NAD Masters series VS Lexicon
נמכר בחצי ממה שמוכרים טופ אודיו היום
ותאמין לי שווה כל שקל...
רסיבר טוב יכול להביך אפילו פרוססור כמו שלך -תאמין לי
אל תשכח לאן עבר הבחור הנחמד שממנו קנית את הלקסיקון
...והוא לא בחור טיפש...
ותאמין לי שווה כל שקל...
רסיבר טוב יכול להביך אפילו פרוססור כמו שלך -תאמין לי
אל תשכח לאן עבר הבחור הנחמד שממנו קנית את הלקסיקון
...והוא לא בחור טיפש...
052-4200610
כמה זה בשקלים בערך?
מה שאחרים עושים לא אומר לי כלום.
תביא רסיבר ונשווה.
מה שאחרים עושים לא אומר לי כלום.
תביא רסיבר ונשווה.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
השוו את ה3806 לפרוסיד (לא אנלייטד)
וכפי שאתה באמת זוכר, אכן מצאו אותו עדיף בקולנוע (אני חושב שבסטריאו הייתה העדפה של חלק מהמאזינים לפרוסיד וחלק ל3806, אבל את זה אני כבר לא זוכר בוודאות).
אחד הדברים שהכי הרשימו אותי בהשוואה הזו, היה היכולת של רומן להכיר בכך שציוד שעולה כחמישית מעלות הציוד שלו, אכן עדיף (בעיניו, זה הרי עניין סובייקטיבי) והוא בכלל לא ניסה לשכנע (אחרים או את עצמו) שהפרוסיד (שנחשב לאחד הפרוססורים והפרה הטובים שהוציאו) עדיף.
אחד הדברים שהכי הרשימו אותי בהשוואה הזו, היה היכולת של רומן להכיר בכך שציוד שעולה כחמישית מעלות הציוד שלו, אכן עדיף (בעיניו, זה הרי עניין סובייקטיבי) והוא בכלל לא ניסה לשכנע (אחרים או את עצמו) שהפרוסיד (שנחשב לאחד הפרוססורים והפרה הטובים שהוציאו) עדיף.
אכן נזכרתי -וזה היה בבית של רומן באמת
וזה מחזק את מה שכתבתי לגנאדי...
עכשיו הוא גם לא יעיז להגיד שלא מעניינים אותו הנסיונות שרומן עשה..
אני מצדיע לנסיונו וידיעותיו של רומן ואם הוא אמר -אז זה זה......
מעבר לזה גם אני ביצעתי השוואה בעצמי וכתבתי עליה בסקירה הראשונה כאן בפורום על ה3806דנון...
וזה מחזק את מה שכתבתי לגנאדי...
עכשיו הוא גם לא יעיז להגיד שלא מעניינים אותו הנסיונות שרומן עשה..
אני מצדיע לנסיונו וידיעותיו של רומן ואם הוא אמר -אז זה זה......
מעבר לזה גם אני ביצעתי השוואה בעצמי וכתבתי עליה בסקירה הראשונה כאן בפורום על ה3806דנון...
052-4200610
בוא אני אגיד לך בעדינות - לפי בדיקות של החבריה הנ"ל אין הבדל בין CDP, מגברים והיום גם פרוססורים ורסיברים.
אם אתה סומך על הבדיקות שלהם - אז אין הבדל בין כל הרסיברים שבדקת (כי גם הפרוססורים וגם המגברים כולם אותו דבר).
תהיה רציני ותבוא אליי עם רסיבר ונראה מה נגד מה.
אם אתה סומך על הבדיקות שלהם - אז אין הבדל בין כל הרסיברים שבדקת (כי גם הפרוססורים וגם המגברים כולם אותו דבר).
תהיה רציני ותבוא אליי עם רסיבר ונראה מה נגד מה.
גנאדי
זהו, ואני מפחד שאתה בסוף תיאלץ למכור אותם לך
אני מתכנן לבצע "סיור צפוני" - ואני אני רוצה גם לבקר את הקרמונות
אני מתכנן לבצע "סיור צפוני" - ואני אני רוצה גם לבקר את הקרמונות
גנאדי
הכל עניין של context
אני מניח שמכשירים פרוססורים כגון לקסיקון ,קרל ושאר מוצרים מסוגלים להגיע לתוצאות טובות
מרסבירים .
