שתי החברות רצו להספיק להיות עם הקונסולה שלהן בשוק לעונת הקניות בארה"ב, לכן התחושה ה"חפוזה" והלא-שלמה של ההשקות. כמו שנאמר למעלה, הדבר החכם לעשות כרגע הוא לחכות.adir31 כתב: אני מסכים שההשקות של הקונסולות הנוכחיות ובמיוחד ה LINEUP משחקים של ה PS4 הוא מביך ואפילו לא קיים. כל המשחקים קיימים גם ל PS3 זה פשוט מצחיק.
...
לסיכום אני מסכים איתך לחלוטין, הצעד הכי טוב כרגע זה לחכות ולא לקנות שום קונסולה עד שדברים יתבהרו, יצאו פאצים ועדכונים למערכות ההפעלה, יצא תמיכה לאקסבוקס בארץ, יוכרזו על משחקים חדשים וכדומה......
חדשות רעות למשתמשי XBOX ONE
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
תתחדש! מברוק!elangab כתב:תודה!
אני בדרך כלל לא קונה בהתחלה, ומחכה, אבל הפעם זה היה המקרה החריג.
יש לי גם משתמש ישראלי, אני אעשה איתו לוג אין השבוע ואראה מה קורה.
לדעתי כן (לשנות), כי לא תהיה לך אפשרות לקנות אף משחק מהחנות (רק דרך דיסקים), הוא לא יתן לך אפשרות להכניס כ. אשראי ישראלי (כתובת ישראלית). אני משתמש בפיפאל שמחובר לכתובת קנדית וכרטיס אשראי ישראלי, וזה עובד ב 360, אבל עוד לא ניסיתי בחדש. אולי עם כרטיס "פרי-פייד" מאמזון אפשר עם יוזר ישראלי ?
המשחקים/הקונסולה region free - גם הכותרים הקטנים וגם הגדולים - אז לא אמורה להיות בעיה בהתקנה, אבל אעדכן בהמשך השבוע אחרי שאנסה לרכוש.
===
אם מזמינים מארה"ב, הספק של המכשיר מגיע רק עם כניסה למתח אמריקאי (110v), אם תחבר ישירות לשקע זה ישרף. צריך לקנות שנאי מוריד מתח מישראלי (220v) לאמריקאי, ואז לחבר את האקס בוקס לשנאי במקום לקיר. אם קונים מאירופה אין את הבעיה הזו. ראיתי באיביי ספקים חלופיים שתומכים גם ב 220v, אבל קצת הרגיש לי לא טוב לנסות אותם..
לא יודע כמה עולה בארץ. הזמנתי מאמזון ארה"ב, יצא 2316 ש"ח אחרי משלוח ומיסים וכל הטררם. (אני משער שה ps4 יעלה בערך 1950 ש"ח בהזמנה מאמזון אחרי מיסים וכאלה, לצורך השוואה)...
מחכים לעדכון אם אפשר להוריד משחקים להארד דיסק מישראל (אני מניח שיעבוד בטוח דרך כרטיס טעון כסף שטוענים אותו דרך קוד לאקסבוקס). כי כמו שאמרת עם REGION FREE לא צריכה להיות בעיה.
תהנה
נראה לי שכולנו נשמח אם תיתן כאן איזו חוות דעת/ביקורת משלב הקנייה ועד שלב ההפעלה.elangab כתב:תודה!
לא יודע כמה עולה בארץ. הזמנתי מאמזון ארה"ב, יצא 2316 ש"ח אחרי משלוח ומיסים וכל הטררם. (אני משער שה ps4 יעלה בערך 1950 ש"ח בהזמנה מאמזון אחרי מיסים וכאלה, לצורך השוואה)...
זוכר להגיד כמה משלוח שילמת וכמה מכס שילמת ?
האם שלחת ישירות מארה"ב לישראל או דרך חברת שילוח ?
באמת ה LIVE זאת התעלומה הגדולה ביותר, פירוט ?
