תמיד חשבתי שיש בידוד רעשים בין אולם הקולנוע לחדר ההקרנה, כנראה ששמו לב ששכחו לכבות את האורות לאחר שהסרט התחיל.guyezra כתב:פעם כשהסרט התחיל לא כיבו את האורות.oferlaor כתב:למישהו יש ספק כאן שנושא ההארה על המסך הוא משהו פתיר לחלוטין? אני ממש לא מצליח להבין את בתי הקולנוע - הם לא רואים את זה? לא אכפת להם?...
בסוף נתתי שאגה "א ו ר ו ת" כולם הסתכלו עלי כאילו אני זה הפסיכי (כולל אשתי...).
אבל אחרי הצעקה כיבו את האורות....
בעיה קטלנית בכמעט כל בית קולנוע שביליתי בו בארץ
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
יש שלטים קטנים כאלה שזוהרים בחושך - למה הם לא שמים כאלה במקום המנורות/ לדים המעצבנים ??
- puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
כבר שנים שלא הלכתי לסרט בשביל הסרט, רק בשביל יציאה עם חברים או עם החברה, וגם זה פעם ב... אז מחכים 3 חודשים בשביל לראות את הסרט בבלו ריי, מעדיף לראות בבית עם המקרן ומסך 133, מכונת פופקורן, ן-700 סרטי בלו ריי בלי פרסומות מפגרות (לא מבין מה הקטע לשלם ולראות פרסומות, זה ממש חוצפה, עד שהם נגמרות כבר לא נשאר פופקורן! שלא נדבר על המחיר, 10% קולה 90% קרח ומים 50 שח, ועוד דלי פופקורת שעולה כמו 4 כרטיסים לסרט )
פעם היינו מחכים שנתיים עד שסרט היה מגיע לטלוויזיה, שלא נדבר על זה שבסוף גם היינו מפספסים וצריכים לחכות עוד שנתיים, לא חסר סרטים לראות, גם שקט בבית, בלי כל הבלבולי מוח של האנשים, או הצעקות של הבנות הסטומות בסרטי מתח או אימה, והכי חשוב בבית מקבלים גם לקינוח את החברה
פעם היינו מחכים שנתיים עד שסרט היה מגיע לטלוויזיה, שלא נדבר על זה שבסוף גם היינו מפספסים וצריכים לחכות עוד שנתיים, לא חסר סרטים לראות, גם שקט בבית, בלי כל הבלבולי מוח של האנשים, או הצעקות של הבנות הסטומות בסרטי מתח או אימה, והכי חשוב בבית מקבלים גם לקינוח את החברה
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
אז אתמול הייתי בסרט בסינמה סיטי עם הילדים (איש הפלדה)
אז קודם כל 'תודות' לעופר, לא הפסקתי להסתכל על הנורות של יציאות החירום...
חוץ מזה סבלתי מאד מאנשים שלא הפסיקו להתעסק עם הסלולרי שלהם, כנראה כי שיעמם להם - זה פשוט היה מעצבן ומציק - כאילו שמסנוורים אותך בפנסים קטנים. בשלב מסוים אחד מהם עבר לשלב הבא ופשוט ניהל שיחת טלפון... זה כמעט נגמר בקטטה עם צופה אחר.
ואולי זה קטנוני אבל כשיש סצינות שקטות זה פשוט מטריף לשמוע את כל האולם מכרסם נאצ'וס ופופקורן.
והתמונה היתה חשוכה מדי...
סליחה על הסטת הנושא - חבל לפתוח שירשור חדש רק בשביל לפרוק עצבים...
אז קודם כל 'תודות' לעופר, לא הפסקתי להסתכל על הנורות של יציאות החירום...
חוץ מזה סבלתי מאד מאנשים שלא הפסיקו להתעסק עם הסלולרי שלהם, כנראה כי שיעמם להם - זה פשוט היה מעצבן ומציק - כאילו שמסנוורים אותך בפנסים קטנים. בשלב מסוים אחד מהם עבר לשלב הבא ופשוט ניהל שיחת טלפון... זה כמעט נגמר בקטטה עם צופה אחר.
