מגבר + דאק למומנטום
ברור ששמעתי גם קבצים לוסלס..
אלבומי מוזיקה שלי הם רק כך.
אבל -
אני נהנה לשמוע הופעות ו״סתם״ שירים וככה היוטיוב הגיע בשל הנוחות שלו..
אגב, האם הופעות בלוריי יישמעו משמעותית טוב יותר מגרסת הhd של יוטיוב? הרי השמע גם ככה לא רב ערוצי...
Doc-Oren, טעות בידך, האוזניות מתומחרות כמעט כפול ממה שציינת..
פירטתי בפוסט אחר, איך שמעתי רבות מהמתחרות שלה ואלו שעלו לגמר היו הp5 והמומנטום... ובסוף בחרתי במומנטום בשל ההתאמה למכשירים ניידים..
בפועל, אני מאזין דוקא הרבה בעמדת העבודה ולכן עלה הרעיון של תיגבור שולחני...
אלבומי מוזיקה שלי הם רק כך.
אבל -
אני נהנה לשמוע הופעות ו״סתם״ שירים וככה היוטיוב הגיע בשל הנוחות שלו..
אגב, האם הופעות בלוריי יישמעו משמעותית טוב יותר מגרסת הhd של יוטיוב? הרי השמע גם ככה לא רב ערוצי...
Doc-Oren, טעות בידך, האוזניות מתומחרות כמעט כפול ממה שציינת..
פירטתי בפוסט אחר, איך שמעתי רבות מהמתחרות שלה ואלו שעלו לגמר היו הp5 והמומנטום... ובסוף בחרתי במומנטום בשל ההתאמה למכשירים ניידים..
בפועל, אני מאזין דוקא הרבה בעמדת העבודה ולכן עלה הרעיון של תיגבור שולחני...
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
התייחסתי למחיר הנמוך ביותר שבו הן נמכרות בחו"ל כעת.
איכות (ואופי) השמע של קובץ מסוים תלויה כמובן בשרשרת של פקטורים --
איכות ההקלטה המקורית, איכות המיקס וכל תהליך עיבוד אחר שעבר על התוכן בדרך, דחיסה הורסנית אם קיימת, DAC, הגברה, רמקול/אוזניה.
אם הופעה הוקלטה באופן לא מקצועי וההקלטה עברה מיקס ומאסטר "פצצות לגבות" מתוח עד הקצה עם המון clipping, אז ממש לא משנה אם בסוף מקודדים אותה ב-DDS ומוכרים על דיסק SACD באריזה מהודרת.
או כמו שהבנת - כל מקרה לגופו, אני לא יודע איך מקליטים ומעבדים את ההופעות של אותה להקה ובאיזה פורמט שמור האודיו על הבלוריי שהם מוכרים. תאזין לשניהם ותחליט מה אתה אוהב יותר...
ואחרי כל המבו-ג'מבו הטכנוקרטי הזה - את המוזיקה שאתה שומע אני חושב שכדאי לבחור בראש ובראשונה בהתאם לתוכן ואיכות הביצוע ורק לאחר מכן יש לחפש את ההקלטות האיכותיות ביותר.
איכות ההקלטה המקורית, איכות המיקס וכל תהליך עיבוד אחר שעבר על התוכן בדרך, דחיסה הורסנית אם קיימת, DAC, הגברה, רמקול/אוזניה.
אם הופעה הוקלטה באופן לא מקצועי וההקלטה עברה מיקס ומאסטר "פצצות לגבות" מתוח עד הקצה עם המון clipping, אז ממש לא משנה אם בסוף מקודדים אותה ב-DDS ומוכרים על דיסק SACD באריזה מהודרת.
או כמו שהבנת - כל מקרה לגופו, אני לא יודע איך מקליטים ומעבדים את ההופעות של אותה להקה ובאיזה פורמט שמור האודיו על הבלוריי שהם מוכרים. תאזין לשניהם ותחליט מה אתה אוהב יותר...
ואחרי כל המבו-ג'מבו הטכנוקרטי הזה - את המוזיקה שאתה שומע אני חושב שכדאי לבחור בראש ובראשונה בהתאם לתוכן ואיכות הביצוע ורק לאחר מכן יש לחפש את ההקלטות האיכותיות ביותר.
Well putdoc-oren כתב:התייחסתי למחיר הנמוך ביותר שבו הן נמכרות בחו"ל כעת.
ואחרי כל המבו-ג'מבו הטכנוקרטי הזה - את המוזיקה שאתה שומע אני חושב שכדאי לבחור בראש ובראשונה בהתאם לתוכן ואיכות הביצוע ורק לאחר מכן יש לחפש את ההקלטות האיכותיות ביותר....
ה D1 כ DAC ממש נחמד, נייטרלי ולא צובע ממש, ההאזנה איתו נעימה ולא מעייפת או צורמת בגבוהים.
אבל המגבר שלו לא מוצלח במיוחד ונועד בעיקר לאוזניות קשות יחסית להנעה (גם הגיין של המגבר גבוה).
ה E7 יהיה מצוין לאוזניות נצילות ועם עכבה נמוכה, כולל in-ear .
עבורי הוא לא היה מתאים, אבל יש לו יתרונות מאוד בולטים על רוב המוצרים האחרים הדומים לו.
יש לי אותו עדיין איפהשהו במגירה, מי שרוצה להאזין לו מוזמן לפנות אלי.
אבל המגבר שלו לא מוצלח במיוחד ונועד בעיקר לאוזניות קשות יחסית להנעה (גם הגיין של המגבר גבוה).
ה E7 יהיה מצוין לאוזניות נצילות ועם עכבה נמוכה, כולל in-ear .
עבורי הוא לא היה מתאים, אבל יש לו יתרונות מאוד בולטים על רוב המוצרים האחרים הדומים לו.
יש לי אותו עדיין איפהשהו במגירה, מי שרוצה להאזין לו מוזמן לפנות אלי.
כפי שציינתי קודם, אלבומים הם באיכות מקסימלית (לרוב) ונהנה מהאוזניות... אבל כמו שאומרים, עם האוכל בא התיאבון ומכאן הצורך למקסם..mikel1999 כתב:אגב, ממליץ לך להוריד קבצים איכותיים, ההבדל רק גודל בין האיכויות השונות של השירים ברגע
שיש לך מגבר...
האם יש אופציה יותר איכותית, ככה שילווה אותי עם האוזניות הקבועות (ואז המומנטום יישארו רק ניידות)?
נ.ב
כדי למנוע בלבול, מדגיש שיש שני דגמים של המומנטום.. שלי, זה האיכותי יותר