כתוביות לסרטים
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
מה שאתה אולי צריך זה להוריד את התרגום האנגלי ולמצוא תכנה שמתרגמת אותו לעברית.
יש תרגומים כאלה שמועלים לעתים - וזה מרגיש ככה - אבל זה בטח יותר טוב מהפתרונות האחרים.
יש תרגומים כאלה שמועלים לעתים - וזה מרגיש ככה - אבל זה בטח יותר טוב מהפתרונות האחרים.
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5260
- שם מלא: clubnet
בעיה שאין תוכנה, שיכולה לתת תרגום מושלם אוטומטי מאנגלי לעברי.Itay_Pollak כתב:מה שאתה אולי צריך זה להוריד את התרגום האנגלי ולמצוא תכנה שמתרגמת אותו לעברית.
יש תרגומים כאלה שמועלים לעתים - וזה מרגיש ככה - אבל זה בטח יותר טוב מהפתרונות האחרים....
-
Movies4u
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
האם bs player מתאים את הכתוביות ואת הסרט לאותו זמן סנכרון ?BreezeNET כתב:את זה עושה כל נגן, bs player יודע להוריד אוטומטית תרגום לסרט מתוך מאגר אתרים מסויים (לא צמיד הוא מוצא תרגום).b2k כתב:אין הסבר.Movies4u כתב:אשמח לקבל הסברים לזהnew-guy כתב:Bs player......
bs player זה נגן וידאו שמצמיד בין היתר סרט ותרגום בנפרד בזמן הניגון.
לא מתרגם.........
או שהוא מוצא רק את התרגום וזהו ?
האם בכלל קיים תוכנה שיכולה לסנכרן את הסרט, קול, תמונה וכתוביות ביחד ?
או שאני צריך להציג את זה כשאלה נוספת בפורום ?
סרטים וסדרות בשבילך
אתר הבית שלך לסרטים ישנים ואיכותיים
הורדה חינמית !
http://area.co.il/view.php?siteid=489567
הורדה חינמית !
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
הוא לא מתאים אותם לאותו זמן סינכרון, הוא מחפש קובץ תרגום שיתאים לקובץ הסרט, כלומר אם קובץ הסרט :
Man.of.Steel.2013.1080p.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA 7.1-RARBG
הוא יחפש קובץ תרגום עם שם זהה או דומה
Man.of.Steel.2013.1080p.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA 7.1-RARBG
הוא יחפש קובץ תרגום עם שם זהה או דומה
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
toxintoxin כתב:molvy, הדיון כאן עוסק בתוכנה שמתרגמת מאנגלית לעברית באופן אוטומטי ולא תוכנה שמוצאת אותם און-ליין ומצרפת לוידאו כמו BS PLAYER או XBMC.
התרגומים האלו שהם מוצאים זה של מישהו שישב ותירגם שורה שורה מול תוכנת תרגום ואז העלה אותם לאתר תרגומים....
ראשית הדיון לא עוסק בתכנה שמתרגמת מאנגלית לעברית אלא בתכנה שיוצרת בצורה אוטומטית קובץ תרגום מ"שמיעת" הסרט
בנוסף אם היית קורא את מה שכתבתי אולי היה ברור גם לך שאני מבין את נושא הדיון אבל ככול הנראה כרגע אין תכנה כזו ולכן עד שתימצא תכנה כזו נמשיך להשתמש ב XMBC.
לפחות אני אמשיך להשתמש בה.
אם הדיון יניב תכנה שמייצרת קובץ תרגום בצורה אוטומטית אשמח להשתמש בה במקום ה XMBC
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
אין ולא תהיה כזו תוכנה. רק מי שתרגם קצת בעצמו מבין למה זה לא יקרה. אי אפשר לתרגם סלנג, ציטוטים מסרטים או משירים והתיחסות לאירועים תרבותיים בעזרת תוכנת מחשב.
MOLVY, רק לשם הבהרה סופית, XBMC וגם BSPLAYER פשוט סורקות את האינטרנט אחרי קובץ תרגום שתואם לקובץ וידאו שיש לך במחשב לפי שם הגרסה. הם לא יוצרות שום קובץ לבד אלא מורידות אותו אוטומטית מאתרי התרגומים שיש.
MOLVY, רק לשם הבהרה סופית, XBMC וגם BSPLAYER פשוט סורקות את האינטרנט אחרי קובץ תרגום שתואם לקובץ וידאו שיש לך במחשב לפי שם הגרסה. הם לא יוצרות שום קובץ לבד אלא מורידות אותו אוטומטית מאתרי התרגומים שיש.
- motico
-
- כתב

- תגובות: 1510
אני משתמש לפעמים בתוכנה בשם Subtitle Edit. זאת תוכנה חופשית לכתיבה וסנכרון כתוביות.
החלק הקשור לשרשור זה הוא תוספת שיש בתוכנה המאפשר להכניס קובץ כתוביות באנגלית ולהמיר אותן לעברית (או לכל שפה) בצורה אוטומטית.
מנגנון התרגום נעזר במתרגם של גוגל - התוצאה בהתאם.
החלק הקשור לשרשור זה הוא תוספת שיש בתוכנה המאפשר להכניס קובץ כתוביות באנגלית ולהמיר אותן לעברית (או לכל שפה) בצורה אוטומטית.
מנגנון התרגום נעזר במתרגם של גוגל - התוצאה בהתאם.
מוטי
-
Movies4u
-
- חבר שרק התחיל

