הפורום עוד פעיל? - קומפוננטים 6.5 יעבדו טוב ללא הגברה ?

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 299
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

הבנתי ...
ארכוש (כנראה שבוע הבא) קדמיים 4" השאלה אם ללכת על אותו הקו עם מורל קומפוננט 4" (450 ש"ח) או שאפשר להסתפק ב JBL ל-א קומפוננטים (200 ש"ח) הרי גם ככה אצתרך לנתק את התדרים הנמוכים מה4" , לא כך ? לכן חושב שחבל להשקיע כסף רב ב4 אינצ'ים ...

שאלה נוספת
יש לי הזדמנות (רק השבוע) לרכוש מגבר מרכב ששודרג ב400 ש"ח, המגבר הוא של רוקפורד דגם
"Rockford Fosgate Punch 200a4" אמנם ישן אך הבנתי שאיכותי ביותר ...

http://www.crutchfield.com/S-NVUk5urUP2 ... 200a4.html

מה אומרים ?

והכי חשוב , אני לא מוצא האם לרדיודיסק שלי בכלל יש חיבור למגבר (RCA) אני חושש שלא ..
הדגם הוא SONY MEX-BT2590 , אם אין האם אפשר לקמבן משהו אחר ?

תודה שוב על כל העזרה !

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #22 

השאלה אם ללכת על אותו הקו עם מורל קומפוננט 4" (450 ש"ח) או שאפשר להסתפק ב JBL ל-א קומפוננטים (200 ש"ח) הרי גם ככה אצתרך לנתק את התדרים הנמוכים מה4" , לא כך ?
...
אם המטרה היא לחתוך את הבסים מהרמקולים הקדמיים אז אין לך ממש סיבה לשדרג את מה שיש לך עכשיו.
יש לי הזדמנות (רק השבוע) לרכוש מגבר מרכב ששודרג ב400 ש"ח, המגבר הוא של רוקפורד דגם
"Rockford Fosgate Punch 200a4" אמנם ישן אך הבנתי שאיכותי ביותר ...
...
הכל תלוי במחיר, קח בחשבון שמדובר בענתיקה שיצאה לשוק לפני 15 שנה.
והכי חשוב , אני לא מוצא האם לרדיודיסק שלי בכלל יש חיבור למגבר (RCA) אני חושש שלא ..
הדגם הוא SONY MEX-BT2590 , אם אין האם אפשר לקמבן משהו אחר ?
...
לא מצאתי את הדגם שלך, אבל ה BT2500 לא כולל יציאות. אתה עדיין יכול להשתמש במגבר, בשביל זה אתה זקוק למה שנקרא "מנחת" אליו הולכות היציאות של ה HU שבדר"כ הולכות לרמקולים. ישנם מגברים שכוללים את זה, וישנן קופסאות חיצוניות. לכל זה תוסיף את עלות ההתקנה של מגבר + חיווט מתאים (חשמל + RCA מתאימים) וכפי שאתה רואה אתה תגיע להוצאות לא קטנות.

asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 299
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

אוף !

שליחה #23 

אני דיי נתקע בכל פעם לכיוון השדרוג המיוחל .. אם זה הרמקולים הקדמיים הקטנים או אם בגלל ה HU או בגלל חוסר מקום לסאב .
טוב מתחיל לוותר :( ...

אז אני מבין שגם את הקדמיים אין טעם לשדרג ...
בכל אופן חייב לנתק להם את ה וופר איך שהו...זה נוראי ככה והורס את כל הצליל, אחזור למתקין שיעזור לי בעניין הזה.. :oops: :עצוב:

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”