הדרישה לאיכות שעליה גם לקסיקון וגם קרל וחברות רבות נשענות לא יכולה להיות מעורערת .
כל סטיה של החברה יכולה להביאה לאובדן ,בשונה מחברת דנון שתגיד שהיצור הסידרתי בסין דפוק.
והשאר הכל עניין של טעם אישי
אני מניח שמכשירים פרוססורים כגון לקסיקון ,קרל ושאר מוצרים מסוגלים להגיע לתוצאות טובות
מרסבירים .
הדרישה לאיכות שעליה גם לקסיקון וגם קרל וחברות רבות נשענות לא יכולה להיות מעורערת .
כל סטיה של החברה יכולה להביאה לאובדן ,בשונה מחברת דנון שתגיד שהיצור הסידרתי בסין דפוק.
והשאר הכל עניין של טעם אישי
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
גינאדי,Croc כתב:נכון.
מעניין בכמה נמכרים/נמכרו NAD ביד שניה?
פרוססורים ורסיברים זה לא אותו מוצר - כי ביצועים שונים, פיצ'רים שונים, מחירים שונים ומיתוג שונה.
רסיברים מאבדים יותר מערכם - כי זה שוק זנותי לגמרי.
וגם מי שקונה יד שניה הוא ב"ד מחפש מוצר זול וזה רק מוריד מחירים עוד יותר.
אבל בארץ לפרוססורים אין שוק.
ז"א יש רק איזה 20 משוגעים לדבר וכל השאר לא מכירים את התחום ושופטים אותו לפי מה שקורה בבסט ביי ו-what hi fi בלי להבין שמה שכובע את הפיענוח זה תוכנה של הפרוססור ולא DAC-ים.
מי שרוצה DAC-ים טובים שיקנה DVD מודרני סביר וישתמש בפיענוח הפנימי שלו.
מי שניסה - יודע איזו תוצאה זוועתית מתקבלת...................
הבעיה עם רוב הפרוססורים הוא קצב הפיתוח ויישום טכנולוגיות חדשות לעומת מה שקורה בשוק הרסיברים.
תאמין לי שבתור בעלים של שתי מערכות pre/pro אני שוקל היום לקנות רסיסר כמו הימהה 2600 או הדנון 2807 רק בשל יכולות העיבוד(שעלו בצורה מדהימה בשנתיים האחרונות) והפיטשרים שלהםולהשתמש בוא pre (עדיין אחבר אותם ל power חיצוני)
תראה לי pre שנותן את הפיטשרים שיש בשני הרסיברים שצינתי ומה יהיה המחיר שלו.
לדעתי האישית קרב היום שבו לא אחשוב על שדרוג ה pre אלה אשתמש ברסיבר כ pre
כדרך אגב לפני כ 8 שנים ביצעתי שימוש כזה עם רסיסר של pioneer דגם 906S שהיה רסיבר THXו DD אשר חובר למגבר ADCOM GFA 7000
אני חייב לציין שכבר אז הקומבינציה הזו נתנה תחרות ללא מאט סט אפים "יוקרתיים" שהכילו את אותם פיטשרים
ישראל,il62 כתב:exupgh12
יש לי הפתעה בשבילך
נסה גם את יכולת ההגברה של הרסיברים שציינת מול הפאוור שלך וצפויה לך הפתעה לא קטנה......
ראשית, רציתי לפגוש אותך בתערוכה, אבל הבנתי מהמקורבים שאתה בחו"ל
(מצאת זמן ממש לא מתאים
שנית, רציתי לשאול אותך אם השוות בצורה כלשהי את ביצועי ה-RX-V2600 או אחד
מהרסיברים האחרים בסקירה ל-DSP-Z9 ?
ברמת איכות הצליל נטו (pure) האם היו לך אבחנות ?
היסטורית אני זוכר שלימהה הייתה קפיצת מדרגה מוחשית בליינים הישנים שלה
מהמגברים שהם ציינו עם 0.04% THD ל- 0.015% THD כמו ב-2600 וה-Z9 בהתאמה.
דרך אגב אבחנתך לגבי ה-RC הטוב של פיוניר (MCACC) מגובים בפורומים אחרים
מסתבר שהוא מטפל בנושא ה-reverberation וגלים עומדים בצורה פרטנית, מה שלא ראיתי בשום RC (ברסיברים) אחר.
