TD 160
-
raniburg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1434
תודה
אני אנסה קודם ספריי מגעים,את הפירוק אני אבצע כשהחיווטים החדשים יהיו אצלי,כדי שלא אתקע אם הכל יתפרק לי בידיים.
יש בתל אביב איפה לקנות סט חיווטים לזרוע?,אני נמצא שם תחילת שבוע,יותר מהר ממשלוח מחול
אני אנסה קודם ספריי מגעים,את הפירוק אני אבצע כשהחיווטים החדשים יהיו אצלי,כדי שלא אתקע אם הכל יתפרק לי בידיים.
יש בתל אביב איפה לקנות סט חיווטים לזרוע?,אני נמצא שם תחילת שבוע,יותר מהר ממשלוח מחול
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
בת"א יש הכל. 24 שעות ביממה. חוץ מאשר מה שאתה צריך - מתי שאתה צריך. לא! ידחפו לך צמה של טלפון, ינסו למכור לך סט של פטיפון ישן, ישכנעו אותך לקנות פטפון חדש, יאכלו לך את הראש. תזמין מ-eBay, או מ-parts connexion או אחד הלינקים שנתתי כאן בעבר.
אגב, המשמעות של פלטה פנימית נמוכה מידי - היא פלטה חיצונית שמשפשפת את דק האלומיניום. לא מומלץ! את הכיוון הזה מבצעים כשהפלטה החיצונית מורכבת על הפנימית הפוך (כמו צלחת) ורק אחרי שמקבלים גובה מתאים - הופכים, כדי להמנע משריטות באלומיניום.
אגב, המשמעות של פלטה פנימית נמוכה מידי - היא פלטה חיצונית שמשפשפת את דק האלומיניום. לא מומלץ! את הכיוון הזה מבצעים כשהפלטה החיצונית מורכבת על הפנימית הפוך (כמו צלחת) ורק אחרי שמקבלים גובה מתאים - הופכים, כדי להמנע משריטות באלומיניום.
- RAMIRAMI68
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
טומי,כמה שאתה צודק !
קניתי צמת חוטים להחליף בפטיפון CEC ,הקניה נעשתה בשדרות הר ציון כמובן,
פרקתי את הזרוע,הוצאתי את החיווט הישן,השחלתי את החדש ואז התברר לי שהחוטים ישנים !!!
כל נגיעה בציפוי תלשה חלקים נרחבים מהחיווט,החזרתי את הישן בלית ברירה כי הוא היה עדיף
נו,ברור שחזרתי זועם לחנות והשבתי את כספי חזרה.
קניתי צמת חוטים להחליף בפטיפון CEC ,הקניה נעשתה בשדרות הר ציון כמובן,
פרקתי את הזרוע,הוצאתי את החיווט הישן,השחלתי את החדש ואז התברר לי שהחוטים ישנים !!!
כל נגיעה בציפוי תלשה חלקים נרחבים מהחיווט,החזרתי את הישן בלית ברירה כי הוא היה עדיף
נו,ברור שחזרתי זועם לחנות והשבתי את כספי חזרה.
- BennyO
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 972
שאלה שבטח תעניין עוד חברים. באנטי-סקייטינג של הטורנס יש שתי סקאלות - אחת שהסימן שלה עיגול והשנייה אליפסה.
מתי להשתמש באיזו?
תודה...
מתי להשתמש באיזו?
תודה...
Rust never sleeps
-
raniburg
-
- חבר ותיק

ישנן שתי סקאלות אחת לתקליט יבש - ציור של שמש
והשניה לתקליט שיש עליו חומר ניקוי?!,או שאתה מנגן במסיבות טבע בגשם
יש ציור של טיפות
בתוך כל סקאלה יש מערכת שונה של שנתות, אחת למחט עגולה - ציור של עיגול
ואחת למחט אליפטית - ציור של אליפסה
והשניה לתקליט שיש עליו חומר ניקוי?!,או שאתה מנגן במסיבות טבע בגשם
בתוך כל סקאלה יש מערכת שונה של שנתות, אחת למחט עגולה - ציור של עיגול
ואחת למחט אליפטית - ציור של אליפסה
-
raniburg
-
- חבר ותיק

