נדפק לי הלוח הראשי (MAIN BOARD) של האפסון 8500 שלי.
-
איציק37
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
לשלי. אשמח תשלח לי קישור לשרשור בנושא הזה בפורום ואז אוכל לפנות לאותם אנשים דרך תיבת
ההודעות הפרטיות.
ההודעות הפרטיות.
- fLy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
הי שי,shayf כתב:אני קורא כאן כמעט כל יום על עוד נפגע מממיר HOT.
נראה שיש בעיה מהותית במכשירים שלהם, והחברה לא מטפלת בה למרות שהיא בוודאות מודעת אליה.
יותר מכך, נראה שהיא גם מתנערת מאחריותה לנזקים שהציוד שלה גורם.
למה שלא תתאגדו ותתבעו להם את הצורה?...
הבעיה היא חוסר בהוכחות משפטיות...יש רק קישורים נסיבתיים...
השירשור שלי(ועוד כמה):
http://www.hometheater.co.il/vt179799.html
http://www.hometheater.co.il/vt188868.html
http://www.hometheater.co.il/vt187969.html
http://www.hometheater.co.il/vt188300.html
דורון.
-
איציק37
-
- חבר פעיל מאוד

לכן הצעתי שנתאגד ואז מול הרבה אנשים עם אותם קלקולים נסיבתיים
יהיה יותר כח להוכיח בבית המשפט את טענתם (ביחד, כמובן, עם חוות הדעת של הטכנאי על חשבונית התיקון).
ייתכן מאוד שהוט יבהלו מהרבה אנשים שפתאום מאיימים לתבוע אותם ויסכימו לפצות אותנו מחוץ לכותלי בית המשפט.
האם יש עוד אנשים שנפגעו כמוני ורוצים להצטרף אליי לתביעת פיצויים מהוט ?
ייתכן מאוד שהוט יבהלו מהרבה אנשים שפתאום מאיימים לתבוע אותם ויסכימו לפצות אותנו מחוץ לכותלי בית המשפט.
האם יש עוד אנשים שנפגעו כמוני ורוצים להצטרף אליי לתביעת פיצויים מהוט ?
- fLy
-
- חבר ותיק

הי איציק,
אם יש לך מרץ, האופציה הכי טובה לדעתי היא ליצור קשר עם יבואנים/מעבדות שירות של ציוד HD ולשכנע אותם להשמיע את קולם.
בסופו של דבר הם סופגים את רוב הנזק.
דורון.
אם יש לך מרץ, האופציה הכי טובה לדעתי היא ליצור קשר עם יבואנים/מעבדות שירות של ציוד HD ולשכנע אותם להשמיע את קולם.
בסופו של דבר הם סופגים את רוב הנזק.
דורון.
- fLy
-
- חבר ותיק

נראה לי שרוב המקרים האלה לא מקושרים ע"י אנשים לציוד של הוט ולכן לא מפרסמים....לא ראיתי יותר מידי פוסטים ברשת בנושא.
אני קיבלתי חוות דעת לגבי החלק התקול בהודעה פרטית כאן בפורום אך לא בדק אצלי פיזית טכנאי את הטלוויזיה.
הזמנתי מחו"ל והחלפתי את הכרטיס הראשי בעצמי, חוות הדעת התבררה כנכונה....אני מוכן להצטרף 'למאיימים', יש לי קבלה אם זה עוזר.
דורון.
אני קיבלתי חוות דעת לגבי החלק התקול בהודעה פרטית כאן בפורום אך לא בדק אצלי פיזית טכנאי את הטלוויזיה.
הזמנתי מחו"ל והחלפתי את הכרטיס הראשי בעצמי, חוות הדעת התבררה כנכונה....אני מוכן להצטרף 'למאיימים', יש לי קבלה אם זה עוזר.
דורון.
-
איציק37
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי. אני אפנה להוט (גם לי יש קבלה עם התיקון של החלפת כרטיס ה-HDMI
ברסיבר אונקיו 3007 שלי עם ציון שהתקלה היא מהציוד של חברת הכבלים) ואדרוש פיצוי על התיקונים.
ואמשיך לעדכן כאן בפורום.
ואמשיך לעדכן כאן בפורום.
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
Re: אוקיי. אני אפנה להוט (גם לי יש קבלה עם התיקון של החלפת כרטיס ה-HDMI
הם בקלות יוכלו להתנער ממך,איציק37 כתב:ברסיבר אונקיו 3007 שלי עם ציון שהתקלה היא מהציוד של חברת הכבלים) ואדרוש פיצוי על התיקונים.
ואמשיך לעדכן כאן בפורום....
אתה לא תוכל להוכיח שזה לא קרה כשחיברת נגן BD למשל ..
ד"א איזה ממיר HOT יש לך ?
ועוד שאלה לכולם,
אם לכאורה כל ה HDMI מחוברים לממתג HDMI ( מהזולים נגיד 150 שקלים ) ומשם יוצא קוו אחד לרסיבר\מקרן\טלביזיה
האם אותו רכיב ממתג מהווה הגנה כלשהי ?
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- fLy
-
- חבר ותיק

