ותגיד יש דבר כזה מודם דפוק או לא טוב? כי אני רוצה לדעת מראש אם יכול להיות שהמודם אצלי יעשה בעיות אז מודם יכול לעשות ניתוקים חוסר יציבות ובעיות באינטרנט?tall101 כתב:קניתי בksp ועלה 270 שקל בערך .. עד כה מתפקד מושלםAviv943 כתב:איפה קנית את גרסה 2? אשמח לשמוע כמה עלה.......
tp-link tl-wr1043nd v2 usb מטעין מכשירים?
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- tall101
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
יכול להיות אבל זה כבר חורג מנושא הדיון .. תמיד אפשר להחליף מודם כשיש בעיות אבל בכל מקרה תרגיש חופשי לקנות את הנתב
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי יש לי שאלה יש בכרטיסי רשת שתומכים בתקן n יש סוג של up to 150mb ו up to 300mb אז מה ההבדל ביניהם כאילו במה ה 300 יותר טוב מה 150 מבחינת ביצועים וכל מיני?tall101 כתב:יכול להיות אבל זה כבר חורג מנושא הדיון .. תמיד אפשר להחליף מודם כשיש בעיות אבל בכל מקרה תרגיש חופשי לקנות את הנתב...
- tall101
-
- חבר פעיל מאוד

בו נחשוב ביחד במה 300MB יותר טוב ביחס ל150MB
בחיאת בנאדם אתה שואל שאלות של בית סוהר
אם אתה לא מבין עדיף שלא תתעסק בזה
אם אתה לא מבין עדיף שלא תתעסק בזה
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

tall101 כתב:בו נחשוב ביחד במה 300MB יותר טוב ביחס ל150MB
אם אתה לא מבין עדיף שלא תתעסק בזה...
אז כנראה לא הסברתי את עצמי טוב מן הסתם ברור ש 300mb יותר טוב מ 150mb זה לא היה בכלל השאלה שלי
השאלה שלי במה זה בא לידיי ביטוי מה זה 300mb הם מתכוונים למהירות הורדה? הם מתכוונים לאינטרנט כמו
100 מגה של הוט? מה זה אומר ה 300mb או שזה בכלל בא במובן אחר של אינטרנט לזה אני התכוונתי
- tall101
-
- חבר פעיל מאוד

זה אומר שהכרטיס רשת תומך עד מהירות 300 מגה
במקרה שלי לדוגמה יש אינטרנט 100 מגה של הוט אז אני אשתמש בכרטיס רשת התומך בעד 300 מגה בשביל לקבל תמיכה מלאה לרוחב הפס
רשת אלחוטית התומכת תקן N יכולה להגיע עד מהירות של 300 מגה למרות שב1043 החדש יש פיצ'ר שנותן גם לחרוג מהמהירות הזאת
זה כמו שיש סוויץ' שתומך ב1GBIT וזה בא לידי ביטוי לא רק באינטרנט עצמו אלא בהעברת קבצים בין מחשבים וכו'
ככה אותו דבר פה
מקווה שהבנת
במקרה שלי לדוגמה יש אינטרנט 100 מגה של הוט אז אני אשתמש בכרטיס רשת התומך בעד 300 מגה בשביל לקבל תמיכה מלאה לרוחב הפס
רשת אלחוטית התומכת תקן N יכולה להגיע עד מהירות של 300 מגה למרות שב1043 החדש יש פיצ'ר שנותן גם לחרוג מהמהירות הזאת
זה כמו שיש סוויץ' שתומך ב1GBIT וזה בא לידי ביטוי לא רק באינטרנט עצמו אלא בהעברת קבצים בין מחשבים וכו'
ככה אותו דבר פה
מקווה שהבנת
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

תראה עד עכשיו לא חידשת לי כאילו בכללי אני יודע את מה שאמרת לי אבל ה 300 מגה שזה אומר לך זה כמו שיש 100 מגה של הוט? שזה כאילו במובן הזה של האינטרנט לדוגמא up to 300 זה במובן של להחזיק עד 300 מגה לדוגמא בעתיד שיהיה להוט זה במובן הזה שאומרים up to 300mb? אני מקווה שהבנת כי זה קצת להסביר את הכוונה שלי שבפועל מה זה אומר ה 300mbtall101 כתב:זה אומר שהכרטיס רשת תומך עד מהירות 300 מגה
ככה אותו דבר פה
מקווה שהבנת...
- tall101
-
- חבר פעיל מאוד