מאוד יתכן שזה משמעותי יותר בחדרים המאותגרים אקוסטית בבתינו, מאשר העובדה
שפיוניר עושה שימוש באיקוולייזר גרפי (9 ערוצים) לערוץ וימהה למשל באיקוולייזר פרמטרי
מתוחכם בהרבה (7 ערוצים) עם אפשרות כיוון Q.
בכל מקרה ה-GUI של ימהה יפה יותר
רצ"ב מצגות יפות להנאת הקהל
http://www.pioneer.no/files/eur/MCACC/index.html
http://www.pioneerelectronics.com/pio/s ... index.html
שוב תודה על הסקירה שערכת ... היו לי שאלות קטנוניות נוספות
אבל נעזוב את זה. נשאיר את זה למפגש מיוחל פנים מול פנים.
שוב תודה על מלאכתך המשובחת
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
exupgh12,
אין כאן שום בעיה.
הפרוססורים מכוונים לדבר אחד בלבד - איכות סאונד.
בלי זה - אין להם זכות קיום.
עדיין הם תמיד מצטיינים בתוספות רבות ופיצ'רים רבים.
תראה לי רסיבר שיודע לעשות עם ב-ZONE-ים שונים מה שלקסיקון יודע.
לא שאני אי פעם השתמשתי בזה - אבל מסתבר שלהרבה משתמשים זה כן חשוב.............
הפיצ'רים של רסיברים זה בד"כ גימיקים שאין להם שימוש.
אני זוכר את החוויה המזעזעת עם ימהה Z9 - בתוך 37.5 דפי SET UP שלו אני לא מצליח להיזכר במשהו שימושי באמת.
לא יודע מה אומרות "יכולות עיבוד".
לי זה נשמע לקוח מהרצאה של בסט ביי.
אם אתה מסתנוור מרכיבי DSP שהם סמים שם - אז אתה יכול להרגע - המחירים שלהם יורדים כל הזמן ורכיבים פשוטים וזולים פשוט מפסיקים להיות מיוצרים - לכן אין ליצרני רסיברים ברירה אלא להשתמש בחדשים (לפחות יחסית). מי אמר לך שזה מבטיח ניצול של היכולת שלהם?
תמיד היו אנשים שקנו לפי DAC-ים.
אני טוען שהקטע הוא לא בחומרה - אלה בתוכנה שלהם.
כאן הם מתחרים.
ומומחיות וניסיון שיש למרידיאן ולקסיקון אין לאחרים.
זה עוד פעם לא מבטיח שהתוצאות תמיד יהיו יותר טובות - אבל זה כן מראה שיש בסיס היגיוני לאפשרות לתוצאה טובה.
אספקט אחר - הוא upgradeability - במקום לזרוק את הרסיבר - פשוט משדרגים.
כל מי שקונה היום רסיבר בעוד שנה ירצה לזרוק אותו בשביל תמיכה ב-HDMI 1.3.
שוב - זה לא אומר שכל הפרוססורים ניתנים לשידרוג ושזה זול וכו' וכו' - יש יותר מדיי דוגמאות לזה איך יצרנים לא עמדו בהבטחות (מרידיאן, ארקאם, נאד, רוטל וכו' וכו').
אני בחרתי בלקסיקון (פעמיים) עקב היסטוריית שידרוגים שלהם.
ניצלתי את האופציה הזו פעם אחת ואני בטוח שאנצל שוב כאשר HDMI 1.3 יהיה זמין ויתחיל להיות רלוונטי עם כמות החומר שמצדיקה את הטרחה.
בשורה תחתונה - יש הרבה דיונים תיאורטיים על הבדלים.
99% מהמומחים בדיונים מעולם לא שמעו/בדקו/עבדו עם פרוססור של חברה נורמאלית (לקסיקון, מרידיאן, ט'תה, EAD וכו') - אבל יש להם דיעה מוצקה...................
אין כאן שום בעיה.
אני זוכר את החוויה המזעזעת עם ימהה Z9 - בתוך 37.5 דפי SET UP שלו אני לא מצליח להיזכר במשהו שימושי באמת.
