בזק תפתור לי את הבעיות?
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
שלום יש לי בעיה מוזרה יש לי מחשב נייד אחד שהו קצת רחוק מהראוטר בערך כ 20 מטר מהראוטר ולפעמים פתאום הוא מתנתק מהאינטרנט ושאני מנסה להתחבר לרשת זה אומר אין אפשרות להתחבר לרשת האלחוטית למה זה ככה? ולפעמים זה עושה ניתוקים של שנייה לדוגמא שזה מתנתק מהאינטרנט ומתחבר אוטומטי וזה קורה כמה פעמים וזה גם קורה לי בעוד מחשב נייד שהו יותר קרוב לראוטר אבל זה לא תמיד זה לוקח פעם בכמה ימים וזה מוזר אני בתשתית של הוט ואני כבר חושב שזה קשור להוט כי שמעתי שבעיות בניתוקים וכל מיני זה קשור לתשתית ככה שזה באמת יכול לעזור לי אם אני יעבור לבזק? ובקשר לראוטר יש לי את הראוטר tp-link 1043nd v2 ככה שלא נראה לי שזה קשור לראוטר בקיצור
האם התשתית של בזק תוכל לפתור לי את 2 הבעיות באינטרנט?
האם התשתית של בזק תוכל לפתור לי את 2 הבעיות באינטרנט?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
זה נשמע כאילו הבעיה שלך היא במחשב ולא בראוטר.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

NegativeIQ כתב:זה נשמע כאילו הבעיה שלך היא במחשב ולא בראוטר....
מי אמר בכלל שזה בעיה ראוטר? כבר אמרתי שהיה לי hotobx היה לי את הבעיה שציינתי (אני לא חוזר על זה כי
זה בעיה ארוכה) וגם אחרי שקניתי את הראוטר tp-link 1043nd v2 יש לי את אותה בעיה ככה שזה לא קשור לראוטר
100 אחוז ובמחשב זה גם לא כי פעם שהייתי בבזק זה לא היה ככה זה תמיד עבד לי בלי בעיות זה קשור נראה לי להוט
שהתשתית שלה היא מלאה בניתוקים (וגם שמעתי באינטרנט שהאינטרנט של הוט גם סובל מניתוקים) אז יש סיכוי שזה
באמת קשור לתשתית הוט?
- UriM
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 747
- שם מלא: אורי
לדעתי "ירח אפל" צודק ואין קשר בין הניתוקים לתשתית.
אם אתה מתעקש, אתה יכול לבדוק את זה ע"י חיבור של המחשב לנתב עם כבל תקשורת ולראות האם הניתוקים ממשיכים. במידה ולא אז ברור שאין בעיה עם התשתית.
יכול להיות שאתה נמצא על גבול הקליטה האלחוטית (לפחות בנקודה שהיא במרחק 20 מ') ואז כל מיני גורמים אחרים נכנסים למשוואה ויכולים לשבש את הקליטה.
אם אתה מתעקש, אתה יכול לבדוק את זה ע"י חיבור של המחשב לנתב עם כבל תקשורת ולראות האם הניתוקים ממשיכים. במידה ולא אז ברור שאין בעיה עם התשתית.
יכול להיות שאתה נמצא על גבול הקליטה האלחוטית (לפחות בנקודה שהיא במרחק 20 מ') ואז כל מיני גורמים אחרים נכנסים למשוואה ויכולים לשבש את הקליטה.
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
בוא נפריד,
בתופעה שאתה מציין קשורה לחיבור אלחוטי ואחר כך לאינטרט, רשת אלחוטית אמורה לעבוד בד"כ בטווח של עד 10 מטרים
מהנתב או מיחידת הגישה האלחוטית, אתה ככל הנראה רחוק מידי מהנתב שלך או שיש לך הפרעות באפיק השידור.
אם לא היו לך ניתוקים ברשת האלחוטית אז ככל הנראה הבעייה הייתה בHOT.
בתופעה שאתה מציין קשורה לחיבור אלחוטי ואחר כך לאינטרט, רשת אלחוטית אמורה לעבוד בד"כ בטווח של עד 10 מטרים
מהנתב או מיחידת הגישה האלחוטית, אתה ככל הנראה רחוק מידי מהנתב שלך או שיש לך הפרעות באפיק השידור.
אם לא היו לך ניתוקים ברשת האלחוטית אז ככל הנראה הבעייה הייתה בHOT.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

