בעיות עם הוט מג'יק
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3881
תודה גולן

- Lor
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
שלום לכולם,
נחשפתי לפורום הזה רק לפני כמה ימים, ולאחר קריאה מעמיקה בבעיות והטענות פה מצאתי לנכון להרשם ולשתף אתכם בידע הרב שלי במסגרת בתפקידי כמנהל במוקד השידורים הראשי של חברת הוט .
אשמח לקחת חלק פעיל במתן תשובות לאנשי הפורם בכל נושא הקשור לשידורים דיגיטלים, HD וכל בעיה שקשורה להוט.
נחשפתי לפורום הזה רק לפני כמה ימים, ולאחר קריאה מעמיקה בבעיות והטענות פה מצאתי לנכון להרשם ולשתף אתכם בידע הרב שלי במסגרת בתפקידי כמנהל במוקד השידורים הראשי של חברת הוט .
אשמח לקחת חלק פעיל במתן תשובות לאנשי הפורם בכל נושא הקשור לשידורים דיגיטלים, HD וכל בעיה שקשורה להוט.
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

אשמח כמובן לשמוע רעיונות מכל מי שמבין בעניין

-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

טוב זה כבר בלתי נסבל
לאחר שני איפוסים פתאום אני מגלה היום להפתעתי ששוב מופיע סוף מידע (הממיר היה כבוי וזה הופיע כשהדלקתי אותו כאשר הסימנים המוקדמים אותם תיארתי לא קרו- זה בא פתאום)
לאחר שני איפוסים פתאום אני מגלה היום להפתעתי ששוב מופיע סוף מידע (הממיר היה כבוי וזה הופיע כשהדלקתי אותו כאשר הסימנים המוקדמים אותם תיארתי לא קרו- זה בא פתאום)
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

מאחר וזה קרה שוב אני חושב להתחיל שרשור חדש ובו הצעות להשמדת המגיק, כל מי שיש לו רעיון מוזמן להציע
- varon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2638
josef_he ומומחי הוט באשר הם,josef_he כתב:מאחר וזה קרה שוב אני חושב להתחיל שרשור חדש ובו הצעות להשמדת המגיק, כל מי שיש לו רעיון מוזמן להציע...
לי יש ממיר Thompson DC14xGC (מחובר להוט באזור אור יהודה)
firmware 1.03
software ver. 4.0
ואני סובל מאותה תופעה שלא ניתן לדפדף מדי פעם קדימה בזמן במדריך השידורים
(חץ שמאלה) לאותו ערוץ הנצפה מעבר לתוכנית אחת, מעבר לערוץ אחר ודפדוף שם
מניב תוצאות דומות.
כיבוי והדלקה פותרים בד"כ את הבעיה, ולעיתים היא נעלמת לאחר זמן מה.
רמת השידור מגרדת אצלי את ה-100% וגם קצב השגיאות בתקשורת נמוכה (בד"כ 3E-07).
כך שאני לא חושב שיש כאן בעיית תקשורת נתונים.
חשבתי לשדרג למג'יק, אבל משרשור זה לא נראה לי שזו בעיה שתיפתר עם ממיר חדיש.
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

כשאני סוגר את הממיר הבעיה נשארת (וכמו שציינתי הבעיה אצלי חמורה יותר בגלל שמשום מקום המידע פשוט נעלם לחלוטין ומתחלף במילים סוף מידע), הבעיה לא היתה קיימת בתומסון הישן
כשזה קרה פעם בשבוע יכולתי איכשהו לחיות עם זה אבל נמאס לי קצב של לפחות פעמיים בשבוע הוא מוגזם ומרגיז!
כשזה קרה פעם בשבוע יכולתי איכשהו לחיות עם זה אבל נמאס לי קצב של לפחות פעמיים בשבוע הוא מוגזם ומרגיז!
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

- golan-rca
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
josef - הבעיה כפי שאתה מתאר אותה (סוף מידע לסרוגין בפס מידע) לא אמורה להיות קשור לעוצמת הקליטה או לאיכות הקליטה , בכל זאת אם תוכל, תרשום כאן את הנותונים שיש אצלך בממיר במחינת עוצמת הקליטה (בשני הטיונרים) ואיכות הקליטה.
תנסה לבצע הרדת גירסה ידנית לממיר, לעיתים בעיות כאלו נפתרות לאחר הורדת גירסה (גם אם הגירסה שלך כבר מעודכנת).
האם היה אצלך טכנאי מאז שהחלו הבעיות האלו אצלך בממיר?
הבעיה לפי מה שהבנתי ממך מתחילה בהדרגתיות בחלק מהערוצים ועוברת לכולם, האם רשום לך סוף מידע גם על התוכנית שמוצגת באותו הרגע או רק כאשר אתה מתחיל לדפדף בפס מידע קדימה?
תנסה לבצע הרדת גירסה ידנית לממיר, לעיתים בעיות כאלו נפתרות לאחר הורדת גירסה (גם אם הגירסה שלך כבר מעודכנת).
האם היה אצלך טכנאי מאז שהחלו הבעיות האלו אצלך בממיר?
הבעיה לפי מה שהבנתי ממך מתחילה בהדרגתיות בחלק מהערוצים ועוברת לכולם, האם רשום לך סוף מידע גם על התוכנית שמוצגת באותו הרגע או רק כאשר אתה מתחיל לדפדף בפס מידע קדימה?
-golan-
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

