שרשור תגובות: מבצע יחידות אחסון NAS: הצעה מיוחדת לחברי האתר למשך שבוע בלבד!
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
איך עשית חסימה לאינטרנט
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- sufgi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
אצלי בראוטר dlink 655 , אפשר לחסום גישה לאינטרנט לפי MAC Address
- gedman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
פשוט תן למחשב gateway שלא קיים.ronen61 כתב:איך עשית חסימה לאינטרנט...
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
או לא לתת GATEWAY בכלל 
- godZilla
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 407
אז מה המבצע בעצם כאן? יוצא שעסקה נורא יקרה - 600 ש"ח עבור התקנה זה מוגזם, במיוחד למוצר שכמעט פלאג-אין-פליי. ואם לקחת "מחיר רגיל ללקוחות" אז יוצא בכלל 1300 ש"ח התקנה - לא מוגזם?erez67 כתב:ומחיר הנאס TS-420 בפלונטר 1626 ש"ח.dannye כתב:מה היתרון בקניית NAS מובנה על לבנות לבד? שפע של מדריכים פה באתר ושפע של תוכנות.
מחיר Seagate 3TB Barracuda ב-KSP הוא 640 ש"ח, 2560 ש"ח עבור 4 דיסקים (12TB סה"כ). מחשב ישן אפשר למצוא זרוק בכל בית ובכל מקרה נראה שהעלות תהייה נמוכה מ 4800 ש"ח....
עדיף לדעתי על מחשב ישן
סה"כ עלות - 4186 ש"ח
ההפרש מההצעה מהווה בעצם את מרכיב ההתקנה בבית הלקוח מעט יותר מ- 600 ש"ח...
- erez67
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 417
זה בדיוק העניין המחיר של 5,500 ש"ח הוא תלוש מהמציאות ואין פה שום מבצע אתה משלם מחיר מלא + 614 ש"ח התקנה.godZilla כתב:אז מה המבצע בעצם כאן? יוצא שעסקה נורא יקרה - 600 ש"ח עבור התקנה זה מוגזם, במיוחד למוצר שכמעט פלאג-אין-פליי. ואם לקחת "מחיר רגיל ללקוחות" אז יוצא בכלל 1300 ש"ח התקנה - לא מוגזם?erez67 כתב:ומחיר הנאס TS-420 בפלונטר 1626 ש"ח.dannye כתב:מה היתרון בקניית NAS מובנה על לבנות לבד? שפע של מדריכים פה באתר ושפע של תוכנות.
מחיר Seagate 3TB Barracuda ב-KSP הוא 640 ש"ח, 2560 ש"ח עבור 4 דיסקים (12TB סה"כ). מחשב ישן אפשר למצוא זרוק בכל בית ובכל מקרה נראה שהעלות תהייה נמוכה מ 4800 ש"ח....
עדיף לדעתי על מחשב ישן
סה"כ עלות - 4186 ש"ח
ההפרש מההצעה מהווה בעצם את מרכיב ההתקנה בבית הלקוח מעט יותר מ- 600 ש"ח......
הנאס לכשעצמו מעולה - יש לי QNAP בבית.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
+1
אחלה של מוצר
אחלה של מוצר
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2811
האם המחיר בפלונטר מוגדר כמחיר מבצע או רגיל?erez67 כתב:זה בדיוק העניין המחיר של 5,500 ש"ח הוא תלוש מהמציאות ואין פה שום מבצע אתה משלם מחיר מלא + 614 ש"ח התקנה.godZilla כתב:אז מה המבצע בעצם כאן? יוצא שעסקה נורא יקרה - 600 ש"ח עבור התקנה זה מוגזם, במיוחד למוצר שכמעט פלאג-אין-פליי. ואם לקחת "מחיר רגיל ללקוחות" אז יוצא בכלל 1300 ש"ח התקנה - לא מוגזם?erez67 כתב:ומחיר הנאס TS-420 בפלונטר 1626 ש"ח.dannye כתב:מה היתרון בקניית NAS מובנה על לבנות לבד? שפע של מדריכים פה באתר ושפע של תוכנות.
