הוט מתכוונת להשיק ממיר חדש שייקרא לה בוקס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
moshebi
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 62

שליחה

Hertz33 כתב:אהבתי איך Moshebi כשמדבר על הוט מדבר בגוף ראשון. "זה ההבדל ביני לבין אחרים"
האם חברת הוט זה אתה? אתה אינטליגנציה מלאכותית? האם אנחנו במטריקס?
...
לקחת משפט קטן ושמת אותו בקונטקסט אחר לחלוטין , , יש כפתור ציטוט נורא פשוט בלי לקחת חצי משפטים ...

על מה אני מדבר ,מה אתה מבין ...

אני כתוב בצורה פשוטה מה לי כלקוח חשוב וזה בשורה תחתונה המוצר

ולא מעניין שירות לקוחות ומי עשתה פרצוף חמוץ , כמו שאחרים מתמקדים בזה ומנפחים את זה

לדוגמא אם יש לי 100M ומשהי עצבנה אותי בשרות לקוחות\מכירות ,היא לא תגרום לי להתחבר ל 50M במקום אחר ,

הבנת !!! פשוט .

ואתה מדבר איתי על חברת הוט מטריקס ואינטליגנציה מלאכותית ,נו באמת .

moshebi
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

Hertz33 כתב:אהבתי איך Moshebi כשמדבר על הוט מדבר בגוף ראשון. "זה ההבדל ביני לבין אחרים"
האם חברת הוט זה אתה? אתה אינטליגנציה מלאכותית? האם אנחנו במטריקס?
...
לקחת משפט קטן ושמת אותו בקונטקסט אחר לחלוטין , , יש כפתור ציטוט נורא פשוט בלי לקחת חצי משפטים ...

על מה אני מדבר ,מה אתה מבין ...

אני כתוב בצורה פשוטה מה לי כלקוח חשוב וזה בשורה תחתונה המוצר

ולא מעניין שירות לקוחות ומי עשתה פרצוף חמוץ , כמו שאחרים מתמקדים בזה ומנפחים את זה

לדוגמא אם יש לי 100M ומשהי עצבנה אותי בשרות לקוחות\מכירות ,היא לא תגרום לי להתחבר ל 50M במקום אחר ,

הבנת !!! פשוט .

ואתה מדבר איתי על חברת הוט מטריקס ואינטליגנציה מלאכותית ,נו באמת .

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437

שליחה

אז אני מבין שאם אתה לא עובד הוט אתה עובד יס ?

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011

שליחה

מה שמוזר הוא שכל הכתבות הללו מופיעות רק באתר אחד בלבד(בניגוד להשקות וכל כתבה אחרת),
אם זה חשיפה של TV ENYHERE בכלכליסט בלבד או ממיר החדש של הוט רק בגלובס. משהו פה מריח לי מוזר קצת

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

משה גם לי יש אינטרנט של הוט וספקית של הוט וטלפון של הוט. בטלוויזיה אני עם לוויין. אנו רק לא נלחם בחירוף נפש על הוט כאילו יש לי 50 אחוז מניות של החברה.
"על החתום...."

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372

שליחה

אבל לא חשבתם על זה עד הסוף, הוט ידאגו לדחוף לממיר הלא רע הזה תוכנה אשר תתקע אותו, תעשה באגים, תמחק הקלטות וכל זה עם נתב, טלפוניה וכו... עכשיו תדמיינו את זה עובד :)

moshebi
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

כמו שהבנתי דרך YOUTUBE זה בה בכמה גרסאות עם \בלי BLUERAY דיסק למשחקים ,יש בו אפליקציות

כמו בסמארטפון , ניתן לגלוש דרכו תוך כדי צפייה, כלומר אתה מצייץ או מגיב בפייסבוק

תוך כדי צפייה בערוץ , אפשר לגלוש בגוגל או בכל דפדפן גם לשחק ואפילו ,

לראות סרט בבלו ריי (לא יודע אם זה קיים בגירסה של ישראל) כולל סטרימר .

לעשות חיפוש להגיב לתכנית ב LIVE ,אולי גם להצביע, השלט דוד צדדי בצד השני מקלדת.