לפני שאני מפרק,צריך עוד קצת מודיעין לפני המשימה
אחרי הכיוון תושבת הזרוע כמעט אפס עם הבסיס, אולי גבוהה בכמה ממ, וכן... היא ממורכזת,זה בסדר?
והאם ישנה קורלציה בין כיוון הקפיצים לסאונד,אם כן אז מה היא?
שבת שלום
החיבורים יצוקים בתוך השרף או חופשיים בתוכו?אם השרף נשאר בחתיכה אחת, אפשר לשלוף אותם?ולהחזירם?המחבר המגוחך הזה. לא בטוח שהוא ישלף בחתיכה אחת. לפעמים הם מתפרקים למאה אלף חתיכות של אפוקסי מרוטש. גם אם תצליח - אני לא ממש יודע מה אפשר לעשות. החיבורים נמצאים בתוך השרף וצריך לחטט שם עם מפתח אלן דק כדי לדחוף אותם החוצה....
קראתי במדריך לכיוון קפיצים , לגבי הפיכת הפלטה החיצונית ושימוש בתקליט,שטיחון וכל משקל שיהיה בזמן נגינה,לגבי משקל הבינותי,אבל למה צריך להפוך את הפלטה?אני ביצעתי עם פלטה במצב רגיל ותוך כדי הכוונים בדקתי שאין מגע עם הבסיס, אולי לא הבנתי משהו בתהליך הפאגאני הזה?אגב, המשמעות של פלטה פנימית נמוכה מידי - היא פלטה חיצונית שמשפשפת את דק האלומיניום. לא מומלץ! את הכיוון הזה מבצעים כשהפלטה החיצונית מורכבת על הפנימית הפוך (כמו צלחת) ורק אחרי שמקבלים גובה מתאים - הופכים, כדי להמנע משריטות באלומיניום....
אחרי הכיוון תושבת הזרוע כמעט אפס עם הבסיס, אולי גבוהה בכמה ממ, וכן... היא ממורכזת,זה בסדר?
והאם ישנה קורלציה בין כיוון הקפיצים לסאונד,אם כן אז מה היא?
שבת שלום
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

החיבורים לא יצוקים בתושבת אך הם לחוצים במקומם בצורה כזו שלא מאפשרת גישה נוחה לשליפתם. הם יושבים, כל אחד בתורו, על צלע אחרת של צלב פלסטיק שמותקן בהיקף הפנימי של מחבר השרף (אולי סתם פלסטיק) וכל תזוזה של החיבורים עלולה לשבור את הצלב, שתפקידו לשמור על המרווחים בין המחברים.
באשר לכיוון הקפיצים... התהליך אכן פגאני משהו (אבל מספק לא?)... את הפלטה החיצונית הופכים על הפלטה הפנימית כמו קערה כדי להמנע ממצב, שזו החצונית, שורטת בשפתיה את משטח האלומיניום של הפטפון. העסק קפיצי כמו שבודאי שמת לב. אם, תאורטית, הקפיצים רפויים, כל שילדת המשנה תשקע מטה והמרווח בין הפלטה החיצונית לדק האלומיניום יצטמצם לכדי חיכוך. הפלטה החיצונית די מאסיבית במבנה שלה והיא עלולה לגרום לשריטת מכוערות באלומיניום. אחרי שהעסק רוקד כמו שצריך במרווחים הנורמליים - הופכים את הפלטה למצבה הטבעי ונמנעים מעגמת הנפש הכרוחה באי-ביצוע הטקס כהלכתו.
קשה להסביר את חשיבות הכיוון הזה לספקנים. הוא קשור ביכולת של הפטפון לשכך רזוננסים ולמנוע את הגברתם. הדרך הפשוטה ביותר להדגים את תוצאותיו של כיוון קפיצים קלוקל, היא לבטל את השימוש בפילטר הסאב-סוני במגבר ולתת לוופרים ברמקולים לבשר על חוסר שביעות רצונם מהרזוננסים המוגברים בתדר של 8Hz. זה מתבטא בתנועות אלימות של הוופרים קדימה ואחורה - ללא כל פלט נשמע. מערכת קפיצים מכוונת מסייעת לפטפון להעביר את הרזוננסים אל הרצפה ולשככם. זה בדיוק כמו נסיעה בשטח טרשי ברכב ספורט בעל מתלים קשיחים. חוויה מטלטלת עצמות.
תושבת הזרוע אכן צריכה להיות ממורכזת והזרוע חייבת להקביל לפלטה החיצונית בתוספת הגובה של השטיחון והתקליט. שני ברגי אלן בבסיסה הנמוך של הזרוע (לא להתבלבל עם ברגי האנטי-סקייט) אחראיים על הכיוון הזה שעיקרו משיכת הזרוע בתנועות סיבוביות כלפי מעלה או דחיפתה מטה - והידוק של הברגים לשם קיבוע.
באשר לכיוון הקפיצים... התהליך אכן פגאני משהו (אבל מספק לא?)... את הפלטה החיצונית הופכים על הפלטה הפנימית כמו קערה כדי להמנע ממצב, שזו החצונית, שורטת בשפתיה את משטח האלומיניום של הפטפון. העסק קפיצי כמו שבודאי שמת לב. אם, תאורטית, הקפיצים רפויים, כל שילדת המשנה תשקע מטה והמרווח בין הפלטה החיצונית לדק האלומיניום יצטמצם לכדי חיכוך. הפלטה החיצונית די מאסיבית במבנה שלה והיא עלולה לגרום לשריטת מכוערות באלומיניום. אחרי שהעסק רוקד כמו שצריך במרווחים הנורמליים - הופכים את הפלטה למצבה הטבעי ונמנעים מעגמת הנפש הכרוחה באי-ביצוע הטקס כהלכתו.
קשה להסביר את חשיבות הכיוון הזה לספקנים. הוא קשור ביכולת של הפטפון לשכך רזוננסים ולמנוע את הגברתם. הדרך הפשוטה ביותר להדגים את תוצאותיו של כיוון קפיצים קלוקל, היא לבטל את השימוש בפילטר הסאב-סוני במגבר ולתת לוופרים ברמקולים לבשר על חוסר שביעות רצונם מהרזוננסים המוגברים בתדר של 8Hz. זה מתבטא בתנועות אלימות של הוופרים קדימה ואחורה - ללא כל פלט נשמע. מערכת קפיצים מכוונת מסייעת לפטפון להעביר את הרזוננסים אל הרצפה ולשככם. זה בדיוק כמו נסיעה בשטח טרשי ברכב ספורט בעל מתלים קשיחים. חוויה מטלטלת עצמות.
תושבת הזרוע אכן צריכה להיות ממורכזת והזרוע חייבת להקביל לפלטה החיצונית בתוספת הגובה של השטיחון והתקליט. שני ברגי אלן בבסיסה הנמוך של הזרוע (לא להתבלבל עם ברגי האנטי-סקייט) אחראיים על הכיוון הזה שעיקרו משיכת הזרוע בתנועות סיבוביות כלפי מעלה או דחיפתה מטה - והידוק של הברגים לשם קיבוע.
-
raniburg
-
- חבר ותיק