עדיף לדעתי על מחשב ישן
סה"כ עלות - 4186 ש"ח
הנאס לכשעצמו מעולה - יש לי QNAP בבית....
במידה ואכן המחיר אשר פורסם במודעה של אודיוקליניק כמחיר ״רגיל״ אינו נכון, צריך להבנתי לעדכנו.
ככל הידוע לי, על פי חוק הגנת הצרכן חל איסור להעלות מחיר עד שבועיים לפני תחילת מבצע על מנת למנוע הטעיית הלקוח.
כ״כ חל איסור להציג מוצר כאילו הוא במחיר מבצע כאשר המדובר במחיר רגיל.
- erez67
-
- חבר פעיל מאוד

המחיר בפלונטר הוא מחיר רגיל ללא שום מבצע.lasik כתב:האם המחיר בפלונטר מוגדר כמחיר מבצע או רגיל?erez67 כתב:זה בדיוק העניין המחיר של 5,500 ש"ח הוא תלוש מהמציאות ואין פה שום מבצע אתה משלם מחיר מלא + 614 ש"ח התקנה.godZilla כתב:אז מה המבצע בעצם כאן? יוצא שעסקה נורא יקרה - 600 ש"ח עבור התקנה זה מוגזם, במיוחד למוצר שכמעט פלאג-אין-פליי. ואם לקחת "מחיר רגיל ללקוחות" אז יוצא בכלל 1300 ש"ח התקנה - לא מוגזם?erez67 כתב:ומחיר הנאס TS-420 בפלונטר 1626 ש"ח.dannye כתב:מה היתרון בקניית NAS מובנה על לבנות לבד? שפע של מדריכים פה באתר ושפע של תוכנות.
עדיף לדעתי על מחשב ישן
סה"כ עלות - 4186 ש"ח
הנאס לכשעצמו מעולה - יש לי QNAP בבית....
במידה ואכן המחיר אשר פורסם במודעה של אודיוקליניק כמחיר ״רגיל״ אינו נכון, צריך להבנתי לעדכנו.
ככל הידוע לי, על פי חוק הגנת הצרכן חל איסור להעלות מחיר עד שבועיים לפני תחילת מבצע על מנת למנוע הטעיית הלקוח.
כ״כ חל איסור להציג מוצר כאילו הוא במחיר מבצע כאשר המדובר במחיר רגיל....
דווקא ההצעה הראשונה היא המשתלמת. אתה משלם 2300 ש"ח כולל התקנה כאשר אם היית קונה בעצמך מפלונטר את הנאס ואת הדיסקים מ- KSP היה עולה לך 2263 ש"ח כך שההתקנה כמעט חינם אבל זה לא נכון לרשום בפרסום כי המחיר בחנויות 2700 ש"ח זה פשוט לא נכון!
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
מעניין לראות שהתגובות כאן מתחלקות לכמה סוגים:
1. אלו שרכשו את המוצר בעבר דרך החנויות הרגילות, ומעידים שזה "מוצר מצויין" ו"עיסקה נהדרת".
2. אלו שרכשו מוצר דומה של חברה אחרת (יקר בהרבה), ומעידים ש"אין עם מי לדבר".
3. אלו שאלופים בחיפושים בגוגל ויודעים תמיד לשלוף מחירים, שבדרך כלל לא עומדים במבחן המציאות.
4. אלו שכבר הזמינו, יקבלו ביום ב' הקרוב, ולא הולכים לבזבז עשרות שעות בחיפושים בגוגל לגבי איך מתקינים, איך מוסיפים אפליקציות, איך מוסיפים תמיכה ב-YAMJ או Squeezebox או Dropbox.