UP TO 300 : תומך עד 300 מגה
UP TO 150 : תומך עד 150 מגה
אם יש לך אינטרנט הוט של 100 מגה וכרטיס רשת התומך עד 300 הרשת האלחוטית תנצל את כולו.. כמובן שזה לא יעלה את ה100 מגה כי בעצם זו המגבלה של הספקית אבל אם למשל תיקח כרטיס רשת שתומך עד 150 הוא לא ינצל את כולו והמהירות תהיה בהתאם
אם יש לך אינטרנט הוט של 100 מגה וכרטיס רשת התומך עד 300 הרשת האלחוטית תנצל את כולו.. כמובן שזה לא יעלה את ה100 מגה כי בעצם זו המגבלה של הספקית אבל אם למשל תיקח כרטיס רשת שתומך עד 150 הוא לא ינצל את כולו והמהירות תהיה בהתאם
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

tall101 כתב:UP TO 300 : תומך עד 300 מגה
אם יש לך אינטרנט הוט של 100 מגה וכרטיס רשת התומך עד 300 הרשת האלחוטית תנצל את כולו.. כמובן שזה לא יעלה את ה100 מגה כי בעצם זו המגבלה של הספקית אבל אם למשל תיקח כרטיס רשת שתומך עד 150 הוא לא ינצל את כולו והמהירות תהיה בהתאם...
אוו יופי לזה התכוונתי בהתחלה מה ההבדל בקטע פה שאם יש לי 100 מגה של הוט אז מה יהיה ההבדל בין 150 ל 300
אם יש לי 100 מגה אצל הוט? כי אמרת ש 300 ינצל את כל ה 100 מגה של הוט אבל איך זה יכול להיות אם גם
ה 150 זה יותר מה 100 מגה של הוט אבל עדיין ה 300 זה ינצל יותר טוב? מבחינת מתמטית זה לא הגיוני אז זה היה
השאלה שלי בהתחלה שחשבת שאני לא מדבר בהיגיון אז מה התשובה?
ושוב כל ה up to 300mb זה במובן של 100 מגה ו 200 ו 300 רגיל כמו של תשתית וספקית אינטרנט ?
- GibsonLP
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 405
צריך לקחת בחשבון שהמהירות בפועל היא כחצי ממהירות הסנכרון, זאת אומרת ש300Mbps יתן בערך 150 ביום טוב ונטול הפרעות.
ואני לא מכיר את ה1043 אבל לא שמעתי על "קצת יותר מ300",ב-802.11n יש או שני Spatial streams שנותנים ביחד 300Mbps כאשר עובדים ב-40Mhz או שלושה Spatial streams שנותנים 450Mbps.
* ניתן לסחוט קצת יותר מהירות בחיבור קיים ע"י Aggregation אבל זה לא יעלה את מהירות הסנכרון רק את הקצב בפועל וחלק מהמימושים שלו (A-MSDU) עובדים רע מאוד בסביבה רועשת (צריך לשלוח מחדש את כל אסופת המסגרות במידה ומסגרת אחת נדפקה)
ואני לא מכיר את ה1043 אבל לא שמעתי על "קצת יותר מ300",ב-802.11n יש או שני Spatial streams שנותנים ביחד 300Mbps כאשר עובדים ב-40Mhz או שלושה Spatial streams שנותנים 450Mbps.
* ניתן לסחוט קצת יותר מהירות בחיבור קיים ע"י Aggregation אבל זה לא יעלה את מהירות הסנכרון רק את הקצב בפועל וחלק מהמימושים שלו (A-MSDU) עובדים רע מאוד בסביבה רועשת (צריך לשלוח מחדש את כל אסופת המסגרות במידה ומסגרת אחת נדפקה)
So long and thanks for all the fish!
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

