ריכוז פידבקים ובעיות (אולי גם פתרונות) ל-YesGO
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
שלום גלית,
אז ככה-יש ערוצים שמשודרים בSD למרות שהם קיימים באיכות HD כגון 5לייבHD ו MGM HD ,יס דוקו,ערוץ ההיסטוריה,MTV.
אני חושב שהשאלות החשובות-
הזמנת תזכורות לצפייה(הן במכשירים עצמן והן בממירים), הגבלת שימוש ל2 מכשירים בלבד(וגם הגבלה לצפייה במכשיר אחד בכל פעם) ואי-תמיכה במחשבים נכון להרגע בלי שום מידע מתי יושק.
לפי הבנתי דובר על כך שהמשתמשים יקבלו הודעות אישיות בדומה לאלו הנשלחות בממיר,
בכל אופן חבל שלא מקשרים את האזור האישי גם כן לאפליקציה בצורה מלאה ,שהרי בyes mobile שהיה מותאם לios בלבד זה היה קיים.ולא נראה הגיוני שיוציאו את האפליקציה לאנדרואיד כי הכוונה שיס גו יחליף את האפליקציה הקיימת.
אז ככה-יש ערוצים שמשודרים בSD למרות שהם קיימים באיכות HD כגון 5לייבHD ו MGM HD ,יס דוקו,ערוץ ההיסטוריה,MTV.
אני חושב שהשאלות החשובות-
הזמנת תזכורות לצפייה(הן במכשירים עצמן והן בממירים), הגבלת שימוש ל2 מכשירים בלבד(וגם הגבלה לצפייה במכשיר אחד בכל פעם) ואי-תמיכה במחשבים נכון להרגע בלי שום מידע מתי יושק.
לפי הבנתי דובר על כך שהמשתמשים יקבלו הודעות אישיות בדומה לאלו הנשלחות בממיר,
בכל אופן חבל שלא מקשרים את האזור האישי גם כן לאפליקציה בצורה מלאה ,שהרי בyes mobile שהיה מותאם לios בלבד זה היה קיים.ולא נראה הגיוני שיוציאו את האפליקציה לאנדרואיד כי הכוונה שיס גו יחליף את האפליקציה הקיימת.
נערך לאחרונה על ידי ArielAberjil ב 19/03/2014 16:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

נשמע לי מאוד מוזר שדווקא מכשירי האנדרואיד שיש להם רוט חסומים,דווקא הבעייתיות היא באייפון עם הסידיה וכל הפיכת החנות חינמית כאשר באנדרואיד זה לשנות גרסא/רומים.
האם יש אופציה ל"תכונת שלט"כפי שרשמתי מקודם? וצפייה ההקלטות כל גבי המכשירים(מעין מולטירום על גבי המכשירים ,בנוסף לממירים).
נשמח להתעניין לגבי שירותי הtime shift האם ידוע מתי צפויה השקה אם בכלל ?
האם יש אופציה ל"תכונת שלט"כפי שרשמתי מקודם? וצפייה ההקלטות כל גבי המכשירים(מעין מולטירום על גבי המכשירים ,בנוסף לממירים).
נשמח להתעניין לגבי שירותי הtime shift האם ידוע מתי צפויה השקה אם בכלל ?
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
כמובן, זה הדבר הראשון שניסיתי, אבל עדיין לא עובד, יש יותר מדרך אחת לזהות שהמכשיר "פרוץ" ולכן האפליקציה הזו לא מכסה 100% מהאפשרויות.yaytzo כתב:מישהו ניסה להשתמש במודול הזה http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2574647 (או אפליקציות אחרות בסגנון) שמטרתו "להסתיר" מאפליקציות מסויימות את העובדה שהמכשיר rooted?
לי יש בעיה אחרת - אני בכלל לא מצליח להוריד את האפליקציה, כי נכתב בplay store שהמכשיר שלי (נקסוס 4) אינו נתמך. למישהו יש APK שניתן להתקין?...
ניסיתי לחקור קצת מעבר, אבל נעצרתי כי אני מגיע לנקודות אפלות... לא בא לי להיות שם
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
ArielAberjil
מה מוזר בזה?
מה מוזר בזה?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

