שיהיה מחר בהצלחה !!!!MovieO כתב:ואוו איזה שיטפון פתחתי![]()
ממש תצוגת אופנה של מסכים...
עננות בפיליפס 8008
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
http://www.hometheater.co.il/p-1.article02656.htmloferlaor כתב:לא זוכר שראיתי מסך led נטול לחלוטין זליגות אור......
בשביל זה אנחנו פה בשביל להזכיר לך.
אפס עננות וזליגות אור!...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Boni99
ראית את התאריך של המאמר?
אני מדבר על מה שזמין כיום. ככל שהמסכים דקים יותר וגדולים יותר כך קשה לייצר אותם ללא זליגות אור.
יש דגמים שסובלים מזה יותר או פחות אבל זו מגבלה עקרונית של הטכנולוגיה.
ראית את התאריך של המאמר?
אני מדבר על מה שזמין כיום. ככל שהמסכים דקים יותר וגדולים יותר כך קשה לייצר אותם ללא זליגות אור.
יש דגמים שסובלים מזה יותר או פחות אבל זו מגבלה עקרונית של הטכנולוגיה.
התקשרו אליי מאלקטרה אמרו לי שהמסך הגיע למעבדה וביום ראשון אמורים לקחת לי אותו.amitgv1 כתב:שיהיה מחר בהצלחה !!!!.........
כששאלתי אותם לפני כשבועיים אם יש להם אופציה לבדוק את המסך לפני שמרכיבים אותו על הטלוויזיה שלי הם אמרו שכן ועכשיו כששוחחתי עם הנציגה היא אמרה שאין חיה כזאת ז"א רק בתוך הטלוויזיה שלי הם יוכלו לראות אם המסך תקין או לא.
קצת דפוק כל העניין הזה!
עדכון - האלקטרה האלה פשוט הזויים.
הזמנתי טכנאי לראות את העננות, הוא קבע שזה אכן לא תקין, שוחח עם מנהל המעבדה, מנהל המעבדה שאל אם אני רוצה החלפה, אמרתי שכן.
הוא ביקש ממני לשלוח חשבונית קניה כדי לבצע את ההחלפה.
מתקשרת אליי עכשיו מישהי ממחלקת הסחר של אלקטרה ואומרת לי שעומדות בפניי שתי אופציות:
1. להכניס את המסך למעבדה לתיקון - אופציה שלא היתה מקובלת עליי, אין מצב שרכשתי מסך בכמעט 14 אלף שח רק כדי להכניס אותו אחרי שבועיים למעבדה לתיקון.
2. לבטל עסקה.
לא הבנתי את ההגיון שלהם, אני מסבירה לה שאני רוצה 8008 תקינה אז היא מציעה לי ביטול עסקה ולקנות מסך חדש.
זה בכלל חוקי ?
כשקניתי מסך לא היה כתוב בשומקום שאם אני מקבלת מסך תקול אז אני לא זכאית להחלפה אלא רק לביטול עסקה, זה ממש טרטור של לקוח.
בא לי לתבוע אותם.
הזמנתי טכנאי לראות את העננות, הוא קבע שזה אכן לא תקין, שוחח עם מנהל המעבדה, מנהל המעבדה שאל אם אני רוצה החלפה, אמרתי שכן.
הוא ביקש ממני לשלוח חשבונית קניה כדי לבצע את ההחלפה.
מתקשרת אליי עכשיו מישהי ממחלקת הסחר של אלקטרה ואומרת לי שעומדות בפניי שתי אופציות:
1. להכניס את המסך למעבדה לתיקון - אופציה שלא היתה מקובלת עליי, אין מצב שרכשתי מסך בכמעט 14 אלף שח רק כדי להכניס אותו אחרי שבועיים למעבדה לתיקון.
2. לבטל עסקה.
לא הבנתי את ההגיון שלהם, אני מסבירה לה שאני רוצה 8008 תקינה אז היא מציעה לי ביטול עסקה ולקנות מסך חדש.
זה בכלל חוקי ?
כשקניתי מסך לא היה כתוב בשומקום שאם אני מקבלת מסך תקול אז אני לא זכאית להחלפה אלא רק לביטול עסקה, זה ממש טרטור של לקוח.