אתה מתכוון לומר שזה תרגום מכונהmotico כתב:אני משתמש לפעמים בתוכנה בשם Subtitle Edit. זאת תוכנה חופשית לכתיבה וסנכרון כתוביות.
מנגנון התרגום נעזר במתרגם של גוגל - התוצאה בהתאם....
ואני לא מדבר על תרגום מכונה. כי זה אני יכול לעשות ישר דרך המתרגם של גוגל.
זה לא יכול לעזור לי במיוחד. למרות שאולי מצד שני, זה אולי כן יוכל לעזור לי בכמה סרטים שאני חייב לתרגם אותם בדחיפות.
אז, תודה !
תודה על הרעיון
כמו כן, אשמח לרעיונות נוספים אם יש
יחזקאל
סרטים וסדרות בשבילך
הורדה חינמית !
הורדה חינמית !
- motico
-
- כתב

- תגובות: 1510
Movies4u
הרעיון בתוכנה שהיא מתרגמת לבד את כל השורות. אתה לא צריך לעבור ידנית שורה שורה ולתרגם.
מכניסים קובץ כתוביות באנגלית, מגיעים ל Menu המתאים. בוחרים שפה לתרגום ותוך חצי דקה נוצר קובץ חדש בעברית.
אמרת נכון - זה תרגום מכונה.
ניסיתי לתרגם עם תוכנה בשם Targumatik. ורסיה מאד ישנה.
התרגום לא זהה לתרגום של גוגל אבל עדיין מכונה. מעניין מה תהיה התוצאה עם גרסה יותר מתקדמת של תוכנה זו.
יש גם לתוכנת Babylon יכולת לתרגם משפטים. לא ניסיתי.
הרעיון בתוכנה שהיא מתרגמת לבד את כל השורות. אתה לא צריך לעבור ידנית שורה שורה ולתרגם.
מכניסים קובץ כתוביות באנגלית, מגיעים ל Menu המתאים. בוחרים שפה לתרגום ותוך חצי דקה נוצר קובץ חדש בעברית.
אמרת נכון - זה תרגום מכונה.
ניסיתי לתרגם עם תוכנה בשם Targumatik. ורסיה מאד ישנה.
התרגום לא זהה לתרגום של גוגל אבל עדיין מכונה. מעניין מה תהיה התוצאה עם גרסה יותר מתקדמת של תוכנה זו.
יש גם לתוכנת Babylon יכולת לתרגם משפטים. לא ניסיתי.
מוטי
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אני דווקא חושב שאפשר להגיע לרמה גבוהה (לא מושלמת) של תרגום אוטומטי אם יחזיקו דאטאבייס מספיק גדול של וריאציות של שירבובי מילים שאומרים משהו אחר מהתרגום הסימולטני שלהן (מקווה של סיבכתי יותר מידי
)
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
kingikra, אם גוגל הגדולה לא מצליחה לעשות את זה, אני לא רואה איך מישהו פרטי או חברה אחרת כן יצליחו.
-
Movies4u
-
- חבר שרק התחיל

למה הכוונה דאטאבייס?kingikra כתב:אני דווקא חושב שאפשר להגיע לרמה גבוהה (לא מושלמת) של תרגום אוטומטי אם יחזיקו דאטאבייס מספיק גדול של וריאציות של שירבובי מילים שאומרים משהו אחר מהתרגום הסימולטני שלהן (מקווה של סיבכתי יותר מידי)
...
סרטים וסדרות בשבילך
הורדה חינמית !
הורדה חינמית !
- Galna
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
דאטאבייס - מאגר מידע, בסיס ידע.Movies4u כתב:למה הכוונה דאטאבייס?kingikra כתב:אני דווקא חושב שאפשר להגיע לרמה גבוהה (לא מושלמת) של תרגום אוטומטי אם יחזיקו דאטאבייס מספיק גדול של וריאציות של שירבובי מילים שאומרים משהו אחר מהתרגום הסימולטני שלהן (מקווה של סיבכתי יותר מידי)
......
Siri של האייפון יודעת "להבין" דיבור של בני אדם - זה רחוק מלהיות מושלם אבל זה בכיוון...
אז לשלב את זה עם גוגל טראנסלייט אמור לאפשר למערכת לשמוע את הדיבור ולייצר טקסט, אבל...
בעיה אחרת שעלולה לקרות היא תזמון... כלומר איך כל שורת טקסט תעלה על מסך בזמן הנכון? (בלי להרוס פאנצ'ים של בדיחות או בלי לגלות מי הרוצח...)
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אני לא חושב שהם מנסים בכללtoxin כתב:kingikra, אם גוגל הגדולה לא מצליחה לעשות את זה, אני לא רואה איך מישהו פרטי או חברה אחרת כן יצליחו....