אם אתה מסתנוור מרכיבי DSP שהם סמים שם - אז אתה יכול להרגע - המחירים שלהם יורדים כל הזמן ורכיבים פשוטים וזולים פשוט מפסיקים להיות מיוצרים - לכן אין ליצרני רסיברים ברירה אלא להשתמש בחדשים (לפחות יחסית). מי אמר לך שזה מבטיח ניצול של היכולת שלהם?
תמיד היו אנשים שקנו לפי DAC-ים.
אני טוען שהקטע הוא לא בחומרה - אלה בתוכנה שלהם.
כאן הם מתחרים.
ומומחיות וניסיון שיש למרידיאן ולקסיקון אין לאחרים.
זה עוד פעם לא מבטיח שהתוצאות תמיד יהיו יותר טובות - אבל זה כן מראה שיש בסיס היגיוני לאפשרות לתוצאה טובה.
אספקט אחר - הוא upgradeability - במקום לזרוק את הרסיבר - פשוט משדרגים.
כל מי שקונה היום רסיבר בעוד שנה ירצה לזרוק אותו בשביל תמיכה ב-HDMI 1.3.
שוב - זה לא אומר שכל הפרוססורים ניתנים לשידרוג ושזה זול וכו' וכו' - יש יותר מדיי דוגמאות לזה איך יצרנים לא עמדו בהבטחות (מרידיאן, ארקאם, נאד, רוטל וכו' וכו').
אני בחרתי בלקסיקון (פעמיים) עקב היסטוריית שידרוגים שלהם.
ניצלתי את האופציה הזו פעם אחת ואני בטוח שאנצל שוב כאשר HDMI 1.3 יהיה זמין ויתחיל להיות רלוונטי עם כמות החומר שמצדיקה את הטרחה.
בשורה תחתונה - יש הרבה דיונים תיאורטיים על הבדלים.
99% מהמומחים בדיונים מעולם לא שמעו/בדקו/עבדו עם פרוססור של חברה נורמאלית (לקסיקון, מרידיאן, ט'תה, EAD וכו') - אבל יש להם דיעה מוצקה...................
גנאדי
היי אבי
אני מצטער שהייתי בחו''ל בזמן התערוכה מטעמי עבודה...
השתדלתי לא לקרוא מאמרים על מבחנים השוואתיים של הרסיברים שבחנתי לפני המבחן
כדי להיות הכי ניאטרלי ,שמחתי מאוד לראות שהסדרה אכן נצפתה על ידי רבים ועוררה הרבה תגובות...לכאן ולכאן כמובן -כל אחד רוצה שהילד שלו יהיה הכי טוב בכיתה.
לגבי הימהה 2600 מול הZ9 משמיעה נפרדת של כל אחד מהם יש לי הרגשה די מבוססת כי ה2600 במבחן השוואתי יביך קשות את הZ-9 בכל פארמטר למעט מקדם הפאסון של הZ-9
אחד התחומים שימהה השתפרו בו באופן מהותי הוא חיבורי הDIRECT של ערוצי הכניסה ובמבחן עיתות שעשיתי מול הדנון בקטע הזה ימהה לקחו בגדול..הימהה 2700 החדש יסגור את הפער מול הימהה 4600 ובכך יאבד ה4600 את הרלוונטיות שלו.
לגבי הRC של הפיוניר -הוא המהיר הקל והידידותי ביותר לכיול...יש לו אכן את התכונה המיוחדת של טיפול בגלים עומדים ...והוא באמת הפתיע אותי לטובה למרות שהדנון נתן תוצאות מדהימות בנקודות האזנה רבות במרחב החדר..
לימהה אכן תפריטים נוחים וידידותיים וקלות תיפעול מרשימה -זה אחד המכשירים שכמעט ולא נאלצתי לפתוח את חוברת ההפעלה ...הכל הגיוני ובדיוק כפי שאתה מצפה!!!
יש רק בעיה אחת גדולה עם הימהה.........והיא שהיבואן SG לא העריך נכון את פוטנציאל המכשיר ואין מספיק מכשירים בארץ -יכלו למכור כפול......ויתכן ולא קיבלו כמות מספקת...
בכל אופן תודה וניפגש בקרוב
אני מצטער שהייתי בחו''ל בזמן התערוכה מטעמי עבודה...
