התחילו גלים במסך
אני רואה את הדברים אחרת ממך , ברגע שאני יודע שהבד מעולה והמנוע מעולה ועיצוב הקסטה של הבד הוא יפה לא איכפת לי ששני סינים עם כינור גדול מבריגים את הברגים . המוצר עובר בקרת איכות של חברת גרנד וזה הכי חשוב לי , והכי הכי חשוב שכל פעם שאני פותח את המסך אני מתמוגג מאושר .Lior_M כתב:זה רק מחזק את מה שאני אומר.Barel77 כתב:אני חושב שאתה לא צודק מכוון שמקרה שלי אני רכשתי grandview למיטב ידיעתי הבד הוא אמרקאי של דייליט המנוע סומפי וכל המכלול וההרכבה מיוצר בסין - זה מה שנאמר לי כשהתקשרתי לקנדה ששם המשרדים שלהם - ואני חייב לציין שזה יצא מסך מתיחה ברמה מאוד גבוהה , לא גלים ולא נעליים , הבד נופל יפה כמו פלטה ישרה!!!yarino כתב:ליאור, אתה טועה מכיוון שגם במסכי "מתיחה" סיניים ישנם גלים.Lior_M כתב:[left]work as designed[/left]
סיני או הולנדי , ללא מתיחה תמיד יהיו גלים.
ליאור...
כדיי לקבל מסך מתיחה איכותי יש להשקיע ולא מעט,ישנם חברות שנחשבות "אמריקאיות" אך למעשה הן חברות סיניות שהמסכים שלהן באיכות ירודה ועם גלים.
אני לדוגמה קניתי מסך של DA-LITE שמיוצר בארה"ב והתוצאה בהתאם....
נ,ב יש פה בפורום תמונות של הציוד שלי אבל עכשו שידרגתי מזנון חדש שהיה מעט גבוהה ולא יפה ,בהזדמנות אני יעלה תמונות ....
הבעיה היא לא בבד ולא במנוע. הבעיה היא במכלול כלומר בהרכבה ובאופן השימוש במרכיבים....
-
ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
שלחתי אותך לגוגל כשרשמת שSTEWART זה שם מדבקה שמעתיק את המסך שלך..Barel77 כתב:לא הבנתי אתה רוצה שאגיד לך כמה עלה - באחד השירשורים האחרונים שלי שלחת אותי לגוגל. אז כנס לגוגל ותתחיל לגגלishaked כתב:נראה מהמם!
מה הגודל וכמה עלה?...![]()
![]()
![]()
למעונינים בפרטים נא לפנות אלי בפרטי...
מה הגודל שרכשת? האם נקנה בארץ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
קובי מדובר באחלה מסכים ובמחיר הגיוני.בד דהלייט ומנועי סומפי.yarino כתב:לפני שקניתי בדקתי כמה מסכים שאחד מהם היה אותו grandview,לאותו מסך כן היו גלים ואותו אדם היה מאוכזב מהחברה.Barel77 כתב:אני חושב שאתה לא צודק מכוון שמקרה שלי אני רכשתי grandview למיטב ידיעתי הבד הוא אמרקאי של דייליט המנוע סומפי וכל המכלול וההרכבה מיוצר בסין - זה מה שנאמר לי כשהתקשרתי לקנדה ששם המשרדים שלהם - ואני חייב לציין שזה יצא מסך מתיחה ברמה מאוד גבוהה , לא גלים ולא נעליים , הבד נופל יפה כמו פלטה ישרה!!!yarino כתב:ליאור, אתה טועה מכיוון שגם במסכי "מתיחה" סיניים ישנם גלים.Lior_M כתב:[left]work as designed[/left]
סיני או הולנדי , ללא מתיחה תמיד יהיו גלים.
ליאור...
כדיי לקבל מסך מתיחה איכותי יש להשקיע ולא מעט,ישנם חברות שנחשבות "אמריקאיות" אך למעשה הן חברות סיניות שהמסכים שלהן באיכות ירודה ועם גלים.
אני לדוגמה קניתי מסך של DA-LITE שמיוצר בארה"ב והתוצאה בהתאם....
