ציטוט:
יחד עם זאת אני מאוד-מאוד-מאוד מופתע לראות את APEX של מוניטור אודיו במבחן של רמקולים מדפיים. רמקולים אלו תוכננו ונבנו על מנת להיות רמקולים לוויניים מתוך סט מוקפד.
ה Apex על פי היצרן יורד ל 60Hz, מה שאומר שזה מדפי לכל דבר (זה שהרמקול קטן לא אומר כלום). בנוסף, אם היצרן מכוון אותו כסאטליט הוא לא היה כותב "depth of bass that simply defies the A10’s svelte dimensions".
אקיצר, חבל סתם להעיר.
...
חבל מאוד שאתה לא מנסה לפחות ללמוד מאחרים, זו לא בושה, אין זו הפעם הראשונה שאתה מגיב לביקורות אובייקטיביות ועניניות בכל מיני סיסמאות. כיוון שזמני לא מתומחר לפי כמות השורות שאני כותב, אקצר תוך כדי שליפת ציטוטים מאותו המקור שאתה שלפת שסותרים לחלוטין את עמדתך ותומכים בעמדתי, נראה איך תגיב לעובדות, הדגשה שלי על מנת שתשים לב:
the Apex range achieves a level of design integrity, performance and versatility that raises the bar for the compact sat/sub speaker system
...
שים לב מערכת לווינית הכוללת סאב וופר, כך הם תוכננו כך הם אמורים להיבחן.
Two satellite speakers, the A10 and the larger A40
...
כאן כבר מופיע השם המפורש ...
Due to its precision-engineered voicing, the Apex range can be mixed in any combination of satellites and subwoofer to match room size, shape and acoustics, delivering the audio range and quality of much larger hi fi speakers in an extremely stylish and space-friendly way
...
פעם נוספת דגש על כך שרמקולים אלו חייבים להיות מלווים בסאב וופר.
מ.ש.ל.
נ.ב.
אתה גם צריך להעריך את העובדה שלא כתבתי כלום על שילוב של רמקולים מסוג Audioengine שברור לחלוטין שאין זו המטרה לשמה נוצרו ...
אור ידידי,
מסכים שה-APEX הוא מדפי לכל דבר (אתה מוזמן לשאול גם קולגות שלך בחנויות מתמחות מה חושבים עליו בתעשייה), ובסה"כ הוא לא כ"כ רחוק מה-PSB Image Mini מבחינת המימדים...
יחד עם זאת, אם ליבואן (שההבנה הטכנית שלו לא פחות טובה משלך, אלכס...) היו כבר יחידות של סדרת הסילבר החדשה, סביר מאוד להניח שהן היו מוצאות את מקומן במבחן הנ"ל (נחיה ונראה בשלב הבא של המבחן אם המדפיים מסדרת הגולד יופיעו...)
בקיצור, מילת המפתח פה היא טיימינג, ולא העדפה שיווקית או בורות טכנית לכאורה (אני עדיין קצת המום שאפילו רמזת לכך..!)
...
בכל הארץ יש 3-4 חנויות כולל אולם התצוגה של היבואן שמחזיקים APEX להדגמה והשמעה, אנחנו אחת מהחנויות האלו... באמת אין צורך ללמד אותי על מוצר שאני מכיר היטב, ואוהב. מי שמוכר אותו/מפרסם אותו/מציג אותו כמו מדפי פשוט מחטיא את המטרה.
לגבי יחסי עם היבואן שהמנכ"ל שמו משה שחר, הוא חבר יקר, אדם חכם ונבון ואכפתי, בעל השכלה אקדמית אבל לא בתחום הטכני, ו
גם לא אמור להיות. תפקידו להביא לנו את המוצרים הכי טובים שהוא יכול במחירים הוגנים ובכך הוא מעולה. לא רמזתי אפילו על בורות שלו. מצד שני אני מבטיח לך שההבנה הטכנית שלי ושל הצוות שלנו זה אחד היתרונות שיש לשיגידר על פני כל השאר בענף דַּי לְחַכִּימָא בִּרְמִיזָא.
הטענה שלי מכוונת ישירות לאתר HT שאמור להוות את הסמכות הטכנית במבחן מסוג כזה ולדעת לסנן את המתחרים, וכאשר מראים להם את הטעות התשובה היא
ה Apex על פי היצרן יורד ל 60Hz, מה שאומר שזה מדפי לכל דבר
...
זה נראה לך רציני ? לפי הקריטריון הזה גם radius r200 יכול להכלל במבחן או אולי Klipsch G-28 הוא יורד עד 55Hz לפי היצרן, נו באמת.