שרשור תגובות: Onkyo TX-NR929 - רסיבר 9.2 בבדיקה
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
אחלה סקירה! באמת חסר פה קצת יותר יחס לרסיברים..
נראה לי כדי לכתוב סקירה וכתבה שתלמד באופן ברור על האודסי(היה כזה פה אני יודע, אבל)הסברים ברורים מה אומר כל מצב.(לא פשוט אני יודע)
http://www.hometheater.co.il/vt193289.% ... yssey.html
מניסיוני האישי, הכיול חשוב יותר מהסאוד האישי של הרסיבר, הכיול נותן שוני אדיר(אצלי) ובגלל שכל רסיבר ישמע שונה בכל חלל שונה
http://www.hometheater.co.il/vt203040.% ... D7%A9.html
לדעתי עם נלמד ביחד איך בדיוק אמורים לכייל, כולנו נרוויח!!
נראה לי כדי לכתוב סקירה וכתבה שתלמד באופן ברור על האודסי(היה כזה פה אני יודע, אבל)הסברים ברורים מה אומר כל מצב.(לא פשוט אני יודע)
http://www.hometheater.co.il/vt193289.% ... yssey.html
מניסיוני האישי, הכיול חשוב יותר מהסאוד האישי של הרסיבר, הכיול נותן שוני אדיר(אצלי) ובגלל שכל רסיבר ישמע שונה בכל חלל שונה
http://www.hometheater.co.il/vt203040.% ... D7%A9.html
לדעתי עם נלמד ביחד איך בדיוק אמורים לכייל, כולנו נרוויח!!
להשתמש באודיסי זו לא תורה גדולה כי הכל אוטומטי. צריך להקפיד על כמה דברים שציינתי בכתבה ובסה"כ לפעול ע"פ המדריך. אפשר לנסות מרחקים שונים בין הנקודות 60-100 ס"מ ואת התבנית שציינתי בכתבה. מיקום הרמקולים חשוב יותר לדעתי ומכיוון שבכל מקרה לאחר מיקום מחדש של הרמקולים צריך לכייל, זה פחות קריטי שאי אפשר לשמור. זה יותר מפריע שאי אפשר לשמור למשל את הכיול הרגיל ואת הכיול עם התבנית הצמודה.
מצרף תמונות של לפני המעבר ל11.1 ואחרי.
מצרף תמונות של לפני המעבר ל11.1 ואחרי.
-
- לפני
-
- אחרי
- madridista
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
סקירה מצוינת של הכתב מיספר אחד של hometheater 
madridista for life
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
כל הכבוד על הסקירה!!
אני תמיד אומר-כשאתם רוצים לקנות רמקול-תבדקו אותו אחרי הרצת כיול-אודיסי-זה ישמע אחרת בצורה מאוד ברורה!
עוד אוסיף ואומר שגם אם הרמקולים ממש לא שווים-האודיסי הופך פח לזהב!
זאת דעתי האישית!
אני תמיד אומר-כשאתם רוצים לקנות רמקול-תבדקו אותו אחרי הרצת כיול-אודיסי-זה ישמע אחרת בצורה מאוד ברורה!
עוד אוסיף ואומר שגם אם הרמקולים ממש לא שווים-האודיסי הופך פח לזהב!
זאת דעתי האישית!
כיף חיים.
ניסיתי בערך כל זווית בין 15-30 מעלות. התמונה הזו מראה כשזה ב- 30 מעלות שזה באמת המצב הקיצוני ביותר של הTOE-IN (והמומלץ ע"י אודיסי ו- DTS). בתמונה הראשונה ניתן לראות שבדרך כלל הרמקולים רחוקים יותר אחד מהשני, מהקיר האחורי וה- Toe In בערך 10-15 מעלות. בשביל לאכלס את ה- Front wide ע"פ ההמלצות היה צורך לצמצם את המרחקים על מנת לשמור על מרחק רצוי בין חמשת הרמקולים הקדמיים.LiorShap כתב:תמונה אחרונה יפה מאוד.
מה שכן נראה לי הגזמת עם ה TOE-IN.. הקטנת את הבמה בצורה מוגזמת לטעמי....
מכיוון שרציתי לוודא שמה שאכתוב לא יבוסס על הצבה לא נכונה ניסיתי המון מצבים וכיילתי מחדש עשרות פעמים. זה שהרסיבר היה אצלי 6 שבועות אפשר לי להתנסות.
אחרי שמחליטים על התבנית של המדידות, אפשר לסמן איקסים על הרצפה עם עיפרון ואז מדידה חוזרת נעשת בקלות.