נראה לי שאחד החיבורים בזרוע זז או התרחב, סיבוב ומשחק עם השלה בתוך הזרוע משנה את הערוץ הימני
הצלחתי לקבע אותו בעזרת הבורג של השלה,במצב ששומעים טוב,אך ברור לי שפתיחה ובדיקה זו משימה בעדיפות עליונה
הצלחתי לקבע אותו בעזרת הבורג של השלה,במצב ששומעים טוב,אך ברור לי שפתיחה ובדיקה זו משימה בעדיפות עליונה
-
raniburg
-
- חבר ותיק

ניסיונות לשלוף את הפין שמחזיק את השרוול עלו בתוהו,אני חושש להפעיל יותר מידי כח כדי לא לעקם את המטה או לפגוע בזרוע,הפין הארור לא מש .
אני מניח שזרוע מפורקת מקלה את השליפה
אזמין חיווט ואפרק את הזרוע
שוקל להתקמצן ולהזמין את הקיט חיווט בלינק הזה
http://www.partsconnexion.com/wire_tonearm_connex.html (עדיין לא הבנתי כמה יעלה משלוח לארץ
)
זה כבל טלפון
או ברמה סבירה?למישהו יש ניסיון עם החברה 'CONNEX'?
קונקטורים אזמין של http://www.partsconnexion.com/cardas-62405.html#7428
מה דעתכם?
אני מניח שזרוע מפורקת מקלה את השליפה
אזמין חיווט ואפרק את הזרוע
שוקל להתקמצן ולהזמין את הקיט חיווט בלינק הזה
http://www.partsconnexion.com/wire_tonearm_connex.html (עדיין לא הבנתי כמה יעלה משלוח לארץ
זה כבל טלפון
קונקטורים אזמין של http://www.partsconnexion.com/cardas-62405.html#7428
מה דעתכם?
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