קודם כל סוף סוף מישהו בכיר ושמע היו לי ק סוגי של בעיות אחת זה שיש לי שגיאה אין אפשרות להתחבר לרשת האלחוטית אבל במחשבים ניידים אחרים כן היה אפשר להתחבר והיה צריך לקרב את המחשב לראוטר בשביל שהשגיאה תעלם בעיה 2 יש ניתוק ברשת האלחוטית אני מדגיש ניתוק ברשת האלחוטית ובעיה 3 ניתוק של האינטרנט זה כשאני מחובר לרשת אבל אני לא יכול לגלוש וגם כתוב אין גישה לאינטרנט עכשיו החלפתי ראוטר ולבנתיים הבעיה אם ה אין אפשרות להתחבר לאינטרנט עברה אבל זה בדרך כלל היה פעם ביום ככה שזה יכול לחזור בעיה 2 יש את זה הרבה פעמים וגם בבעיה 3 יש את זה הרבה פעמים ושהייתי בבזק זה לא היה אז אם אני יעבור לבזק אז זה יסדר תבעיה?arotman כתב:בוא נפריד,
אם לא היו לך ניתוקים ברשת האלחוטית אז ככל הנראה הבעייה הייתה בHOT....
- arotman
-
- חבר במועדון HT

אני באמת לא יודע איך לעזור לך, נשמע שיש לך הפרעות בתקשורת האלחוטית במקרה כזה צריך לנסות ולשנות
את אפיק השידור של הרשת האלחוטית למשל מ 6 ל 1 ואז לנסות, קצת קשה לי להדריך אותך מעל דפי האינטרנט,
אם תאמר מה דגם הנתב שלך נויתן יהיה להפנות אותך לעמוד הנכון בספר הנתב, כמו כן יתכן ואתה צריך עזרה יותר אישית
אצלך בבית ובמקרה כזה הייתי פונה לטכנאי רשתות מיקצועי.
את אפיק השידור של הרשת האלחוטית למשל מ 6 ל 1 ואז לנסות, קצת קשה לי להדריך אותך מעל דפי האינטרנט,
אם תאמר מה דגם הנתב שלך נויתן יהיה להפנות אותך לעמוד הנכון בספר הנתב, כמו כן יתכן ואתה צריך עזרה יותר אישית
אצלך בבית ובמקרה כזה הייתי פונה לטכנאי רשתות מיקצועי.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

arotman כתב:אני באמת לא יודע איך לעזור לך, נשמע שיש לך הפרעות בתקשורת האלחוטית במקרה כזה צריך לנסות ולשנות
אצלך בבית ובמקרה כזה הייתי פונה לטכנאי רשתות מיקצועי....
אחי באמת שאתה מגזים שהייתי בבזק זה לא היה לי בכלל שום בעיה לא הייתה לי ודווקא עכשיו קניתי ראוטר חזק
ואיכותי שה tp-link 1043nd v2 ככה שגם בו זאת לא הבעיה זה כנראה באמת קשור לאפיק השידור אבל כנראה
שהתשתית עושה את הבעיות ובלי קשר שעוברים תשתית אז האפיק של השידור משתנה? (כאילו לא מבחינת מספרים
מבחינת איכות ודברים דומים או שזה לא קשור?)
- arotman
-
- חבר במועדון HT

אז תחזור לבזק...
בכל מקרה נסה את התצורה הבאה בנתב בתפריט Wireless>Wireless Settings
כמובן ששם הרשת האלחוטית שלך שונה.
כמובן ששם הרשת האלחוטית שלך שונה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

arotman כתב:אז תחזור לבזק...
כמובן ששם הרשת האלחוטית שלך שונה....
אבל חלק מהבעיות שציינתי הם קשורות לתשתית לא? ואני לא חושב שאם אני ישנה את ההגדרות בראוטר זה מה שיפתור כי לשנות רוחב פס ולעשות שיעבוד רק בתקן n זה לא ממש קשור
- arotman
-
- חבר במועדון HT

