דברים מעניינים שקולטים בממיר עידן אחרי התקנת אנטנה על הגג עם מגבר תורן
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
נראה לי שהוא מתכוון לערוץ 1 HD.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
איזו מדינה מפגרת.... 570MHz זה התדר של קפריסין, צפו להפרעות קליטה בערוצים החדשים...
-
גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
באמת לא ברור איך קורה שמדינות שכנות משדרות על אותו ערוץ.. פשוט טימטום טהור..
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
לא יודע אם הפרעות, בעבר שידרו על תדרים של לבנון ולא קרה כלום, אבל זה מחסל את האפשרות של צפייה בערוצי קפריסין למי שיש אנטנה על הגג.NegativeIQ כתב:איזו מדינה מפגרת.... 570MHz זה התדר של קפריסין, צפו להפרעות קליטה בערוצים החדשים......
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

חבל שאין גוף אזורי שמונע התנגשות תדרים. כנראה שבמזרח התיכון זה מורכב מדי.גיל37 כתב:באמת לא ברור איך קורה שמדינות שכנות משדרות על אותו ערוץ.. פשוט טימטום טהור.....
המצחיק הוא שכל הסקאלה בישראל פנויה למעט 26 ו-29.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

סוף סוף יש שימוש בישראל לבלוריי המקליט של פנסוניק. לא שיש הרבה מה להקליט מערוץ 1, אבל בתקופת המונדיאל זה יכול להיות שימושי.
-
גיל37
-
- חבר ותיק

בסוף יהיה גם האח הגדול והמירוץ למיליון ב HD ואז גם בלוריי מקליט לא יספיק לך 
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אם משרד התקשורת היה רציני יכלו לעשות קופה רצינית מ-DVB-T2.
הטורקים עשו מכרז ומכרו 33 רישיונות. הכניסו למדינה 178 מיליון יורו. יש ערוצים בכל הז'אנרים. אנחנו נסתפק במירוץ למיליון
http://www.screendigest.com/news/2013_0 ... /view.html
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
יש מכרז למכור את כל המערך. בניגוד למדינה קטנה כמו קפריסין בישראל קשה לגרום לכל המדינה לקלוט כראוי dvbt בגלל מגבלות גיאוגרפיות וכן בגלל היתרי שידור. אין גם גופי תקשורת בארץ שרווחיים מספיק בכדי לרכוש משהו כזה ולכן אין סיכוי שרעיון כזה יעבוד כאן.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני דווקא חושב שיש ביקוש גדול בציבור לערוצי סדרות, סרטים מסחריים שיהוו אלטרנטיבה ל-2 ו-10. זה מתחבר לדיון שהיה פה על ההורדות הפיראטיות, לכן לדעתי יש סיכוי שגורמים ירכשו רישיון. לפחות שיציעו את האופציה, כרגע זה שוק סגור...
- dvb-acavish
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
בחו״ל נהוג לתאם בין המדינות השכנות.NegativeIQ כתב:איזו מדינה מפגרת.... 570MHz זה התדר של קפריסין, צפו להפרעות קליטה בערוצים החדשים......
אצלנו תמיד עשו ככה שעלו לשכנים על התדרים. בכוונה.
- dvb-acavish
-
- חבר ותיק

יש מצב שאתה מחבר דיסק און קי, ולוחץ על רקורד בשלט ככה שתקליט שלושים שניות?גיל37 כתב:יכול להסריט בסמארטפון אבל אין לי התקן לכידת וידאו ואני מניח שהקלטה בממיר עצמו לא תנגן במחשב (לא ניסיתי.. מישהו יכול לאשר או להכחיש את זה ?).
של כל מה שקולטים או ערוץ ספציפי ?...
אני יכול להתמודד עם כל סוג של קובץ.
אם הממיר שואל אותך איך אתה רוצה להקליט (יש כאלה ששואלים) תבחר ב-TS ולא ב-PS, אבל זה לא קריטי גם אם בוחרים את השני או כל אחד אחר.
להעלות את החומר שבדיסק און קי לאינטרנט?
אפשר דרך דרופ-בוקס,
אפשר דרך גוגל דרייב (אם יש לך ג׳י-מייל),
ואפשר עוד דרכים....
- didiram
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
איך אני יודע אם המסך שלי תומך ב S2 ?
ייש לי סמסונג F6400 ארופאי UE, איך אני יודע אם הורא תומך ב DVB-T2 ?
- nir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
הוא תומך. הטיונר שלו הוא מסוג Freeview HD המבוסס על DVB-T2.
http://www.expertreviews.co.uk/tvs/1300 ... ifications
http://www.expertreviews.co.uk/tvs/1300 ... ifications
-
גיל37
-
- חבר ותיק

