BUY2USA - מוצר שגוי בשירות "קונים באמזון עבורך" - עדכון 2-הם מטפלים!
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לפחות מהשימוש בלינק - עולה שהוא מפנה ישירות לגרסת ה-ps
מה גם שהמחיר לגרסת ה- xbox שונה מזה של ה-ps
כך שלא נהיר לי הטיעון שלהם
אלא אם כן הם גם חייבו אותך במחיר לגרסת ה- xbox מה שאמור היה לעורר את שימת ליבך מלכתחילה
מה גם שהמחיר לגרסת ה- xbox שונה מזה של ה-ps
כך שלא נהיר לי הטיעון שלהם
אלא אם כן הם גם חייבו אותך במחיר לגרסת ה- xbox מה שאמור היה לעורר את שימת ליבך מלכתחילה
רק לחזק את העניינים פה על השירות שלהם
אני מחכה מעל חודש ל 2 חבילות של חולצות שרק יכניסו אותם למשלוח!! הכוונה שהם בכלל לא רשמו את החבילות אצלהם במחסנים!
רק אלוהים והמחסנאים יודעים איפה החבילות האלו נמצאות עכשיו!
אני כבר מתעסק עם זה כמה ימים וזה פשוט מחרפן אותי שאני צריך לרדוף בשביל לקבל את החבילות שלי
נמאס כבר!! שירות קטסטרופה!
אני מחכה מעל חודש ל 2 חבילות של חולצות שרק יכניסו אותם למשלוח!! הכוונה שהם בכלל לא רשמו את החבילות אצלהם במחסנים!
רק אלוהים והמחסנאים יודעים איפה החבילות האלו נמצאות עכשיו!
אני כבר מתעסק עם זה כמה ימים וזה פשוט מחרפן אותי שאני צריך לרדוף בשביל לקבל את החבילות שלי
נמאס כבר!! שירות קטסטרופה!
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
ז"א שחייבו אותך לפי עלות מוצר של כמעט 100 דולר
כששלחו לך מוצר שעלותו כמעט 70 דולר אם אני זוכר נכון?- נדמה לי שבדקתי אתמול שכך היה - אבל כעת זה מופיע עם הפרש של כמה סנטים.
זו באמת טעות שלהם ולדעתי לפחות קצת קשה לקבל טענתם לכך שאתה צריך לשאת בעלויות הטעות שלהם
כששלחו לך מוצר שעלותו כמעט 70 דולר אם אני זוכר נכון?- נדמה לי שבדקתי אתמול שכך היה - אבל כעת זה מופיע עם הפרש של כמה סנטים.
זו באמת טעות שלהם ולדעתי לפחות קצת קשה לקבל טענתם לכך שאתה צריך לשאת בעלויות הטעות שלהם
שלום לגיא וכל החברים,
בהמשך לפנייה של גיא לשירות הלקוחות שלנו, בדקנו באופן יסודי את המקרה המדובר. מנהלת שירות הלקוחות של החברה יצרה קשר עם גיא והבינה ממנו את השתלשלות הדברים. הקישור שהוזן למערכת שלנו הוא אכן הקישור שהוזמן עבורו. עם זאת, המוצר שקיבל אינו המוצר שביקש להזמין מלכתחילה.
אנו לוקחים אחריות מלאה במקרה זה ולכן נדאג להחזרת המוצר לספק ולזיכוי מלא עבור ההזמנה.
שיהיה סופ"ש מעולה לכולם
בהמשך לפנייה של גיא לשירות הלקוחות שלנו, בדקנו באופן יסודי את המקרה המדובר. מנהלת שירות הלקוחות של החברה יצרה קשר עם גיא והבינה ממנו את השתלשלות הדברים. הקישור שהוזן למערכת שלנו הוא אכן הקישור שהוזמן עבורו. עם זאת, המוצר שקיבל אינו המוצר שביקש להזמין מלכתחילה.
אנו לוקחים אחריות מלאה במקרה זה ולכן נדאג להחזרת המוצר לספק ולזיכוי מלא עבור ההזמנה.
שיהיה סופ"ש מעולה לכולם
עד היום , וכולל גם בימים האחרונים השירות שלהם היה לי מצויין , המשלוחים הגיעו במהירות ראויה להערכה ועדיין לא נתקלתי בשום בעיה . מקווה שגם לא אתקל בעתיד .
אני מניח שהעומס שנוצר מאז בלק פרדיי יצר לא מעט בעיות , מקווה שהכל יגמר בטוב.....
אני מניח שהעומס שנוצר מאז בלק פרדיי יצר לא מעט בעיות , מקווה שהכל יגמר בטוב.....
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
BUY2USA כתב:שלום לגיא וכל החברים,
שיהיה סופ"ש מעולה לכולם...
אכן כן
תודה רבה!