המשלוח לישראל מ-parts connexion יעלה לך בדיוק $9.53 (וכן... יש לי נסיון מצויין איתם עד היום. חלק מהלינקים שסיפקתי מפנים בדיוק אליהם). אם אתה כבר משלם עלויות משלוח מדוע שלא תיקח את החיווט שלהם שהמלצתי עליו (33AWG) של קרדס לזרועות - במקום להסתכן בקבלת חיווט מדיה? הרי אנחנו יודעים שהוא מתאים. מדובר בפחות מ-40 ש"ח עבור 4 פיט של חיווט בצבעים שונים. שווה את הסיכון?
גם הקונקטורים מתאימים וגם עבורם סיפקתי קישוריות בעבר. אני רכשתי, בפעם האחרונה, ממישהו בביי. חיווט וקונקטורים ביחד. יצא יותר משתלם מבחינת משלוח. אין משמעות אדירה ל'כסף' ו\או ל'זהב' על הקונקטורים. בחר מה שיוצא יותר זול.
גם הקונקטורים מתאימים וגם עבורם סיפקתי קישוריות בעבר. אני רכשתי, בפעם האחרונה, ממישהו בביי. חיווט וקונקטורים ביחד. יצא יותר משתלם מבחינת משלוח. אין משמעות אדירה ל'כסף' ו\או ל'זהב' על הקונקטורים. בחר מה שיוצא יותר זול.
-
raniburg
-
- חבר ותיק

אם אני לוקח חוטים באורך רגל אחת זה מספיק להגיע לחיבור המקורי?או שצריך לחבר לו שקעים ?
אני שואל לגבי דמי המשלוח כי היתה לי הפתעה לא נעימה עם MUSTOP
המשלוח עלה פי שתיים מהמוצר
אני שואל לגבי דמי המשלוח כי היתה לי הפתעה לא נעימה עם MUSTOP
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

שאלה טובה. לא. אתה צריך יותר מ-30 ס"מ כדי להגיע לחיבור המקורי. בערך 45 ס"מ יספיקו. אני מסתדר תמיד עם פיט אחד משום שבאופן קבוע אני מחליף את החיבור המקורי ל-RCA ואני ממקם את השקעים בתחתית הבסיס בצד של הזרוע כדי שהחיווט יהיה באורך מינימאלי.
לי פעם היתה בטן מלאה טרוניות על Fedex ועל העמלות שהם תמיד מודיעים לך עליהם אחרי שהמשלוח הגיע - כאילו שמישהו באמת קורא את כל האותיות הקטנות. אחרי קצת התרשמות מהמשגרים הישראלים... Fedex הם צדיקים.
parts connexion יתנו לך הצעת מחיר ובחירה בין שניים או שלושה משגרים אמריקאים בלבד. הם לא עובדים עם mustop או אחרים. הם עובדים עם fedex ו-UPS ואולי גם עם USPS במשלוחים לארה"ב. לישראל הם שולחים עם fedex ומכיוון שמדובר ב-small package אין מכס, עמלות, וצרות אחרות. המחיר של $9.53 הוא מה שאני שילמתי על משלוח דומה - לפני כשנה - לתל-אביב, דרך fedex. לא בשמיים!
כל הסיפור הוא בערך של 100 ש"ח. נסיעה לת"א וחזרה - בתחבורה ציבורית, קל וחומר ברכב פרטי, עולה יותר מכך. קח דברים בפרופורציה. זו לא עיסקה שמצריכה משכנתא וערבות בנקאית ובניגוד לeBay אתה לא מחוייב לרכוש מ-parts connexion אלא לאחר שהסכמת להצעת מחיר המשלוח שהם יפנו אליך במייל וגם אז הם תלויים ברצונך להעביר אליהם תשלום דרך pay pal. הם חבר'ה נחמדים, הם לא עושים רווחים ממשלוחים, ויש להם סחורה טובה במחירים מצויינים.
לי פעם היתה בטן מלאה טרוניות על Fedex ועל העמלות שהם תמיד מודיעים לך עליהם אחרי שהמשלוח הגיע - כאילו שמישהו באמת קורא את כל האותיות הקטנות. אחרי קצת התרשמות מהמשגרים הישראלים... Fedex הם צדיקים.
parts connexion יתנו לך הצעת מחיר ובחירה בין שניים או שלושה משגרים אמריקאים בלבד. הם לא עובדים עם mustop או אחרים. הם עובדים עם fedex ו-UPS ואולי גם עם USPS במשלוחים לארה"ב. לישראל הם שולחים עם fedex ומכיוון שמדובר ב-small package אין מכס, עמלות, וצרות אחרות. המחיר של $9.53 הוא מה שאני שילמתי על משלוח דומה - לפני כשנה - לתל-אביב, דרך fedex. לא בשמיים!
כל הסיפור הוא בערך של 100 ש"ח. נסיעה לת"א וחזרה - בתחבורה ציבורית, קל וחומר ברכב פרטי, עולה יותר מכך. קח דברים בפרופורציה. זו לא עיסקה שמצריכה משכנתא וערבות בנקאית ובניגוד לeBay אתה לא מחוייב לרכוש מ-parts connexion אלא לאחר שהסכמת להצעת מחיר המשלוח שהם יפנו אליך במייל וגם אז הם תלויים ברצונך להעביר אליהם תשלום דרך pay pal. הם חבר'ה נחמדים, הם לא עושים רווחים ממשלוחים, ויש להם סחורה טובה במחירים מצויינים.
-
raniburg
-
- חבר ותיק

