בעיה קטלנית בכמעט כל בית קולנוע שביליתי בו בארץ

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

guyezra כתב:
oferlaor כתב:למישהו יש ספק כאן שנושא ההארה על המסך הוא משהו פתיר לחלוטין? אני ממש לא מצליח להבין את בתי הקולנוע - הם לא רואים את זה? לא אכפת להם?
...
פעם כשהסרט התחיל לא כיבו את האורות.
בסוף נתתי שאגה "א ו ר ו ת" כולם הסתכלו עלי כאילו אני זה הפסיכי (כולל אשתי...).
אבל אחרי הצעקה כיבו את האורות.
...
תמיד חשבתי שיש בידוד רעשים בין אולם הקולנוע לחדר ההקרנה, כנראה ששמו לב ששכחו לכבות את האורות לאחר שהסרט התחיל.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

יש שלטים קטנים כאלה שזוהרים בחושך - למה הם לא שמים כאלה במקום המנורות/ לדים המעצבנים ??

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574

שליחה

כבר שנים שלא הלכתי לסרט בשביל הסרט, רק בשביל יציאה עם חברים או עם החברה, וגם זה פעם ב... אז מחכים 3 חודשים בשביל לראות את הסרט בבלו ריי, מעדיף לראות בבית עם המקרן ומסך 133, מכונת פופקורן, ן-700 סרטי בלו ריי בלי פרסומות מפגרות (לא מבין מה הקטע לשלם ולראות פרסומות, זה ממש חוצפה, עד שהם נגמרות כבר לא נשאר פופקורן! שלא נדבר על המחיר, 10% קולה 90% קרח ומים 50 שח, ועוד דלי פופקורת שעולה כמו 4 כרטיסים לסרט )

פעם היינו מחכים שנתיים עד שסרט היה מגיע לטלוויזיה, שלא נדבר על זה שבסוף גם היינו מפספסים וצריכים לחכות עוד שנתיים, לא חסר סרטים לראות, גם שקט בבית, בלי כל הבלבולי מוח של האנשים, או הצעקות של הבנות הסטומות בסרטי מתח או אימה, והכי חשוב בבית מקבלים גם לקינוח את החברה (l)

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

אז אתמול הייתי בסרט בסינמה סיטי עם הילדים (איש הפלדה)

אז קודם כל 'תודות' לעופר, לא הפסקתי להסתכל על הנורות של יציאות החירום... :D :(

חוץ מזה סבלתי מאד מאנשים שלא הפסיקו להתעסק עם הסלולרי שלהם, כנראה כי שיעמם להם - זה פשוט היה מעצבן ומציק - כאילו שמסנוורים אותך בפנסים קטנים. בשלב מסוים אחד מהם עבר לשלב הבא ופשוט ניהל שיחת טלפון... זה כמעט נגמר בקטטה עם צופה אחר.

ואולי זה קטנוני אבל כשיש סצינות שקטות זה פשוט מטריף לשמוע את כל האולם מכרסם נאצ'וס ופופקורן.

והתמונה היתה חשוכה מדי...

סליחה על הסטת הנושא - חבל לפתוח שירשור חדש רק בשביל לפרוק עצבים...

avirez
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564

שליחה

פעם בכמה חודשים אני הולך לקולנוע ונזכר למה אני לא הולך לקולנוע.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

avirez כתב:פעם בכמה חודשים אני הולך לקולנוע ונזכר למה אני לא הולך לקולנוע.
...
(Y) (Y) (Y)
"חוויה" בהחלט מיותרת לגמרי. אין כמו לראות סרט בבית!

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

avirez כתב:פעם בכמה חודשים אני הולך לקולנוע ונזכר למה אני לא הולך לקולנוע.
...
סיכמת את זה יפה (Y)
נראה לי שבגלל שזה קורה רק פעם בכמה חודשים אני פשוט שוכח כמה סבלתי בפעם הקודמת ואז הולך שוב...

sagi1261
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 594

שליחה

אין כמו לראות סרט בבית במיוחד אם יש מקרן שמקרין 140״ בתוספת תלת מימד, פשוט חוויה להוסיף את הפרטיות וההפסקות מתי שבא ,פשוט מושלם לא מחליף את הקולנוע הביתי .למרות שאתמול ההיתי בסינמה סיטי ושמתי לב לספוטים בצדי קירות הקולנוע שדלוקים באור עמום והשלטים של איסור עישון ,באיזשהו מקום עופר צודק , כמו שקודמי כתבו שהחיסרון הגדול הוא באיחור רב של השגת כותרי בלו ריי.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

oris74 כתב:למה אנשים עם מקרן ביתי / מסך מעל 50 אינץ עדיין הולכים לקולנוע? אני באמת שואל - לא בציניות!
...
בשלושת השנים האחרונות מאז שיש לי את מקרן ה HD לא הייתי בבית קולנוע! פרט כמובן לחדר ההקרנה אצלי בבית שהוא לטעמי הרבה יותר מבית קולנוע.

ולכל אלו שאומרים שהייציאה היא החשובה אז.... אנחנו יוצאים אבל מעדיפים לבזבז את הכסף על גלידה טובה או קפה טוב ולא על כרטיסים לאולם פחות טוב ממה שיש בבית

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

דווקא הכרטיסים זה החלק הזול, האוכל זה החלק היקר

היום יש מלא מבצעים של 1+1 על כרטיס,אבל שתי כוסות קולה עם 90% מים ודלי פוםקורן עולה פי 2 מהכרטיס, בזמן שבבית אותו הדבר יעלה פחות מ8שח

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

האם הבעיה הזאת תהיה קיימת באירוע של יורוקום או שיכבו את זה? :lol:
צריכים לחלק בסוף ההקרנה דף משוב על ההקרנה.
בטוח שיהיו הרבה ביקורות על האולם, על הוידאו ועל האודיו.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

sagi1261 כתב:כמו שקודמי כתבו שהחיסרון הגדול הוא באיחור רב של השגת כותרי בלו ריי.
...
3חודשים טחרי הסרט כבר הסרט מופץ ברשת בבלו ריי, לא כזה ביג דיל לחכות לפי דעתי, אף פעם לא הלכתי לקולנוע כי לט יכולתי לחכות לסרט בבלו ריי

חזור אל “סרטים וטלויזיה”