טלוויזיה חדשה סמליין מיניליין. פיקסלים שרופים ושירות לקוחות אלקטרוניקס פרו

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

ben-home כתב:
...
...
לא ?

מי בדיוק נותן שירות סביר היום בארץ ?

פעם אחת הייתי צריך שירות למוצר שרכשתי באמזון. אם רק אוכל ארכוש כל מוצר באמזון. היבואנים בארץ לא מבינים לאן הולך השוק, ושנקודת המשחק היחידה שנשארה להם היא איכות השרות. העברת השירות לחברות צד שלישי (שלא לדבר על רמת השירות) היא הוכחה מספקת לחוסר הבנתם.
...
אני מסכים עם חלק גדול ממה שכתבת.
מצד שני, יש חברות בארץ שדווקא הולכות לכיוון הנכון. אולי הן לא הרוב, אבל יש.
לכן אני לא מסכים עם הקביעה הגורפת שלך (הבעיה שלי היא עם הקטילה הגורפת שמוחקת את כולם).

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205

שליחה

תאיר לנו את העיניים עם יבואן אחד נורמאלי,
אני לא מכיר כזה.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2213

שליחה

@amitbak
·הוא לא יגיד
אבל ח.י היא היבואן הכי טוב לטלויזיות שירות מדהים ביותר
עמית גיטה הסוכן מלווה אותך צעד צעד שתהיה מרוצה כל השירות מעולה אפילו הקרטון בא נקי בחברות אחרות הוא מלוכלך ומגעיל
באים שניים מתקינים התקנה במקום
כשלא קניתי LG כי לא היה לי אפשרות מעל גודל 65 אינץ אי אפשר לקנות LG OLEDמעל 65 אינץ סבלתי קשות

ben-home
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 307

שליחה

@keyser -

הקביעה היא גורפת כי אין לצרכן יכולת לבחור בין המוץ שנמצא בכמויות אדירות לבין התבן ש*אולי* נמצא פה ושם. וברגע שזה המצב אזי הקביעה הגורפת היא מדויקת וייתכן שצדיק אחד בסדום נפגע.

אם לדעתך יש צדיקים, יותר מאשמח לשמוע. אבל בינתיים חובת ההוכחה שיש נותני שרות איכותיים בישראל היא על מי שטוען זאת, ולא על מי שטוען את ההיפך (ואדגיש - לצערי !).

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”