התלבטות בין Asustor as-604t לבין Synology ds412+

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
danielby פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 472
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #21 

לבסוף רכשתי את ה Asustor AS-604T.
חייב לציין שאני דיי מרוצה ממנו. אין לי נסיון עם שרתי NAS אחרים אבל נכון לעכשיו הוא נתון לי מענה לכל מה שאני צריך.
התמיכה של Asustor היא טוב מאוד ומהירה. הם מגיבים מהר ובאופן כללי מאוד אקטיבים.

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #22 

danielby כתב:לבסוף רכשתי את ה Asustor AS-604T.
חייב לציין שאני דיי מרוצה ממנו. אין לי נסיון עם שרתי NAS אחרים אבל נכון לעכשיו הוא נתון לי מענה לכל מה שאני צריך.
התמיכה של Asustor היא טוב מאוד ומהירה. הם מגיבים מהר ובאופן כללי מאוד אקטיבים.
...
רכשת בארץ או בחו"ל??
תוכל לפרט מה היו הדרישות שלך מה-NAS אני מתלבט מאוד לגביו....
תודה ותתחדש :wink:

danielby פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 472
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #23 

רכשתי אותו בארץ מכיוון שההפרש לא מצדיק את הטרחה לרכוש אותו מחו"ל, מה גם שרציתי את האחריות בארץ.
רציתי שישמש כשרת הורדות לסרטים סדרות ומוזיקה ועיבוד דרך Sickbeard, headphones , CouchPotato, וגם שיטוף מרכזי של XBMC דרך התקנת MySQL. כמו כן הזרמת מוזיקה לסלולר.
את כל זה הוא מבצע בצורה יפה. ישנו מגוון רחב של אפליקציות נוספות להורדה שכמובן לא ניסיתי את כולן.
הממשק דיי טוב למרות שחסרים פיצ'רים קטנים שיכולים לשפר את חוויית המשתמש עוד יותר, אבל החברה האלה בהחלט מנסים לשפר כל הזמן גם את הביצועים וגם את חוויית המשתמש.
אני אישית מאוד מרוצה מהבחירה.

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #24 

danielby כתב:רכשתי אותו בארץ מכיוון שההפרש לא מצדיק את הטרחה לרכוש אותו מחו"ל, מה גם שרציתי את האחריות בארץ.
רציתי שישמש כשרת הורדות לסרטים סדרות ומוזיקה ועיבוד דרך Sickbeard, headphones , CouchPotato, וגם שיטוף מרכזי של XBMC דרך התקנת MySQL. כמו כן הזרמת מוזיקה לסלולר.
את כל זה הוא מבצע בצורה יפה. ישנו מגוון רחב של אפליקציות נוספות להורדה שכמובן לא ניסיתי את כולן.
הממשק דיי טוב למרות שחסרים פיצ'רים קטנים שיכולים לשפר את חוויית המשתמש עוד יותר, אבל החברה האלה בהחלט מנסים לשפר כל הזמן גם את הביצועים וגם את חוויית המשתמש.
אני אישית מאוד מרוצה מהבחירה.
...
מעולה תודה רבה....

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”