רק להבהרה - המחיר שהוזכר בדף המבצע מתייחס להצעות אמיתיות מספקים אמיתיים, ולא על תוצאות חיפוש בגוגל.
בברכה, יאיר
1. אלו שרכשו את המוצר בעבר דרך החנויות הרגילות, ומעידים שזה "מוצר מצויין" ו"עיסקה נהדרת".
3. אלו שאלופים בחיפושים בגוגל ויודעים תמיד לשלוף מחירים, שבדרך כלל לא עומדים במבחן המציאות.
4. אלו שכבר הזמינו, יקבלו ביום ב' הקרוב, ולא הולכים לבזבז עשרות שעות בחיפושים בגוגל לגבי איך מתקינים, איך מוסיפים אפליקציות, איך מוסיפים תמיכה ב-YAMJ או Squeezebox או Dropbox.
רק להבהרה - המחיר שהוזכר בדף המבצע מתייחס להצעות אמיתיות מספקים אמיתיים, ולא על תוצאות חיפוש בגוגל.
בברכה, יאיר
- erez67
-
- חבר פעיל מאוד

הבהרה והארה להבהרתךyairf כתב:מעניין לראות שהתגובות כאן מתחלקות לכמה סוגים:
בברכה, יאיר...
פלונטר הנה חנות מכובדת ביותר ועם מוניטין וותק אותו אני מאחל לכל אחד כולל אותך
חשוב מאוד - להבא - שפרסומך יהיה מבוסס ואמיתי בכל הנוגע למחירים אחרת אתה מטעה את הציבור ומציג מצג שווא.
המחירים בפלונטר הנם הרבה יותר ממציאותיים ויהיה חכם מצידך שלא תנסה להלעיז ולו ברמז. ופלונטר אינם יבואן פררלי אלא מעניקים אחריות לשנתיים של היבואן הרשמי.
ואין לי כל קשר לפלונטר - אני עו"ד במקצועי
נערך לאחרונה על ידי erez67 ב 27/12/2013 11:17, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- godZilla
-
- חבר פעיל מאוד

יאיר,yairf כתב:מעניין לראות שהתגובות כאן מתחלקות לכמה סוגים:
בברכה, יאיר...
תודה, אבל - לא, תודה.
מוצר טוב - מחיר לא. לא צריך להיות מומחה בחיפושים - חנויות מחשבים שכולם מכירים מספקות את אותו המוצר במחיר שכן עומד במבחן המציאות. חנויות כבר הוזכרו, לא יפרסם שוב. ומחירים רחוקים ממחיר מבצע ובטח ובטח ממחיר ללקוח רגיל (לפחות בהצעה של NAS עם 4 דיסקים) שפירסמת.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
כרגיל שוכחים את הדבר הכי חשוב, כשמישהו מתקין לך, הוא נותן לך אחריות ושירות גם על זה.
אם אתם לוקחים מפלונטר, אתם צריכים להתקין, להבין מה קורה, איך קורה, מה זה כל אפשרות, איך כמה ולמה. נותנים לכם מוצר מוגמר עם אחריות ושירות.
זה בדיוק כמו ההבדל בין לקנות בחנות מתמחה, ללקנות ברשת חשמל/סופר - יש למי להתקשר (ויש גם את חווית הקנייה - אבל על זה לא נדבר).
*אין לי שום קשר למציע ההצעה או לעוסק בתחום אחר - הכל רק מתוך כבוד לאנשים שנותנים שירות ולאתר.
אין ספק - שמי שהוא איש DIY - יכול להגיע לתוצאה "זולה" יותר. אני שם את זולה בגרשיים - כי כולנו אנשי הDIY יודעים - בסופו של יום - השקענו בכל מוצר DIY הרבה מעבר לעלות של 600 ש"ח "התקנה".
