כמה שאלות על massdro-p ?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255

שליחה

בסוף קיבלתי את הdunu dn1000 ללא שום בעיה, ושום דבר לא נתקע, קיבלתי בדואר רשום ללא תשלום נוסף.
בנוסף ממש אהבתי את השירות של mp4nation .

Deicide
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236

שליחה

קיבלתי את המגבר\ברווז החלופי והוא עובד מצויין
אני ממליץ בחום על MD

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

קניתי את הdx50 , איך אתם ממליצים לבקש מהם שישלחו לי אותו שלא אצטרך לשלם מס?
ביקשתי שישלחו לי את זה כמתנה (כמו ש mp4nation עשו), והם אמרו שזה לא חוקי בארצות הברית והם לא יכולים.

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705

שליחה

קניתי את Nuforce NE-600X, נשלח במשלוח רגיל מארה"ב (7$ DHL) הגיע תוך שבוע וחצי ללא שום עיכוב מכס.
שירות מעולה ומהיר ומחיר מצוין גם כן - מומלץ!

doc-oren
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245

שליחה

הגיעו אתמול ה-DN-1000 מ-massdrop. העיכוב היה אצל היצרן (לפחות כך על פי האתר), מהמשלוח עצמו עד ההגעה לדואר - פחות משבוע.

האוזניות - טובות מאוד, שיפור מורגש ביחס ל-SE315 במיוחד בבאסים העשירים והמדויקים, במת קול ואפילו פירוט. הבעיה היא שה-DAC השולחני שלי מתקשה קצת לשלוט בהן בתדרים היותר גבוהים (מעט צורמות), יכול להיות שרק נדמה לי - דיווח יותר מפורט בהמשך. נשמעות מצוין עם הסנסה קליפ+ ואני מקווה לשדך להן בעתיד את ה-X5.

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808

שליחה

תתחדש!

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938

שליחה

תתחדש ותהנה (Y)

גם אני מתלבט אם לרכוש את ה- DN-1000 או לחילופין את ה- HiFiMan RE-400 או ה- Vsonic VC1000.
אופציה נוספת היא לקפוץ טיפה למעלה וכבר ללכת על משהו כמו ה- Custom Art Music One.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

ת.ת.ת. (Y) 8)

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

doc-oren כתב:הגיעו אתמול ה-DN-1000 מ-massdrop. העיכוב היה אצל היצרן (לפחות כך על פי האתר), מהמשלוח עצמו עד ההגעה לדואר - פחות משבוע.

האוזניות - טובות מאוד, שיפור מורגש ביחס ל-SE315 במיוחד בבאסים העשירים והמדויקים, במת קול ואפילו פירוט. הבעיה היא שה-DAC השולחני שלי מתקשה קצת לשלוט בהן בתדרים היותר גבוהים (מעט צורמות), יכול להיות שרק נדמה לי - דיווח יותר מפורט בהמשך. נשמעות מצוין עם הסנסה קליפ+ ואני מקווה לשדך להן בעתיד את ה-X5.
...
תתחדש,
להרבה יש תלונות מסויימות על האוזניות כאשר לא מוצאים את הטיפים והטבעות המתאימות(כולל אני) אפילו שהם נשמעות מדהים בכל זאת, פשוט לא יודעים איך הם באמת אמורים לישמע
אבל ולאחר שמוצאים את הטיפ המתאים מרגישים בהבדל הענק, היה אחד ששום טיפ לא התאים לו אז הוא הזמין את הטיפים של mondter והרגיש את ההבדל.

doc-oren
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245

שליחה

אכן - בהתחלה הן היו לא נוחות ועם באס בינוני.
כרגע אחרי כמה ניסיונות המצב השתפר מאוד. אני אעשה עוד ניסיונות בשבת מתןך כוונה להגיע לשילוב אופטימלי.

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”