הסברתי,הרוט במכשירים אלה לא מסב נזק לאפליקציה ולא פורץ אותה אלא אם כבר מדובר במכשירי אייפון(וגם זה לא בטוח).mp3lll כתב:ArielAberjil
מה מוזר בזה?...
אם "פורצים" אנדרואיד זה לא הופך את הפלילי לחנות חינמית,בניגוד לאופציה בios.
בכל אופן זה עניין חשוב אך מקווה שיהיה מענה גם כן לכל הנקודות הנוספות שהעלתי...
- גלית_yes
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 99
היי oris74, האתר אכן נבדק על כרום ואקספלורר 11.
בעיות תצוגה ניתן לפתור באמצעות לחציה על כפתור תאימות תצוגה כפי שהציע mp3lll
בעיות תצוגה ניתן לפתור באמצעות לחציה על כפתור תאימות תצוגה כפי שהציע mp3lll
גלית
פניות הציבור
yes
פניות הציבור
yes
- cluber77
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
אגב דווקא באייפון 4 הפרוץ שלי הצלחתי להתקין ולצפות באפליקציה, יש תוסף בסידיה שמאפשר את זה (בלי קשר ישיר ליס גו)
חבל שבאנדרואיד לא הולך לי.
חבל שבאנדרואיד לא הולך לי.
- cluber77
-
- חבר פעיל מאוד

גם אני ניסיתי ולא הצלחתי בדרך הזאת.yaytzo כתב:מישהו ניסה להשתמש במודול הזה http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2574647 (או אפליקציות אחרות בסגנון) שמטרתו "להסתיר" מאפליקציות מסויימות את העובדה שהמכשיר rooted?
לי יש בעיה אחרת - אני בכלל לא מצליח להוריד את האפליקציה, כי נכתב בplay store שהמכשיר שלי (נקסוס 4) אינו נתמך. למישהו יש APK שניתן להתקין?...
- miko79
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- -SHAY-
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
האפליקציה עובדת מצוין אצלי על נקסוס 5 סטוק rooted
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

אתה מדבר בעיקר מחוסר נסיון.ArielAberjil כתב:הסברתי,הרוט במכשירים אלה לא מסב נזק לאפליקציה ולא פורץ אותה אלא אם כבר מדובר במכשירי אייפון(וגם זה לא בטוח).......
אם "פורצים" אנדרואיד זה לא הופך את הפלילי לחנות חינמית,בניגוד לאופציה בios.
בכל אופן זה עניין חשוב אך מקווה שיהיה מענה גם כן לכל הנקודות הנוספות שהעלתי......
רוט זה פריצה לכל דבר.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

רוט זה לא כל כך פריצה (לפחות לא במובן המסורתי) , אבל זה לא העניין, אל תיסטו מהנושא בבקשה.
- Mrshmelo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 195
סתם שתדעו רוט זה פריצה לכל דבר,זה פותח לכם אפשרויות להתעסק עם דברים שהמשתמש הפשוט לא אמור לגעת.
באנדרואיד בישביל להתקין תוכנות פרוצות והחלפת רום לא צריך לפתוח רוט...סתם שתדעו
באנדרואיד בישביל להתקין תוכנות פרוצות והחלפת רום לא צריך לפתוח רוט...סתם שתדעו
- גלית_yes
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 99
לא שכחנו את המחשבים הניידים והנייחים, השירות יותאם גם להם בקרוב.
אריאל- עניתי לנושא השירות האישי באפליקציה ולצפייה בHD בתגובה הקודמת שלי.
שיהיה לכם ערב נעים!
שיהיה לכם ערב נעים!
גלית
פניות הציבור
yes
פניות הציבור
yes
- cluber77
-
- חבר פעיל מאוד

גלית למה את לא מתייחסת לנושא הרוט ולגבי המכשירים הסינים?
האם רוט באנדרואיד מבחינתכם זו פריצה של המכשיר שמונעת מהאפליקציה לעבוד ומה לגבי תמיכה במכשרים סינים עם מעבדים של RK
האם רוט באנדרואיד מבחינתכם זו פריצה של המכשיר שמונעת מהאפליקציה לעבוד ומה לגבי תמיכה במכשרים סינים עם מעבדים של RK
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

תראה לי חברה אחת שיש לה אפלקציה יעודית שתתמוך במוצר סיני.cluber77 כתב:גלית למה את לא מתייחסת לנושא הרוט ולגבי המכשירים הסינים?
האם רוט באנדרואיד מבחינתכם זו פריצה של המכשיר שמונעת מהאפליקציה לעבוד ומה לגבי תמיכה במכשרים סינים עם מעבדים של RK...
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

