עזרה עם הקלטה בעזרת כרטיס טלויזיה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Nativus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה

pixies כתב:AVI זה לא HDTV. כשכתוב בשם הקובץ שהורדת מהאינטרנט "HDTV" הכוונה היא שזה הוקלט משידור HD אך הקובץ עצמו הוקטן לרזולוציה נמוכה יותר מ-HD.
וכן, אתה יכול לעשות המרה ל-AVI ברזולוציה כמו 620 על 350 (זהו גודל ממוצע של קבצי AVI מסוג "HDTV"). איכות HD זה כבר לא יהיה.
...
עם ההקלטה אני מסתדר יותר עכשיו,
יש לי בעיה חדשה :D
אני לא מצליח למצוא תוכנה שתמחק פרסומות.
יש את התוכנה VideoReDo TVSuite V4 יש לי אותה פרוצה והכל,
זה מזהה את הפרסומות אבל אני לא מצליח לשמור את הקובץ ללא הפרסומות זה רושם בעיה במשהו...
ידוע לך על תוכנה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

התוכנה MCEBuddy שכתבתי עליה קודם יודעת לעבוד עם תוכנות/פלאגינים למחיקת פרסומות תוך כדי המרות הקבצים, אבל אין לי נסיון עם זה.
תקרא קצת את באתר של MCEBuddy, אני בטוח שיש שם את כל המידע שצריך כדי להפעיל את זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

yossic341
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

שלום רב יש לי בעיה אני החלפתי לממיר הוט החדש HOT FiberBox ויש לי כרטיס טליוזיה AVer MediaCenter 3D HD CRDG ברגע שהוחלף הממיר אני לא יכול לשדר בתוכנה שניקראת Flash Media Live Encoder 3.2 ברגע שאני מכינס את הכבל לממיר מסך שחור והמילה HTPC מה ניתן לעשות יש לי את כול הכבלים שפירסמתם פה אבל אולי יש מדריך מדיוק איך לחבר

yossic341
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

yossic341 כתב:שלום רב יש לי בעיה אני החלפתי לממיר הוט החדש HOT FiberBox ויש לי כרטיס טליוזיה AVer MediaCenter 3D HD CRDG ברגע שהוחלף הממיר אני לא יכול לשדר בתוכנה שניקראת Flash Media Live Encoder 3.2 ברגע שאני מכינס את הכבל לממיר מסך שחור והמילה HTPC מה ניתן לעשות יש לי את כול הכבלים שפירסמתם פה אבל אולי יש מדריך מדיוק איך לחבר
...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

ברוך הבא לפורום!
המילה היא לא "HTPC" אלא הגנה נגד הקלטה בכבל HDMI שנקראת HDCP ואין לך הרבה מה לעשות כרגע עם הפייבר בוקס, כי אין לו יציאת קומפוננט (חיבור אנלוגי שאפשר להקליט בעזרתו HD).
יש לך עוד ממירי HD בבית, לרבות הישנים יותר ללא יכולת הקלטה?

עוד אפשרות זה לנסות לפרוץ את ההגנה הזו עם המוצר הזה:
http://www.amazon.com/Premium-HDMI-Comp ... B00BJR36L8

yossic341
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

pixies כתב:ברוך הבא לפורום!
המילה היא לא "HTPC" אלא הגנה נגד הקלטה בכבל HDMI שנקראת HDCP ואין לך הרבה מה לעשות כרגע עם הפייבר בוקס, כי אין לו יציאת קומפוננט (חיבור אנלוגי שאפשר להקליט בעזרתו HD).
יש לך עוד ממירי HD בבית, לרבות הישנים יותר ללא יכולת הקלטה?

עוד אפשרות זה לנסות לפרוץ את ההגנה הזו עם המוצר הזה:
http://www.amazon.com/Premium-HDMI-Comp ... B00BJR36L8
...

yossic341
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

(Y) ,תודה על התשובה יש שאלה עם אני מחליף את הכרטיס טלויזיה לכרטיס רגיל לא HD יש סיכוי שזה יעבוד והמכשיר בסרטון ששלחתה הוא יכול לעזור לי ועם גם נתן לקנות בארץ תודה יוסי

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

לא. לפייבר בוקס אין יציאות אנלוגיות בכלל - יציאת ה-SCART שלו לא פעילה.
אגב, לכרטיס שלך יש גם כניסות אנלוגיות, אין בכל מקרה טעם להחליף לכרטיס טלוויזיה רגיל.
לגבי ה-HD Fury, לא ידוע לי על מישהו שעבד עם זה כאן. תצטרך להמר או לחכות שמישהו אחר ינסה. לא שלחתי סרטון אלא לינק לאמזון.

yossic341
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

מזה להמר מה הכוונה זה עם תוכנה תוכל להסבר לי הוא ממיר ואולי אתה צודק מחכה אולי משהוא ימצא פתרון בנתיים נחכה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

התכוונתי שאין עדיין הוכחה ממשית שהמכשיר עובד עם ממיר של הוט או יס שיש בו הצפנת HDCP (כלומר, שמישהו קנה אותו ודיווח על כך כאן).

EliBuyjet
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

חברים, מישהו יודע לעבוד עם התוכנה VideReDo? אני מכניס לה קובץ של MPEG2 והיא מוציאה לי קובץ MPEG2 בחזרה אבל עם בעיות סאונד (הסאונד קופץ כל כמה שניות), צריך אולי להגדיר את התוכנה?

חזור אל “תוכנה - KODI”