כמה שאלות על massdro-p ?
-
nati8056
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 255
בסוף קיבלתי את הdunu dn1000 ללא שום בעיה, ושום דבר לא נתקע, קיבלתי בדואר רשום ללא תשלום נוסף.
בנוסף ממש אהבתי את השירות של mp4nation .
בנוסף ממש אהבתי את השירות של mp4nation .
- Deicide
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 236
קיבלתי את המגבר\ברווז החלופי והוא עובד מצויין
אני ממליץ בחום על MD
אני ממליץ בחום על MD
-
nati8056
-
- חבר פעיל מאוד

קניתי את הdx50 , איך אתם ממליצים לבקש מהם שישלחו לי אותו שלא אצטרך לשלם מס?
ביקשתי שישלחו לי את זה כמתנה (כמו ש mp4nation עשו), והם אמרו שזה לא חוקי בארצות הברית והם לא יכולים.
ביקשתי שישלחו לי את זה כמתנה (כמו ש mp4nation עשו), והם אמרו שזה לא חוקי בארצות הברית והם לא יכולים.
- sBaB
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
קניתי את Nuforce NE-600X, נשלח במשלוח רגיל מארה"ב (7$ DHL) הגיע תוך שבוע וחצי ללא שום עיכוב מכס.
שירות מעולה ומהיר ומחיר מצוין גם כן - מומלץ!
שירות מעולה ומהיר ומחיר מצוין גם כן - מומלץ!
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
הגיעו אתמול ה-DN-1000 מ-massdrop. העיכוב היה אצל היצרן (לפחות כך על פי האתר), מהמשלוח עצמו עד ההגעה לדואר - פחות משבוע.
האוזניות - טובות מאוד, שיפור מורגש ביחס ל-SE315 במיוחד בבאסים העשירים והמדויקים, במת קול ואפילו פירוט. הבעיה היא שה-DAC השולחני שלי מתקשה קצת לשלוט בהן בתדרים היותר גבוהים (מעט צורמות), יכול להיות שרק נדמה לי - דיווח יותר מפורט בהמשך. נשמעות מצוין עם הסנסה קליפ+ ואני מקווה לשדך להן בעתיד את ה-X5.
האוזניות - טובות מאוד, שיפור מורגש ביחס ל-SE315 במיוחד בבאסים העשירים והמדויקים, במת קול ואפילו פירוט. הבעיה היא שה-DAC השולחני שלי מתקשה קצת לשלוט בהן בתדרים היותר גבוהים (מעט צורמות), יכול להיות שרק נדמה לי - דיווח יותר מפורט בהמשך. נשמעות מצוין עם הסנסה קליפ+ ואני מקווה לשדך להן בעתיד את ה-X5.
- mikel1999
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
תתחדש!
- Nir1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 938
תתחדש ותהנה
גם אני מתלבט אם לרכוש את ה- DN-1000 או לחילופין את ה- HiFiMan RE-400 או ה- Vsonic VC1000.
אופציה נוספת היא לקפוץ טיפה למעלה וכבר ללכת על משהו כמו ה- Custom Art Music One.
גם אני מתלבט אם לרכוש את ה- DN-1000 או לחילופין את ה- HiFiMan RE-400 או ה- Vsonic VC1000.
אופציה נוספת היא לקפוץ טיפה למעלה וכבר ללכת על משהו כמו ה- Custom Art Music One.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
ת.ת.ת.

-
nati8056
-
- חבר פעיל מאוד

תתחדש,doc-oren כתב:הגיעו אתמול ה-DN-1000 מ-massdrop. העיכוב היה אצל היצרן (לפחות כך על פי האתר), מהמשלוח עצמו עד ההגעה לדואר - פחות משבוע.
האוזניות - טובות מאוד, שיפור מורגש ביחס ל-SE315 במיוחד בבאסים העשירים והמדויקים, במת קול ואפילו פירוט. הבעיה היא שה-DAC השולחני שלי מתקשה קצת לשלוט בהן בתדרים היותר גבוהים (מעט צורמות), יכול להיות שרק נדמה לי - דיווח יותר מפורט בהמשך. נשמעות מצוין עם הסנסה קליפ+ ואני מקווה לשדך להן בעתיד את ה-X5....
להרבה יש תלונות מסויימות על האוזניות כאשר לא מוצאים את הטיפים והטבעות המתאימות(כולל אני) אפילו שהם נשמעות מדהים בכל זאת, פשוט לא יודעים איך הם באמת אמורים לישמע
אבל ולאחר שמוצאים את הטיפ המתאים מרגישים בהבדל הענק, היה אחד ששום טיפ לא התאים לו אז הוא הזמין את הטיפים של mondter והרגיש את ההבדל.
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
אכן - בהתחלה הן היו לא נוחות ועם באס בינוני.
כרגע אחרי כמה ניסיונות המצב השתפר מאוד. אני אעשה עוד ניסיונות בשבת מתןך כוונה להגיע לשילוב אופטימלי.
כרגע אחרי כמה ניסיונות המצב השתפר מאוד. אני אעשה עוד ניסיונות בשבת מתןך כוונה להגיע לשילוב אופטימלי.