נתחיל מהסוף להתחלה:
נכון לעכשיו הרושם שלי שלא ניתן לומר באופן ברור אם זה בא בהדרגתיות- עד כה זה היה כך ובפעם האחרונה בפתאומיות ולא בהדרגה. סוף מידע מופיע על הכל- כל הערוצים וכמו שאמרתי כבר בפס התוכניות איך שעוברים לערוץ (אפילו לפני שאני לוחץ על i)
כפי שאני זוכר היה לי את הממיר כשבועיים (אולי 3) לפני עדכון הגרסה האוטומטי של hot ואז זה עבד כמו שצריך. לאחר עדכון הגרסה ניסיתי לעדכן ידנית, הבעיה קיימת.
טכנאי לא היה (ואני בספק אם הוא היה מגלה משהו)
נתוני הקליטה: עמצת קליטה 1 -זז בין 54 ל55 dBuV מתי שבדקתי איכות- 4.0E-6BER
עצמת קליטה 2- 53dBuV איכות- 1.1E-5BER חיווי נעילה OK זרם מידע דיגיטלי 0011
אם שכחתי פרט מסוים תזכיר לי
תודה גולן
נכון לעכשיו הרושם שלי שלא ניתן לומר באופן ברור אם זה בא בהדרגתיות- עד כה זה היה כך ובפעם האחרונה בפתאומיות ולא בהדרגה. סוף מידע מופיע על הכל- כל הערוצים וכמו שאמרתי כבר בפס התוכניות איך שעוברים לערוץ (אפילו לפני שאני לוחץ על i)
כפי שאני זוכר היה לי את הממיר כשבועיים (אולי 3) לפני עדכון הגרסה האוטומטי של hot ואז זה עבד כמו שצריך. לאחר עדכון הגרסה ניסיתי לעדכן ידנית, הבעיה קיימת.
טכנאי לא היה (ואני בספק אם הוא היה מגלה משהו)
נתוני הקליטה: עמצת קליטה 1 -זז בין 54 ל55 dBuV מתי שבדקתי איכות- 4.0E-6BER
עצמת קליטה 2- 53dBuV איכות- 1.1E-5BER חיווי נעילה OK זרם מידע דיגיטלי 0011
אם שכחתי פרט מסוים תזכיר לי
תודה גולן
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

ועוד דבר אכן בתחילה הופיע סוף מידע בשלב מסוים של הרצת הפס קדימה, מרגע זה כל הערוצים נדבקו ונשאר רק סוף מידע
- golan-rca
-
- חבר פעיל במיוחד

הבנתי, תראה מבחינת הנתונים שרשמת, (במידה ובער"ז הקריאה של הממירים והעבודה עם העוצמות היא אותו הדבר כמו באיזור תב"ל) העוצמה שלך היא גבולית בסדר, בעיקרון איכות הקליטה אמורה להיות או 4.0E - 6BER או 1.0E - 7BER
בטיונר השני אצלך יש חריגה שלילית, לפי מה שאני יודע זה לא קשור לתקלת הסוף מידע שקיימת אצלך.
(הטיונר השני הוא משני, הוא משמש לביצוע צפייה או הקלטה של תוכנית נוספת ולכן הוא פחות רלוונטי וברוב המקרים מציג עוצמה יותר נמוכה מאשר הטיונר הראשון).
האם נתקלת בתקלות למיניהן בהקלטות שביצעת , או שהבעיה היחידה שיש לך היא רק בפס מידע?
בטיונר השני אצלך יש חריגה שלילית, לפי מה שאני יודע זה לא קשור לתקלת הסוף מידע שקיימת אצלך.
(הטיונר השני הוא משני, הוא משמש לביצוע צפייה או הקלטה של תוכנית נוספת ולכן הוא פחות רלוונטי וברוב המקרים מציג עוצמה יותר נמוכה מאשר הטיונר הראשון).
האם נתקלת בתקלות למיניהן בהקלטות שביצעת , או שהבעיה היחידה שיש לך היא רק בפס מידע?
-golan-
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