,ראיתם בטח את הסרט בהתחלה השרשור עד הסוף .

מסגול להגיע לקצבים גבוהים מאד של עד 300M גלישה , כמובן 1080P, דולבי דיגטל שקיים כבר ,

עם הכנה לתלת מימד .

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626

שליחה

מנסיון העבר עם ההצהרות של הוט, הממיר הזה יהיה זמין לרוב הלקוחות אולי בסוף 2014.
מה שכן, זה עדיף על הממיר הנוכחי..שמעצבן רק בגלל יכולות ההקלטה הנחותות לעומת היס טוטאל (בתור אחד שעבר מיס להוט).
חצי מהדברים לא יהיו בו תהיו בטוחים. והם לא יחלקו אותו כמו שחילקו את ממיר ה-HD שלהם. זה מכשיר לסלון.
מה שבטוח הוט ידחפו אותו לנו עם האלמנט (דמי שימוש של מינימום 30₪ בחודש)...מחיר אסטרונומי שיגרום לו להשאר אצלם על המדף (בדיוק כמו יס וממירי המקס הקטנים...הסיבה העיקרית שנטשתי להוט)
זה יסתדר להם מבחינת לוחות הזמנים של הפיתוח (יותר נכון סירוס פיצ'רים ועיברות המכשיר).
בכל אופן לפי ההצהרות של חברת החשמל גם יס וגם הוט הולכים לחטוף חזק...להערכתי לפחות 50 אלף בתי אב יעברו ל-ח"ח בהשקה ובהמשך יגיעו לנתח שוק של מינימום 500 אלף בתי אב. הכל תלוי בפריסה שלהם.

mogda
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334

שליחה

אני אחרי 6 שנים כטכנאי בהוט מאחל שהחברה תפשוט רגל ובמהרה ביזיון איך שזרקו אותנו לכלבים

וממיר מטומטם ולא יותר
תחשבו על זה ככה כל הטריפל על הממיר !!!
שהממיר נשרף כל הטריפל מושבת חחחחחחחחח

אדון משה אין לי מושג מי אתה כנראה משלמים לך טוב מאוד בשביל לחרטט פה אנשים
כעובד לשעבר בחברה אני יודע טוב טוב איך הגלגלים מסתובבים בפנים
שקרים ועוד שקרים ועוד שקרים!!!

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

שהממיר נשרף כל הטריפל מושבת חחח...חחחח
...
שישרף עד מחר לי אין טריפל אלא רק חבילת טלוויזיה. :lol:
נעביר לסלון את אחד הממירים מהחדרים ונחכה לטכנאי 3 שבועות..... :wink:

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

אחד הדיונים הכי מצחיקים בהיסטוריה של הפורום :lol:

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

זה לא מפתיע מכיוון שכל מה שקשור בחברת הוט מצחיק כך כך עד שזה עצוב.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

(Y)

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299

שליחה

סביר להניח שהוט יקראו לממיר החדש "לה שיט". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

moshebi
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

האמת היא ככה !!!

אם הייתי עובד הוט ,גם אני לא הייתי אוהב את החברה הזאת,מובן לי לגמרי כל מי שעבד שם ומרגיש נדפק.

אם הייתי לקוח YES עם 50M שיש לאחרים מכשיר חדש עם אפליקציות כמו בסמארט פון ודפדפן אינטרנט

עד 250 מגה בפועל יש כבר 100M + ראוטר הכל במכשיר אחד בלי לעשות חורים בקיר ולהעביר כבלים ,

אלא פשוט לחבר לשקע ,גם אני הייתי משכנע את עצמי שזה לא מספיק טוב, ומחפש קטנות,כי אין לי את זה בבית .

לכן האמת הפשוטה היא שאני לא עובד הוט ומפרגן להם מוצר מתקדם שיהיה להם בהצלחה , הצלחתם =הצלחתי

כאוהב טכנולוגיה וחדשנות (Y) ומי שרוצה סתם לקנא במקום לפרגן , שיבושם לו .

