתי על עלות הדיסק אלא על עלות הפיתוח, יצירת הסרטונים וכו'.
כמו שאמרת זה סובייקטיבי, אני חושב שזה רעיון טוב גם מבחינה סביבתית. אבל אולי אני לא דוגמא, אני מאז ומתמיד קורא ב- PDF במחשב ולא את העותק הכתוב. למעשה כשסיימתי לבחון וארזתי את המכשיר חיפשתי אם בטעות שמתי במקום אחר את המדריך הכתוב ורק אז הבנתי סופית שהוא מגיע בלעדיו.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1570

שליחה

EyalR כתב:
...
...
אתה לא צריך לחבר את האייפון לרסיבר. הרסיבר מחובר קווית לרשת הביתית והאייפון אלחוטית. אם הרסיבר שלך תומך בה האפליקציה תזהה אותו. אם לא, אז אתה יכול להפעיל רק על מצב DEMO בשביל להתרשם. תנסה לבטל את הפיירוול רק בשביל לראות אם יש שינוי ואם כן תצטרך להחזיר אותה ולאפשר גישה לחיבור.

Men תבדוק קודם כל האם המכשיר שלך נתמך על ידי האפליקציה האחרונה של פיוניר ייתכן ויש לך מכשיר שאינו נתמך ע״י 2013 ואז תוריד את הגירסה הישנה יותר של שנת 2012.
איל אין פה עניין של התרשמות צריך לדעת מהו הדגם והכל עובד fix.
תאמין לי ניסיון של שנים עם פיוניר ואין הפתעות לא סתם כל שנה הם נותנים בראש לכל המתחרים
...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

zaviv כתב:
...
...

Men תבדוק קודם כל האם המכשיר שלך נתמך על ידי האפליקציה האחרונה של פיוניר ייתכן ויש לך מכשיר שאינו נתמך ע״י 2013 ואז תוריד את הגירסה הישנה יותר של שנת 2012.
איל אין פה עניין של התרשמות צריך לדעת מהו הדגם והכל עובד fix.
תאמין לי ניסיון של שנים עם פיוניר ואין הפתעות לא סתם כל שנה הם נותנים בראש לכל המתחרים
...
לא נותנים, לא ראש ולא מתחרים

הם כל שנה נותנים את אותו הדבר כלומר ,לטעמי, סאונד לא רציני אבל המון רעש וצלצולים.

אתה אוהב את זה ? שיבושם לך (Y)

אבל ללא ספק אפליקצייה ליגה לאומית על זה אין בכלל ויכוח.

EyalR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אם יש לו דגם ישן זה לא יעבוד ולכן כתבתי על מצב דמו למקרה והוא מעוניין להתרשם לפני שדרוג (הוא ציין 2013). יש לי גם פיוניר שנים, רק לא הבנתי למה דברייך מתקשרים.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

EyalR כתב:אם יש לו דגם ישן זה לא יעבוד ולכן כתבתי על מצב דמו למקרה והוא מעוניין להתרשם לפני שדרוג (הוא ציין 2013). יש לי גם פיוניר שנים, רק לא הבנתי למה דברייך מתקשרים.
...
מה לא הבנת כל שנה יוצאת אפליקציה חדשה לשנה הנוכחית
מה זה דגם ישן היה לי lx83 זו השנה הראשונה שהאפליקציה יצאה
היום יש לי lx87 ואפליקציה מותאמת לשנת הדגם הנל

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

istarmini כתב:
...
...
לא נותנים, לא ראש ולא מתחרים

הם כל שנה נותנים את אותו הדבר כלומר ,לטעמי, סאונד לא רציני אבל המון רעש וצלצולים.

אתה אוהב את זה ? שיבושם לך (Y)

אבל ללא ספק אפליקצייה ליגה לאומית על זה אין בכלל ויכוח.
...
יואב תאמין לי נותנים גם נותנים תבדוק עם חבריך הקרובים שלקחו מכשירים אחרים והם מתים להחזיר אותם ולקחת פיוניר.
אבל עזוב לא נתחיל פה ויכוח ישן ונושן מה יותר טוב כל אחד יעשה את בחירותיו.
בטוח שלא קניתי את ה87 בגלל האפליקציה :lol:
שיהיה ערב טוב

EyalR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

את זה אני יודע, לא הבנתי למה הסברת אבל לא חשוב, כנראה אי הבנה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

zaviv כתב:
...
...
יואב תאמין לי נותנים גם נותנים תבדוק עם חבריך הקרובים שלקחו מכשירים אחרים והם מתים להחזיר אותם ולקחת פיוניר.
אבל עזוב לא נתחיל פה ויכוח ישן ונושן מה יותר טוב כל אחד יעשה את בחירותיו.
בטוח שלא קניתי את ה87 בגלל האפליקציה :lol:
שיהיה ערב טוב
...
ואללה?