נ,ב יש פה בפורום תמונות של הציוד שלי אבל עכשו שידרגתי מזנון חדש שהיה מעט גבוהה ולא יפה ,בהזדמנות אני יעלה תמונות .......
לחבר שלי יש מרוצה מאוד.
כנראה הבחור נפל על מוצר תקול.
אחי בשירשור ההוא מה שהתבאסתי ממך זה שבמקום להגיד לי גבר אתה טועה פה ! ואללה באמת טעיתי לגבי חברת סטיוארט אז אתה ואדון ״עוסק בתחום״ מתפלצפים עלי !ishaked כתב:שלחתי אותך לגוגל כשרשמת שSTEWART זה שם מדבקה שמעתיק את המסך שלך..Barel77 כתב:לא הבנתי אתה רוצה שאגיד לך כמה עלה - באחד השירשורים האחרונים שלי שלחת אותי לגוגל. אז כנס לגוגל ותתחיל לגגלishaked כתב:נראה מהמם!
![]()
![]()
מה הגודל שרכשת? האם נקנה בארץ?...
-
ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אוקייBarel77 כתב:אחי בשירשור ההוא מה שהתבאסתי ממך זה שבמקום להגיד לי גבר אתה טועה פה ! ואללה באמת טעיתי לגבי חברת סטיוארט אז אתה ואדון ״עוסק בתחום״ מתפלצפים עלי !ishaked כתב:שלחתי אותך לגוגל כשרשמת שSTEWART זה שם מדבקה שמעתיק את המסך שלך..Barel77 כתב:לא הבנתי אתה רוצה שאגיד לך כמה עלה - באחד השירשורים האחרונים שלי שלחת אותי לגוגל. אז כנס לגוגל ותתחיל לגגלishaked כתב:נראה מהמם!
![]()
![]()
מה הגודל שרכשת? האם נקנה בארץ?......
שבוע טוב
אוקיי סבבה אחרי שישרנו את ההדורים - המסך שיש לי הוא בגודל מאה איינץ , יש לי אותו כשנה , ממליץ לכולם . מחיר זה מעט מסובך אבל אנסה לעזור פה , היה לפני המסך הזה מסך דרפר מהיבואן של avi line אכלתי חצץ מהדרפר והיבואן משך אותי שנה שצריך להגיע משלוח עם מסכים חדשים איכותיים של דרפר , ברגע שהבנתי שהוא סתם מושך אותי ארזתי את המסך וזרקתי לו אותו חזרה בתגובה לסיפור הוא ניסה לעזור לי והפנה אותי לצביקה יבואן של grand view , אצל צביקה הוקסמתי מהאיכות של המוצר והכרחתי את היבואן של דרפר להתקזז במחיר מול צביקה .בקיצור לאחר קיזוזים והפעלת לחץ מתון יצא לי לשלם מהכיס בסהכ 3500 שח כולל משלוח עד הבית . אבל לכל החברה פה לדעתי צביקה מגרנד ידרוש משהו באזור ה 5000 עד 6000 , במקרה שלי זה לא דוגמא כי היה פה פיצוי על עוגמת נפש . טלפון פרטי של צביקה מגרנד אפשר לקבל ממני בפרטי . אני באמת מכל הלב מאחל לכולם פה מסך ברמה הזו מכוון שהוא ממש אבל ממש פצצה !!!ishaked כתב:אוקייBarel77 כתב:אחי בשירשור ההוא מה שהתבאסתי ממך זה שבמקום להגיד לי גבר אתה טועה פה ! ואללה באמת טעיתי לגבי חברת סטיוארט אז אתה ואדון ״עוסק בתחום״ מתפלצפים עלי !ishaked כתב:שלחתי אותך לגוגל כשרשמת שSTEWART זה שם מדבקה שמעתיק את המסך שלך..Barel77 כתב:לא הבנתי אתה רוצה שאגיד לך כמה עלה - באחד השירשורים האחרונים שלי שלחת אותי לגוגל. אז כנס לגוגל ותתחיל לגגלishaked כתב:נראה מהמם!
![]()
![]()
מה הגודל שרכשת? האם נקנה בארץ?......
שבוע טוב...