עזרה בבחירת רסיבר + מע' 5.0 עד 10k

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #21 

BDB כתב:ולא, לא שמעתי את האונקיו. אם זה היה רק WhatHiFi אז ניחא, אבל ראיתי תגובות של אנשים באמזון שה-HDMI הפסיק לעבוד (אחד החליף 4 רסיברים) ובנוסף 2 מוכרים שונים אמרו לי לעבור לחברה אחרת.
...
ולי היה רסיבר של אונקיו שלא התקלקל אפילו פעם אחת במשך למעלה מעשר שנים... :roll:

הנקודה שלי היא כזאת: אונקיו היא אחת החברות הכי גדולות בתחום. אין בעיה עם המכשירים שלה. מקורות גרועים למידע נגדי כמו ביקורת בעייתית באמאזון, מגזין שקיבל יותר כסף מימאהה השנה (אתה מוזמן לבדוק מי היו הרסיברים הנבחרים של WHF בשנים עברו...) או מוכרים שיכולים לגזור לעצמם קופון יותר שמן על מוצרים של חברה אחרת - אף אחד מאלה לא צריך למנוע ממך מלהאזין לאף מוצר, ולא משנה של איזה חברה. :|

שני הפרמטרים היחידים שיש להם משמעות קריטית בבחירת רסיבר הם תקציב ומה נשמע הכי טוב לאוזניך. כל השאר זה fine tuning... (i)

BDB פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #22 

טוב ממש ממש אהבתי את ה-Dali Ikon 6 Mk2 שאנסתי את התקציב וקניתי אותם.

אני לא יכול להגיד כמה הם עלו כי קיבלתי הנחה כוללת על כל החבילה, אבל בו נגיד שזה פחות או יותר ה-MSRP בחו"ל פלוס משלוח. בנוסף לקחתי את הסנטר והאחורים של סדרת ה-Zensor, (ה-Zensor 1 וה-Zensor Vokal), קצת מדאיג אותי שלא שמעתי אותם, יותר הסנטר מאשר האחורים. בכל אופן על הכל ינצח Pioneer 923, שלצערי גם אותו לא שמעתי. באיכות של המגבר מנורות שאיתם שמעתי את ה-Ikon זה כנראה לא יהיה, אבל מקווה שהפער לא יהיה גדול. כל זה ב-15 אלף, לדעתי זה מחיר מצויין תקנו אותי אם אני טועה.

הכל בזכות שרגי מלאגסי אודיו ואיציק, היבואן של Dali שהיה בחנות באותה העת וסידר את ההנחה היפה הזאת.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”