ניחוש שלי ? תלוי במערכת הכיול של האונקיו .. שעדיין אף אחד לא ממש יודע מה היא עושה.redheat כתב:איך הפיוניר בהשוואה ל ONYKYO TX-NR838...
שרשור תגובות: רסיבר Pioneer SC-LX57 - שלל תכונות ויכולות באריזה מהודרת
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
EyalR
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1024
תודה לכולם ולישראל על משחק המילים
(רק שאחרי כל כך הרבה שנים חשבתי שתזכור איל עם י' אחת
)
אישית הייתי שמח לראות את זה בכל החברות (לשירותים יש אייפד
).
היבואן לא נפנף בזה. אני הייתי מרוצה מהשינוי כי גם ככה אם אני קורא מדריך כתוב אז זה ב- PDF. אני חושב שההשקעה בכל המדריכים וההסברים שבתוך אפליקציית השליטה לא עולים פחות מלהדפיס את גרסאת ה- PDF והם הרבה יותר נוחים.shay1 כתב:סקירה יפה ומעניינת תודה![]()
ושוב חבל שהיבואן לא דואג מספיק לחוויית הרכישה ומנסה לחסוך עוד כמה גרושים על חשבון הצרכן
ולא מספק חומר כתוב.
במקום זאת מנפנפים אם איזה דיסק שהופך את כל המכשיר למוצר זול - מבחינתי לפחות.
כל החוויה ברסיברים הגדולים והטובים זה לפתוח את חומר העזר
וליהנות מהכתוב (לפעמים גם בשירותים שם יש לי את הריכוז הגבוה ביותר) .......
אישית הייתי שמח לראות את זה בכל החברות (לשירותים יש אייפד
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
כולם יודעים מה היא עושה.Lior_M כתב:ניחוש שלי ? תלוי במערכת הכיול של האונקיו .. שעדיין אף אחד לא ממש יודע מה היא עושה..........
היא עושה טוב לסאונד , במרבית המיקרים.
היא עושה את זה בלי אפליקציות,גרפים וצבעים.
- men
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
ברצוני לדעת איך מפעילים את התוכנה ICONTROLAV2013 של פיוניר
הורדתי את התוכנה לאייפון חיברתי את האיפון לרסיבר אבל יש הודעת שגיאה כזאת איך אני מעלה את התוכנה..תודה:)
הורדתי את התוכנה לאייפון חיברתי את האיפון לרסיבר אבל יש הודעת שגיאה כזאת איך אני מעלה את התוכנה..תודה:)
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
יואב,istarmini כתב:כולם יודעים מה היא עושה.......
היא עושה טוב לסאונד , במרבית המיקרים.
היא עושה את זה בלי אפליקציות,גרפים וצבעים....
אתה מדבר על האודיסי, השאלה היתה על ה 838 ובו אין אודיסי אלא AccuEQ. מחפש כבר שבועות לקרוא התרשמות על המערכת ועדיין לא מצאתי.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אה או קיי אני לא רגיל. אצלי אונקיו ואודסי הולכים ביחד.Lior_M כתב:יואב,......
אתה מדבר על האודיסי, השאלה היתה על ה 838 ובו אין אודיסי אלא AccuEQ. מחפש כבר שבועות לקרוא התרשמות על המערכת ועדיין לא מצאתי.
ליאור...
נמתין בסבלנות .
ממה שקראתי עד כה אני לא מצפה לגדולות אבל אשמח לגלות שאני טועה.
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
אי אפשר לערום אייפדים בשירותים.....EyalR כתב:תודה לכולם ולישראל על משחק המילים(רק שאחרי כל כך הרבה שנים חשבתי שתזכור איל עם י' אחת
)
היבואן לא נפנף בזה. אני הייתי מרוצה מהשינוי כי גם ככה אם אני קורא מדריך כתוב אז זה ב- PDF. אני חושב שההשקעה בכל המדריכים וההסברים שבתוך אפליקציית השליטה לא עולים פחות מלהדפיס את גרסאת ה- PDF והם הרבה יותר נוחים.......
אישית הייתי שמח לראות את זה בכל החברות (לשירותים יש אייפד).
...
לבנות דיסק מאסטר ולשכפל עולה לך גרוש וחצי בהשוואה לדפוס תעשה חשבון בכמה היום ניתן לרכוש מדיה ריק לשכפול ושאתה עושה זאת בכמויות המחיר הופך למגוחך...
כמה אנשים אתה מכיר ששולטים ברזי תפעול המכשירים באופן עיוור ומסתייעים רק בפיצ'ר אחד או שניים ? אני בטוח שמעט ומי ששולט ומבין בהחלט ניתן לבצע גם דרך הדיסק /אייפד
אבל המכשירים לא יוצרו בשביל אנשים כמונו אחרת פיוניר כבר מזמן הייתה סוגרת את שעריה...
שאתה לא שולט ברזי המכשיר אתה צריך לשבת מול המכשיר ולקרוא את ההדרכה וחוברת מודפסת לדעתי עדיין הצורה הנוחה ביותר לכך אבל זה עניין כנראה סובייקטיבי .
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
-
EyalR
-
- חבר ותיק