כהרגלך הצלחת לשכנע אותי,למעט קדיחת הבסיס לטובת שקעים,אני מבין את היתרונות שבדבר,אך משהו בי מסרב לעשות את זה לבסיס המקורי(אפילו שהוא נראה זוועה
)נראה לי שאשנה את המיקום של הסרגל חיבורים של טורנס ,קרוב יותר לזרוע ומשם יצאו הכבלים.
....הפטיפון הזה מקבל יותר דואר ממני....
....הפטיפון הזה מקבל יותר דואר ממני....
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

לדעתי זו טעות. תאלץ לשלוף אותו מהתושבות אליהן הוא מהודק בעזרת ברגי אלן שגישה אליהם מתאפשרת רק לאחר הסרת דק האלומיניום העליון (אתה ממש לא רוצה לחטט שם עם חוט ברזל ומייבש שיער בחום הקיץ הדרומי) הוא ישבר ותאלץ לאנוס אותו בהדבקה למקומו החדש. במקומו הנוכחי הוא גם צמוד לתפס ההארקה הנוח. אבל עזוב... אם כבר הצלחתי לשכנע אותך בפרוטות - הנח לי לנסות במאות. אולי זה יעשה לך חשק... ללא מילים:
TD-160 Mk-I
[img2=550x412]https://lh6.googleusercontent.com/-SGTl ... CONN_1.jpg[/img2]
[img2=550x412]https://lh6.googleusercontent.com/-09fd ... CONN_2.jpg[/img2]
TD-160B Mk-II
[img2=550x412]https://lh5.googleusercontent.com/-wA4g ... CONN_1.jpg[/img2]
[img2=550x412]https://lh4.googleusercontent.com/-kNb0 ... CONN_2.jpg[/img2]
ואפילו... Technics SL-1210 Mk-II
[img2=550x412]https://lh6.googleusercontent.com/-JOS6 ... CONN_1.jpg[/img2]
[img2=550x412]https://lh5.googleusercontent.com/-I8zb ... CONN_2.jpg[/img2]
TD-160 Mk-I
[img2=550x412]https://lh6.googleusercontent.com/-SGTl ... CONN_1.jpg[/img2]
[img2=550x412]https://lh6.googleusercontent.com/-09fd ... CONN_2.jpg[/img2]
TD-160B Mk-II
[img2=550x412]https://lh5.googleusercontent.com/-wA4g ... CONN_1.jpg[/img2]
[img2=550x412]https://lh4.googleusercontent.com/-kNb0 ... CONN_2.jpg[/img2]
ואפילו... Technics SL-1210 Mk-II
[img2=550x412]https://lh6.googleusercontent.com/-JOS6 ... CONN_1.jpg[/img2]
[img2=550x412]https://lh5.googleusercontent.com/-I8zb ... CONN_2.jpg[/img2]
-
raniburg
-
- חבר ותיק

שכתבת
לגבי תפס ההארקה,אתה צודק
התכוונת לסרגל החיבורים?אצלי הוא סתם תקוע לדק העליון בעזרת רגלי הפלסטיק שלו, שמשמשים כ'פלאגים' וכבר פירקתי אותו והחזרתי למקומותאלץ לשלוף אותו מהתושבות אליהן הוא מהודק בעזרת ברגי אלן שגישה אליהם מתאפשרת רק לאחר הסרת דק האלומיניום העליון (אתה ממש לא רוצה לחטט שם עם חוט ברזל ומייבש שיער בחום הקיץ הדרומי) הוא ישבר ותאלץ לאנוס אותו בהדבקה למקומו החדש. במקומו הנוכחי הוא גם צמוד לתפס ההארקה הנוח....
לגבי תפס ההארקה,אתה צודק
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