אבל מה זה ה 300mb זה מהירות אינטרנט כמו של 100 מגה של הוט או שזה במובן של מהירות הורדה?GibsonLP כתב:צריך לקחת בחשבון שהמהירות בפועל היא כחצי ממהירות הסנכרון, זאת אומרת ש300Mbps יתן בערך 150 ביום טוב ונטול הפרעות.
* ניתן לסחוט קצת יותר מהירות בחיבור קיים ע"י Aggregation אבל זה לא יעלה את מהירות הסנכרון רק את הקצב בפועל וחלק מהמימושים שלו (A-MSDU) עובדים רע מאוד בסביבה רועשת (צריך לשלוח מחדש את כל אסופת המסגרות במידה ומסגרת אחת נדפקה)...
- GibsonLP
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 405
לא הבנתי את השאלה.
300Mbps יכול לתת לך בתנאי מעבדה בערך 150 מגה לשניה בכיוון אחד (upload או download) או בסביבות ה80+80 בהורדה + העלאה.
בשטח זה בד"כ יותר לכיוון ה110 מגה לשניה לכל כיוון (לא בו זמנית) כתלות בעוצמת הקליטה וכמות המפריעים
300Mbps יכול לתת לך בתנאי מעבדה בערך 150 מגה לשניה בכיוון אחד (upload או download) או בסביבות ה80+80 בהורדה + העלאה.
בשטח זה בד"כ יותר לכיוון ה110 מגה לשניה לכל כיוון (לא בו זמנית) כתלות בעוצמת הקליטה וכמות המפריעים
So long and thanks for all the fish!
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

ה 300 ו 150 זה מהירות אינטרנט? כאילו כמו שיש לי בהוט 100 מגה מהירות אינטרנט זה אותו הדבר?GibsonLP כתב:לא הבנתי את השאלה.
בשטח זה בד"כ יותר לכיוון ה110 מגה לשניה לכל כיוון (לא בו זמנית) כתלות בעוצמת הקליטה וכמות המפריעים...
ש 150 ו 300 הם במובן של מהירות אינטרנט?
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

הקפצה תסתכלו בתחילת השרשור מה כתבתי
- ירח_אפל
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
למה שנסתכל בתחילת השרשור, אם אתה רוצה להוסיף שאלה אז תוסיף כאן, ולא תשנה את ההודעה הראשונה ואז כולם יראו טמבלים כי עונים על שאלה שלא כתובה.aaaaaaazzzzz כתב:הקפצה תסתכלו בתחילת השרשור מה כתבתי...
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

הנה השאלהירח_אפל כתב:למה שנסתכל בתחילת השרשור, אם אתה רוצה להוסיף שאלה אז תוסיף כאן, ולא תשנה את ההודעה הראשונה ואז כולם יראו טמבלים כי עונים על שאלה שלא כתובה.aaaaaaazzzzz כתב:הקפצה תסתכלו בתחילת השרשור מה כתבתי......
אני קונה את הראוטר tp link tl-wr1043nd v2 שזה הדגם החדש עכשיו יש לו כניסה של usb 2.0 אבל אתם יודעים אם זה גם יכול להטעין לי מכשירים דרך הכניסה usb? כי יש חלק שלא מטעינים אז בבקשה מי שיש לו את הראוטר הזה שיבדוק בבקשה אם זה מטעין מכשירים דרך החיבור של ה usb שבראוטר הזה
- tall101
-
- חבר פעיל מאוד

מי בכלל מטעין פלאפונים דרך USB של נתב חסר תקע חשמל או מחשב בשביל זה?! זה משהו שלא שמעתי עליו בחיים
[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]
[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave] יש לי מטענים לשלטי xbox 360 וזה מטעין בחיבור usb [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]tall101 כתב:מי בכלל מטעין פלאפונים דרך USB של נתב חסר תקע חשמל או מחשב בשביל זה?! זה משהו שלא שמעתי עליו בחיים [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
פשוט תקנה מטען USB גנרי ותשתמש בו. זה עולה 50₪, הרבה פחות מנתב.
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

NegativeIQ כתב:פשוט תקנה מטען USB גנרי ותשתמש בו. זה עולה 50₪, הרבה פחות מנתב....
אנשים בחייאת למה אין לכם שכל ישר? אני מבקש משהו אתם נותנים תשובה שלא קשורה לי היה את הראוטר פעם של בזק שהדגם היה d-link 6740u והיה לו כניסת usb ששם יכולתי להטעין את המטענים של השלטי xbox 360 כי זה היה בחיבור usb וגם mp3 היה אפשר להטעין דרך ה usb אז מה שאני רוצה לדעת שאם ה usb שיש בראוטר שציינתי אם יש לו תמיכה בהטענת מכשירים דרך usb כי ב hotbox לדוגמא יש usb אבל זה לא מטעין לי את השלטים וה mp3 ויש לי מחשב נייד ככה שאני לא מתכוון שאני יתחיל להטעין כל הזמן 2 שלטים של xbox 360 ו mp3 כי אז זה יהיה הרבה חוטים וזה מפריע מה שאני מבקש זה לדעת אם ה tp-link tl-wr1043nd v2 תומך ב usb של הטענת מכשירים ובאמת זה שאלה פשוטה לא צריך לסבך[/b]