מחירי משחקי PS4 דרך PSN

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #21 

מסכים, שימכרו בזול, זה כל מה שצריך בכדי לבצע את המעבר.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #22 

היתרון הגדול ביותר בעיני לעותק דיגיטלי זה שאפשר ליהנות ממנו ב-2 סוני 4 בו זמנית.
לכל אחד יש קרוב משפחה או חבר עם סוני 4 [או לפחות בעתיד יהיה] וברגע שחולקים אותו יוזר עלות המשחק נחצית ל-2 וכך ניתן ליהנות מאותו המשחק במינימום 2 סוני 4 .
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #23 

חברים מישהו קנה פיפא 14 בעותק דיגיטלי לסוני 4?
יש לי יוזר אמריקאי ואני לא בטוח אם מדובר בעותק פיזי או דיגיטלי.
מישהו התנסה? איך אוכל להיות בטוח?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

BarakMichaeli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #24 

אני קניתי בעותק דיגיטלי

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #25 

לכל המפקפקים, הנה מחקר חדש שטוען בדיוק מה שאמרתי:

http://www.games.co.il/article21224.html

25% מהגיימרים מעדיפים משחקים דיגיטליים, בלי קשר להפרשי מחיר.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #26 

לדעתי עותקים דיגיטליים יותר נוחים גם בגלל שהם לא יכולים להשרט או להדפק (נופל לי הלב כל פעם שהישהו מוציא דיסק ומחזיק אותו כמו חורני) וגם בגלל שאפשר לעבור בין משחקים בלי להוציא ולהכניס דיסקים, בלי לקום מהכסא. ככה גם לא נוצר המצב שדיסקים נעלמים בקופסאות של משחקים אחרים בגלל עצלנות.
יש גם את עניין העלות אבל זה נתון לויכוח כי יש דרכים להשיג עותקים פיזיים בזול מחול.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #27 

אני לא רואה שום היגיון לקנות עותק דיגיטלי, במיוחד למשחקים שמסיימים ואין מה לעשות איתם, מה גם שהם מרוויחים הרבה יותר על עותק דיגיטלי (עליות יצור, רווח של ספקים, חנויות) עותק דיגיטלי צריך לעלות לפחות 40% פחות מהמחיר בחנות, אחרת אין מצב שאני אקנה את זה, העניין הוא לא ההנחה במחיר שהם יכולים לעשות בקלות ועדיין ירוויחו את אותו הדבר, הם לא יעשו את זה בגלל שהם לא רוצים להיכנס למלחמה עם החנויות, כרגע משם מגיעות עדיין רוב המכירות שלהם, ובגלל זה אין מצב שזה יקרה בקרוב

הזוי שלפעמים עותק דיגיטלי עולה פי 2 מהמחיר בחנות (במיוחד למשחקים לא חדשים, שמחירם בחנות יורד בעשרת אחוזים לאחר מספר חודשים ובחנות הדיגיטלית נשאר אותו הדבר)

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

puma1 - אם הייתי אומר לך שבעותק דיגיטלי אפשר לשחק בו זמנית ב-2 קונסולות פס4, מה שאי אפשר לעשות בעותק רגיל זה ידבר אליך?
מעבר לזה, יש מספר יתרונות בכל דרך ולשמחתנו כל אחד יכול לבחור איך לרכוש את המשחק.

במקרה שלי, מצאתי כי היתרונות בעותק דיגיטלי עולים על עותק פיזי:
1. אפשר להוריד את המשחק ותוך מספר שעות להתחיל לשחק.
2. המחיר מאוד אטרקטיבי ביחס לזמינות.
3. עותק דיגיטלי לא יכול ללכת לאיבוד להישרט או להישבר.
4. זמני טעינת המשחק מהירים יותר.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

1. חיכיתי מספר שנים שיסיימו לפתח אותו, אני אחזיק מעמד עוד כמה ימים

2.אטרקטיבי? סלח לי אבל זה מגוחך להגיד את זה אפילו בצחוק

3 . לא יודע מה אתה עושה עם המשחקים שלך, מעולם לא קרה לי שום דבר מאלה, אני עוד יכול להבין משחק שנשרט, אבל נאבד או נשבר :?

4 . זמני הטעינה בדיוק אותו הדבר, ניתן בקלות (ובחלק אפילו חובה) להתקין את המשחק על הכונן

עכשיו בוא נראה מה החסרונות

1.מחיר

2.אי אפשר לקחת או לתת לחבר

3.אי אפשר למכור, שזה אומר שאתה תשלם אלפי שקלים יותר ממני על משחקים (במידה ונקנה את אותה כמות ואותם משחקים) שזה אומר שגם אם נניח ישרט לי משחק ואני אקנה חדש, עדיין אני אשלם אלפי שקלים פחות ממך, בהתחשב בעובדה שרוב המשחקים אני מזמין מחו"ל ומוכר לאחר שבוע-שבועיים באותו מחיר או קצת פחות ממה שרכשתי אותו

4.אי אפשר לקנות יד 2

והכי גרוע זה שהם מרווחים מזה 3 פעמים, פעם אחת בחיסכון של כל אלה שמרוויחים בדרך על עותק פיזי, פעם שנייה זה המחיר שלרוב יותר יקר, והרווח הכי גדול שלהם זה שאתה לא יכול למכור את זה, מה שאומר שמישהו אחר יקנה עותק נוסף וגם עליו ירוויחו

ככה שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אבל אני עדיין לא רואה שום היגיון בזה, ולגבי מה שאמרת על משחק בשני קונסולות, לרוב האנשים זה לא רלוונטי (ואני מניח שצריך להשתמש באותו משתמש על שניהם) וגם אם זה היה רלוונטי, בכסף שאני אחסוך, אני אוכל לקנות כל משחק פעמיים ועדיין יוציא פחות כסף ממך על משחקים

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #30 

אמרו את זה גם על אפליקציות ותוכנות מחשב - היום אף אחד לא מדמיין את עצמו קונה עותק פיזי של תוכנת מחשב.