חברים, בבקשה לא לתקוף את גלית, זו לא המטרה.
זה שהיא פה רק מראה לכם שיס מתעניינים במה שרושמים פה ומנסים לתקן ולשפר.
זה שהיא פה רק מראה לכם שיס מתעניינים במה שרושמים פה ומנסים לתקן ולשפר.
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 287
היי גלית, שמחים לשמוע אותך שוב בפורום!גלית_yes כתב:לא שכחנו את המחשבים הניידים והנייחים, השירות יותאם גם להם בקרוב.
שיהיה לכם ערב נעים!...
משמח לשמוע שגם יישום yesGO במחשבים בדרך.
אפשר שאלה לא קשורה...? יש לך איזהו מידע לגבי שירותי timeshift שהוכרזו מזמן?
תודה.
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

שלום גלית תודה על תגובתך.
אכן קראתי את התגובה אך כפי שכתבתי,שמתי לב למס' ערוצים הקיימים בתוכן HD אך משדרים בSD,מבדיקה מעמיקה יותר חלק מהערוצים אכן משדרים בHD בסופו של דבר,אך הלוגו של הערוץ מבלבל ואין לו תוספת של כיתוב HD כמו ערוץ יס דוקו או 5 לייב לדוגמא.
גבי האזור האישי-לשם מה הוא קיים באפליקציה, רק בשביל המלצות תוכן? לא ייתכן שזה יושק בהמשך?
מה לגבי הזמנת תזכורות לצפייה בהקלטות במכשירים השונים?
כמו כן שמתי לב שלא ניתן לראות בצפייה ישירה את תוכניות המשודרות קדימה וגם במעבר ל"כל הערוצים" רואים רק את שם התוכנית בשידור החי ולא ניתן להריץ שמאלה לראות מה משודר אח"כ אלא רק בלחיצה על הערוץ רואים את כל השידורים לאותו יום כך שלדעתי מדריך השידורים או בעצם הEPG לוקה קצת בחסר,אם ניתן לשפר את זה ואת הלוגואים ואיכות השידורים זה יהיה פנטסטי.
אכן קראתי את התגובה אך כפי שכתבתי,שמתי לב למס' ערוצים הקיימים בתוכן HD אך משדרים בSD,מבדיקה מעמיקה יותר חלק מהערוצים אכן משדרים בHD בסופו של דבר,אך הלוגו של הערוץ מבלבל ואין לו תוספת של כיתוב HD כמו ערוץ יס דוקו או 5 לייב לדוגמא.
גבי האזור האישי-לשם מה הוא קיים באפליקציה, רק בשביל המלצות תוכן? לא ייתכן שזה יושק בהמשך?
מה לגבי הזמנת תזכורות לצפייה בהקלטות במכשירים השונים?
כמו כן שמתי לב שלא ניתן לראות בצפייה ישירה את תוכניות המשודרות קדימה וגם במעבר ל"כל הערוצים" רואים רק את שם התוכנית בשידור החי ולא ניתן להריץ שמאלה לראות מה משודר אח"כ אלא רק בלחיצה על הערוץ רואים את כל השידורים לאותו יום כך שלדעתי מדריך השידורים או בעצם הEPG לוקה קצת בחסר,אם ניתן לשפר את זה ואת הלוגואים ואיכות השידורים זה יהיה פנטסטי.
- yehudabb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
חברים אשמח לעזרתכם
התקנתי את האפליקצעה על האייפד , הגדרתי את השירות ואתר , אבל כשאני מנסה לראות סדרות ב VOD כגון דקסטר זה כל הזמן רושם לי שהתוכן אינו מתאים למגבלת הגיל , מיותר לציין שבאתר הגדרתי את המשתמש ללא הגבלת גיל\תוכן
מישהו נתקל בזה , רעיונות ?
התקנתי את האפליקצעה על האייפד , הגדרתי את השירות ואתר , אבל כשאני מנסה לראות סדרות ב VOD כגון דקסטר זה כל הזמן רושם לי שהתוכן אינו מתאים למגבלת הגיל , מיותר לציין שבאתר הגדרתי את המשתמש ללא הגבלת גיל\תוכן
מישהו נתקל בזה , רעיונות ?