שדרוג רסיבר - אונקיו 818?
לא שלי אישית אכפת אבל הבעיה היא לא עם מה שכתבת אלא עם הניסוח...עופרפולק כתב:אור אם שמת לב אני לא מזלזל בדעות שלכם פשוט כתבתי שזה פיצר מיותר ....
מסכים איתך שזה לא הקריטריון העיקרי אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו..
ולענייננו..
קלאודיה, תקלה בלוח ה- HDMI מאוד נפוצה כפי שמסתבר מהרבה פורומים כמו גם החום שהרסיבר מייצר (שהוא תקין לטענת החברה) ועושה רושם שיש שם בעיית אמינות קלה. אבל עוד לפני כן, מהשוואה טכנית בין שניהם נראה שעיבוד הוידאו טוב יותר באונקיו כמו גם מע' הכיול. לגבי ה AP ראיתי שניתן להזרים מוזיקה דרך אחד הכפתורים בשלט אז אולי זה יעשה ת'עבודה.
בכל מקרה, מקווה שייצא לי להשוות כבר השבוע בין שניהם ונראה מה תהיינה המסקנות..
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
האונקיו רסיבר כבד יותר ונראה מרשים פי כמה מהמרנץ אבל בפועל המרנץ נותן בראש יותר ,יותר עוצמתי ,שומר על הצליל החם ,ויותר מפורט.yanivb6 כתב:לא שלי אישית אכפת אבל הבעיה היא לא עם מה שכתבת אלא עם הניסוח...עופרפולק כתב:אור אם שמת לב אני לא מזלזל בדעות שלכם פשוט כתבתי שזה פיצר מיותר ....![]()
מסכים איתך שזה לא הקריטריון העיקרי אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו..
ולענייננו..
קלאודיה, תקלה בלוח ה- HDMI מאוד נפוצה כפי שמסתבר מהרבה פורומים כמו גם החום שהרסיבר מייצר (שהוא תקין לטענת החברה) ועושה רושם שיש שם בעיית אמינות קלה. אבל עוד לפני כן, מהשוואה טכנית בין שניהם נראה שעיבוד הוידאו טוב יותר באונקיו כמו גם מע' הכיול. לגבי ה AP ראיתי שניתן להזרים מוזיקה דרך אחד הכפתורים בשלט אז אולי זה יעשה ת'עבודה.
בכל מקרה, מקווה שייצא לי להשוות כבר השבוע בין שניהם ונראה מה תהיינה המסקנות.....
בעיית האמינות רחוקה מלהיות קלה לצערי והרשת פשוט מפוצצת בתקלות של אונקיו ואין לי ספק שלפחות בתחום הזה הם שולטים למרות הסאונד המצויין.