הי ליאור
לא נתקלתי במקרה שנדפקה למישהו טלוויזיה או רסיבר והיה לו ממתג בדרך....ולא נתקלתי במישהו שהלך לו רק ממתג...אין לדעת
דורון.
לא נתקלתי במקרה שנדפקה למישהו טלוויזיה או רסיבר והיה לו ממתג בדרך....ולא נתקלתי במישהו שהלך לו רק ממתג...אין לדעת
דורון.
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
גם אני נפגעתי מהוט.
למזלי הפגיעה הייתה בחדר השינה שם הציוד זניח במונחי עלות תועלת (של התברברות ועצבים מול הוט)
הממיר של הוט היה מחובר ל-LCD זול ב-HDMI1
ב-HDMI2 היה מחובר לטלויזיה סטרימר.
היו רק שתי כניסות HDMI לטלויזיה.
הממיר פירק את HDMI1 ... זה בתורו עבר ל-HDMI2 ופירק את הסטרימר.
בסוף התהליך הסטרימר הלך.
HDMI בהוט הלך.
HDMI1+2 בטלויזיה הלך.
אני ספגתי את עלות הטלוזיה, הסטרימר באחריות והוט ספגו את הממיר... כואב הלב עליהם.
לך תוכיח שהסיפור הזה נכון והממיר אשם בכל. זה יכול להיות באותה מידה חברת חשמל....
קשה להוכיח את זה.
למזלי הפגיעה הייתה בחדר השינה שם הציוד זניח במונחי עלות תועלת (של התברברות ועצבים מול הוט)
הממיר של הוט היה מחובר ל-LCD זול ב-HDMI1
ב-HDMI2 היה מחובר לטלויזיה סטרימר.
היו רק שתי כניסות HDMI לטלויזיה.
הממיר פירק את HDMI1 ... זה בתורו עבר ל-HDMI2 ופירק את הסטרימר.
בסוף התהליך הסטרימר הלך.
HDMI בהוט הלך.
HDMI1+2 בטלויזיה הלך.
אני ספגתי את עלות הטלוזיה, הסטרימר באחריות והוט ספגו את הממיר... כואב הלב עליהם.
לך תוכיח שהסיפור הזה נכון והממיר אשם בכל. זה יכול להיות באותה מידה חברת חשמל....
קשה להוכיח את זה.
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
תביעה ייצוגית היא תביעה מורכבת שתקח הרבה זמן ותעלה הרבה כסף.
בסופו של תהליך אם תצליח להוכיח את אשמתם ואחריותם של הוט תקבל הרבה כסף כנציגם של כל הנפגעים.
שלח מכתב רשום להוט ותאר בו את התקלות, הגורם להם ודרישה לפיצויים.
אם הוט יתנערו מהאחריות תוכל לתבוע אותם.
בגלל גודל הנזק (אלפי שקלים בודדים) תוכל לקחת את תוצאות הבדיקה של הרסיבר והמקרן מכל המעבדות עם חוות דעת של הטכנאים לגבי הגורם לתקלות וכל ההתכתבות עם הוט ושאר הגורמים ולתבוע את הוט בתביעות קטנות. ההליך מהיר יחסית. בסיכוי גבוה שהוט ירצו להתפשר מחוץ לכתלי בית המשפט כדי שלא יהיה פסק דין לרעתם.
בסופו של תהליך אם תצליח להוכיח את אשמתם ואחריותם של הוט תקבל הרבה כסף כנציגם של כל הנפגעים.
שלח מכתב רשום להוט ותאר בו את התקלות, הגורם להם ודרישה לפיצויים.
אם הוט יתנערו מהאחריות תוכל לתבוע אותם.
בגלל גודל הנזק (אלפי שקלים בודדים) תוכל לקחת את תוצאות הבדיקה של הרסיבר והמקרן מכל המעבדות עם חוות דעת של הטכנאים לגבי הגורם לתקלות וכל ההתכתבות עם הוט ושאר הגורמים ולתבוע את הוט בתביעות קטנות. ההליך מהיר יחסית. בסיכוי גבוה שהוט ירצו להתפשר מחוץ לכתלי בית המשפט כדי שלא יהיה פסק דין לרעתם.
נערך לאחרונה על ידי yanivol ב 29/05/2013 9:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
אולי שווה לפנות לכלבוטק.
No place like home.......... Theater
-
איציק37
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי ממיר HOT MAGIC שמקליט ומציג גם את ערוצי ה-HIGH DEFINITION שלהם ובנוסף לכך גם מודם שלהם (אני מחובר בבית לרשת האינטרנט של הוט). היו לי הרבה מכשירים שהיו מחוברים למודם של הוט ולרסיבר במקביל.Lior_M כתב:הם בקלות יוכלו להתנער ממך,איציק37 כתב:ברסיבר אונקיו 3007 שלי עם ציון שהתקלה היא מהציוד של חברת הכבלים) ואדרוש פיצוי על התיקונים.
ועוד שאלה לכולם,
אם לכאורה כל ה HDMI מחוברים לממתג HDMI ( מהזולים נגיד 150 שקלים ) ומשם יוצא קוו אחד לרסיבר\מקרן\טלביזיה
ליאור...
בנוסף לכך הרסיבר היה אף הוא מחובר דרך כניסת ה-LAN שלו למודם של הוט.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
תשתמש בפייסבוק לצורך הצפת הענין.איציק37 כתב:יש לי ממיר HOT MAGIC שמקליט ומציג גם את ערוצי ה-HIGH DEFINITION שלהם ובנוסף לכך גם מודם שלהם (אני מחובר בבית לרשת האינטרנט של הוט). היו לי הרבה מכשירים שהיו מחוברים למודם של הוט ולרסיבר במקביל.Lior_M כתב:הם בקלות יוכלו להתנער ממך,איציק37 כתב:ברסיבר אונקיו 3007 שלי עם ציון שהתקלה היא מהציוד של חברת הכבלים) ואדרוש פיצוי על התיקונים.
ועוד שאלה לכולם,
ליאור...
בנוסף לכך הרסיבר היה אף הוא מחובר דרך כניסת ה-LAN שלו למודם של הוט....
- fLy
-
- חבר ותיק

