adir31 כתב:בשורה תחתונה האקסבוקס עושה כל מה שסוני עושה, רק יותר, אל תשלו את עצמכם. זאת הסיבה שאתם משלמים 100 דולר יותר (25% ).
בחור פה אמר את זה לפני ובצורה מצויינת שתיארה את כל האנשים שלא מעניין אותם קינקט או אינטגרציה עם TV ועוד פיצ'רים שיש לאקסבוקס, זה כמו שיהיה לך אייפון חדש יקר ומשוכלל ותגיד שאתה רק משתמש בשיחות והודעות ולא מעניין אותך אפליקציות ומשחקים אבל ברגע שאתה מתנסה בזה אתה לא יכול בלי ומתרגל ומאמץ את הקפיצה הטכנולוגית והפיצ'רים החדשים.
החומרה ביניהם זהה, כל המפתחי משחקים הגדולים אמרו את זה רק ציינו שטיפה קל יותר לעבוד עם החומרה של הסוני, עם הזמן הפער הקטנטן הזה יצטמצם.
מיקרוסופט ירו לעצמם ברגליים בחודש מאי 2013 עם ההצגה השערורייתית של הקונסולה שחוץ מלהציג פרטים שלא קשורים לגיימינג ועוד מגבלות מוזרות הם לא עשו כלום, נוצר נזק כבד למיקרוסופט שיצר סטיגמה רעה וברשת התחילו לרכב על היתרון החומרתי של הסוני. חכמים ממני אמרו את מה שאמרתי עכשיו ומי שרוצה עובדות בשטח שיכנס לאתרים כמו IGN ו FORBES ויקרא את הכתבות.
אני אובייקטיבי הזמנתי את 2 הקונסולות ואני מקבל אותם השבוע דרך חנות בארץ.
מהנקודת ראייה שלי אני רואה יתרון בודד שיש לסוני והוא המחיר, זול ב100 דולר. זהו. אם בא לכם לרכב על היתרון בגרפיקה תהנו, הוא לא קיים, גם לא במסכים גדולים וגם אם שכנעתם את עצמכם שהוא קיים הוא יעלם עוד במשחקים של סוף 2014 כשהמפתחים ילמדו לעבוד עם החומרה....
אני לא רוצה לבלבל אותך שוב עם עובדות, אבל:...
לפלייסטיישן 4 יש כרטיס מסך מהיר ב-50 אחוז מזה שיש באקסבוקס וואן. זו עובדה.
כמו כן, לפלייסטיישן 4 יש זיכרון DDR5, בעל מהירות כפולה מזיכרון ה-DDR3 באקסבוקס וואן. עוד עובדה.
מסקנה זריזה - החומרה לא זהה, כמו שאתה טוען.
הנה סקירה אחת מיני רבות שמצביעה על הבדלי החומרה בין הקונסולות:
http://www.itproportal.com/2013/11/16/x ... ech-specs/
Batnun
.