מאמינים בלתת מוצר שישרת נהדר את המשתמש כל זאת במינימום דרישה כספית ומקסימום איכות בנייה ותוצאה ועל זה אני מצדיע להם באמת חבל שאין עוד חברות כאילו, עומדים לי על הקנה שתים נוספות שחביבות עליי
...
בבקשה שתף
והאם יצא לך להשתמש באחד האביזרים הנלווים שלהם? כבלים? טיפול בחשמל??
itay123
חבר מכור קשה
תגובות: 7446
שליחה
guys כתב:
מאמינים בלתת מוצר שישרת נהדר את המשתמש כל זאת במינימום דרישה כספית ומקסימום איכות בנייה ותוצאה ועל זה אני מצדיע להם באמת חבל שאין עוד חברות כאילו, עומדים לי על הקנה שתים נוספות שחביבות עליי
...
בבקשה שתף
...
בוקר טוב
התנסיתי אצלי רק עם xpa3 וxpa5
שמעתי אמנם את המונובלוקים, והם נהדרים, הקדם הבכיר שלהם היה משולב וגם הוא נתן תוצאה מכובדת מאוד.
זהו בגדול ממה שיצא לי לשמוע מemotiva.
לא התנסיתי לא עם הכבילה, לא עם הdac או הcd או הסאבים שלהם.
guys
חבר ותיק
תגובות: 1253
שליחה
איתי, איזה שתי חברות עם VFM גבוה חביבות עליך?
יש לי הרגשה אגב, שמוצרי אימוטיבה חביבים מאוד בידי אוהבי הרב ערוצי ואילו אלו שאוהבים מוזיקה נטו לא ממהרים להכיר את החברה - ייתכן ומסיבות שמרניות וייתכן שאחרת..
itay123
חבר מכור קשה
שליחה
guys כתב:איתי, איזה שתי חברות עם VFM גבוה חביבות עליך?
יש לי הרגשה אגב, שמוצרי אימוטיבה חביבים מאוד בידי אוהבי הרב ערוצי ואילו אלו שאוהבים מוזיקה נטו לא ממהרים להכיר את החברה - ייתכן ומסיבות שמרניות וייתכן שאחרת..
...
guys דווקה ניתקלתי בכמה ״אודיופילים״ שלקחו אימוטיבה גם לסטיראו ייעודי (בעיקר עבודה עם המונובלוקים שלהם)
לרב ערוצי הם נותנים מענה מצויין ובהחלט מספק (אותי לפחות)
אני חושב שללא קשר לטיב ההגברה והתוצאה - השידוח עם קדם/פרוססור ברמה גבוהה יפיק מהם הרבה יותר (מן הסתם )
סטיראו דו ערוצי וקולנוע רב ערוצי הם מבחינת אחוזים זהה (50/50) עבורי
אפשר להפריד כל יחידה לחוד או לקחת יחידה אחת שתעשה הכל ברמה גבוהה מאוד.
ISAC69
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
שליחה
דרך אגב פניתי לחברה לפני כמה חודשים והם מוכנים לשלוח לישראל תמורת עלות סבירה של כמה מאות דולרים 2 מונובלוקים ופרה (כבדים).בסופו של דבר ירדתי מהעניין :
1.הם מסייגים את זה שהאחריות היא מוגבלת אם קורה משהו צריך לשלוח לתיקון לארה"ב ולהחזיר ארצה על חשבונכם .
2. הבנתי מכמה פורומים בינלאומיים שהמוצרים מיוצרים בסין ואינם אמינים .
istarmini
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17942
שליחה
2. הבנתי מכמה פורומים בינלאומיים שהמוצרים מיוצרים בסין ואינם אמינים
...
אין חדש תחת השמש.
ייצור בסין מקובל בהמוןןןןן חברות .
אמינות המוצרים שלהם בסדר גמור . תמיד יש נפילות אבל בדיוק כמו בכל החברות האחרות.
ISAC69 כתב:דרך אגב פניתי לחברה לפני כמה חודשים והם מוכנים לשלוח לישראל תמורת עלות סבירה של כמה מאות דולרים 2 מונובלוקים ופרה (כבדים).בסופו של דבר ירדתי מהעניין :
1.הם מסייגים את זה שהאחריות היא מוגבלת אם קורה משהו צריך לשלוח לתיקון לארה"ב ולהחזיר ארצה על חשבונכם .
...
1. זה סיכון שלוקחים עם כל מוצר אלקורוני שמזמינים מחול בייבוא אישי זה סיכון שלצערי קיים גם אם זה היה מגבר של mark levinson (לדוגמא) או כל מותג בוטיק אחר.
2. קשקוש
ייצור של מוצרי היי-אנד בסין כבר מזמן לא מילה גסה, ופגם במוצר כזה או אחר (כמו שרשמתי בסעיף הראשון) ניתן למצא בכל חברה קיימת גם בוטיק
יחד עם זאת כל אחד ושיקוליו ואי אפשר לבקר או לטעון אחרת
ISAC69
חבר פעיל מאוד
שליחה
itay123 כתב:
ISAC69 כתב:דרך אגב פניתי לחברה לפני כמה חודשים והם מוכנים לשלוח לישראל תמורת עלות סבירה של כמה מאות דולרים 2 מונובלוקים ופרה (כבדים).בסופו של דבר ירדתי מהעניין :
...
1. זה סיכון שלוקחים עם כל מוצר אלקורוני שמזמינים מחול בייבוא אישי זה סיכון שלצערי קיים גם אם זה היה מגבר של mark levinson (לדוגמא) או כל מותג בוטיק אחר.