אין ממש חוות דעת על תהליך הקניה, הזמנתי מאמזון ארה"ב, שילמתי -
$499.96 - קונסולה
$49.98 - משלוח
$93.49 - מיסים
סה"כ בשקלים אחרי המרה - 2316 ש"ח
הקונסולה נשלחה לישראל ישירות ע"י אמזון, לא דרך מסטופ או משהו כזה. יצאה מארה"ב בחמישי בלילה, נחתה בנתב"ג בשבת בצהריים, הגיעה אלי בראשון לפנות ערב. די מהיר. לא הייתי צריך לשלם כלום למכס, הכל שולם ע"י אמזון מראש (התשלום למיסים היה לאמזון בעת הקניה).
הפעלתי את המערכת, ויש ארבעה שלבים - מגדירים מדינה (ארה"ב רשמתי), מגדירים איזור זמן (פה רשמתי ישראל), מתחברים לווי-פיי ואז יש עידכון חובה שלקח בערך חצי שעה להתקין - 500 מגה של הורדה. התחיל ממש מהר, ואז האט - לא יודע אם זה בגללם או בגללי. בזמן הזה אי אפשר לעשות כלום. המערכת עשתה עוד 2 ריסטרטים, ואז ההתקנה המשיכה.
להכניס יוזר, להגדיר הגדרות פרטיות, לכייל קינקט (אפשר לדלג בשלב הזה) ואז רואים סרטון עם מוסיקה חזקה שמראה משחקים. משם עוברים לתפריט הראשי.
בשלב הכנסת היוזר הוא ביקש אימות סיסמא, וממש לא עשה בעיה בהתחברות ללייב. אם יש לך יוזר פעיל ב 360 הכל עובר איתו.
שלא כמו 360, אתה קובע מי היוזר הראשי של המערכת - ואם יש לו "גולד", אז כולם מקבלים את ההרשאות של גולד (נטפליקס, משחקי רשת וכו'). לא צריך מנוי גולד לכולם.
כמו כן, אפשר להתחבר במקביל לx1 ול 360. אין לי 360 פרוץ, אז אני לא יודע מה ההשלכות של זה בהקשר של החדש והעברת יוזרים.
שום דבר לא מותקן. כל מה שרוצים צריך להתקין. סקייפ, תוכנת מוסיקה, תוכנת ניגון בלו-רי, תוכנת עריכת סרטונים, משחקים, אפליקציות - ההתקנה מהירה ונוחה, והיתרון של זה זו האפשרות לעדכן תוכנות - כי בעצם שום דבר לא שזור בתוך המערכת. מלבד אקספלורר, החנות ועוד איזה אפליקציה אחת.
אח"כ שיחקתי בהגדרות כדי להתאים את המערכת לגמרי לצרכים שלי, ללמוד עוד ולכייל את הקינקט (שלב שדילגתי עליו מקודם).
אופציה חביבה - הקינקט משמש כשלט אוניברסלי - למד את המכשירים שלי וכשאני אומר xbox on הוא מפעיל את עצמו, את הטלוויזיה ואת המגבר. כנ"ל הפוך בכיבוי.
הוא גם אכן מכניס ליוזר ע"י זיהוי פנים, די מרשים ומאוד מהיר.
$499.96 - קונסולה
$49.98 - משלוח
$93.49 - מיסים
סה"כ בשקלים אחרי המרה - 2316 ש"ח
הקונסולה נשלחה לישראל ישירות ע"י אמזון, לא דרך מסטופ או משהו כזה. יצאה מארה"ב בחמישי בלילה, נחתה בנתב"ג בשבת בצהריים, הגיעה אלי בראשון לפנות ערב. די מהיר. לא הייתי צריך לשלם כלום למכס, הכל שולם ע"י אמזון מראש (התשלום למיסים היה לאמזון בעת הקניה).