אתה לא צריך לחבר את האייפון לרסיבר. הרסיבר מחובר קווית לרשת הביתית והאייפון אלחוטית. אם הרסיבר שלך תומך בה האפליקציה תזהה אותו. אם לא, אז אתה יכול להפעיל רק על מצב DEMO בשביל להתרשם. תנסה לבטל את הפיירוול רק בשביל לראות אם יש שינוי ואם כן תצטרך להחזיר אותה ולאפשר גישה לחיבור.men כתב:ברצוני לדעת איך מפעילים את התוכנה ICONTROLAV2013 של פיוניר
הורדתי את התוכנה לאייפון חיברתי את האיפון לרסיבר אבל יש הודעת שגיאה כזאת איך אני מעלה את התוכנה..תודה:)...
shay1, לא דיברתי על עלות הדיסק אלא על עלות הפיתוח, יצירת הסרטונים וכו'.
כמו שאמרת זה סובייקטיבי, אני חושב שזה רעיון טוב גם מבחינה סביבתית. אבל אולי אני לא דוגמא, אני מאז ומתמיד קורא ב- PDF במחשב ולא את העותק הכתוב. למעשה כשסיימתי לבחון וארזתי את המכשיר חיפשתי אם בטעות שמתי במקום אחר את המדריך הכתוב ורק אז הבנתי סופית שהוא מגיע בלעדיו.
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
EyalR כתב:אתה לא צריך לחבר את האייפון לרסיבר. הרסיבר מחובר קווית לרשת הביתית והאייפון אלחוטית. אם הרסיבר שלך תומך בה האפליקציה תזהה אותו. אם לא, אז אתה יכול להפעיל רק על מצב DEMO בשביל להתרשם. תנסה לבטל את הפיירוול רק בשביל לראות אם יש שינוי ואם כן תצטרך להחזיר אותה ולאפשר גישה לחיבור.......
Men תבדוק קודם כל האם המכשיר שלך נתמך על ידי האפליקציה האחרונה של פיוניר ייתכן ויש לך מכשיר שאינו נתמך ע״י 2013 ואז תוריד את הגירסה הישנה יותר של שנת 2012.
איל אין פה עניין של התרשמות צריך לדעת מהו הדגם והכל עובד fix.
תאמין לי ניסיון של שנים עם פיוניר ואין הפתעות לא סתם כל שנה הם נותנים בראש לכל המתחרים...
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

לא נותנים, לא ראש ולא מתחריםzaviv כתב:אתה לא צריך לחבר את האייפון לרסיבר. הרסיבר מחובר קווית לרשת הביתית והאייפון אלחוטית. אם הרסיבר שלך תומך בה האפליקציה תזהה אותו. אם לא, אז אתה יכול להפעיל רק על מצב DEMO בשביל להתרשם. תנסה לבטל את הפיירוול רק בשביל לראות אם יש שינוי ואם כן תצטרך להחזיר אותה ולאפשר גישה לחיבור.......
Men תבדוק קודם כל האם המכשיר שלך נתמך על ידי האפליקציה האחרונה של פיוניר ייתכן ויש לך מכשיר שאינו נתמך ע״י 2013 ואז תוריד את הגירסה הישנה יותר של שנת 2012.
איל אין פה עניין של התרשמות צריך לדעת מהו הדגם והכל עובד fix.
תאמין לי ניסיון של שנים עם פיוניר ואין הפתעות לא סתם כל שנה הם נותנים בראש לכל המתחרים...
הם כל שנה נותנים את אותו הדבר כלומר ,לטעמי, סאונד לא רציני אבל המון רעש וצלצולים.
אתה אוהב את זה ? שיבושם לך
אבל ללא ספק אפליקצייה ליגה לאומית על זה אין בכלל ויכוח.
-
EyalR
-
- חבר ותיק

אם יש לו דגם ישן זה לא יעבוד ולכן כתבתי על מצב דמו למקרה והוא מעוניין להתרשם לפני שדרוג (הוא ציין 2013). יש לי גם פיוניר שנים, רק לא הבנתי למה דברייך מתקשרים.
- zaviv
-
- חבר ותיק

מה לא הבנת כל שנה יוצאת אפליקציה חדשה לשנה הנוכחיתEyalR כתב:אם יש לו דגם ישן זה לא יעבוד ולכן כתבתי על מצב דמו למקרה והוא מעוניין להתרשם לפני שדרוג (הוא ציין 2013). יש לי גם פיוניר שנים, רק לא הבנתי למה דברייך מתקשרים....
מה זה דגם ישן היה לי lx83 זו השנה הראשונה שהאפליקציה יצאה
היום יש לי lx87 ואפליקציה מותאמת לשנת הדגם הנל
- zaviv
-
- חבר ותיק