טוב. אז לא. לא חייב... 
-
raniburg
-
- חבר ותיק

למרות שהרצועה והחיווט טרם הגיעו
החלטתי לשחק שוב עם הקפיצים
הפלטה הייתה קופצת בצורה לא שווה ונגיעה בשידה הייתה מקפיצה את המחט
הפעם סגרתי את הקפיצים יותר שכל העסק יהיה פחות מדלדל
בדקתי כשתקליט מתנגן, לפי הסירטונים,לקח לי קצת זמן אבל הצלחתי שהפלטה תקפוץ באופן מפולס..בערך
אני מקווה שלא סגרתי את הקפיצים יותר מידי
שומעים סבבה והמחט לא קופצת גם אם בועטים בשידה
הפלטה הייתה קופצת בצורה לא שווה ונגיעה בשידה הייתה מקפיצה את המחט
הפעם סגרתי את הקפיצים יותר שכל העסק יהיה פחות מדלדל
בדקתי כשתקליט מתנגן, לפי הסירטונים,לקח לי קצת זמן אבל הצלחתי שהפלטה תקפוץ באופן מפולס..בערך
אני מקווה שלא סגרתי את הקפיצים יותר מידי
שומעים סבבה והמחט לא קופצת גם אם בועטים בשידה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

אני שמח שזה הסתדר. קשה להמחיש ולהסביר עד כמה חשוב בטורנסים האלה לבצע כיוון קפיצים כמו שצריך... עדיין אני שוקל להלשין עליך לוועדה ולספר להם שהשתמשת בספרים ולא בקרשים אבל ניחא... אם עובד אז עובד. כל הכבוד!!!
ומה קורה עם 'צד ימין חלש מצד שמאל'? הסתדר?
-
raniburg
-
- חבר ותיק

הוא אכן פגאני! אין אפשרות מדידה אמפירית,כמה סיבובים עם הבוקסה, רצ'ט מומנט, תנו רמז!
רק הסירטון הזה עם אושיק לוי..אולי הוא יודע?
ועכשיו ברצינות - האם הקפיצים לא 'חנוקים' מידי?
בעצם לפי האמור לעיל האם ניתן לדעת?
השמשתי במיטב הקלאסיקות הרוסיות האחים קראמזוב,החטא ועונשו, שמעתי שזה נורא כבד ולא זז
רק הסירטון הזה עם אושיק לוי..אולי הוא יודע?
ועכשיו ברצינות - האם הקפיצים לא 'חנוקים' מידי?
בעצם לפי האמור לעיל האם ניתן לדעת?
השמשתי במיטב הקלאסיקות הרוסיות האחים קראמזוב,החטא ועונשו, שמעתי שזה נורא כבד ולא זז
זה בא והולך פעם בפטיפון, פעם אצלי בראש, בירח מלא..= פגאני! או מגע לא טוב בחיווטומה קורה עם 'צד ימין חלש מצד שמאל'? הסתדר?...
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

אתה צודק לחלוטין. זו אחת הביקורות על טורנס שנכשלו בהצגת פרמטרים הדירים לכיוון הזה ובגלל זה כולנו חיים בסרט.
האחרון מומלץ מאוד אך יש עוד כמה סרטים שיכולים לשמש אותך לצרכי דוגמה ווידוא תקינות, כמו למשל זה ו.. זה.
הראש שלך (וגם של הפטפון) יסתדר עם החלפת החיווט. יהיה בסדר. מכאן זה רק הולך ומשתפר!
האמת היא שאני קצת יורה לעצמי ברגל. קוויתי לתחמן אותך לוותר על ה-881S בתמורה לאיזה ראש מודרני של Shure אבל אני רואה שהתכנית שלי קורסת יותר ויותר מיום ליום...

הראש שלך (וגם של הפטפון) יסתדר עם החלפת החיווט. יהיה בסדר. מכאן זה רק הולך ומשתפר!
האמת היא שאני קצת יורה לעצמי ברגל. קוויתי לתחמן אותך לוותר על ה-881S בתמורה לאיזה ראש מודרני של Shure אבל אני רואה שהתכנית שלי קורסת יותר ויותר מיום ליום...