מערכת ק"ב שלמה באמזון גרמניה. כדאי?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ido78
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
שם מלא: ido78

שליחה

שתי שאלות בנושא, אשמח אם מישהו יוכל לענות:

1) אני רוצה להזמין רסיבר + מערכת רמקולים 5.1 מאמזון גרמניה-
האם כדאי לבצע משלוח אחד משותף (בשביל לחסוך עלות משלוח) או לפצל כי עלול להיות בעיות במכס בארץ בגלל החבילה הגדולה (כל חלק בנפרד בחבילה זה בערך 15 ק"ג לפי הפירוט באמזון) ?
אשמח בעיקר לשמוע ממישהו שכבר התנשא במשלוח משולב אבל לא רק.

2) מתי בתהליך הרכישה באמזון גרמניה מופיע הפירוט של מחיר המוצר לצד עלות משלוח ומיסים כפי שראיתי שכמה פירסמו לגבי ההזמנה שלהם?
האם המחיר הראשון שרואים בעמוד המוצר לפני שמוסיפים אותו לסל הקניות כבר כולל את המיסים או שזה רק מחיר המוצר עצמו?

תודה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17941

שליחה

asaf23 כתב:לי יש היכרות עם אונקיו. בתקציב הזה יש את האונקיו 616. נראה שגם הסוני מקבל ביקורות טובות.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה (Y)
...
מאחר והוא ציין שהרסיבר הולך להיות ממוקם בתוך ארון סגור הייתי נזהר עם האונקיו, כי יש האומרים שהוא נוטה להתחמם יתר על המידה.
זה לא שהוא לא תקין, פשוט ככה הוא מתוכנן לעבוד, אבל ללא ספק הוא חייב איורור כמו שצריך.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

ido78 כתב:שתי שאלות בנושא, אשמח אם מישהו יוכל לענות:

1) אני רוצה להזמין רסיבר + מערכת רמקולים 5.1 מאמזון גרמניה-
האם כדאי לבצע משלוח אחד משותף (בשביל לחסוך עלות משלוח) או לפצל כי עלול להיות בעיות במכס בארץ בגלל החבילה הגדולה (כל חלק בנפרד בחבילה זה בערך 15 ק"ג לפי הפירוט באמזון) ?
אשמח בעיקר לשמוע ממישהו שכבר התנשא במשלוח משולב אבל לא רק.

2) מתי בתהליך הרכישה באמזון גרמניה מופיע הפירוט של מחיר המוצר לצד עלות משלוח ומיסים כפי שראיתי שכמה פירסמו לגבי ההזמנה שלהם?
האם המחיר הראשון שרואים בעמוד המוצר לפני שמוסיפים אותו לסל הקניות כבר כולל את המיסים או שזה רק מחיר המוצר עצמו?

תודה
...
1. עדיף לדעתי להזמין הכל ביחד. תוספת עבור פריט נוסף בחבילה יותר נמוכה ממשלוח נוסף.
2. כאשר תוסיף את המוצרים לסל קניות, תעבור שלב של הזנת כרטיס אשראי, ולפני ביצוע הזמנה בפועל, אתה יכול לראות את כל ההזמנה שלך. באותו מקום אתה יכול לראות גם את המחיר . יש שם כפתור "הצג פריטים, משלוח ומיסים", תלחץ עליו, אתה תראה בדיוק כמה עולים פריטים, המחיר שלהם יהיה כבר ללא מע"מ של גרמניה, ותראה גם כמה עולה משלוח.

רציתי להוסיף לך צילומי מסך, אבל יש איזה תקלה באתר אמאזון של גרמניה... לא הצלחתי בינתיים להגיע לשלב הזה. בכל מקרה השלב הזה הוא אחרי בחירת כתובת משלוח והזנת כרטיס אשראי.

ido78
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
שם מלא: ido78

שליחה

תודה דימה,
הצלחתי בעזרת ההסבר שלך לראות את פירוט המחיר.

כפי שאני מבין לגבי עלות המשלוח-
מאחר ואמזון כבר כוללים מסים לכל המוצרים אז לא יהיה בעיה במכס גם אם המשלוח יהיה גדול יותר ויכיל יותר פריטים.
אבל הבנתי שבמידה ונגבה מכס נמוך יותר ממה שהם חישבו אז אמזון דואגים להחזיר כסף (והחישוב הראשוני שלהם הוא לחומרה) ולכן-

השאלה היא אם אין איזה סף מחיר מסוים במכס בארץ שממנו גובים מס ומתחתיו לא ובגללו כדאי לפצל לשתי הזמנות שיהיו נמוכות מסף זה ואקבל החזר על המכס ששולם לאמזון?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

אם אני לא טועה, אתה מחוייב במכס ושאר המיסים לפי פריט ופריט, בהתאם לטבלת מיסים מרוכזים, ולכן לא נראה לי שיש טעם בכלל בפיצולים כלשהם.

לגבי כסף שאמאזון לוקחת עבור תשלומי מיסים - הם לוקחים בד"כ יותר (כך היה לי כשהזמנתי קינדלים), ואחרי 60 יומים הם אמורים להחזיר. בפועל לא תמיד מחזירים אוטומטית, ואני הייתי ממליץ כעבור 60 ימים מקבלת המשלוח לעלות מולם בצ'אט, והם מיד יזכו אותך. כשאני פניתי עליהם הם גם לא ידעו בכמה חייבו אותי מיסים, וביקשו שאני אבדוק בעצמי מול DHL.... גם אצלם, כמו במקרים רבים גם אצלינו, יד ימין לא יודעת מהיד שמאל עושה :)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

לגבי המוצרים, לא שמעתי את השקועים של קאנטון, אז אולי כדאי לקפוץ לאולם התצוגה של SG ולבדוק אם אפשר לשמוע אותם.

לגבי הרסיבר, לא שמעתי סוני כבר שנים, אבל עושה רושם שהם עושים סוג של קאמבק לתחום, ובכל זאת הייתי מנסה לשמוע אותו קודם - רצוי בחנות מתמחה שמחזיקה הרבה דגמים שונים של רסיברים, כדי לראות אם יש משהו באותה רמת מחיר שנשמע לך יותר טוב...

את הסאב הייתי מחליף - אני אישית ממש לא מחבב את הסאבים של ימאהה. יש לך באמאזון גרמניה את הסאב התואם של קאנטון (שמקבל שם ציון די מרשים של 4.84 מתוך 5 מ-77 ביקורות!!) או סאב של MAGNAT (יש את ה-301 ואת ה-201, תלוי בתקציב שלך...), או סאב של JAMO (דגם 200 או 210).

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”