ואולי זה קטנוני אבל כשיש סצינות שקטות זה פשוט מטריף לשמוע את כל האולם מכרסם נאצ'וס ופופקורן.
והתמונה היתה חשוכה מדי...
סליחה על הסטת הנושא - חבל לפתוח שירשור חדש רק בשביל לפרוק עצבים...
- avirez
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 564
פעם בכמה חודשים אני הולך לקולנוע ונזכר למה אני לא הולך לקולנוע.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
avirez כתב:פעם בכמה חודשים אני הולך לקולנוע ונזכר למה אני לא הולך לקולנוע....
"חוויה" בהחלט מיותרת לגמרי. אין כמו לראות סרט בבית!
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
סיכמת את זה יפהavirez כתב:פעם בכמה חודשים אני הולך לקולנוע ונזכר למה אני לא הולך לקולנוע....
נראה לי שבגלל שזה קורה רק פעם בכמה חודשים אני פשוט שוכח כמה סבלתי בפעם הקודמת ואז הולך שוב...
- sagi1261
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 594
אין כמו לראות סרט בבית במיוחד אם יש מקרן שמקרין 140״ בתוספת תלת מימד, פשוט חוויה להוסיף את הפרטיות וההפסקות מתי שבא ,פשוט מושלם לא מחליף את הקולנוע הביתי .למרות שאתמול ההיתי בסינמה סיטי ושמתי לב לספוטים בצדי קירות הקולנוע שדלוקים באור עמום והשלטים של איסור עישון ,באיזשהו מקום עופר צודק , כמו שקודמי כתבו שהחיסרון הגדול הוא באיחור רב של השגת כותרי בלו ריי.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
בשלושת השנים האחרונות מאז שיש לי את מקרן ה HD לא הייתי בבית קולנוע! פרט כמובן לחדר ההקרנה אצלי בבית שהוא לטעמי הרבה יותר מבית קולנוע.oris74 כתב:למה אנשים עם מקרן ביתי / מסך מעל 50 אינץ עדיין הולכים לקולנוע? אני באמת שואל - לא בציניות!...
ולכל אלו שאומרים שהייציאה היא החשובה אז.... אנחנו יוצאים אבל מעדיפים לבזבז את הכסף על גלידה טובה או קפה טוב ולא על כרטיסים לאולם פחות טוב ממה שיש בבית
- puma1
-
- חבר ותיק

דווקא הכרטיסים זה החלק הזול, האוכל זה החלק היקר
היום יש מלא מבצעים של 1+1 על כרטיס,אבל שתי כוסות קולה עם 90% מים ודלי פוםקורן עולה פי 2 מהכרטיס, בזמן שבבית אותו הדבר יעלה פחות מ8שח
היום יש מלא מבצעים של 1+1 על כרטיס,אבל שתי כוסות קולה עם 90% מים ודלי פוםקורן עולה פי 2 מהכרטיס, בזמן שבבית אותו הדבר יעלה פחות מ8שח
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
האם הבעיה הזאת תהיה קיימת באירוע של יורוקום או שיכבו את זה? 
צריכים לחלק בסוף ההקרנה דף משוב על ההקרנה.
בטוח שיהיו הרבה ביקורות על האולם, על הוידאו ועל האודיו.
צריכים לחלק בסוף ההקרנה דף משוב על ההקרנה.
בטוח שיהיו הרבה ביקורות על האולם, על הוידאו ועל האודיו.
- puma1
-
- חבר ותיק

3חודשים טחרי הסרט כבר הסרט מופץ ברשת בבלו ריי, לא כזה ביג דיל לחכות לפי דעתי, אף פעם לא הלכתי לקולנוע כי לט יכולתי לחכות לסרט בבלו רייsagi1261 כתב:כמו שקודמי כתבו שהחיסרון הגדול הוא באיחור רב של השגת כותרי בלו ריי....