הפעלתי את המערכת, ויש ארבעה שלבים - מגדירים מדינה (ארה"ב רשמתי), מגדירים איזור זמן (פה רשמתי ישראל), מתחברים לווי-פיי ואז יש עידכון חובה שלקח בערך חצי שעה להתקין - 500 מגה של הורדה. התחיל ממש מהר, ואז האט - לא יודע אם זה בגללם או בגללי. בזמן הזה אי אפשר לעשות כלום. המערכת עשתה עוד 2 ריסטרטים, ואז ההתקנה המשיכה.
להכניס יוזר, להגדיר הגדרות פרטיות, לכייל קינקט (אפשר לדלג בשלב הזה) ואז רואים סרטון עם מוסיקה חזקה שמראה משחקים. משם עוברים לתפריט הראשי.
בשלב הכנסת היוזר הוא ביקש אימות סיסמא, וממש לא עשה בעיה בהתחברות ללייב. אם יש לך יוזר פעיל ב 360 הכל עובר איתו.
שלא כמו 360, אתה קובע מי היוזר הראשי של המערכת - ואם יש לו "גולד", אז כולם מקבלים את ההרשאות של גולד (נטפליקס, משחקי רשת וכו'). לא צריך מנוי גולד לכולם.
כמו כן, אפשר להתחבר במקביל לx1 ול 360. אין לי 360 פרוץ, אז אני לא יודע מה ההשלכות של זה בהקשר של החדש והעברת יוזרים.
שום דבר לא מותקן. כל מה שרוצים צריך להתקין. סקייפ, תוכנת מוסיקה, תוכנת ניגון בלו-רי, תוכנת עריכת סרטונים, משחקים, אפליקציות - ההתקנה מהירה ונוחה, והיתרון של זה זו האפשרות לעדכן תוכנות - כי בעצם שום דבר לא שזור בתוך המערכת. מלבד אקספלורר, החנות ועוד איזה אפליקציה אחת.
אח"כ שיחקתי בהגדרות כדי להתאים את המערכת לגמרי לצרכים שלי, ללמוד עוד ולכייל את הקינקט (שלב שדילגתי עליו מקודם).
אופציה חביבה - הקינקט משמש כשלט אוניברסלי - למד את המכשירים שלי וכשאני אומר xbox on הוא מפעיל את עצמו, את הטלוויזיה ואת המגבר. כנ"ל הפוך בכיבוי.
הוא גם אכן מכניס ליוזר ע"י זיהוי פנים, די מרשים ומאוד מהיר.
המשתמש מוגדר קנדי, אף פעם לא העברתי אותו לישראל - אני משתמש בו כבר כמה שנים... יש לי יוזר נוסף ישראלי, אנסה להתחבר איתו - אבל אני לא רואה סיבה שתהיה בעיה. מקסימום - מגדירים את היוזר לארה"ב או אנגליה...
כן, אבל כרגע אין הרבה משחקים/דמואים להורדה. אם זה לילדים, הייתי מחכה. אם זה לך, תכנס לאתר של אקס בוקס ותראה מה יש זמין כרגע ואם זה מעניין אותך.
כן, אבל כרגע אין הרבה משחקים/דמואים להורדה. אם זה לילדים, הייתי מחכה. אם זה לך, תכנס לאתר של אקס בוקס ותראה מה יש זמין כרגע ואם זה מעניין אותך.
הסיבה החידה שאני מתלבט בין ה X1 ל PS4 זה בגלל הקינקט 2... אם לא הקינקט זה היה PS4 . ואני הייתי מעריץ של XBOX עוד מההתחלה.
קראתי על החומרה של ה ps לעומק והזיכרון שלה והכרטיס גרפי גדולים באמת ב 50 אחוז יותר...
בדקתי בזאפ הכרטיס גרפי שעל האקס 1 הוא ברמה של raedon hd 7790 ועל ה ps4 זה ברמה של raedon hd 7890 (או משהו כזה ), ויש הבדלי מחיר רציניים ביניהם, של כ - 400-500 שקלים (של הכרטיסי מסך שציינתי ).
