נמר כתב:נכון הכבלים של שינדאק מצויינים {יש לי חשמל שלהם} והמערכת קיבלה אוויר .
לפני כן היה לי כבל של XLO שהוא מצויין אך השיפור האמיתי בשינדק הרגשתי אחרי יומים.
...
אני לא רוצה שהשירשור הזה יהפוך לשירשור כבלים (אבל עושה רושם שהוא בדרך הנכונה) אבל אני ממש לא מבין מה כתבתה פה נמר...
אני מסכים שיש הבדלים בין כבלים מכיוון שלכל חומר יש מוליכות שונה ולכן גם התוצאה צריכה להיות שונה בתאוריה השאלה היא עד כמה השינוי גדול, האם הוא עד כידי כך גדול?
ביום מין הימים אני רוצה לעשות מבחן כזה בעצמי הבעיה היא שאין לי את הכילים, מכיוון שלמבחן כזה צריך מערכת סופר איכותית שבה יהיה אפשר להבחין בכל שינוי.
Eyal_W כתב:נמר אולי ה XLO בעצם חונקים את המערכת (ואולי הם באמת לא מצויינים )
אולי השינדאק מספקים תמורה טובה יותר.
אם לא הבנת מה אני כותב אני בעצם אומר שנקודת היחוס שלך כניראה היתה לא טובה.
ובכלל לא מסתדר לי איך כבל יכול להיות מצויין ואתה מחליף אותו באיזה שינדאק.
...
פשוט מאוד.
ה-XLO רזה מידי לטעמי לעומת השינדק שהוא שמן יותר . ה-XLO אומנם מפורט אך לא יותר בהרבה מהשינדק. המחירים גם בהתאם {שינדק עולה חצי ממנו ונותן תמורה מצויינת לכסף}.
אך אולי במערכת הבאה ה-XLO יתאים יותר ... תמיד אפשר לשדרג ... לא?
נמר כתב:נכון הכבלים של שינדאק מצויינים {יש לי חשמל שלהם} והמערכת קיבלה אוויר .
לפני כן היה לי כבל של XLO שהוא מצויין אך השיפור האמיתי בשינדק הרגשתי אחרי יומים.
...
אני לא רוצה שהשירשור הזה יהפוך לשירשור כבלים (אבל עושה רושם שהוא בדרך הנכונה) אבל אני ממש לא מבין מה כתבתה פה נמר...
אני מסכים שיש הבדלים בין כבלים מכיוון שלכל חומר יש מוליכות שונה ולכן גם התוצאה צריכה להיות שונה בתאוריה השאלה היא עד כמה השינוי גדול, האם הוא עד כידי כך גדול?
ביום מין הימים אני רוצה לעשות מבחן כזה בעצמי הבעיה היא שאין לי את הכילים, מכיוון שלמבחן כזה צריך מערכת סופר איכותית שבה יהיה אפשר להבחין בכל שינוי.
...
השינוי אינו מהותי ואתה צריך ללמוד איך לזהות אותו , ראשית להכיר את המערכת שלך ולהבין איך היא מתנהגת בשינויים , כיוון שרוב היום אני מול המערכת אני מזהה כל פרט ופרט
במוסיקה ואפילו אם תשנה לי מיקום {ולו הקטן ביותר } אבחין בכך מיד.
הסוד הגדול הוא להכיר בשינוי ולחפש אותו , לא חוכמה להחליף בין כבלים ולא להיתרכז , אבל ברגע שמצאת את השינוי אתה תבחין בו מיד בכל החלפה.
אם תבוא בגישה של לשמוע הבדל לא תשמע הבדל , אם תבוא בגישה של להקשיב להבדל אתה פשוט תמצא אותו מיד.
שלמבחן כזה צריך מערכת סופר איכותית שבה יהיה אפשר להבחין בכל שינוי
...
מעגל קסמים שלעולם לא נגמר...
...
זה באמת לא נגמר, תמיד אפשר לשפר ולהוסיף, אבל לדעתי כידי למצוא הבדלים בין כבלים צריך מערכת מאוד רצינית...
אני יודע למשל שבמידה ואני יעשה מבחן כזה במערכת שלי (שהיא מצוינת!) יהיה לי קשה להבדיל בין כבלים, אני לא משלה את עצמי, היא פשוט לא ברמה הזאת שכל שינוי הכי קטן משנה את הסאונד (אבל נתנו לי מתנה 8 מטר של VDH122 הייבריד, מה אני אגיד "תשמע אני לא צריך את זה כי גם ככה כנראה שאני לא אשמע הבדלים", לקחתי ב-2 ידיים וחיוך מרוח על הפנים )
נערך לאחרונה על ידי cavi ב 13/11/2006 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם תתקין צמיגי משלין פיילוט בפורד קוקוס או מכונית פורמולה 1 איפה ההבדלים יהיו משמעותים יותר? (בהנחה שגם בפורד וגם בפורמולה היו בהתחלה צמיגים של חברת "ביטון הצמיג")..
יהיו הבדלים בין ה2 אבל בפורמולה 1 ההבדל יהיה גדול יותר...
זה נכון שמי שנוהג על פורד קוקוס 12 שעות ביום מיד ירגיש בהבדל, אבל נניח ואני נהג לא מנוסה (ואני עדיין לא מגדיר את עצמי אודיופיל) ונתנו לי 2 סיבובים פעם על הצמיד הישן ופעם על החדש, יהיה לי יותר קל לזהות את ההבדל במקום שבו הוא קריטי יותר.
לא ענית לי , אם ה XLO רזה איך יכול להיות שהוא מצויין
ואם השימדק שמן איך יכול להיות שלא כל העולם רוכש (כולם רוצים צליל שמן ובריא )
וכפי שאני תמיד אומר "הכל תלוי בעונה ובטיב השכנה "
אם השינדק כל כך מוצלח אני רוצה גם אחד לבדיקה (אולי אני אקח את הכבל שלך לשבת )
רוי,
שלא תבין לא נכון, גם לי חשובה האסטטיקה וגם בכבלים.
אתה מכיר את זה שאיך שהטאסות של אוטו יכולות לשנות אותו לגמרי? (מראה), אני חושב שכבלים הם משהו כזה....
תיקח מרצדס מונית שהורידו לה את הטאסות וזה ייראה רע, לעומת זאת, קח הונדה אקורד עם ג'אנטים מגנזיום 17" עם צמיג בחתך נמוך והיא נראית מיליון דולר (טוב הגזמתי, אבל הבנת את הרעיון)....
יופי של דימוי מרטין.
עד שיש לי כבר אוטו נורמלי, אני רוצה שיראה מושקע ומשופצר.
זה לא שאני מאמין שג'נטים ממגנזיום, ספויילר אחורי ופגוש קידמי מונמך ואגרסיבי (אם נקצין..) ישנו את הביצועים במילימטר, אבל זה משנה את התחושה לגבי הרכב.
לכן גם לא אשקיע בג'נטים מיוחדים שמייחסים להם תכונות פלא בשיפור ביצועי הרכב, אבל כן אקנה את אלו שנראים כמו היקרים רק שלא עולים כמוהם כי זה ממילא, בשרשרת החשיבות של חלקי הרכב שניתן לשפר, כמעט כלום. לגישתי הכבלים משולים יותר לג'נטים וטסות מאשר לצמיגים.