jacko-il כתב:הייתי בוחן את הסוני 50W805 - דגם חדש של 2014. אני לא מכיר את המסך משימוש אישי, אך יצא לי לראות את אחיו הגדול יותר ב 55 אינץ' כשחפשתי לעצמי מסך לפני כחודש והתרשמתי דווקא לטובה. הוא כולל ממיר DVB-T2, הוא סמארט (לא מכיר את הרמה של הסמארט של סוני אבל הוא ככל הנראה לא מתקדם כמו של LG וסמסונג) ועל הנייר תומך בניגון סרטי MKV + כתוביות SRT בעברית.
יש כאן מישהו בפורום שזכור לי שקנה כזה - הנה בדיון הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
הוא רשם שם שיש לו איזשהי בעיה עם ניגון עם כתוביות. שווה לבדוק מה היתה הבעיה אצלו והאם הוא פתר אותה. במידה ולא תקבל תשובה, נסה לשים על זה דגש כשאתה הולך לחנות לראות אותו. מבחינת השחורים שלו - בוא נגיד ששחור זה לא התחום בו הוא מצטיין.
ה- F6400 של סמסונג אמור להיות אחלה מסך. לגבי תמיכת העידן+ שלו, אכן אין לו לפי מה שרשום תמיכה ב DVB-T2 רק ב- DVB-T.
יש גם מסכים מ- LG סבירים, אך אני חושב שבגדול המדובר הם לא כל כך אטרקטיביים במחיר לעומת המתחרים.
עשית קצת סקר שוק? ביקרת בחנויות להתרשם ולקבל הצעות מחיר וכדומה?
...
סוף סוף תגובה לענין, תודה!
אז ככה, סוני יש לה בעיה קשה עם כתוביות מניסיון אישי, זה אף פעם לא נגמר.
אני מוכן גם להשקיע עוד קצת לכיוון מסך 55 אינץ' אבל בוא נגיד שעכשיו אני כן מתקצב את הנושא ל
10-15 אלף
שקל
LG דיי מצועצע לטעמי והלוואי ופיליפס היו לוקחים את המושכות של השוק הישראלי לידיים כי התמונה שלהם הכי טובה מניסיון אישי גם כן.
מה שמשאיר אותי עם סמסונג ושלל דגמיה.
הבנתי שדגמי H עתידים לבוא בעוד מספר חודשים, אבל אני לא אחכה, לכן חשוב לי הדגם המתקדם ביותר שיהיה ניתן לעדכן אותו בשעת הצורך, אולי אפילו ל DVB-T2, לא יודע בנוגע לזה, רק חושב בקול רם
אז לאיזה דגם אני מגיע? 55F7500 אגב UA, UN או UE? יש עדיפות, כי המחיר שונה