בצער רב אני נאלץ לבשר שכל הערוצים נעלמו, לא מקבלים כלום בסריקה חדשה. פשוט כיבו את המשדרים.
בסוף השבוע אני אמשיך בדיקות, הגבהה של האנטנה על התורן וכיול טוב יותר של מגבר התורן ואולי בכל זאת ייקלט משהו מעניין יותר מערוץ 99 המהולל..
בסוף השבוע אני אמשיך בדיקות, הגבהה של האנטנה על התורן וכיול טוב יותר של מגבר התורן ואולי בכל זאת ייקלט משהו מעניין יותר מערוץ 99 המהולל..
- dvb-acavish
-
- חבר ותיק

אז בגלל הרשות השניה עדיין אנחנו לא יודעים מה היא שיטת השידור, ואם כל הממירים שיש לנו מתאימים...
כל הסריקות יצאו אפס.
אז יוצא שאנחנו עדיין לא יודעים אם הציוד שלנו מתאים או לא....
בכל אופן , המון תודה על העידכון ועל החדשות.
כל הסריקות יצאו אפס.
אז יוצא שאנחנו עדיין לא יודעים אם הציוד שלנו מתאים או לא....
בכל אופן , המון תודה על העידכון ועל החדשות.
-
גיל37
-
- חבר ותיק

אנחנו כן יודעים כי הרשות השניה רכשה ציוד של תקן T2. עובדה שרק ממיר בתקן הזה קלט את שידורי הנסיון בסוף השבוע האחרון.
בשישי שבת אני אמשיך לשחק עם האנטנה שעל הגג, נראה אם יצוצו דברים חדשים ששווה לדווח עליהם.
בשישי שבת אני אמשיך לשחק עם האנטנה שעל הגג, נראה אם יצוצו דברים חדשים ששווה לדווח עליהם.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עכשיו הרשויות ימשיכו לטעון שצריך חקיקה מיוחדת כדי להעלות את השידורים והשידורים ימשיכו להיות זמינים רק ללקוחות הוט ויס, למרות שכבר הוכח מספר פעמים שאין שום בעיה טכנית להעבירם לכלל הציבור בישראל. הכל פה מסובך.
- elicom
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 65
ממה שידוע לי מתבצעים בחודשים האחרונים ניסיונות גם על אפיק 30 (תדר 546Mhz) וזאת במטרה להגדיל את כמות הערוצים במהלך השנה הבאה.
ניסיונות ה DVB-T2 של הרשות השנייה באמת הפתעה נעימה, ניסיתי לאשר את הידיעה מול טכנאי של הרשות, לצערי הוא לא ידע במה מדובר.
קליטת ערוצים נוספים ממדינות שכנות דרך הממיר הדיגיטלי כבר מזה תקופה ארוכה משמשת צופים רבים, מצ"ב להנאתכם סרטון שצולם בחודש האחרון:
ניסיונות ה DVB-T2 של הרשות השנייה באמת הפתעה נעימה, ניסיתי לאשר את הידיעה מול טכנאי של הרשות, לצערי הוא לא ידע במה מדובר.
קליטת ערוצים נוספים ממדינות שכנות דרך הממיר הדיגיטלי כבר מזה תקופה ארוכה משמשת צופים רבים, מצ"ב להנאתכם סרטון שצולם בחודש האחרון:
-
גיל37
-
- חבר ותיק

קליטה של ערוצים זרים זאת גם השאיפה שלי.. הבעיה שבעידן הלווינים, הוט ויס, מעט מדי אנשים מתעסקים בזה ואף אחד לא משתף את המידע איך הוא בדיוק קולט, איזו אנטנה צריך ואיך היא מכוונת.
למשל, האם ניתן לקלוט שידורים של ירדן כמו שקלטנו פעם באנלוגי ?
הקליטה של קפריסין מתבצעת עם אנטנה בקיטוב אופקי או אנכי ?
למשל, האם ניתן לקלוט שידורים של ירדן כמו שקלטנו פעם באנלוגי ?
הקליטה של קפריסין מתבצעת עם אנטנה בקיטוב אופקי או אנכי ?