אם אתם לוקחים מפלונטר, אתם צריכים להתקין, להבין מה קורה, איך קורה, מה זה כל אפשרות, איך כמה ולמה. נותנים לכם מוצר מוגמר עם אחריות ושירות.
זה בדיוק כמו ההבדל בין לקנות בחנות מתמחה, ללקנות ברשת חשמל/סופר - יש למי להתקשר (ויש גם את חווית הקנייה - אבל על זה לא נדבר).
*אין לי שום קשר למציע ההצעה או לעוסק בתחום אחר - הכל רק מתוך כבוד לאנשים שנותנים שירות ולאתר.
אין ספק - שמי שהוא איש DIY - יכול להגיע לתוצאה "זולה" יותר. אני שם את זולה בגרשיים - כי כולנו אנשי הDIY יודעים - בסופו של יום - השקענו בכל מוצר DIY הרבה מעבר לעלות של 600 ש"ח "התקנה".
- שולטהייס
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
אם הצעה מספר 2 היתה נכונה לגבי ה QNAP TS-421 , לא ה 420, היא היתה מעניינת יותר.
האם יש מצב לשדרג את ההצעה ?
האם יש מצב לשדרג את ההצעה ?
- godZilla
-
- חבר פעיל מאוד

וזה גם סוג של חוויה! לא הייתי מוותר עליה, במיוחד לא בתוספת 600 ש"ח...Itay_Pollak כתב:כרגיל שוכחים את הדבר הכי חשוב, כשמישהו מתקין לך, הוא נותן לך אחריות ושירות גם על זה.
אם אתם לוקחים מפלונטר, אתם צריכים להתקין, להבין מה קורה, איך קורה, מה זה כל אפשרות, איך כמה ולמה....
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1406
- שם מלא: ערן כרמון
מה ההבדל בין דגם ה-421 לדגם ה-420?שולטהייס כתב:אם הצעה מספר 2 היתה נכונה לגבי ה QNAP TS-421 , לא ה 420, היא היתה מעניינת יותר.
האם יש מצב לשדרג את ההצעה ?...
ערן
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1406
- שם מלא: ערן כרמון
מה שחוויה עבורך יכול להיות סיוט עבור האחר. על כל אחד לעשות את השיקולים שלו ולהחליט בהתאםgodZilla כתב:וזה גם סוג של חוויה! לא הייתי מוותר עליה, במיוחד לא בתוספת 600 ש"ח...Itay_Pollak כתב:כרגיל שוכחים את הדבר הכי חשוב, כשמישהו מתקין לך, הוא נותן לך אחריות ושירות גם על זה.
אם אתם לוקחים מפלונטר, אתם צריכים להתקין, להבין מה קורה, איך קורה, מה זה כל אפשרות, איך כמה ולמה.......
ערן
- שולטהייס
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
בביקורות שקראתי מצויין: כפליים זכרון, מעבד מהיר ב 25%, קצת יותר מהיר בכתיבה ובקריאה, וממשק משתמש יותר טוב.carmonle כתב:מה ההבדל בין דגם ה-421 לדגם ה-420?שולטהייס כתב:אם הצעה מספר 2 היתה נכונה לגבי ה QNAP TS-421 , לא ה 420, היא היתה מעניינת יותר.
האם יש מצב לשדרג את ההצעה ?...
ערן...
נראה שהיתרון של ה NAS הזה הוא יותר בפיצ'רים. הביצועים שלו על הפנים, משום מה.
http://www.legionhardware.com/articles_pages/qnap_ts_421_and_ts_420,3.html
http://us.hardware.info/reviews/4896/10/qnap-ts-420-review-4-bay-midrange-nas-conclusion
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
שנים שבא לי NAS...
שאלה:
האם ה- Yes streamer יודע להתממשק ולהזרים ממנו קבצים, כמו מה PC ?
תודה
שאלה:
האם ה- Yes streamer יודע להתממשק ולהזרים ממנו קבצים, כמו מה PC ?
תודה
...