השתדלתי לא לקרוא מאמרים על מבחנים השוואתיים של הרסיברים שבחנתי לפני המבחן
כדי להיות הכי ניאטרלי ,שמחתי מאוד לראות שהסדרה אכן נצפתה על ידי רבים ועוררה הרבה תגובות...לכאן ולכאן כמובן -כל אחד רוצה שהילד שלו יהיה הכי טוב בכיתה.
לגבי הימהה 2600 מול הZ9 משמיעה נפרדת של כל אחד מהם יש לי הרגשה די מבוססת כי ה2600 במבחן השוואתי יביך קשות את הZ-9 בכל פארמטר למעט מקדם הפאסון של הZ-9
אחד התחומים שימהה השתפרו בו באופן מהותי הוא חיבורי הDIRECT של ערוצי הכניסה ובמבחן עיתות שעשיתי מול הדנון בקטע הזה ימהה לקחו בגדול..הימהה 2700 החדש יסגור את הפער מול הימהה 4600 ובכך יאבד ה4600 את הרלוונטיות שלו.
לגבי הRC של הפיוניר -הוא המהיר הקל והידידותי ביותר לכיול...יש לו אכן את התכונה המיוחדת של טיפול בגלים עומדים ...והוא באמת הפתיע אותי לטובה למרות שהדנון נתן תוצאות מדהימות בנקודות האזנה רבות במרחב החדר..
לימהה אכן תפריטים נוחים וידידותיים וקלות תיפעול מרשימה -זה אחד המכשירים שכמעט ולא נאלצתי לפתוח את חוברת ההפעלה ...הכל הגיוני ובדיוק כפי שאתה מצפה!!!
יש רק בעיה אחת גדולה עם הימהה.........והיא שהיבואן SG לא העריך נכון את פוטנציאל המכשיר ואין מספיק מכשירים בארץ -יכלו למכור כפול......ויתכן ולא קיבלו כמות מספקת...
בכל אופן תודה וניפגש בקרוב
052-4200610
גינאדי,Croc כתב:exupgh12,
אין כאן שום בעיה.
.....
ביכולת עיבוד אני מתכוון לשבבים שנמצאים בתוך המכשירים, בדיוק כמו שפנטיום 4 מהיר יותר מ פנטיום 2 כך גם שבבי העיבוד בתוך הרסיברים.
תראה באיזו מהירות ההתקדמות חלה בנושא עיבוד האותות בשנים האחרונות וכל הטכנולוגיה הזו נמצאת היום בלין הרסיברים ומתעדכנת תדירות.
לעומתם חברות שמוציאות פרוססורים לא מעדכנות את החומרה כל כך מהר ולכן לדעתי אנו מגיעים לשלב בו הדור החדש של הרסיברים מגיע לביצועים כאלו מרשימים אל מול הפרוססורים ובמחירים הרבה יותר אטרקטיבים, לגבי התוכנה - קשה לי להאמין שחברות כמו ימהה או דנון וכו מעסיקות כותבים פחות מוכשרים מלקסיקון טתא וכו... הסבירות היא דווקא כי המקרה יהיה הפוך שכן לחברות הגדולות יש כיס עמוק יותר.
תראה, אני מחפש עכשיו לשדרג את הפרוססור שלי (Rotel RSP 985 למי שמעוניין
מה אומר לך מלבד ביצועי סטריאו טובים יותר ב classe לא מצאתי איזה שהוא הבדל שיצדיק את הוצאת הכספים (אולי זה אני אבל זה מה שאני חש)
לעומת זאת אשמח לקחת רסיבר כגון ה 1700 החדש של ימההלחברו למגבר שלי ולבחון אם התוצאות יהיו טובות יותר - תאמין לי שאשמח כי כך אקבל תמורה מלאה בפחות מחיר
אני מודה זה יהיה לי קשה אבל אני מעדיף את האיכות על פני איך לומר "התנשאות" האומרת שפרוססור תמיד יהיה יותר טוב בעיבוד מרסיבר.
אם למישהו יש הצעות נוספות אשמח אם יוסיף תגובה
מסיבה זו אני חושב אפילו
היי
היה לי את הפרוססור הזה בעבר הRotel RSP 985 הוא ממש מעולה ולדעתי יותר טוב מכל פרוססור שלהם עד היום למעט דגם העל העדכני שלהם ..