aaaaaaazzzzzzz ביקשת עזרה, מנסים לעזור לך....
נסה קודם לחזור לבזק ואז אם האינטרנט לא מתנתק אז צריך יהיה לפתור את נושא האלחוט.
מניסיון שלי הניתוקים ב HOT לא נעלמים, זו הסיבה שאני אחרי כמה שנים עם HOT חזרתי לבזק.
כאשר אתה עובד ברוחב פס של 40MHZ הנתב תופס 2 אפיקים והסיכוי להפרעות מרשתות שכנות הוא גדול יותר.
כמו כן ההמלצה לתצר על N בלבד נועדה לחסוך זמן בחיבור הראשוני מול הנתב שלא ינסה לרדת לתקן B או G אלא אם יש הפרעות יוריד מהירות.
יש עוד כמה הגדרות שניתן לשנות אבל כפי שכבר כתבתי אתה צריך ככל הנראה איש מקצוע שיבדוק את הנושא יותר לעומק.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:2.4_G ... LAN%29.svg
מניסיון שלי הניתוקים ב HOT לא נעלמים, זו הסיבה שאני אחרי כמה שנים עם HOT חזרתי לבזק.
כאשר אתה עובד ברוחב פס של 40MHZ הנתב תופס 2 אפיקים והסיכוי להפרעות מרשתות שכנות הוא גדול יותר.
כמו כן ההמלצה לתצר על N בלבד נועדה לחסוך זמן בחיבור הראשוני מול הנתב שלא ינסה לרדת לתקן B או G אלא אם יש הפרעות יוריד מהירות.
יש עוד כמה הגדרות שניתן לשנות אבל כפי שכבר כתבתי אתה צריך ככל הנראה איש מקצוע שיבדוק את הנושא יותר לעומק.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:2.4_G ... LAN%29.svg
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

arotman כתב:aaaaaaazzzzzzz ביקשת עזרה, מנסים לעזור לך....
http://en.wikipedia.org/wiki/File:2.4_G ... LAN%29.svg...
אוקיי אבל גם בבזק שהייתי על 40mhz לא הייתה בעיה והמחשב אצלים תמיד עובדים על תקן n ואין מצב שזה b או g
ועוד משהו אם אני בהוט אז האפיקים שלה שונים משל בזק? מבחינת ערוצים? לדוגמא יש ערוץ 1 וערוץ 11
אז בהוט זה יכול להיות לא טוב או אם ניתוקים ובבזק זה יכול לעבוד רגיל כאילו התשתית קשורה גם לערוצים האלו?
- arotman
-
- חבר במועדון HT

האפיקים המדוברים קשורים לשידור וקליטה אלחוטיים בלבד בתדרי 2.4Ghz אין לזה שום קשר ליציבות חיבור האינטרנט.
כל הנתבים ויחידות הגישה האלחוטיות של כל חברות משדרות על אותם אפיקים בתחום תדרים זה.
כפי שכבר הוצע לך אם תחבר את המחשב שלך בכבל רשת ישירות לנתב ואז יהיו לך ניתוקים זה ככל הנראה אומר שקישור האינטרנט שלך מתנתק לפרקים כמו שהיה קורה לי ב HOT. מעבר לכך אני מאחל לך הצלחה בפתרון בעיית הניתוק.
כל הנתבים ויחידות הגישה האלחוטיות של כל חברות משדרות על אותם אפיקים בתחום תדרים זה.
כפי שכבר הוצע לך אם תחבר את המחשב שלך בכבל רשת ישירות לנתב ואז יהיו לך ניתוקים זה ככל הנראה אומר שקישור האינטרנט שלך מתנתק לפרקים כמו שהיה קורה לי ב HOT. מעבר לכך אני מאחל לך הצלחה בפתרון בעיית הניתוק.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

arotman כתב:האפיקים המדוברים קשורים לשידור וקליטה אלחוטיים בלבד בתדרי 2.4Ghz אין לזה שום קשר ליציבות חיבור האינטרנט.
כפי שכבר הוצע לך אם תחבר את המחשב שלך בכבל רשת ישירות לנתב ואז יהיו לך ניתוקים זה ככל הנראה אומר שקישור האינטרנט שלך מתנתק לפרקים כמו שהיה קורה לי ב HOT. מעבר לכך אני מאחל לך הצלחה בפתרון בעיית הניתוק....
אוקיי ואם רק באלחוטי יש לי ניתוקים ובעיות אז מה זה אומר? כי פעם זה לא היה לי וזה קורה לי מכמה מחשבים
ככה שזה לא קשור למחשבים וזה גם לא קשור לראוטר כי קניתי ראוטר לפני יומיים וזה ראוטר מאוד חזק
וגם כולם יודעים שבתשתית של הוט יש הרבה ניתוקים יש כתבות אפילו שהם אומרות כמו ynet ו mako
וכל מיני ככה שזה גם מוזר שאתה אומר שזה קשור רק לאפיקים כי גם לפני שהייתי בהוט אני הייתי מן הסתם על אותם
אפיקים וגם על רוחב פס של 40mhz וגם בתקן n
- arotman
-
- חבר במועדון HT