גם ל ps4 יש זיהוי קולי ושליטה קולית,וגם שם אם נרכשה מצלמה אז יש כניסה אוטומטית ע"י זיהוי המשתמש.
אני מקווה שהקינטק 2 זה לא גימיק ! ושזה באמת יהיה משהו פורץ דרך. אם כן ,אז אחלה.
אם היינו גרים בארצות הברית וכל הממשק והחיבור המדהים עם הקינקט היה עובד אז זה ברור מה לבחור.
אבל מי יודע מה יעבוד כאן. יכול להיות שכאן זאת תהיה רק קונסולת משחקים ללא כל חווית הבידור הזאת. ואם זה יהיה כך, באסה.
קראתי על החומרה של ה ps לעומק והזיכרון שלה והכרטיס גרפי גדולים באמת ב 50 אחוז יותר...
בדקתי בזאפ הכרטיס גרפי שעל האקס 1 הוא ברמה של raedon hd 7790 ועל ה ps4 זה ברמה של raedon hd 7890 (או משהו כזה ), ויש הבדלי מחיר רציניים ביניהם, של כ - 400-500 שקלים (של הכרטיסי מסך שציינתי ).
גם ל ps4 יש זיהוי קולי ושליטה קולית,וגם שם אם נרכשה מצלמה אז יש כניסה אוטומטית ע"י זיהוי המשתמש.
אם היינו גרים בארצות הברית וכל הממשק והחיבור המדהים עם הקינקט היה עובד אז זה ברור מה לבחור.
אבל מי יודע מה יעבוד כאן. יכול להיות שכאן זאת תהיה רק קונסולת משחקים ללא כל חווית הבידור הזאת. ואם זה יהיה כך, באסה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הכרטיסים הגראפיים +- המיד ריינג של היום ,לא משהו שצריך להתלהב ממנו .d2idan כתב:הסיבה החידה שאני מתלבט בין ה X1 ל PS4 זה בגלל הקינקט 2... אם לא הקינקט זה היה PS4 . ואני הייתי מעריץ של XBOX עוד מההתחלה.
אבל מי יודע מה יעבוד כאן. יכול להיות שכאן זאת תהיה רק קונסולת משחקים ללא כל חווית הבידור הזאת. ואם זה יהיה כך, באסה....
אני קראתי בכמה מקומות שהחומרה זהה לחלוטין מבחינת מעבד וכרטיס גרפי מלבד הזיכרון לטובת הסוני (יקר יותר ב 20 דולר) והמעבד לטובת אקסבוקס(נכון שאמרתי שהמעבד זהה אבל עשו לו קסטומיזציה להוציא ממנו יותר והוא יקר יותר ב 10 דולר), מלבד זה הכל זהה . אני יקשר אותך לאתר שקראתי על זה אני רק צריך לחפור טוב איפה ראיתי את זהd2idan כתב: קראתי על החומרה של ה ps לעומק והזיכרון שלה והכרטיס גרפי גדולים באמת ב 50 אחוז יותר...
ג....
פתחו את החומרה של שתיהן לאחרונה וראו .adir31 כתב:אני קראתי בכמה מקומות שהחומרה זהה לחלוטין מבחינת מעבד וכרטיס גרפי מלבד הזיכרון לטובת הסוני (יקר יותר ב 20 דולר) והמעבד לטובת אקסבוקס(נכון שאמרתי שהמעבד זהה אבל עשו לו קסטומיזציה להוציא ממנו יותר והוא יקר יותר ב 10 דולר), מלבד זה הכל זהה . אני יקשר אותך לאתר שקראתי על זה אני רק צריך לחפור טוב איפה ראיתי את זהd2idan כתב: קראתי על החומרה של ה ps לעומק והזיכרון שלה והכרטיס גרפי גדולים באמת ב 50 אחוז יותר...
ג.......