בא לי לתבוע אותם.
כפי שנאמר כבר בעבר ,
גם אם תבטלי עסקה ותקני מסך חדש - לא בטוח שהמסך החדש יהיה נטול עננות לחלוטין .
יש כאן עניין של מזל , יתכן שהמסך טולטל יתר על המידה בהובלה מהמפעל ו\או בדרך ללקוח.
בהצלחה בכל אופן
מקווה שיפתרו כל הבעיות ותוכלי להנות מהטלוויזיה החדשה .
גם אם תבטלי עסקה ותקני מסך חדש - לא בטוח שהמסך החדש יהיה נטול עננות לחלוטין .
יש כאן עניין של מזל , יתכן שהמסך טולטל יתר על המידה בהובלה מהמפעל ו\או בדרך ללקוח.
בהצלחה בכל אופן
מקווה שיפתרו כל הבעיות ותוכלי להנות מהטלוויזיה החדשה .
אני לא רוצה פלזמה - אני רוצה בתמורה ל- 14k ששילמתי, מסך פיליפס 8008 תקין !
אני בכלל לא מבינה מה ההגיון בביטול עסקה, אם הלקוח מעוניין במסך הזה.
אם הייתי רוצה ללכת לקנות עכשיו פלזמה במקום, אז בסדר, אבל זה לא המקרה.
אז אני אבטל עסקה, אכנס לסלון חללית ואבצע את אותה רכישה בדיוק? ואז אתקשר לאלקטרה שיבואו להתקין לי את המסך החדש?
אני באמת לא מצליחה להבין את ההגיון שעומד מאחורי זה.
אז אני אבטל עסקה, אכנס לסלון חללית ואבצע את אותה רכישה בדיוק? ואז אתקשר לאלקטרה שיבואו להתקין לי את המסך החדש?
אני באמת לא מצליחה להבין את ההגיון שעומד מאחורי זה.
קראת את הסיפור של שיקי ? אותו סיפור עם מסך אחר (8708 ) את אלקטרע לא מעניין כלום !! הם חברה ענקית שהלקוח הוא האחרון שמעניין אותם !! על תחפשי היגיון .tinker כתב:אני לא רוצה פלזמה - אני רוצה בתמורה ל- 14k ששילמתי, מסך פיליפס 8008 תקין !
אני באמת לא מצליחה להבין את ההגיון שעומד מאחורי זה....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
נערך לאחרונה על ידי NK ב 16/02/2014 16:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 612 פעמים
כולם רוצים, אבל ליצרן קשה לספק. לכן, הם כנראה מעדיפים למכור למי שלא מודע לבעיות מאשר להסתבך עם "וידיאופילים".tinker כתב:אני לא רוצה פלזמה - אני רוצה בתמורה ל- 14k ששילמתי, מסך פיליפס 8008 תקין !
אני באמת לא מצליחה להבין את ההגיון שעומד מאחורי זה....
נערך לאחרונה על ידי integral ב 16/02/2014 16:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
זה ממש רפליקה למקרה שהיה לי עם אלקטרע...
צר לי לקרוא את השתלשלות העניינים ולראות שיש לקוחות שחווים חווית שירות מזעזעת בדיוק כמו שאני עברתי.
בכל מקרה העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך זה כן לבטל את העסקה(ואני יודע כמה זה מאכזב האמיני לי...
)ולרכוש מסך ממותג אחר (ולא חסרים מותגים איכותיים) מחנות מתמחה איכותית ולהיות רגועה שבמידה ואכן תזדקקי לשירות אכן תקבלי אותו.
בהצלחה
צר לי לקרוא את השתלשלות העניינים ולראות שיש לקוחות שחווים חווית שירות מזעזעת בדיוק כמו שאני עברתי.
בכל מקרה העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך זה כן לבטל את העסקה(ואני יודע כמה זה מאכזב האמיני לי...
בהצלחה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
לא להתבאס. לבטל עסקה.amitgv1 כתב:ממש מבאס...
לא הייתי קונה ממי שלא רוצה אותי כלקוח.
באותו סכום לערך תזמיני את הדגם החדש של sony שיגיע חודש הבא.
60W850B.