ולגבי המחיר - אל תשכח שלסוני יש את עלויות החזקת השרתים, תחזוק המערכת וכו'. בסופו של דבר אני לא חושב מדובר בפער כזה גדול (בטח לא שלישי, גג עשרה דולרים פר משחק).

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

ההפרש הוא הרבה יותר מעשרה דולר, אתה לא קרוב בכלל, הרווח של החנות, הספקים, ועליות יצור ושינוע זה הרבה יותר מעשרה דולר, עלות החזקת השרתים (ואני מדבר על השרתים להורדה ולא למשחק) היא זניחה

אתה משווה תוכנה למשחק? תוכנה אתה לא מסיים וזורק במדף, לתוכנה אתה מקבל סיריאל שאתה יכול למכור, זה ההקשר הכי מגוחך ששמעתי, ואל תשווה לי אפליקציה שעולה 4 ש"ח למשחק שעולה 250, וכמו שאמרתי על תוכנות, גם אפליקציה זה לא משהו שאתה מסיים להשתמש בו בכמה שעות ולא נוגע בו יותר ,אותו דבר לגבי מוזיקה

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #32 

עלות משלוח, הפצה ואריזה מסתכמת סה"כ בארבעה דולרים בודדים. הרווח של גיימסטופ נע בין שני דולרים לשמונה דולרים. הנה, קיבלת את העשרה דולרים שלך.

קח עוד הקשר מגוכך: סרטים. כמה אנשים אתה מכיר שקונים בלו ריי? היום הכל דיגיטלי: או השכרה או קנייה. סרטים ומשחקים זה בדיוק אותו הדבר. אתה יכול לזלזל כמה שאתה רוצה, עוד חמש שנים אתה תשכח שקנית משחקים בצורה פיזית. כבר היום בשוק ה-PC המכירות צמודות בין עותקים פיזיים לדיגיטליים.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #33 

כאשר המחירים בארץ נורמלים למשחקים, כמו שקרה בשנה האחרונה לPS3, מחירים כמעט זהים לחו"ל העדפתי לקנות בארץ.
אם היו מוכרים בארץ סרטי בלוריי עם תרגום עברי במחיר כמו חו"ל הייתי רוכש קצת במקום רק להוריד.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #34 

מחירים למשחקים לPS3 זהים לחו"ל ?! fifa 2014 נמכר בארץ בכ400 ש"ח (גם בצורה דיגיטלית) כאשר בארה"ב הוא נמכר ב50$ ובאירופה ב50 אירו. הפרש די משמעותי - בערך 50%. אותו כנ"ל לגביי GTAV.
את GTA קניתי באמזון אנגליה (עותק פיזי כמובן) ופיפא קניתי בפליי סטור האמריקאי. לא היה שום סיכויי שאקנה בארץ ואני חייב להגיד שעותק דיגיטלי הרבה יותר נוח. נכון, יש לזה חסרונות (שמתמקדים בעיקר בשוק היד שניה ויכולת ההעברה של המשחקים) אבל אני עדיין חושב שזה יותר נוח מבחינה תפעולית וכאב ראש.
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #35 

עולה 400 איפה? בבאג? כבר כמעט 6 שנים שלא קניתי משם משחק.
פיפא בהשקה עלה בסביבות 260 עד 300 אם אני לא טועה.

NBA2K14 במקום לרכוש ב60$ בארה"ב כי לא יצא, רכשתי בארץ ב250 ש"ח ביום שהושק בארץ.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #36 

כשיצא המשחק הוא עלה 399 ש"ח. גם בחנות המקוונת הישראלית.
מאז המחירים ירדו קצת (נראה לי שבחנות המקוונת לא ירד אבל אני לא בטוח), יש שעדיין מוכרים היום ב350.
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #37 

ההעדפה לעותק דיגיטלי מתייחסת למחיר דיגיטלי דרך החנות האמריקאית של 59 דולר למשחק.
במקרה שהמחיר זהה בין עותק דיגיטלי לעותק פיזי ההעדפה האישית שלי היא דיגיטלי.
זה לא נכון יהיה להשוות עותק דיגיטלי ב-400 ש"ח מהחנות הישראלית לעומת עותק פיזי שרוכשים בחול ב-200 ש"ח.

ודרך אגב, נושא היד השנייה בכלל לא רלוונטי, זה שאנשים מורידים עותק דיגיטלי לא אומר שהם לא ירכשו עותק פיזי יד שניה במחיר טוב, אפשר לשלב כאשר השאיפה היא לשמור על רמת מחיר סבירה ככל האפשר.

אני חושב שלשתי האופציות הקנייה יתרונות וחסרונות, שכל אחד ירכוש בדרכו שלו (b)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”