2. קשקוש
ייצור של מוצרי היי-אנד בסין כבר מזמן לא מילה גסה, ופגם במוצר כזה או אחר (כמו שרשמתי בסעיף הראשון) ניתן למצא בכל חברה קיימת גם בוטיק
יחד עם זאת כל אחד ושיקוליו ואי אפשר לבקר או לטעון אחרת
...
לא התכוונתי לזה שבגלל שזה מיוצר בסין זה פחות טוב אלא בגלל שהמוצרים של החברה הזאת יחסית זולים הם פחות אמינים לאורך זמן רב של שימוש , האמת שהיה פיתוי די גדול לקנות שני מונובלוקים מפלצתיים ופרה ודמי משלוח בסביבות 3000 דולר (לפני מיסים)
אבל בכמה פורומים בחו"ל שבדקתי אנשים שרכשו את המוצרים דיווחו שלאחר זמן קצר יחסית
המוצרים שבקו חיים . החלטתי לא לקחת סיכון .
itay123
חבר מכור קשה
שליחה
זכותך
odedia
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
שליחה
guys כתב:
...
בבקשה שתף
...
כל החיבורים אצלי (XLR, RCA, Speaker Interconnects) הם של אימוטיבה. כולם בנויים בצורה ממש מרשימה, אני לא חושב שאפשר לבקש יותר גם פי 3-4 מהמחיר שהם גובים.
אני חושב שהמפצלים שלהם מותאמים רק למתח של ארה"ב.
odedia
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
שליחה
...
היו לי בעיות רציניות עם הקדם מגבר שלהם (XSP-1), היתה לו בעיה ידועה עם מתח של 220 וולט. לצערי לא היו לי את הפרטים המלאים של הבעלים הראשונים (מוצר יד שניה) אז הם לא יכלו להעביר לי את האחריות.
מצד שני, לאחר הרבה התכתבויות (רובן ידידודיות וחלקן גבלו באי נוחות בגלל כמה אי הבנות), הם שלחו לי ספק כוח חדש תמורת 100$ כולל משלוח. ההחלפה של הספק היתה פשוטה כמו לגו (אני גרוע בדברים האלה ועדיין הצלחתי להחליף אותו). כעת המכשיר עובד מעולה כמו חדש. אז אפשר להגיד שמבחינת השירות והאחריות הם בסדר גמור.
yanivol
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
שליחה
אמוטיבה נותנים 5 שנים אחריות על כל המוצרים שלהם, יותר מרוב החברות האחרות.
המוצרים נותנים VFM מאד גבוה. התקלקל לי כרטיס HDMI לאחר כשנתיים של שמוש בפרוססור שני מכתבים ושבוע המתנה ושלחו לי כרטיס חדש ללא תשלום. באופן דומה שלחו לי שלט רחוק חדש לאחר שאחד הכפתורים בו נתקע.
אני לא נתקלתי בשירות טוב יותר באף מוצא שמיובא באופן סדיר לארץ.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
ISAC69
חבר פעיל מאוד
שליחה
קיבלתי מההחברה הצעה השבוע ל 2 מונובלוקים הדגם החדש XPR-1 ופרה XSP-1 כולל משלוח פדקס עד לבית ולא כולל מיסים כ4000 דולר . זאת הצעה פנטסנטית מבחינת המחיר ואין ספק ש VFM מעולה , אבל אני לא כל כך בטוח אם המוצרים שלהם מותאמים למתח החשמלי בארץ והאחריות אמנם ל 5 שנים אבל אם קורה משהו צריך לשלוח לארה"ב ולהחזיר ארצה על חשבוני (אני מעריך סיפור של כ 1500 דולר מינימום והמתנה של לפחות חודש וחצי ) למרות ההצעה המפתה לא בטוח שאני בנוי להתעסקות הזאת .
קיים במוצרים החדשים שלהם בורר אוטומטית בין המתחים.
בהצלחה.
itay123
חבר מכור קשה
שליחה
Almogc
או שלום, מה שלומך
Almogc
מורעל האתר
תגובות: 2444
שליחה
שלום שלום, מצוין תודה, שלומך?
itay123
חבר מכור קשה
שליחה
הכנסת לכולנו את חיידק EMOTIVA
Almogc
מורעל האתר
תגובות: 2444
שליחה
שווה לעבוד שם...
itay123
חבר מכור קשה
שליחה
istarmini
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17942
שליחה
ISAC69 כתב:קיבלתי מההחברה הצעה השבוע ל 2 מונובלוקים הדגם החדש XPR-1 ופרה XSP-1 כולל משלוח פדקס עד לבית ולא כולל מיסים כ4000 דולר . זאת הצעה פנטסנטית מבחינת המחיר ואין ספק ש VFM מעולה , אבל אני לא כל כך בטוח אם המוצרים שלהם מותאמים למתח החשמלי בארץ והאחריות אמנם ל 5 שנים אבל אם קורה משהו צריך לשלוח לארה"ב ולהחזיר ארצה על חשבוני (אני מעריך סיפור של כ 1500 דולר מינימום והמתנה של לפחות חודש וחצי ) למרות ההצעה המפתה לא בטוח שאני בנוי להתעסקות הזאת .
...
לא צריך להיות בנוי לכלום וב 99% גם לא תדרש להתעסק בכלום.
במידה של תקלה הם יהיו מוכנים לשלוח לך את תוכנית המגבר. את התוכנית אתה תיקח לטכנאי שיזהה את הבעיה והם ישלחו לך את החלק חילוף בחינם . פשוט,קל ונוח. כל הפרוצידורה הזו תעלה לך פחות ממשלוח לחו״ל .
רמת השרות של החברות מחו״ל עולה בכמה דרגות על רמת השרות של מרבית היבואנים בארץ והגיע הזמן להתחיל לנצל זאת ולהפסיק לפחד.