הבנתי ...
ארכוש (כנראה שבוע הבא) קדמיים 4" השאלה אם ללכת על אותו הקו עם מורל קומפוננט 4" (450 ש"ח) או שאפשר להסתפק ב JBL ל-א קומפוננטים (200 ש"ח) הרי גם ככה אצתרך לנתק את התדרים הנמוכים מה4" , לא כך ? לכן חושב שחבל להשקיע כסף רב ב4 אינצ'ים ...
שאלה נוספת
יש לי הזדמנות (רק השבוע) לרכוש מגבר מרכב ששודרג ב400 ש"ח, המגבר הוא של רוקפורד דגם
"Rockford Fosgate Punch 200a4" אמנם ישן אך הבנתי שאיכותי ביותר ...
http://www.crutchfield.com/S-NVUk5urUP2 ... 200a4.html
מה אומרים ?
והכי חשוב , אני לא מוצא האם לרדיודיסק שלי בכלל יש חיבור למגבר (RCA) אני חושש שלא ..
הדגם הוא SONY MEX-BT2590 , אם אין האם אפשר לקמבן משהו אחר ?
תודה שוב על כל העזרה !
הפורום עוד פעיל? - קומפוננטים 6.5 יעבדו טוב ללא הגברה ?
אם המטרה היא לחתוך את הבסים מהרמקולים הקדמיים אז אין לך ממש סיבה לשדרג את מה שיש לך עכשיו.השאלה אם ללכת על אותו הקו עם מורל קומפוננט 4" (450 ש"ח) או שאפשר להסתפק ב JBL ל-א קומפוננטים (200 ש"ח) הרי גם ככה אצתרך לנתק את התדרים הנמוכים מה4" , לא כך ?...
הכל תלוי במחיר, קח בחשבון שמדובר בענתיקה שיצאה לשוק לפני 15 שנה.יש לי הזדמנות (רק השבוע) לרכוש מגבר מרכב ששודרג ב400 ש"ח, המגבר הוא של רוקפורד דגם
"Rockford Fosgate Punch 200a4" אמנם ישן אך הבנתי שאיכותי ביותר ......
לא מצאתי את הדגם שלך, אבל ה BT2500 לא כולל יציאות. אתה עדיין יכול להשתמש במגבר, בשביל זה אתה זקוק למה שנקרא "מנחת" אליו הולכות היציאות של ה HU שבדר"כ הולכות לרמקולים. ישנם מגברים שכוללים את זה, וישנן קופסאות חיצוניות. לכל זה תוסיף את עלות ההתקנה של מגבר + חיווט מתאים (חשמל + RCA מתאימים) וכפי שאתה רואה אתה תגיע להוצאות לא קטנות.והכי חשוב , אני לא מוצא האם לרדיודיסק שלי בכלל יש חיבור למגבר (RCA) אני חושש שלא ..
הדגם הוא SONY MEX-BT2590 , אם אין האם אפשר לקמבן משהו אחר ?...
אוף !
אני דיי נתקע בכל פעם לכיוון השדרוג המיוחל .. אם זה הרמקולים הקדמיים הקטנים או אם בגלל ה HU או בגלל חוסר מקום לסאב .
טוב מתחיל לוותר
...
אז אני מבין שגם את הקדמיים אין טעם לשדרג ...
בכל אופן חייב לנתק להם את ה וופר איך שהו...זה נוראי ככה והורס את כל הצליל, אחזור למתקין שיעזור לי בעניין הזה..

טוב מתחיל לוותר
אז אני מבין שגם את הקדמיים אין טעם לשדרג ...
בכל אופן חייב לנתק להם את ה וופר איך שהו...זה נוראי ככה והורס את כל הצליל, אחזור למתקין שיעזור לי בעניין הזה..