רק בפורום הזה ילדים קטנים חסרי ניסיון,חוצפנים ושחצנים שיש להם אלפי $$$$$ לזרוק על וודו ממשיכים לכתוב אבל כאמור בסוף הם ילמדו רק צריך סבלנות, אני אופטימי.kipikipod כתב:תאמין לי... הוא מדהים, רק בפורום הזה מישהו יכול להתנשא כשהוא זה שבעצם בעמדת נחיתותoferlaor כתב:חברים, אם תמשיכו כך השרשור ינעל וחבל.......
ויכוח כבלים שבשיגרה....
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
נבו, רק תודה שלא נכנסת אפילו ללינק שמפרט 50 מבחנים עיוורים ומבחני ABX, ומבהיר מעל ומעבר לכל ספק שאתה שומע הבדלים בסאונד של כבלים רק כשאתה רואה את ההבדלים בין הכבלים בעיניים...kipikipod כתב:כבלים עושים הבדל, והבדל רציני במערכות ברמה גבוהה, מעוניין להסתתר מאחורי שרשורים של xxxxx מוח? לבריאות, אני את המבחנים שלי עשיתי, ולא נשארתי עם שום כבל 'הום סנטר' ושום דבר קרוב לכך, יותר מזה - מזמין את כל מי שמעוניין לשמוע כמה הבדל יש בין כבל הום סנטר לכבל של 2000$, אח"כ נדבר.epony כתב:נבו, במקום להתחבא מאחורי אמירות כלליות וחסרות בסיס, ולהתחמק שוב ושוב מההצעה להתמודד עם מבחן עיוור פשוט, אני מציע לך לקרוא את הפוסט (וגם את הדיון שבעקבותיו) המאוד מקיף וממצה בקישור הרצ"ב: http://www.head-fi.org/t/486598/testing ... -and-myths![]()
![]()
אין כאן שתי גישות, אנשים עם אוזן חדה יותר או פערים בין אודיופילים. יש פשוט אמת מאוד בסיסית הנוגעת לפסיכואקוסטיקה ולכשלים לוגיים בסיסיים ש-"תוקפים" כל אחד ואחד מאיתנו, ושהדרך הכי טובה להתמודד איתם היא קודם כל להכיר בקיומם, ואחר כך להתמודד איתם במודע ולנסות לנטרל אותם במידת האפשר (למשל ע"י ביצוע מבחן עיוור).![]()
במשפט אחד: מראה עיניים משפיע מהותית על משמע אוזניים!
למותר לציין שכמו שמבחנים עיוורים מפזרים את הערפל סביב נושא הכבלים, הם עושים את אותו הדבר גם בנושאים משיקים כגון טעימות יין...![]()
בקיצור, כנס לקישור שצירפתי לעיל וקבל את הדין, כי אף אחד מאיתנו לא מושלם וכולנו סובלים מההטיות הקוגניטיביות הללו......
מה יש להתווכח, כמו שאמרתי קודם- בורות זו ברכה, תהנו...
אין לי בעיה עם האגו שלך - אחרי הכל אתה צריך לחיות איתו ולא אני - אבל כשמנסים לבוא אליך בטוב, תנסה לתת טיפה כבוד גם לאחרים ולא רק לזלזל ולטעון שאתה יודע הכל. קצת ענווה ודרך ארץ עוד לא הרגה אף אחד, וכולנו עדיין לומדים דברים על התחום מדי יום ביומו..!
שים לב שאין בדברי שום ביקורת על הציוד שלך. אני רק מנסה לעזור לך לראות מעבר לבנאלי ואולי לגלות דברים חדשים בתחום, אם רק תיתן לעצמך את הצ'אנס הזה...
- gro111
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1519
אני דווקא נכנסתי ללניק, מעניין מאוד!
שים לב שבאחד המבחנים דווקא כן היו תוצאות ברורות של הבחנה בין כבלים, כשהכתב John Atkinson מסטריאופייל הבחין כל פעם, ואף ציינו שבקלות, בין כבלים שונים
אני לא בא להגיד אם כבלים משפיעים או לא!!! לא נכנס לשם
אני כן בא ואומר, ראבאק למה לריב ולא להתדיין בכיף?! למה לא לכבד את דעתו של השונה ממך?! מי שם מישהו ממכם אם האמת האבסלוטית לתחום כלכך מורכב?!
מקווה שנוכל ללמוד אחד מהשני ולא רק ללמד אחד את השני
וגם לא להסכים אפשר, אבל בסטייל ובכבוד
שים לב שבאחד המבחנים דווקא כן היו תוצאות ברורות של הבחנה בין כבלים, כשהכתב John Atkinson מסטריאופייל הבחין כל פעם, ואף ציינו שבקלות, בין כבלים שונים
אני לא בא להגיד אם כבלים משפיעים או לא!!! לא נכנס לשם
אני כן בא ואומר, ראבאק למה לריב ולא להתדיין בכיף?! למה לא לכבד את דעתו של השונה ממך?! מי שם מישהו ממכם אם האמת האבסלוטית לתחום כלכך מורכב?!
מקווה שנוכל ללמוד אחד מהשני ולא רק ללמד אחד את השני
וגם לא להסכים אפשר, אבל בסטייל ובכבוד