הפריסה +השיטה-הדיגיטאלית=איכות-הקליטה. אני זוכר שהמטרה עליה הוצהר היא יכולת קליטה ללא אנטנות חיצוניות "מגושמות ומכוערות" על הגג...asaf23 כתב:מה צריך להשתנות? אי אפשר לקלוט בלי אנטנהrafi_d כתב:מזכיר לי את הימים ה"טובים" של השידורים האנלוגיים כאן. לא השתנה דבר?sathack כתב:מכיון שבינואר ערוצים 2, 10 לא ישודרו יותר בלווין, לא ניתן ממש "לזנוח" את עידן פלוס, אלא אם מתחברים להוט או ליס.
אנטנה יאגי טובה, עם תורן מתאים ומגבר, כמובן בהתקנה טובה - על תורן, גג וכד', יכולה לקלוט מצוין, אפילו משני התדרים, ואפילו מקפריסין.
כמובן שלאחר סופה וכד' יהיה צורך אולי לכוון שוב את האנטנה (או למצוא את האלמנטים שהתפזרו...)
.........
השאלה המרגיזה הרגילה - אנטנות לעידן+
נראה לי שזה רק תלוי במקום המגורים ומה לעדות גם בקצת מזל..
אני עם טלוויזיה פיליפס יחסית ישנה, בעלת טיונר פנימי.
כשקניתי אותה חיברתי ישר לאנטנה אקטיבית שישבה לא רחוק ממנה והכל היה בסדר... עד שאחרי כמה חודשים גיליתי שכנראה בתהליך הניקוי התנתק הכבל מהאנטנה
מאז ועד היום, האנטנה בכלל מאופסנת והקליטה נעשית רק ע״י כבל האנטנה שיושב בכלל בתוך הקיר
אני עם טלוויזיה פיליפס יחסית ישנה, בעלת טיונר פנימי.
כשקניתי אותה חיברתי ישר לאנטנה אקטיבית שישבה לא רחוק ממנה והכל היה בסדר... עד שאחרי כמה חודשים גיליתי שכנראה בתהליך הניקוי התנתק הכבל מהאנטנה
מאז ועד היום, האנטנה בכלל מאופסנת והקליטה נעשית רק ע״י כבל האנטנה שיושב בכלל בתוך הקיר
מי שהצהיר על מטרה כזו חסר כל הבנה בתחום.rafi_d כתב:הפריסה +השיטה-הדיגיטאלית=איכות-הקליטה. אני זוכר שהמטרה עליה הוצהר היא יכולת קליטה ללא אנטנות חיצוניות "מגושמות ומכוערות" על הגג...asaf23 כתב:מה צריך להשתנות? אי אפשר לקלוט בלי אנטנהrafi_d כתב:מזכיר לי את הימים ה"טובים" של השידורים האנלוגיים כאן. לא השתנה דבר?sathack כתב:מכיון שבינואר ערוצים 2, 10 לא ישודרו יותר בלווין, לא ניתן ממש "לזנוח" את עידן פלוס, אלא אם מתחברים להוט או ליס.
אנטנה יאגי טובה, עם תורן מתאים ומגבר, כמובן בהתקנה טובה - על תורן, גג וכד', יכולה לקלוט מצוין, אפילו משני התדרים, ואפילו מקפריסין.
כמובן שלאחר סופה וכד' יהיה צורך אולי לכוון שוב את האנטנה (או למצוא את האלמנטים שהתפזרו...)
............
חוץ מזה, עדיף אנטנה מגושמת על הגג ולא בסלון, לא?
לא, עדיף ללא...