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221

שליחה

מוזר לי שלא שמעתי על זה עד עכשיו.
אם וכאשר יצא ממיר כזה יהיו הרבה השלכות על מה שקורה עכשיו.
הוט הכינה תוכנית ארוכת טווח לממירי המג'יק hd ומודמי ה- hotbox. אני לא חושב שבבת אחת היא תזניח את שני המוצרים האלה.
בנוסף שיווק של ממיר כזה יגרום לחברה לדאוג לטיפול ב 3 ממשקים שונים, 3 שלטים שונים וכו'.
ממיר כזה הוא ממיר לסלון בלבד, מה שיצריך עדיין שימוש בממירי מג'יק. וזה נראה לי טיפה הזוי שהוט תשיק ממיר לסלון בלבד ולא ממיר שאמור להחליף ממיר קיים.
בכל אופן אני אבדוק את זה ואם יהיה לי מידע בנושא אני אעדכן.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

nerya40 כתב:מוזר לי שלא שמעתי על זה עד עכשיו.
הוט הכינה תוכנית ארוכת טווח לממירי המג'יק hd ומודמי ה- hotbox. אני לא חושב שבבת אחת היא תזניח את שני המוצרים האלה.
בנוסף שיווק של ממיר כזה יגרום לחברה לדאוג לטיפול ב 3 ממשקים שונים, 3 שלטים שונים וכו'.
ממיר כזה הוא ממיר לסלון בלבד, מה שיצריך עדיין שימוש בממירי מג'יק. וזה נראה לי טיפה הזוי שהוט תשיק ממיר לסלון בלבד ולא ממיר שאמור להחליף ממיר קיים.
...
:roll:
מוזר שאתה לא מעודכן ,תנסנכרן עם הטרול שפתח את הפוסט ומופיע בו יחד עם עובד הכבלים המסכן.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה

אולי משה קצת מגזים אבל בגדול הוא צודק, יכול להגיד שאחרי שנתיים עם הוט אני מקבל הרבה יותר ומשלם הרבה פחות מבזק ויס.
VOD מעולה.
START OVER - באמת שזה דבר ענק.
ערוץ דיסקבורי בHD - ערוץ פשוט מעולה.
טלפון ואינטרנט(100 מגה) באמת מעולים, נפל אצלי בשנתיים אולי פעמיים וגם זה היה באמצע הלילה(עקב שדרוג מתוכנן באזור).
שישה ממירי HD בבית, כמה זה עולה ביס?(שלושה מקליטים) שמאז העדכון האחרון מתפקדים די טוב.
כל הערוצים פתוחים, כולל הספורט.
כמה עולה לי? 420 שקל והיו לי חודשים שגם פחות.

בכל מקרה, לא חושב שזה ממיר שאמור להיכנס לכל בית והוא בטח גם יעלה בהתאם, אבל אולי אני טועה.

אגב, משה, אם תכתוב בלי להתלהם ומסודר אולי גם יקחו אותך ברצינות.

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221

שליחה

זורו44 כתב:
הזול.גa40 כתב:מוזר לי שלא שמעתי על זה עד עכשיו.
...
מוזר שאתה לא מעודכן ,תנסנכרן עם הטרול שפתח את הפוסט ומופיע בו יחד עם עובד הכבלים המסכן.
...
לא הצלחתי להבין את הרמז הזול הזה. אם יש לך משהו להגיד פשוט תגיד.

ו bonanja גם אני מסכים איתך. בסך הכללי הכל עובד כמו שצריך והמחיר עושה את זה למשתלם. פשוט באתר אוהבים להתלונן יותר מדי על כל שטות.

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1565
שם מלא: יוסי

שליחה

זורו44 כתב:
nerya40 כתב:מוזר לי שלא שמעתי על זה עד עכשיו.
...
...
זורו44 - אני מבין אותך, אבל במקרה הזה, nerya40 רחוק מלהיות טרול, והאמת אני מאוד סומך עליו בכל מה שקשור להוט. הוא כתב כאן בפורומים מספר פעמים על מבצעים שנכנסו להוט עוד לפני שפורסמו לציבור הרחב (בזכותו אני משלם 100 ש"ח על 100 מגה (b) ).
nerya40 - אשמח (אני לפחות) לשמוע ממך מידע רלוונטי ואמין אם יהיה.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”