התכוונת בטח לימהה 2700 ולא ל1700 ולדעתי למרות שהייתי מאושר מהפרוססור הזה הימהה יתן לך ביצועים יותר טובים ...וגם הדנון 3806...וגם הפיוניר AX-4
אבל תעמת אותו מול הרבה פרוססורים מתקופתו והוא עושה להם בית ספר..
היה לי את הפרוססור הזה בעבר הRotel RSP 985 הוא ממש מעולה ולדעתי יותר טוב מכל פרוססור שלהם עד היום למעט דגם העל העדכני שלהם ..
התכוונת בטח לימהה 2700 ולא ל1700 ולדעתי למרות שהייתי מאושר מהפרוססור הזה הימהה יתן לך ביצועים יותר טובים ...וגם הדנון 3806...וגם הפיוניר AX-4
אבל תעמת אותו מול הרבה פרוססורים מתקופתו והוא עושה להם בית ספר..
052-4200610
דווקה התכוונתי ל 1700 מכיוון שמדובר באותה אלקטרוניקה, אני אשתמש ביחדת הגברה חיצונית ולא בהגברה של הימהה.il62 כתב:היי
אבל תעמת אותו מול הרבה פרוססורים מתקופתו והוא עושה להם בית ספר.....
אכן ה RSP985 הנו מכשיר טוב ואמין וגם כשאני בודק אותו היום מול חדשים ממנו הוא לא מפגר מאחוריהם.
Croc
רציתי לעדכן אותך כי אתמול קיבלתי תשובה מלקסיקון כי לא יהיה ניתן להוסיף מיתוג HDMI לדגם MC-8, זאת תשובה מאד מאכזבת, אני בניתי לא רק על מיתוג HDMI אלא תמיכה עתידית ב-HDMI 1.3 מה שלא יקרה.
כבר הייתי נחוש ללכת לכיוון של לקסיקון אבל זה כנראה מקבל תפנית חדה לכיון ה-NAD
הדגם של לקסיקון MC-12 HD עם מיתוג HDMI יקר בטירוף ( 12,000$ !)
רציתי לעדכן אותך כי אתמול קיבלתי תשובה מלקסיקון כי לא יהיה ניתן להוסיף מיתוג HDMI לדגם MC-8, זאת תשובה מאד מאכזבת, אני בניתי לא רק על מיתוג HDMI אלא תמיכה עתידית ב-HDMI 1.3 מה שלא יקרה.
כבר הייתי נחוש ללכת לכיוון של לקסיקון אבל זה כנראה מקבל תפנית חדה לכיון ה-NAD
הדגם של לקסיקון MC-12 HD עם מיתוג HDMI יקר בטירוף ( 12,000$ !)
גיא,
אין צורך בהרבה מלל.
כל מה שאמרת לא הזיז אותי חצי סנטימטר כי זה מבחינתי או לא רלוונטי או ניחושים והשארות שלא אומרות לי הרבה.
לא באמת, אתה טוען לעיליונות של רכיבים של רסיברים - אתה בדקת מה יש בפרוססורים או עד כמה רכיבים האלו ברסיברים מנוצלים?
וכו' וכו'
אתה חושב שפרוססורים זה סוס מת? אל כיפאק. אני מברח אותך על זה שגיבשת דיעה ואתה קבר לא צריך לרוץ לעיתון/מגזין/פורום כדי לדעת מה אתה חושב.
אני חושב שהם לא סוס מת בכלל. וזה לא אסון גדול שאנו לא מסכימים.
כבר אמרתי שאם אתה רוצה לראות מה פרוססורים יודעים לעשות - לך ל-3 הגדולים שזה לקסיקון, מרידיאן וט'תה.
ללכת מסביב לא יעזור לך.
כמו גם להסתמך על ביקורת במגזינים.
ואם אתה באמת מאמין במה שאתה אומר אז אתה מבין שעל רוטל שלך לא יהיה הוגן לבקש יותר מ-1,000 ש"ח?
אורן,
רק כדי לדייק - אין שביב של סיכוי שהיית מקבל תשובה כזו מלקסיקון.
הם בחיים לא מגלים מה יהיו האופציות לשידרוג. זה נהוג כך אצל רוב היצרנים.
