אני לא מוצא הגיון בלהכניס שלוש מוצרים במכשיר אחד למעט חיסכון
להוט אבל כאב ראש ללקוח הסופי
תקלה באחד מרכיבי המכשיר עלולה להשבית מערך שלם שזה אינטרנט , טלפוניה , טלוויזיה
החיסכון הזה עוד עלול לעלות ביוקר ללקוח הסופי.
:הל: HOT נערכת להשקת HOT FiberBox, החל ניסוי עובדים
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
יש יותר סבירות שיהיה פחות תקלות, מאשר לקוחות שיצטרפו לטריפל, ויקבלו מכשיר אחד, שבטוח יעלה פחות מאשר שלוהש מכשירים שצריכים לספק ללקוחshay1 כתב:אני לא מוצא הגיון בלהכניס שלוש מוצרים במכשיר אחד למעט חיסכון
להוט אבל כאב ראש ללקוח הסופי
תקלה באחד מרכיבי המכשיר עלולה להשבית מערך שלם שזה אינטרנט , טלפוניה , טלוויזיה
החיסכון הזה עוד עלול לעלות ביוקר ללקוח הסופי....
- shay1
-
- חבר ותיק

ראשית לא בטוח שזה נכון הסטטיסטיקה מדברת על כך שריבוי חומרה ותוכנה בריכוז אחד הפוטנציאל לתקלה גבוה יותר בעיקר שמדובר על חומרות ותוכנות שונות
2 אני דברתי על כך שאם וכאשר תקרה תקלה באחד הרכיבים במכשיר זה משביט את הלקוח גם באינטרנט גם בטלפון וגם בטלוויזיה ,ובשירות הקלוקל של הוט זה עלול לעלות לה ביוקר, מעבר לכך שלדעתי יש לאסור בחוק ריכוז של מס' אלמנטים של תקשורת במכשיר אחד ,וזאת כי אנחנו נמצאים במדינה עם ביטחון לא יציב מהסובבים אותנו וכול פגיעה במכשיר תשבית מערך שלם של תקשורת ולאוכלוסיה המבוגרת זה עלול להיות בעייתי במצבים קריטים.
2 אני דברתי על כך שאם וכאשר תקרה תקלה באחד הרכיבים במכשיר זה משביט את הלקוח גם באינטרנט גם בטלפון וגם בטלוויזיה ,ובשירות הקלוקל של הוט זה עלול לעלות לה ביוקר, מעבר לכך שלדעתי יש לאסור בחוק ריכוז של מס' אלמנטים של תקשורת במכשיר אחד ,וזאת כי אנחנו נמצאים במדינה עם ביטחון לא יציב מהסובבים אותנו וכול פגיעה במכשיר תשבית מערך שלם של תקשורת ולאוכלוסיה המבוגרת זה עלול להיות בעייתי במצבים קריטים.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
כמה כייף שכל מינויי יס מתאבדים פה על השרשור
קודם למה ללכלכך על הוט?,רק בגלל שאין מה לראות.
הם עשו מהלך שיתאים לרוב האוכלוסייה, הרוב יעדיפו לרכז את כל האופציות במקום אחד. בדר"כ ארון תקשורת או חדר מחשב נמצא באחד הפינות בבית, ולמי שיש בית גדול לא תמיד יש קליטה טובה בכל החדרים. פה ריכזו ושמו את זה במכשיר אחד שיושב בסלון שבדר"כ הוא חדר מרכזי .
אני מנוי שלהם רק בגלל הילדות שלי אחרת ממזמן הייתי מתנתק. כל מה שאני רוצה לראות אני מוריד. סיבה נוספת שאני נשאר, כי אם יש תקלה במודם שלהם - הם מתאמים לי תוך 24 שעות טכנאי.
קודם למה ללכלכך על הוט?,רק בגלל שאין מה לראות.
הם עשו מהלך שיתאים לרוב האוכלוסייה, הרוב יעדיפו לרכז את כל האופציות במקום אחד. בדר"כ ארון תקשורת או חדר מחשב נמצא באחד הפינות בבית, ולמי שיש בית גדול לא תמיד יש קליטה טובה בכל החדרים. פה ריכזו ושמו את זה במכשיר אחד שיושב בסלון שבדר"כ הוא חדר מרכזי .
אני מנוי שלהם רק בגלל הילדות שלי אחרת ממזמן הייתי מתנתק. כל מה שאני רוצה לראות אני מוריד. סיבה נוספת שאני נשאר, כי אם יש תקלה במודם שלהם - הם מתאמים לי תוך 24 שעות טכנאי.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- shay1
-
- חבר ותיק

אתה מתכוון מהלך שיעשה טוב להוט לא ללקוח . ממתי להוט אכפת מהלקוח ?... 
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
לא קשור. היום אני גר ב140 מ"ר בנוי. הרואטר והמודם יושבים בארון תקשורת שנמצא בדיוק בפינה של הבית ככה שבקצה השני של הבית ששם המיטה, אין לי כמעט קליטה. מהלך כזה יכול לעזור
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- shay1
-
- חבר ותיק

אם אין לך יציאת רשת מהקיר במילא לא תוכל להתחבר לנטבronen61 כתב:לא קשור. היום אני גר ב140 מ"ר בנוי. הרואטר והמודם יושבים בארון תקשורת שנמצא בדיוק בפינה של הבית ככה שבקצה השני של הבית ששם המיטה, אין לי כמעט קליטה. מהלך כזה יכול לעזור...
ואם יש לך יציאה בקיר יותר זול יהיה להביא נקודת גישה כי אני לא בטוח שהוט יספקו את הממיר בחינם
ובכסף שהם יבקשו כפי שאמרתי זול יותר יהיה להביא נקודת גישה
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.