כולבוטק זה רעיון לא רע בכלל....סלמונלה!! 
-
איציק37
-
- חבר פעיל מאוד

אוריקון תיקנו לי את המקרן (החליפו לי את הלוח הראשי במחיר של 3600 ש"ח).אבל
עדיין נותרו לי שתי בעיות: הבעייה הראשונה היא מינורית יחסית-מונה שעות העבודה של המקרן לא מתקדם ונשאר 0 (המונה התאפס לאחר החלפת הלוח ואחרי מספר שעות עדיין מצביע לי המונה על ערך 0). הטכנאי באוריקון אמר שזה בסדר ושאחרי כ-10 שעות אתחיל לראות שהמונה זז.
הבעייה השניה היא שכאשר אני צופה בסרט מנגן בלוריי אז למרות שהנגן מעביר אות כ- FULL HD אז המקרן מציג לי רזולוציה של 1080 * 720 (כך הוא מראה לי בתפריט ה-INFO). אותו דבר קורה כשאני צופה ברט בלוריי בריפ מלא מה-HTPC, כאשר בהגדרות של כרטיס המסך של ה-HTPC אני מגדיר את הרזולוציה כ-1920 * 1080 ועדיין המקרן מציג לי את הסרט כ-1080 * 720.
הטכנאי אומר לי שזה כנראה באשמת הרסיבר, שבו הוחלף לא מזמן כרטיס HDMI. ניסיתי ברסיבר להגדיר את הרזולוציה כ-1080P או כ-PASSTHROUGH ושום דבר לא עזר.
החזרתי את המקרן למעבדה ושם חיבר אותו הטכנאי עם נגן DVD שעושה UPSCALING ל-1080P וכעת בתת תפריט ה-INFO של המקרן מוצגת רזולוציה של 1080P, כפי שמופיע צילום התפריט שצילם הטכנאי בפלפון שלו ושלח לי באימייל ושאני מצרף לפוסט הזה. האם כשכתוב 1080P אז הכוונה היא תמיד לרזולוציה של FULL HD ולא HD READY ? האם מקור הבעייה שתיארתי הוא ברסיבר ולא במקרן ?
הבעייה השניה היא שכאשר אני צופה בסרט מנגן בלוריי אז למרות שהנגן מעביר אות כ- FULL HD אז המקרן מציג לי רזולוציה של 1080 * 720 (כך הוא מראה לי בתפריט ה-INFO). אותו דבר קורה כשאני צופה ברט בלוריי בריפ מלא מה-HTPC, כאשר בהגדרות של כרטיס המסך של ה-HTPC אני מגדיר את הרזולוציה כ-1920 * 1080 ועדיין המקרן מציג לי את הסרט כ-1080 * 720.
הטכנאי אומר לי שזה כנראה באשמת הרסיבר, שבו הוחלף לא מזמן כרטיס HDMI. ניסיתי ברסיבר להגדיר את הרזולוציה כ-1080P או כ-PASSTHROUGH ושום דבר לא עזר.
החזרתי את המקרן למעבדה ושם חיבר אותו הטכנאי עם נגן DVD שעושה UPSCALING ל-1080P וכעת בתת תפריט ה-INFO של המקרן מוצגת רזולוציה של 1080P, כפי שמופיע צילום התפריט שצילם הטכנאי בפלפון שלו ושלח לי באימייל ושאני מצרף לפוסט הזה. האם כשכתוב 1080P אז הכוונה היא תמיד לרזולוציה של FULL HD ולא HD READY ? האם מקור הבעייה שתיארתי הוא ברסיבר ולא במקרן ?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
לגבי מונה הנורה, הטכנאי צודק, אחרי 10 שעות תתחיל לראות אותו מתקדם. נראה גם שהוא צודק לגבי ה INFO. כדי לאמת, חבר את המקרן ישירות לנגן שלך ולא דרך הרסיבר ותראה אם זה מתעדכן...
-
איציק37
-
- חבר פעיל מאוד