יואב תאמין לי נותנים גם נותנים תבדוק עם חבריך הקרובים שלקחו מכשירים אחרים והם מתים להחזיר אותם ולקחת פיוניר.istarmini כתב:לא נותנים, לא ראש ולא מתחרים......
הם כל שנה נותנים את אותו הדבר כלומר ,לטעמי, סאונד לא רציני אבל המון רעש וצלצולים.
אתה אוהב את זה ? שיבושם לך![]()
אבל ללא ספק אפליקצייה ליגה לאומית על זה אין בכלל ויכוח....
אבל עזוב לא נתחיל פה ויכוח ישן ונושן מה יותר טוב כל אחד יעשה את בחירותיו.
בטוח שלא קניתי את ה87 בגלל האפליקציה
שיהיה ערב טוב
-
EyalR
-
- חבר ותיק

את זה אני יודע, לא הבנתי למה הסברת אבל לא חשוב, כנראה אי הבנה.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

ואללה?zaviv כתב:יואב תאמין לי נותנים גם נותנים תבדוק עם חבריך הקרובים שלקחו מכשירים אחרים והם מתים להחזיר אותם ולקחת פיוניר.......
אבל עזוב לא נתחיל פה ויכוח ישן ונושן מה יותר טוב כל אחד יעשה את בחירותיו.
בטוח שלא קניתי את ה87 בגלל האפליקציה![]()
שיהיה ערב טוב...
לא מכיר חבר אחד שרוצה להחליף.
לא ענין של ויכוח ,פשוט אני לא אוהב דעות נחרצות וחד משמעיות על סוגיה שהיא סוביקטיבית לחלוטין .מומלץ להוסיף את המילה "לדעתי" והכל יהיה אחלה.
יש לי חברים עם חדרי קולנוע ש 99.9% מחברי הפורום יכולים רק לחלום (כולל אני) ותתפלא ,לאף אחד מהם אין פיוניר.ואגיד לך דבר נוסף כולם אבל כולם ,בחנו את הפיוניר ,לפני שקיבלו החלטה.ואני לא מדבר על אונקיו כרגע אני מדבר על הכל ,חוץ מפיוניר.
תהנה מהרסיבר הפנומנאלי שלך
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
istarmini כתב:ואללה?......
לא מכיר חבר אחד שרוצה להחליף.
לא ענין של ויכוח ,פשוט אני לא אוהב דעות נחרצות וחד משמעיות על סוגיה שהיא סוביקטיבית לחלוטין .מומלץ להוסיף את המילה "לדעתי" והכל יהיה אחלה.האמן לי, שאילו הייתי חושב כמוך ,היה לי פיוניר אני מקווה שאתה מבין זאת, כן? עובדה שאין לי ותהיה בטוח שאני לא ממש סובל.
יש לי חברים עם חדרי קולנוע ש 99.9% מחברי הפורום יכולים רק לחלום (כולל אני) ותתפלא ,לאף אחד מהם אין פיוניר.ואגיד לך דבר נוסף כולם אבל כולם ,בחנו את הפיוניר ,לפני שקיבלו החלטה.ואני לא מדבר על אונקיו כרגע אני מדבר על הכל ,חוץ מפיוניר.
תהנה מהרסיבר הפנומנאלי שלך![]()
![]()
![]()
![]()
(איפה איפה 9000 שצריך אותו ?
![]()
)
...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
- shualy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
אייל,
WOW! סקירה מעולה! כיף לקרוא.
תודה
WOW! סקירה מעולה! כיף לקרוא.
תודה
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
סקירה מושקעת מאוד כמו שרואים בפורומים הכי איכותיים בחו"ל - שאפו גדול ותודה רבה!!
רק מה, בכל זאת קצת מציק לי שבסופו של יום זו הייתה סקירה הרבה יותר של האפליקציה (המדהימה!) והרבה פחות של הרסיבר...

רק מה, בכל זאת קצת מציק לי שבסופו של יום זו הייתה סקירה הרבה יותר של האפליקציה (המדהימה!) והרבה פחות של הרסיבר...
גם אני חשבתי כמוך עד לפני כמה חודשים, כשהשתדרגתי למרנץ 7007 (שהוא פחות או יותר שווה ערך ל-LX57) - הרסיברים האלה כל-כך מורכבים ומכילים כל-כך הרבה פיצ'רים, שזה נהיה הרבה יותר קל להעלות את ה-PDF ולהריץ חיפושים על מילות מפתח שקשורות למה שרוצים לשנות בהגדרות, מאשר להתחיל לחפור באינדקס של המדריך המודפס ולקוות למצוא את האותיות הקטנות בפינה הימנית התחתונה של עמוד 147...shay1 כתב:חוברת מודפסת לדעתי עדיין הצורה הנוחה ביותר לכך אבל זה עניין כנראה סובייקטיבי ....