כמובן שכשיש את סוף המידע אי אפשר להקליט
מבחינת הקלטה חוץ מכשלון בהקלטה שלא קורה לעיתים קרובות (הוא מקליט אבל יש את סימן הRR של נכשל) לפעמים אני לא יכול לראות משהו שהקלטתי כנראה בגלל שבאותו רגע הממיר נתקע (ואז אם זכור לי נכון וזה לא בטוח כל הישומים נתקעים, אולי הבעיה הזאת כן קשורה, אני לא חושב)
נראה לי שאלו בעיות שקורות ולא יחודיות אצלי
מבחינת הקלטה חוץ מכשלון בהקלטה שלא קורה לעיתים קרובות (הוא מקליט אבל יש את סימן הRR של נכשל) לפעמים אני לא יכול לראות משהו שהקלטתי כנראה בגלל שבאותו רגע הממיר נתקע (ואז אם זכור לי נכון וזה לא בטוח כל הישומים נתקעים, אולי הבעיה הזאת כן קשורה, אני לא חושב)
נראה לי שאלו בעיות שקורות ולא יחודיות אצלי
- golan-rca
-
- חבר פעיל במיוחד

לפי מה שאני מעריך במידה ויגיע טכנאי הוא לא יוכל לעזור לך בבעיה זו, ישנן תקלות כגון זו שאתה מתאר שמופיעות ברוב הממירים אך ע"פ מה שידוע זה אינו קורה בתדירות גבוהה כמו אצלך, תקלות מסוג זה נפתרות בדר"כ בעידכוני גירסה שעושים בהוט מדי פעם.
לפי מה שאני יודע אמור להתבצע עידכון גירסה, אך אני לא יודע מתי בדיוק.
התקלה שאתה מתאר בדר"כ אינה תלויה פיזית בממיר עצמו אלא קשורה ל-EPG , בכל מקרה יש באפשרותך להתקשר לשירות הלקוחות לגבי הבעיה, במידה וישלח לך טכנאי הוא יבדוק את הנתונים שקיימים אצלך בפועל ויכול להיות שיתגלה שהבעיה נובעת מבעיה בממיר או מבעיה שאולי קיימת אצלך באחד התדרים.
במידה ואתה מחליט לחכות בינתיים עם העניין אז תשתדל לעדכן מדי פעם בשירשור, אני בכל אופן אנסה להמשיך לבדוק ואעדכן כאן בשירשור במידה ויהיו לי עידכונים.
לפי מה שאני יודע אמור להתבצע עידכון גירסה, אך אני לא יודע מתי בדיוק.
התקלה שאתה מתאר בדר"כ אינה תלויה פיזית בממיר עצמו אלא קשורה ל-EPG , בכל מקרה יש באפשרותך להתקשר לשירות הלקוחות לגבי הבעיה, במידה וישלח לך טכנאי הוא יבדוק את הנתונים שקיימים אצלך בפועל ויכול להיות שיתגלה שהבעיה נובעת מבעיה בממיר או מבעיה שאולי קיימת אצלך באחד התדרים.
במידה ואתה מחליט לחכות בינתיים עם העניין אז תשתדל לעדכן מדי פעם בשירשור, אני בכל אופן אנסה להמשיך לבדוק ואעדכן כאן בשירשור במידה ויהיו לי עידכונים.
-golan-
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

היום אני אעשה עדכון ידני ונראה מה יהיה
דרך אגב כשהתקינו לי את הממיר החליפו לי בתיבה של הכבלים בבית מפצל או משהו שקשור למתח (אני יכול לתאר אותו אבל לא זוכר את השם) יש קשר?
דרך אגב כשהתקינו לי את הממיר החליפו לי בתיבה של הכבלים בבית מפצל או משהו שקשור למתח (אני יכול לתאר אותו אבל לא זוכר את השם) יש קשר?
- golan-rca
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה ככל הנראה מתכוון למגבר, אין לך מה לגעת בו.
-golan-
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

עדכנתי ידנית בינתיים אין גרסה חדשה נראה מה יהיה עם זה (אני אעדכן)
דרך אגב יתכן שיש להפרעה קשר לצפיה בערוצי הספורט בתשלום?
דרך אגב יתכן שיש להפרעה קשר לצפיה בערוצי הספורט בתשלום?
- golan-rca
-
- חבר פעיל במיוחד

לא. הזמנת משחקי ספורט בתשלום לא קשורים להפרעה של סוף מידע בפס המידע.
האם יש לך תקלות בערוצי הספורט כשאתה מזמין?
האם יש לך תקלות בערוצי הספורט כשאתה מזמין?
-golan-
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

חוץ מזה שאי אפשר ללחוץ על שום מקש בזמן הצפיה (אחרת אני נזרק מהערוץ) אין בעיה
בינתיים אי אפשר לדעת מה קורה עם העדכון (השפיע/לא) אני מהמר שאני כבר אעדכן אותך בעוד יום יומיים (כרגיל)
זה פשוט מפתיע שבגרסה הקודמת זה עבד כמו שצריך ולאחר עדכון הגרסה זה נדפק ככה
בינתיים אי אפשר לדעת מה קורה עם העדכון (השפיע/לא) אני מהמר שאני כבר אעדכן אותך בעוד יום יומיים (כרגיל)
זה פשוט מפתיע שבגרסה הקודמת זה עבד כמו שצריך ולאחר עדכון הגרסה זה נדפק ככה