שאלה לגבי "קופסאת אנדרואיד"

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
נירku פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

מה ההבדל בין קופסא לסטיק? ( חוץ מהאינטרנט האלחוטי שאת זה אפשר לפתור על ידי חיבור ישירות על ידי ממיר Ethernet ל USB )

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

יותר יציאות בקופסה (USB, SD CARD, HDMI) וקירור יותר טוב כי כל הרכיבים נמצאים בקופסה יותר גדולה.

נירku פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אני חושב גם על לקנות את ה minix neo x5 mini אבל לפי מה שהבנתי אין לו בלוטופ' , עד כמה זה משמעותי?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

תלוי מה תעשה עם המכשיר אבל גם את תצטרך יש לך דונגלים בלוטות' בכמה דולרים באיביי.

נירku פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

רשום שאפשר לחבר אותם למחשב , אז אני לא יודע אם זה יהיה אפשרי לחבר אותם לקופסה .....
בכל מקרה תודה רבה ואני אעדכן אותכם כשאחליט מה אני אזמין.....
תודה לכולם

ModChiP
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 481

שליחה

**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא.
...

נירku פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

עכשיו אני מתלבט בין הbluetimes mx5 לminix neo x5mini....
מה אתם אומרים?

yo12
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85

שליחה

ניר, יש לי מכשיר כזה ומכשיר נוסף דומה עם מצלמת רשת ומיקרופון מובנים:
http://www.ebay.com/itm/Android-4-2-108 ... 2c7712b190
שניהם עובדים מצויין. ממש כמו לחבר טאבלט אנדרואיד לטלביזיה.
בשתי הרכישות לא הייתי מחויב במכס.

נירku פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

גם לא במע״מ ? כי לפי החוק מעל 75$ חל המע״מ ......
נראה לי שהיה לך פשוט מזל .....

yo12
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85

שליחה

נכון, לא שילמתי מע"מ כנראה היה לי מזל... פעמיים... ואגב, המכשיר נמכר כרגע בפחות מ-70$.

נירku פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

שלום לכולם , אחרי התלבטות ארוכה , בין המכשירים החלטתי שאני לא רוצה דונגל אך אני רוצה גם ביצועים טובים וקראתי הרבה ביקורות מאוד טובות על הcs918 וגם מצאתי אותו באיביי ב161 שקלים ( אין לי מושג איך , פחדתי בהתחלה אבל אז הבנתי שתמיד אפשר לפנות לפיי פל אול איביי ....) ולכן גם הלכתי על זה , הזמנתי את זה אתמול בערב ואני אעדכן אתכם כשהוא יגיע......
תודה לכל מי שעזר לי

ModChiP
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 481

שליחה

תביא בבקשה קישור.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא.
...

נירku פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

y360a
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

מוכר סיני עם פידבק 100% על 28 מכירות של כמה סנטים ? השתגעתם ?
לא ממליץ להזמין מהקישור הנ"ל. נראה כמו מקרה קלאסי של נוכל. הם בונים לעצמם מוניטין 100% לאורך כמה חודשים עם מכירות של חצי דולר. אח"כ ביום בהיר אחד מפרסמים למכירה מספר מוגבל של מוצרים נחשקים בלי הגבלת כמות במחיר מאוד מפתה מתחת למה שסביר. אחרי שעשו את המכה הם מתקפלים - הפידבק הופך להיות פרטי ואח"כ היוזר נעלם מאיביי. המזמין מקבל מספר מעקב אמיתי ומה שמגיע בסוף זאת מעטפה עם מטבע מזויף. עכשיו מבחינת איביי מתועד משלוח שבוצע. אם המוצר לא מתאים לתאור כפי שהמקבל טוען, עליו לשלוח על חשבונו חזרה עם מספר מעקב לסין. הבעיה שמשלוח כזה עולה כמעט כמו מה שכבר שולם והקונה מגלה לתדהמתו שהוא נעקץ על פי כל הכללים היפים של איביי ופייפל.
האינטרנט מלא בסיפורי chinese coin scam
לא ברור למה איביי ופייפל נותנים לזה להתרחש מתחת לאף שלהם, אולי בגלל שכל מכירה כזאת מעשירה אותם על חשבון כמה תמימים ואולי בגלל שהם טמבלים.
if it's too good to be true...

kevin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661

שליחה

המחיר גם בדולר אוסטרלי קצת מוזר,לא?
אני מאד סקרן לראות האם ניר יקבל את המוצר...

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757

שליחה

y360a כתב:מוכר סיני עם פידבק 100% על 28 מכירות של כמה סנטים ? השתגעתם ?
לא ממליץ להזמין מהקישור הנ"ל. נראה כמו מקרה קלאסי של נוכל. הם בונים לעצמם מוניטין 100% לאורך כמה חודשים עם מכירות של חצי דולר. אח"כ ביום בהיר אחד מפרסמים למכירה מספר מוגבל של מוצרים נחשקים בלי הגבלת כמות במחיר מאוד מפתה מתחת למה שסביר. אחרי שעשו את המכה הם מתקפלים - הפידבק הופך להיות פרטי ואח"כ היוזר נעלם מאיביי. המזמין מקבל מספר מעקב אמיתי ומה שמגיע בסוף זאת מעטפה עם מטבע מזויף. עכשיו מבחינת איביי מתועד משלוח שבוצע. אם המוצר לא מתאים לתאור כפי שהמקבל טוען, עליו לשלוח על חשבונו חזרה עם מספר מעקב לסין. הבעיה שמשלוח כזה עולה כמעט כמו מה שכבר שולם והקונה מגלה לתדהמתו שהוא נעקץ על פי כל הכללים היפים של איביי ופייפל.
האינטרנט מלא בסיפורי chinese coin scam
לא ברור למה איביי ופייפל נותנים לזה להתרחש מתחת לאף שלהם, אולי בגלל שכל מכירה כזאת מעשירה אותם על חשבון כמה תמימים ואולי בגלל שהם טמבלים.
if it's too good to be true...
...
מה אתה אומר, המטבע של 1 יואן מזוייף ?
אני בהלם, אין גבול לציניות
נירku פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אני מקווה שהכל יהיה בסדר........
אבל במקרים שהוא עקץ אותי בצורה הזאת באמת פיי פל ואיביי לא יפצו אותי????

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”