שרשור תגובות: yes multiroom - הממשק החדש של יס והזרמת סרטים בין חדרים
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
לא תוכל להעביר אחורה שידור חי, דבר שאני משתמש בו הרבה.
יס סטרימר קיים בזאפר.
יס סטרימר קיים בזאפר.
- itsik1231995
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
אם יש לי את הממיר YES טוטאל
איך אני משדרג את הממשק ?
איך אני משדרג את הממשק ?
- or4558
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 812
אתה לא יוכל בנתיים עד שהניסוי יסתייםitsik1231995 כתב:אם יש לי את הממיר YES טוטאל
איך אני משדרג את הממשק ?...
- Eksh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
Re: כרגיל ביס, כל סיבה היא מספיק טובה
מה? חברה עסקית מציעה שירות שלה בתשלום? וזה עוד שירות שלפחות רגע בלעדי לה ונותן לה יתרון משמעותי? מה? חוצפה!!!!!!!!!dudil כתב:לסחוט עוד כסף מהלקוחות. לא מספיק שנשלם על ה-FEATURE המתקדם, תמיד נוסף לכך 'מס שידרוג' מכשיר.
רוצים VOD, אין בעיה, שלמו על השירות, על התוכן ועל שדרוג המכשיר. רוצים חווית מולטי רום, אין בעיה, שלמו על השירות ועל שידרוג המכשיר (שוב)....
נו באמת
מה גם שממה שכתבו פה אז למי שיש VOD השירות חינמי, וכולל בתוכו גם את הסטרימר. רק לקוח שאין לו טוטאל ועוד HD/טוטאל ומחובר לVOD צריך להוסיף כסף, אבל כן הוא מוסיף שירות... אז דווקא הרבה לקוחות לא צריכים להוסיף שקל
לגבי הסקירה - אינפורמטיבית, מפורטת, מכסה הכל וכתובה היטב. הייתה קריאה מעניינת ומעוררת קנאה..
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9072
אפשר להוריד את הגרסא החדשה ישירות מאתר יס, אני מוריד ברגעים אלה ממש...or4558 כתב:אתה לא יוכל בנתיים עד שהניסוי יסתייםitsik1231995 כתב:אם יש לי את הממיר YES טוטאל
איך אני משדרג את הממשק ?......
- jade4u
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 397
צודק!
תודה
התחלתי הורדה מהעבודה
נראה מה קרה כשאגיע הביתה.
תודה
התחלתי הורדה מהעבודה
נראה מה קרה כשאגיע הביתה.
- dudil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
Re: כרגיל ביס, כל סיבה היא מספיק טובה
כנראה שלא הייתי מספיק ברור אז אסביר... אין לי בעיה לשלם על שירות. יש לי בעיה לשלם 'מס' כפול. לא מספיק שאני צריך לשלם על השירות (אין בעיה) אני חייב! להחליף\לשדרג גם את הממיר בתשלום חודשי קבוע נוסף כלומר עוד חיוב.Eksh כתב:מה? חברה עסקית מציעה שירות שלה בתשלום? וזה עוד שירות שלפחות רגע בלעדי לה ונותן לה יתרון משמעותי? מה? חוצפה!!!!!!!!!dudil כתב:לסחוט עוד כסף מהלקוחות. לא מספיק שנשלם על ה-FEATURE המתקדם, תמיד נוסף לכך 'מס שידרוג' מכשיר.
רוצים VOD, אין בעיה, שלמו על השירות, על התוכן ועל שדרוג המכשיר. רוצים חווית מולטי רום, אין בעיה, שלמו על השירות ועל שידרוג המכשיר (שוב)....
נו באמת
מה גם שממה שכתבו פה אז למי שיש VOD השירות חינמי, וכולל בתוכו גם את הסטרימר. רק לקוח שאין לו טוטאל ועוד HD/טוטאל ומחובר לVOD צריך להוסיף כסף, אבל כן הוא מוסיף שירות... אז דווקא הרבה לקוחות לא צריכים להוסיף שקל
לגבי הסקירה - אינפורמטיבית, מפורטת, מכסה הכל וכתובה היטב. הייתה קריאה מעניינת ומעוררת קנאה.....
