מנותק מנטויזן כבר חודש ובכל זאת גבו מחיר מלא. יש מה לעשות?
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
סבבה. רק שלא תבוא אלי בטענה שהייתי פזיז
- shmelka1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
בתור גולש כאן בפורום היית צריך לדעת ששימור יתנו לך ב-20 שקל ואם מה שמעניין אותך זה המחיר אז היית מחכה לטלפון מהשימור ולא רץ להתנתק קודם.
יחד עם זאת, כיום אין התחייבויות וגם אין דמי התקנה כך שאתה יכול מחר להתנתק מבזב"ל ולהתחבר מחדש לנטוויז'ן ומחרתיים לבקש להתנתק מנטוויז'ן ובעוד 3 ימים יחזרו אליך מהשימור של נטוויז'ן ויתנו לך חבילה ב-20 שקל. זה בניגוד לחברות התשתית עם דמי ההתקנה והטכנאים שלהן שם צריך לחשוב פעמיים לפני שהולכים עד הסוף עם הניתוק.
יחד עם זאת, כיום אין התחייבויות וגם אין דמי התקנה כך שאתה יכול מחר להתנתק מבזב"ל ולהתחבר מחדש לנטוויז'ן ומחרתיים לבקש להתנתק מנטוויז'ן ובעוד 3 ימים יחזרו אליך מהשימור של נטוויז'ן ויתנו לך חבילה ב-20 שקל. זה בניגוד לחברות התשתית עם דמי ההתקנה והטכנאים שלהן שם צריך לחשוב פעמיים לפני שהולכים עד הסוף עם הניתוק.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

shmelka1,
האם יכול להיות שאתה בעל אינטרסים בנטויז'יון?
אוקיי, אז כמו שאמרתם, כמאמר הגשש החיוור, לא דובים ולא סולר, מקסימום חולר!!
דיברתי עם פניות הציבור, הם לא קיבלו בקשת ניתוק. חזרתי לבזב"ל והם מתנערים מכל אחריות.
זרקתי 100 ש"ח לפח ונטויז'יון לא יקבלו ממני שום המלצה לשום חבר\מכר\קרוב משפחה וכו'. ברור לי שזה לא קרוב לאיום עליהם אבל זה בטח לא משרת אותם.
שיהיה להם את הכסף לתרופות!!
האם יכול להיות שאתה בעל אינטרסים בנטויז'יון?
אוקיי, אז כמו שאמרתם, כמאמר הגשש החיוור, לא דובים ולא סולר, מקסימום חולר!!
דיברתי עם פניות הציבור, הם לא קיבלו בקשת ניתוק. חזרתי לבזב"ל והם מתנערים מכל אחריות.
זרקתי 100 ש"ח לפח ונטויז'יון לא יקבלו ממני שום המלצה לשום חבר\מכר\קרוב משפחה וכו'. ברור לי שזה לא קרוב לאיום עליהם אבל זה בטח לא משרת אותם.
שיהיה להם את הכסף לתרופות!!
- shmelka1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
אתה זוכר שהמלצתי לך לתבוע את נטוויז'ן בתביעות קטנות בתחילת האשכול, כן? זה נשמע לך כמו בעל אינטרס בנטוויז'ן?
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

צודק
משום מה זכרתי שראיתי גם בשירשור אחר שהמלצת על נטויזיון. כנראה שטעיתי בבן אדם
סליחה
משום מה זכרתי שראיתי גם בשירשור אחר שהמלצת על נטויזיון. כנראה שטעיתי בבן אדם
סליחה
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
זה לא רק המחיר. נטויז'ן נותנים לך 20 ש"ח לחודש למשך חצי שנה, ואז צריך להזכר להתקשר אליהם. ככה הם שומרים אותך צמוד אליהם מצד אחד, ומצד שני נורא קל לשכוח להתקשר. זה גם נורא מעצבן שאתה צריך לרשום בלוח השנה שאתה צריך להתקשר אליהם, במקום (למשל) שהם יתקשרו אליך ויזכירו לך.shmelka1 כתב:בתור גולש כאן בפורום היית צריך לדעת ששימור יתנו לך ב-20 שקל ואם מה שמעניין אותך זה המחיר אז היית מחכה לטלפון מהשימור ולא רץ להתנתק קודם.
יחד עם זאת, כיום אין התחייבויות וגם אין דמי התקנה כך שאתה יכול מחר להתנתק מבזב"ל ולהתחבר מחדש לנטוויז'ן ומחרתיים לבקש להתנתק מנטוויז'ן ובעוד 3 ימים יחזרו אליך מהשימור של נטוויז'ן ויתנו לך חבילה ב-20 שקל. זה בניגוד לחברות התשתית עם דמי ההתקנה והטכנאים שלהן שם צריך לחשוב פעמיים לפני שהולכים עד הסוף עם הניתוק....
אם אתה לא זוכר - בום, 70 ש"ח המשך אחרי חצי שנה.
כשחודש אחד אצל קרובת משפחה שכחנו לעדכן את זה בזמן, ואף אחד לא התקשר (גם על פי חוק, צריך להתקשר ולהודיע על תום מבצע), פשוט הפעלתי את אתר נתק, חיברתי אותה להוטנט ושלום על ישראל. שנטויז'ן תחפש את הלקוחות שלה לשעבר בסיבוב.
