איזה סופרנוס ואיזה סמויה?
מה שכן ההפקה מושקעת ומשחק מאוד חזק של מקונהיי!
ממשיך לצפות

זו בדיוק הסיבה שגם אני נהנה כי הקצב והאווירה מאד שוניםepony כתב:אני מאוד נהנה בינתיים. אתם צריכים להבין שבדרום ארה"ב הכל זז יותר לאט......

מצטרף אליכם. הדמויות הם הסיפור. והדרום הוא כמו דמות נוספת שמרחפת סביב.oris74 כתב:זו בדיוק הסיבה שגם אני נהנה כי הקצב והאווירה מאד שוניםepony כתב:אני מאוד נהנה בינתיים. אתם צריכים להבין שבדרום ארה"ב הכל זז יותר לאט.........
זה כנראה עניין של טעם. מאחר שהז'אנר של סדרות משטרה הוא לעוס ושחוק, אני מעדיף סדרות שנותנות דגש על הדמויות ועל ההשפעה של החקירה על חייהן, ופחות מעניינת אותי תעלומת הרצח שמנסים לפתור. זה לא ממש משנה לדעתי מי יהיה הרוצח בסוף. ובבלש אמיתי עושה רושם שדמויות הבלשים מאד מורכבות ונגלה עליהן הרבה דברים מעניינים.oferlaor כתב:זה רק אני או שיש עוד שלא מבינים מה ההייפ הגדול כאן...
סדרה סבירה אבל אני משווה לסדרות כמו עונה 2 של the following וזה מרגיש לי סתמי למדי. למעט העובדה שמדובר כאן בשני שחקנים מפורסמים אין בסדרה הזו יותר מדי....

eran85z כתב:עד כה רק שלושה פרקים אבל הסדרה הזו מבריקה וגם הפתיח שלה אגב.
אווירה אפלה עם ניחוח אירופי (בפן החיובי) כמו ב- The Killing.
בהחלט לא מומלצת לחובבי סדרות אקשן מהירות, יש כאן דגש חזק על הדמויות והתפתחות איטית שלהן.
הפקה מושקעת, משחק מצויין ופשוט כיף לראות. הסדרה אמינה בעיני ולא מכוונת לרצות את כולם כמו הרבה סדרות אחרות היום.
יש בה שילוב של ז'אנר בילוש ומתח אפל עם דמויות עגולות מאוד והרבה דרמה. בינתיים אהבתי, לא רואים סדרות כאלה כל יום....

אני מבקש להזכיר לך שהסדרה מצולמת בשתי תקופות שונות בהפרש של קרוב ל20 שנה.Hertz33 כתב:. הפאה של הרלסון מגוחכת. מה הם חשבו להם בHBO? כאילו שאין אנשים בגיל 40 שהם מקריחים והלבישו לו את השטיחון הזה? ....