יצרנים אירופאים כמו Ortofon מודדים compliance בתדר של 10Hz. לאו'פון יש סטנדרט והם מפרסמים את הנתונים עם כל דף מידע של כל ראש ומחט. הבעיה היחידה היא שאת ה-Omega כבר לא מייצרים ולכן קשה למצוא דף מידע. עם זאת, המבנה של ה-Omega זהה לזה של ה-10-OM ונתונים על אלה - תוכל לראות כאן.Mumford כתב:Tnsilver , ישלך מושג איפה אפשר למצוא נתונים של האומגה/שור?באינטרנט מצאתי את המשקל שלהם ועוד נתונים ...אבל לא את הcompliance.
בכלל זה נראה תחום אפור אפילוו באנגלית אין הרבה מידע בנושא....
נתונים של Shure תוכל למצוא באתר הקטלוגים שלהם גם עבור ראשי וינטאז'. הם לא מציינים compliance עבור כל ראש - אלא עבור משפחות. M95ED זהה למשל מבחינת היענות ל-V15 המפורסם (30 x 10 (-6) cm/dyne of force).
באופן כללי אפשר להשתמש במסד הנתונים לראשים של Vinyl Engine על מנת לבצע חיפושים מהירים - אך נתון ההיענות לא יופיע שם אם הוא לא מופיע בדפי המידע של היצרן. google הוא החבר הכי טוב שלך במקרים כאלה. אין סודות בעסק הזה - רק מידע שקבור יותר עמוק.[/quote]
הצלחתי
הנתונים של אורטופן כנראה פחות מתאימים לטורנס שלי...ע"פ החישוב יצא 6.94 שזה גבולי.
אז אני מבין שהאופציה הכי טובה היא ללכת על הshure על דגמיו?
אומנם לדגמים הספיציפיים שבדקתי אין נתוני היענות אבל הראש הנוכחי הוא shure m44e ולפי מה שאני יודע shure הולך די טוב עם הטורנסים..
תודה.