- dts2
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 955
נטוויזן סיפורי אלף לילה ולילה,אתה לא הראשון ובטח לא האחרון
נטוויזן החברה הגרועה בארץ,אם לא בעולם כולו
גרועה אפילו מהוט,שהיא רפרנס לגרוע
שירות מזעזע,מילה של עמידר,חיובי יתר,קשיים בהתנתקות מחברה גרועה זו,זמן המתנה למוקדן כמו לטיסת צרטר
להתרחק כמו מאש
שומר נפשו ירחק
אל תגידו לא ידעתי, לא שמעתי
גרועה אפילו מהוט,שהיא רפרנס לגרוע
שירות מזעזע,מילה של עמידר,חיובי יתר,קשיים בהתנתקות מחברה גרועה זו,זמן המתנה למוקדן כמו לטיסת צרטר
להתרחק כמו מאש
שומר נפשו ירחק
אל תגידו לא ידעתי, לא שמעתי
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מי שחושב שהסאגה הסתיימה, טועה בגדול!!! אז לאחר שלא הצלחתי להמנע מהתשלום לחודש יולי, הגיע חודש אוגוסט בו בוודאות התנתקתי אחרי שיחות עם שלושה נציגים לפחות. תאריך ההתנתקות הרשמי הוא ה 1.8. אני מחוייב כל 28 לחודש כלומר עדיין חיוב על שלושה ימים.
אתמול בדקתי את חיובי כרטיס האשראי שלי לחודש אוגוסט והרי זה פלא, ישנה הורדה על סך 96.16 לחברת נטויזיון (מישהו אמר שיטת מצליח?).
צ'וטטתי אתמול בבוקר עם נציג שלהם שבהתחלה ניסה לשכנע אותי שזה החיוב ליולי ורק אחרי שהתעקשתי הוא אמר שזה חיוב יחסי של אוגוסט שאמור להיות 28 ש"ח (איך 28 ש"ח על שלושה ימים? תהרגו אותי אין לי מושג).
שלחתי הודעה לשירות הלקוחות של נטויזיון בצירוף תמונת מסך של הורדות כרטיס האשראי שלי לחודש אוגוסט. בטח ביום ראשון יצרו איתי קשר אבל במקביל, כמו שמישהו פה הציע בשירשור, ביטלתי בחברת האשראי את החיוב. עכשיו שהם ירדפו אחרי ולא אני אחריהם.
אתמול בדקתי את חיובי כרטיס האשראי שלי לחודש אוגוסט והרי זה פלא, ישנה הורדה על סך 96.16 לחברת נטויזיון (מישהו אמר שיטת מצליח?).
צ'וטטתי אתמול בבוקר עם נציג שלהם שבהתחלה ניסה לשכנע אותי שזה החיוב ליולי ורק אחרי שהתעקשתי הוא אמר שזה חיוב יחסי של אוגוסט שאמור להיות 28 ש"ח (איך 28 ש"ח על שלושה ימים? תהרגו אותי אין לי מושג).
שלחתי הודעה לשירות הלקוחות של נטויזיון בצירוף תמונת מסך של הורדות כרטיס האשראי שלי לחודש אוגוסט. בטח ביום ראשון יצרו איתי קשר אבל במקביל, כמו שמישהו פה הציע בשירשור, ביטלתי בחברת האשראי את החיוב. עכשיו שהם ירדפו אחרי ולא אני אחריהם.
- or4558
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 812
זה אני הצעתי לך נטויזן הם נחשים מתחת לקש וטוב שעשיתה ביטול ותעשה חסימה שנטויזן לא יוכלו לחייב אותךkingikra כתב:מי שחושב שהסאגה הסתיימה, טועה בגדול!!! אז לאחר שלא הצלחתי להמנע מהתשלום לחודש יולי, הגיע חודש אוגוסט בו בוודאות התנתקתי אחרי שיחות עם שלושה נציגים לפחות. תאריך ההתנתקות הרשמי הוא ה 1.8. אני מחוייב כל 28 לחודש כלומר עדיין חיוב על שלושה ימים.
שלחתי הודעה לשירות הלקוחות של נטויזיון בצירוף תמונת מסך של הורדות כרטיס האשראי שלי לחודש אוגוסט. בטח ביום ראשון יצרו איתי קשר אבל במקביל, כמו שמישהו פה הציע בשירשור, ביטלתי בחברת האשראי את החיוב. עכשיו שהם ירדפו אחרי ולא אני אחריהם....
- dts2
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 955
החברה הגרועה בארץ,אני מנותק מהם כבר מעל לשנה
בידי מכתב הצהרה מהם שאני לא לקוח שלהם,ואין לי שום חוב!!!!
מה שלא מפריע להם להמשיך לבלבל לי את המוח על חוב לכאורה
להתרחק כמו מאש!!!!
חברה חצופה ובריונית
בידי מכתב הצהרה מהם שאני לא לקוח שלהם,ואין לי שום חוב!!!!
מה שלא מפריע להם להמשיך לבלבל לי את המוח על חוב לכאורה
להתרחק כמו מאש!!!!
חברה חצופה ובריונית