מעדכן כאן בין היתר לטובת אחרים שאולי יעמדו בפני דילמה דומה של מה ואצל מי לרכוש.
קבלתי הבוקר מייל תשובה לפנייתי מיצרן המסך שרכשתי, חב' vega.
המסך שנאמר לי שאקבל לפני הרכישה על ידי הספק בארץ, אמור היה להיות מבד מסוג B.(יש לי את זה בכתב מהם).
PVC laminated, polyester woven fabric- Gain: 1.0- Matte white)
Viewing angle: 55∘ )
על פי היצרן קבלתי:
The fabric is MWE which is applied for large screen. MWE comes with a higher cost than fabric B and K but the quality is better.
Matte White – High Density Polyester Woven
- Code: MWE
- Gain: 1.1
- Viewing Angle: 100°
לכאורה ,
על פי דבריהם, קבלתי בד טוב יותר ממה שסוכם עליו.( במתכוון לא פירטתי במייל אליהם שהייתי אמור לקבל B , רק שאלתי על פי המספר הסידורי, על מנת שזה לא ייטה את תשובתם).
אבל אין לי מושג מה הוסיפו לבד הזה ומאיפה מגיעים הנצנצים שאני רואה. (אגב בקטלוג הבדים באתר שלהם לא מופיע בכלל בד מהסוג הזה).
פניתי לספק בארץ , העברתי להם לבקשתם את תשובת היצרן וביקשתי להחזיר להם את המסך מכיוון שזה לא מה שהזמנתי.
תשובתם- " לא ניתן להחזיר מסך שנפתח" ( אגב, כל האריזה המקורית על תכולתה, קרטון חיצוני, ניילון ספוגי ריפוד וכדו', עדיין שמורים אצלי כחדשים).
ובנוסף נאמר על ידם כי קבלתי את מה שהוזמן " קבלת מסך עם גיין 1.1 כמו שסוכם" ( שגם זה אגב לא נכון כי הייתי אמור לקבל 1.0) זה בדיוק כמו להגיד למישהו "מה זה משנה סוג הרכב, העיקר שקבלת רכב עם 4 גלגלים ".
פניתי אליהם במכתב מסודר ובו הודעתי שאין בכוונתי לוותר על הנושא, לרבות פנייה לערכאות שיפוט.
התשובה האחרונה שלהם כי העבירו את הפנייה שלי למנכ"ל שלהם ואם תהיה לו תשובה אחרת, יודיעו לי.
מדובר בחברת "כיוונים אמדור".
http://www.kivunim.co.il/
בשלב הדברים הנוכחי אני יכול לפעול באחת משתי דרכים.
1. להגיש תביעה קטנה, שלהערכתי יש לה סיכויים לא רעים, בין היתר כי יש בידי בכתב את כל התיעוד על חוסר הזהות בין מה שהוזמן למה שהתקבל .
2. להגיד פאק it , לחיות כרגע עם המסך הזה ולשדרג בעתיד אם זה ממש יציק לי, או כשאחוש שהגיע הזמן לכך .