אף אחד לא יודע מה יהיה עם MC8.
כרגע רשמית אין לו שידרוגים ל-HDMI.
אם אתה בקטע של אופציות פתוחות לעתיד - שקח מיד מ-NAD כי יש להם היסטוריה של אי אלו הבטחות ואפס קיומים.
ברור שנכון לעכשיו אין כל כך מה לעשות עם HDMI מבחינת הסאונד.
הצורך האמיתי יעלה רק אחרי HDMI 1.3. זה בתנאי שהדבר הזה יקיים בכלל את הבטחתו.
ורק אחרי שיהיו מספיק נגנים וסרטים לראות.
כרגע אין שום פרוססור ושום רסיבר שיש להם HDMI 1.3.
גם אין נגנים כאלו.
מה כל יצרן יעשה בעתיד?
אף אחד לא יכול להגיד לך. ז"א - יגידו רבים אבל אף אחד לא יודע באמת מה הנהלות של ירצנים יחליטו.
ברור שכמעט כל הרסיברים ילכו לפח.
יצרניות פרוססורים יצטרכו להחליט מה הן עושות עם הסיפור הזה.
אני מתאר לעצמי שבלקסיקון או יהיה שידרוג חומרה או החלפת מכישירים בתוספת מחיר - כמו שהם נהגו לעשות ב-10 שנים אחרונות.
אין צורך בהרבה מלל.
כל מה שאמרת לא הזיז אותי חצי סנטימטר כי זה מבחינתי או לא רלוונטי או ניחושים והשארות שלא אומרות לי הרבה.
לא באמת, אתה טוען לעיליונות של רכיבים של רסיברים - אתה בדקת מה יש בפרוססורים או עד כמה רכיבים האלו ברסיברים מנוצלים?
וכו' וכו'
אתה חושב שפרוססורים זה סוס מת? אל כיפאק. אני מברח אותך על זה שגיבשת דיעה ואתה קבר לא צריך לרוץ לעיתון/מגזין/פורום כדי לדעת מה אתה חושב.
אני חושב שהם לא סוס מת בכלל. וזה לא אסון גדול שאנו לא מסכימים.
כבר אמרתי שאם אתה רוצה לראות מה פרוססורים יודעים לעשות - לך ל-3 הגדולים שזה לקסיקון, מרידיאן וט'תה.
ללכת מסביב לא יעזור לך.
כמו גם להסתמך על ביקורת במגזינים.
ואם אתה באמת מאמין במה שאתה אומר אז אתה מבין שעל רוטל שלך לא יהיה הוגן לבקש יותר מ-1,000 ש"ח?
אורן,
רק כדי לדייק - אין שביב של סיכוי שהיית מקבל תשובה כזו מלקסיקון.
הם בחיים לא מגלים מה יהיו האופציות לשידרוג. זה נהוג כך אצל רוב היצרנים.
אף אחד לא יודע מה יהיה עם MC8.
כרגע רשמית אין לו שידרוגים ל-HDMI.
אם אתה בקטע של אופציות פתוחות לעתיד - שקח מיד מ-NAD כי יש להם היסטוריה של אי אלו הבטחות ואפס קיומים.
ברור שנכון לעכשיו אין כל כך מה לעשות עם HDMI מבחינת הסאונד.
הצורך האמיתי יעלה רק אחרי HDMI 1.3. זה בתנאי שהדבר הזה יקיים בכלל את הבטחתו.
ורק אחרי שיהיו מספיק נגנים וסרטים לראות.
כרגע אין שום פרוססור ושום רסיבר שיש להם HDMI 1.3.
גם אין נגנים כאלו.
מה כל יצרן יעשה בעתיד?
אף אחד לא יכול להגיד לך. ז"א - יגידו רבים אבל אף אחד לא יודע באמת מה הנהלות של ירצנים יחליטו.
ברור שכמעט כל הרסיברים ילכו לפח.
יצרניות פרוססורים יצטרכו להחליט מה הן עושות עם הסיפור הזה.
אני מתאר לעצמי שבלקסיקון או יהיה שידרוג חומרה או החלפת מכישירים בתוספת מחיר - כמו שהם נהגו לעשות ב-10 שנים אחרונות.
גנאדי