לא מכיר חבר אחד שרוצה להחליף.

לא ענין של ויכוח ,פשוט אני לא אוהב דעות נחרצות וחד משמעיות על סוגיה שהיא סוביקטיבית לחלוטין .מומלץ להוסיף את המילה "לדעתי" והכל יהיה אחלה. (Y) האמן לי, שאילו הייתי חושב כמוך ,היה לי פיוניר אני מקווה שאתה מבין זאת, כן? עובדה שאין לי ותהיה בטוח שאני לא ממש סובל.
יש לי חברים עם חדרי קולנוע ש 99.9% מחברי הפורום יכולים רק לחלום (כולל אני) ותתפלא ,לאף אחד מהם אין פיוניר.ואגיד לך דבר נוסף כולם אבל כולם ,בחנו את הפיוניר ,לפני שקיבלו החלטה.ואני לא מדבר על אונקיו כרגע אני מדבר על הכל ,חוץ מפיוניר.

תהנה מהרסיבר הפנומנאלי שלך (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (איפה איפה 9000 שצריך אותו ? :lol: :lol: )

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

שליחה

istarmini כתב:
...
...
ואללה?

לא מכיר חבר אחד שרוצה להחליף.

לא ענין של ויכוח ,פשוט אני לא אוהב דעות נחרצות וחד משמעיות על סוגיה שהיא סוביקטיבית לחלוטין .מומלץ להוסיף את המילה "לדעתי" והכל יהיה אחלה. (Y) האמן לי, שאילו הייתי חושב כמוך ,היה לי פיוניר אני מקווה שאתה מבין זאת, כן? עובדה שאין לי ותהיה בטוח שאני לא ממש סובל.
יש לי חברים עם חדרי קולנוע ש 99.9% מחברי הפורום יכולים רק לחלום (כולל אני) ותתפלא ,לאף אחד מהם אין פיוניר.ואגיד לך דבר נוסף כולם אבל כולם ,בחנו את הפיוניר ,לפני שקיבלו החלטה.ואני לא מדבר על אונקיו כרגע אני מדבר על הכל ,חוץ מפיוניר.

תהנה מהרסיבר הפנומנאלי שלך (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (איפה איפה 9000 שצריך אותו ? :lol: :lol: )
...
(Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78964
שם מלא: עפר לאור

שליחה

חברים, ברגוע...

shualy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389

שליחה

מה ההבדלים בין המגבר הנ"ל לבין האח "הקטן",,,,,SC-2023?
ניתן להציץ בגלריה שלי כאן:
www.uriavitan.com

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין

שליחה

אייל,
WOW! סקירה מעולה! כיף לקרוא.
תודה (Y)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

סקירה מושקעת מאוד כמו שרואים בפורומים הכי איכותיים בחו"ל - שאפו גדול ותודה רבה!! (Y) (Y) (f)

רק מה, בכל זאת קצת מציק לי שבסופו של יום זו הייתה סקירה הרבה יותר של האפליקציה (המדהימה!) והרבה פחות של הרסיבר... :oops:

shay1 כתב:חוברת מודפסת לדעתי עדיין הצורה הנוחה ביותר לכך אבל זה עניין כנראה סובייקטיבי .
...
גם אני חשבתי כמוך עד לפני כמה חודשים, כשהשתדרגתי למרנץ 7007 (שהוא פחות או יותר שווה ערך ל-LX57) - הרסיברים האלה כל-כך מורכבים ומכילים כל-כך הרבה פיצ'רים, שזה נהיה הרבה יותר קל להעלות את ה-PDF ולהריץ חיפושים על מילות מפתח שקשורות למה שרוצים לשנות בהגדרות, מאשר להתחיל לחפור באינדקס של המדריך המודפס ולקוות למצוא את האותיות הקטנות בפינה הימנית התחתונה של עמוד 147... :roll:

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”