בכרטיס גרפי של האקס בוקס יש 12 יחידות עיבוד של משהו (לא מבין בזה ברמה של טכנאי)
וב ps4 יש 18 יחידות. גם ה shader(קשור לכרטיס מסך) של האקס בוקס הוא 786 וב ps4 הוא 1152.
תראה את ההבדלים . תעביר לאמצע הסרטןו . שם רואים באמת את ההבדלים .
http://www.ign.com/videos/2013/11/12/ca ... commentary
עכשיו יש כמה משחקים שרצים על ה PS4 על 1080P ועל האקס בוקס ב 720P כמו bt4 ועוד קצת. יש משחקים שזה 1080P על שניהם. אבל למה זה ככה ..מקווה שזה ישתנה.
זה מעצבן אותי . אבל אני מקווה שהקינקט שווה את זה... מאד מקווה.
זה יפה להגיד שאני רגיל לאקס בוקס ולממשק ול xbox live . אבל עדיין , זה לא אומר.
ושקראתי למה מיקרוסופט כנראה קצת פחות טובה בחומרה, ראיתי שזה בגלל שאם הם היו מייצרים חומרה קצת יותר טובה . אז זה פשוט היה עולה להם יותר .... אני לא מתפלא.
שוב, אם הקינקט תהיה משולבת במשחקים עתידיים. גרפיקה בכלל לא תעניין אותי ... כי זה כל הקטע ב"דור הבא"
לא הגרפיקה, ואם הייתי רוצה גרפיקה סוף הדרך הייתי קונה מחשב..
אני רוצה דור הבא והאקס בוקס מרגיש יותר דור הבא. רק מקווה שזה יהיה שווה את זה בהמשך . זה כמו סוג של הימור.
אלא שמחכים ולא קונים עושים בשכל לדעתי .
מקווה שבשנה הבאה . באמת נבין שעשינו בחירה נכונה . כי המון מפתחים אומרים שיש לX1 עם הקינקט 2 המון פוטנציאל פורץ דרך. רק שזה לא יתברר כגימיק.
איזה גבר תודה על העדכוןelangab כתב:אתמול רכשתי משחק - Killer Instinct - והכל עבד חלק. הוריד, התקין סבבה.kingshoko כתב:תודה רבה, אשמח לקבל עדכונים אם יהיו
......
רק כמה נקודות, מאיזה חנות רכשת (בטח אנגלית) ואיך רכשת? דרך כרטיס אשראי ישראלי/חו"ל? PAYPAL ישראלי/חו"ל? או בכלל דרך כרטיס טעון כסף של MICROSOFT LIVE?
תודה
הקנדית. דרך פייפאל שמקושר לכרטיס ישראלי. למרות שתמיד אפשר דרך הטענת כסף - במקרה הכי גרוע.
אגב, מה שהוא לא נותן לקנות זה סרטים מהחנות xbox videos - הוא אומר שהוא לא במדינה המתאימה.
נטפליקס ואמזון און דימנד עובדים עם unblockus אבל זה לא.
אגב, מה שהוא לא נותן לקנות זה סרטים מהחנות xbox videos - הוא אומר שהוא לא במדינה המתאימה.
נטפליקס ואמזון און דימנד עובדים עם unblockus אבל זה לא.
שלום חברים
לאחר הרבה התלבטויות הזמנתי בסוף ONE מאמזון גרמניה , יצא לי כולל משלוח 455 יורו ולא היתה אפשרות של הוספת המיסים אצלהם
יש פה מישהו שכבר הזמין וקיבל ויוכל לומר לי כמה עוד אצטרך לשלם כשהוא יגיע לארץ
תודה מראש לעוזרים
לאחר הרבה התלבטויות הזמנתי בסוף ONE מאמזון גרמניה , יצא לי כולל משלוח 455 יורו ולא היתה אפשרות של הוספת המיסים אצלהם
תודה מראש לעוזרים
- themasterm3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אתה תשלם 32% מכס וגם מע"מ 18% תכלס בסביבות ה 1000 שקלyehudabb כתב:שלום חברים
תודה מראש לעוזרים...