אם הניתוקים הם באלחוטי ייתכן שיש לך הפרעות רדיו כלשהם מרשתות של שכנים או כל מוצר אחר המשדר בתחום ה 2.4GHZ כולל מיקרוגלים וטלפונים אלחוטיים, מעבר לכך אין לי יותר מה להוסיף.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי אבל אני חוזר ואומר שהייתי בבזק זה לא היה לי וגם אני אומר עוד פעם יש אפילו כתבות שאומרות שלהוט יש ניתוקים ככה שאני חושב שזה קשורarotman כתב:אם הניתוקים הם באלחוטי ייתכן שיש לך הפרעות רדיו כלשהם מרשתות של שכנים או כל מוצר אחר המשדר בתחום ה 2.4GHZ כולל מיקרוגלים וטלפונים אלחוטיים, מעבר לכך אין לי יותר מה להוסיף....
נערך לאחרונה על ידי aaaaaaazzzzzzz ב 27/02/2014 17:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

יש לי שאלה יש מצב שמודם גם יכול לגרום לאחת מהבעיות שציינתי?arotman כתב:אם הניתוקים הם באלחוטי ייתכן שיש לך הפרעות רדיו כלשהם מרשתות של שכנים או כל מוצר אחר המשדר בתחום ה 2.4GHZ כולל מיקרוגלים וטלפונים אלחוטיים, מעבר לכך אין לי יותר מה להוסיף....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
חד-משמעית לא. אתה יכול להקים לכאורה רשת אלחוטית יציבה גם בלי מודם בכלל (היא רק לא תהיה מחוברת לאינטרנט).
ניתוק מרשת אלחוטית יכול להיות מאחת משלוש סיבות:
1. נקודת הגישה
2. המחשב
3. הפרעה סביבתית
כל דבר אחר כמו נתב, מודם (למעט מקרים שבהם מדובר ברכיב משולב עם נקודת הגישה) לא רלוונטיים לרשת האלחוטית.
1. נקודת הגישה
2. המחשב
3. הפרעה סביבתית
כל דבר אחר כמו נתב, מודם (למעט מקרים שבהם מדובר ברכיב משולב עם נקודת הגישה) לא רלוונטיים לרשת האלחוטית.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

קודם כל שציינתי 3 בעיות של אינטרנט ולא אחת ככה שתקרא את 2 הבעיות האחרות ואחרי זה תבין אולי אם זה קשור למודם וגם שמעתי שיש ניתוקים של אינטרנט שזה קשור למודם ככה שאני מעדיף לחכות שיענה לי מישהו בכיר כי אם כל הכבוד אתה אומר לי תשובות לא ממש הגיוניות אז מישהו אחר?NegativeIQ כתב:חד-משמעית לא. אתה יכול להקים לכאורה רשת אלחוטית יציבה גם בלי מודם בכלל (היא רק לא תהיה מחוברת לאינטרנט).
1. נקודת הגישה
2. המחשב
3. הפרעה סביבתית
כל דבר אחר כמו נתב, מודם (למעט מקרים שבהם מדובר ברכיב משולב עם נקודת הגישה) לא רלוונטיים לרשת האלחוטית....
- rabak
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 565
ואוו בנאדם באמת מנסים לעזור לך פה ואתה פשוט אטום
NegativeIQ הוא אחד הבכירים עם המון ידע שממש מנסה לעזור לך (אין לי מושג איך יש לו כזאת סבלנות)
לא נראה לי שאדם עם חוסר ידע כלכך גדול בתחום יכול בכלל לבוא ולשפוט האם התשובות הגיוניות או לא...
עם גישה כזאת לא נראה לי שיבוא עוד מישהו לעזור לך כי אתה רק מתווכח ומבזבז לאנשים פה את הזמן
NegativeIQ הוא אחד הבכירים עם המון ידע שממש מנסה לעזור לך (אין לי מושג איך יש לו כזאת סבלנות)
לא נראה לי שאדם עם חוסר ידע כלכך גדול בתחום יכול בכלל לבוא ולשפוט האם התשובות הגיוניות או לא...
עם גישה כזאת לא נראה לי שיבוא עוד מישהו לעזור לך כי אתה רק מתווכח ומבזבז לאנשים פה את הזמן