תודה לכולם על המילים החמות
אם יש שאלות או הערות נוספות לגבי הסקירה אשמח לשמוע.
-
- דוגמא של מדידה בה ה- Toe in מתון והסאב במיקום שונה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
סקירה מצויינת .
חבל באמת שנראה שלא ממש תיקנו את התקלות בלוחות שלהם מה שמחייב תיקונים עתידיים בעלויות גבוהות.הרשת מלאה במכשירים תקולים חדשים של אונקיו והבעיה ידוע .
מכשירים מצויינים כל עוד הם עובדים
חבל באמת שנראה שלא ממש תיקנו את התקלות בלוחות שלהם מה שמחייב תיקונים עתידיים בעלויות גבוהות.הרשת מלאה במכשירים תקולים חדשים של אונקיו והבעיה ידוע .
מכשירים מצויינים כל עוד הם עובדים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יקירי, הבנו שהלך לך הלוח HDMI ברסיבר ושזה הרס לך את החיים, אבל חלאס, תתקדם!claudia5 כתב:סקירה מצויינת .
מכשירים מצויינים כל עוד הם עובדים...
לא יכול להיות שכל פוסט על אונקיו בשבועות האחרונים כולל התייחסות שלך למזימה הגלובאלית של אונקיו להכניס רכיבים תקולים לרסיברים שלהם כדי להרוס את החיים של צרכנים אומללים כמוך.
מה שווה סרטימר אודיו אם אין תמיכה ב Replaygain ??? לא מצליח להבין מדוע תכונה כל כך פשוטה וחשובה אינה מיושמת בשום רסיבר עד היום..? למה אני צריך כל שיר לווסת את עוצמת הוויום? הוספת התכונה לרסיבר יכולה לעשות זאת באופן מושלם ברמת ה PREAMP ולא ברמת ה SOURCE כפי שנעשה בנגנים, מה שפוגע בהיענות דינאמית... מה שאבסורד הוא שאת התכונה הזו ניתן להוסיף לכל רסיבר ישן הכולל אפשרות עדכון קושחה...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
epony יש לי הסכם עם אונקיו העולמית שאני צריך לכלך על מוצרים שלהם בגלל מה שעשו לי!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Eyalr
יופי של סקירה!
Claudia5
יש לי רסיבר של יאמהה והוחלף לי כרטיס ה HDMI. אלה כרטיסים עדינים ויש המון תקלות בכל החברות. בעיקר בהקשר למי שמחובר לו ממיר יס והוט שמוציאים מתח דרך חיבור ה HDMI שלהם.
יופי של סקירה!
Claudia5
יש לי רסיבר של יאמהה והוחלף לי כרטיס ה HDMI. אלה כרטיסים עדינים ויש המון תקלות בכל החברות. בעיקר בהקשר למי שמחובר לו ממיר יס והוט שמוציאים מתח דרך חיבור ה HDMI שלהם.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
oferlaoroferlaor כתב:
Claudia5
יש לי רסיבר של יאמהה והוחלף לי כרטיס ה HDMI. אלה כרטיסים עדינים ויש המון תקלות בכל החברות. בעיקר בהקשר למי שמחובר לו ממיר יס והוט שמוציאים מתח דרך חיבור ה HDMI שלהם....
לפי דברך ... מומלץ יהיה לחבר את הממיר בקומפוננט במידה וקיימת יציאה כזאת בממיר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מומלץ לדאוג להתקנת איזולטור .9000es כתב:oferlaor......
לפי דברך ... מומלץ יהיה לחבר את הממיר בקומפוננט במידה וקיימת יציאה כזאת בממיר ....
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
גם בפיוניר וגם בדנון יש תכונה שדואגת לכך שלא תצטרך לווסת את הווליום כל שיר.למה אני צריך כל שיר לווסת את עוצמת הוויום?...
[interest] נערך על די עפר: הבעת דעה אסורה לעוסק בתחום [/interest]
נ.ב.
גם שווה להפסיק עם ה-MP3 ולעבור ל FLAC
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
באונקיו יש ויסות ווליום-"דיינמיק ווליום" וגם "דולבי ווליום"shigidar כתב:גם בפיוניר וגם בדנון יש תכונה שדואגת לכך שלא תצטרך לווסת את הווליום כל שיר.......
[interest] נערך על די עפר: הבעת דעה אסורה לעוסק בתחום [/interest]
נ.ב.
גם שווה להפסיק עם ה-MP3 ולעבור ל FLAC...
כיף חיים.