הבעייה אם הצגת אות כ- HD READY במקרן התבררה בסוף כתפעולית.יש לי 2
יציאות HDMI OUT ברסיבר אונקיו 3007:MAIN OUT ו-SUB OUT.
אני השתמשתי ב-אפשרות של MAIN OUT וחיבארתי את המקרן ליציאה SUB OUT.
ברגע שחיברתי את המקרן ליציאת ה-MAIN OUT אז המקרן קיבל רזולוציה של 1920 * 1080. כלומר, הייתה לי בעייה של הגדרות ברסיבר.
אבל במקרן שלי שחזר מתיקון הייתה לי נעלם לי מצב ה-THX, ממצבי ה-PRESET של תצוגה.
כל שאר המצבים שהיו לי במקרן לפני כן נשארו,פרט למצב THX:
Theter1, Theater2, Living Room ועוד.
כרגע, המצב נטוב ביותר מבין המצבים הוא BLACK THEATER1.
אבל מצב THX שהיה לפני כן נעלם.
האם ייתכן שהחליפו לי את ה-MAIN BOARD בלוח של מקרן מדגם אחר של אפסון, כמו המקבילה האירופית אפסון 5500 או אפסון 5000 ואולי
אפילו שמו לי כרטיס של דגם נחות, ביחס לאפסון 8500 שלי ?
אני השתמשתי ב-אפשרות של MAIN OUT וחיבארתי את המקרן ליציאה SUB OUT.
ברגע שחיברתי את המקרן ליציאת ה-MAIN OUT אז המקרן קיבל רזולוציה של 1920 * 1080. כלומר, הייתה לי בעייה של הגדרות ברסיבר.
אבל במקרן שלי שחזר מתיקון הייתה לי נעלם לי מצב ה-THX, ממצבי ה-PRESET של תצוגה.
כל שאר המצבים שהיו לי במקרן לפני כן נשארו,פרט למצב THX:
Theter1, Theater2, Living Room ועוד.
כרגע, המצב נטוב ביותר מבין המצבים הוא BLACK THEATER1.
אבל מצב THX שהיה לפני כן נעלם.
האם ייתכן שהחליפו לי את ה-MAIN BOARD בלוח של מקרן מדגם אחר של אפסון, כמו המקבילה האירופית אפסון 5500 או אפסון 5000 ואולי
אפילו שמו לי כרטיס של דגם נחות, ביחס לאפסון 8500 שלי ?
- byoyo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 327
-
איציק37
-
- חבר פעיל מאוד

אם זה המצב אז האם ניתן להוסיף מצב של כיול ולקרוא לו "THX" ? כמו כן
האם מישהו כבר כייל מקרן EPSON 5500/8500 ויוכל לשלוח לי ערכים, כדי שאוכל לכייל את המקרן שלי לפיהם ?