דודי.
- ynixon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- שם מלא: Yossi Nixon
כתבו פה את הלינק להורדה, לא מצאתי את זהjade4u כתב:צודק!
תודה![]()
התחלתי הורדה מהעבודה![]()
נראה מה קרה כשאגיע הביתה....
- jade4u
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 397
http://www.yes.co.il/Special/MultiRoommovie.aspx
בצד ימין יש לך תפריט צף,
האופציה האחרונה בתפריט הצף זו הורדה.
בצד ימין יש לך תפריט צף,
האופציה האחרונה בתפריט הצף זו הורדה.
- benjamin1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
קיבלתי עכשיו מייל מ yes שמסרו שהחל מהיום הם משיקים את שירות המולטירום לקהל הרחב
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
יכולות הסטרימר מיועדות בעיקר להזרמת תכנים "לא חוקיים" מהמחשב האישי. ביד האחת ייס נלחמת בהפצת התכנים האלה כדי...להרויח כסף וביד השנייה מגישה שירותים מתקדמים כדי לנצל את התכנים הלא חוקיים לשילוב בשירותיה כדי...להרויח כסף. תודו שייס עושה מאמץ נאה גם כדי לשתות מהבאר וגם לזרוק אבנים לתוכה.
- itaysp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
אין לי את הדרישות למולטירום, אבל אם נכנסים לערוץ 18 קופצת לי הודעה שאין לי את מה שנדרש אבל אני יכול לקבל את הממשק ע"י לחיצה YES בשלט.
לחצתי ו.. התעדכן לי לממשק החדש
* (יש לי ממיר יס מקס טוטל אחד)
לחצתי ו.. התעדכן לי לממשק החדש
* (יש לי ממיר יס מקס טוטל אחד)
- ariesjer
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
הבת שלי הדליקה את הטלוויזיה ולא הבינה מה קורה, אבל תוך שנייה השתלטה על העניינים, אז כנראה שהממשק ממשיך להיות אינטואיטיבי. אהבתי שאפשר היה לעדכן את הממשק דרך האתר, עדכנתי בעבודה וכשחזרתי הוא היה "מוכן".
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מישהו יודע לן נעלם ה- MaxMovies ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 287
בשביל מה צריך Maxmovies שיש vod?
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בשביל שנוכל ליהנות מהטבה של סרטים חינם שקיבלתי ולא לשלם על זה כסף.hanochh כתב:בשביל מה צריך Maxmovies שיש vod?...
אם אתה מזמין את אותו סרט ב- VOD אתה משלם עליו וב- MaxMovies לא...
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
Max movies לא דורש חיבור אינטרנט.
מישהו מקבל שגיאת 717 בסדרות במולטירום?
מישהו מקבל שגיאת 717 בסדרות במולטירום?
- AmiEfroni
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
לפני 10 דקות קבלתי מייל מYES שמודים על ההשתתפות שלנו בניסוי והיום פותחים אותו לקהל הרחב.
נחמד - אך לא ראינו שתוקנו אותן בעיות ובאגים שאנו כול כך התאמצנו לדווח כאן בפורום הזה - מרגיש שעבדו עלי.
נחמד - אך לא ראינו שתוקנו אותן בעיות ובאגים שאנו כול כך התאמצנו לדווח כאן בפורום הזה - מרגיש שעבדו עלי.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
הם לא הפסיקו לקבל תקלות ובאגים. כרגע הם פשוט רואים שזה מספיק יציב שזה יצא לקהל הרחב (in fact, יש לזה כבר פרסומות בטלויזיה עם ג'וליה לואיס דרייפוס)
אני יודע מהצוות שם שהם לא הפסיקו לעבוד על זה.
אני יודע מהצוות שם שהם לא הפסיקו לעבוד על זה.
- ariesjer
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
בהחלט יציב ומצדיק את ההפצה הנרחבת.