סקר לחנויות מערכות קולנוע ביתי
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אתה צודק איתי, אבל אין ספק שעדיף לפני תחילת תהליך הקניה לדעת לאיפה הכי כדאי ללכת.
אני למשל לא הכרתי אף חנות, על כולם שמעתי מהפורום, וניסים המליץ לי על פיוז, ואין ספק שהייתי אובד עצות ללא הפורום בקשר לאיזה חנות ללכת.
אני למשל לא הכרתי אף חנות, על כולם שמעתי מהפורום, וניסים המליץ לי על פיוז, ואין ספק שהייתי אובד עצות ללא הפורום בקשר לאיזה חנות ללכת.
אין אדם או לצורך הענין חנות שאין לה תחליף לחנות שקיבלתי בה יחס רע או מזלזל אני לא אחזור במקרה הכי גרוע ילך עוד קצת דלקאיתי_הגיתי כתב:noamsh
יש מוכרים, או חנויות לא "מושלמות", שיש להם בחנות את הרמקול שאתה רוצה לשמוע.
()...
1-תודה על התגובהאיתי_הגיתי כתב:noamsh
בוחרים רמקולים, לא חנות, קודם כל.
ברור שכל חנות תמליץ על מה שיש לה, לא מה שיש למתחרים שלה. כמו שתכנס לסוכנות רנו, הם לא ימליצו לך על אאודי.
אתה צריך לעשות סיבוב שמיעה לפי הרמקולים שמענינים אותך, לא לפי באיזה חנות המוכר היה סבלני.
יש מוכרים, או חנויות לא "מושלמות", שיש להם בחנות את הרמקול שאתה רוצה לשמוע.
לגבי B&W ופארדיים, אני בזמנו העדפתי את הסטודיו 60 על ה cdm7 כי הוא היה זול משמעותי ועם סאונד קרוב באיכות.
...
2-לגבי ששמעתי עם מגבר לא מתאים , גודל הרמקולים לא מספיק,טעם שונה בבס עם הכל אני מסכים לכן צריך להמשיך ולנסות עוד וריאציות שונות של רמקול מגבר.
3- אגב אני שומע בעיקר מוזיקת רוק מתקדם יש לי המון תקליטים וזו הסיבה שקודם ביקרתי בפיוז דווקא שהבנתי שהם מתעסקים עם תקליטים.
4-אני מסכים עם המשפט שבוחרים רמקול ולא חנות כי מה לעשות בסופו של דבר אני אמור להרכיב איזושהי מערכת שדווקא מבחינת המרכיבים שלה היא תירחש מהחנות ה"פחות" סימפטית.
5- רק לידיעה אני מאוד התרשמתי מפיוז דווקא מהרמה המיקצועית אבל מה לעשות אני מרגיש שמבחינת האמינות משהו התפספס (יכול להיות שאני טועה בגדול הרי מדובר בתחושות) אבל אני לא מתכוון לומר שלא אחזור לחנות. זאת רק לאחר ביקור בחנויות נוספות שסטריאו-סטאר היא אחת מהן. חוץ מזה אני באמת מעוניין לקבל מכם המלצות חמות על חנויות נוספות שהן מקצועיות ואטרקטיביות במוצרים ובמחיריהם.
תודה
נעם
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
המלצות על סמך קניה ושירות - סינמה פרדיסו וסטריאו-סטאר
המלצות על סמך שירות בלבד - לייזר סיטי
בשאר החנויות לא הייתי מספיק זמן\קניתי בשביל להביע דעה (או שפשוט שכחתי), ולהגיד מה ששמעתי אין צורך כי יוכלו לתת לך חוות דעת ממקור ראשון על אותן חנויות .
בהצלחה
המלצות על סמך שירות בלבד - לייזר סיטי
בשאר החנויות לא הייתי מספיק זמן\קניתי בשביל להביע דעה (או שפשוט שכחתי), ולהגיד מה ששמעתי אין צורך כי יוכלו לתת לך חוות דעת ממקור ראשון על אותן חנויות .
בהצלחה
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
באמת רעיון נחמד,
לדעתי יש לרשום את רשימת החנויות המובילות בתחום, וכל אחד יסכם את דעותיו בסימון מ: 1 עד 5 לדוגמא.
לאחר התוצאות , ניתן יהיה לפתוח שירשור בעד ונגד.
התוצאה:
כולנו נרויח - משהו כמו "יצאת צדיק" ...
לדעתי יש לרשום את רשימת החנויות המובילות בתחום, וכל אחד יסכם את דעותיו בסימון מ: 1 עד 5 לדוגמא.
התוצאה:
כולנו נרויח - משהו כמו "יצאת צדיק" ...
זה בדיוק מה שקיים באינדקס הקישורים (חוץ מזה שהדירוג הוא דווקא עד 10רונן כתב:באמת רעיון נחמד,![]()
התוצאה:
כולנו נרויח - משהו כמו "יצאת צדיק" ......
משה
- רונן
- חבר מכור קשה

צודק
יחד עם זאת לא אני שפתחתי את השירשור
יחד עם זאת לא אני שפתחתי את השירשור
באיזה אינדקס כתוב?moco כתב:זה בדיוק מה שקיים באינדקס הקישורים (חוץ מזה שהדירוג הוא דווקא עד 10רונן כתב:באמת רעיון נחמד,![]()
התוצאה:
כולנו נרויח - משהו כמו "יצאת צדיק" ......)
...
ובאמת כפותח השירשור אכן התכוונתי לדעת האם קיים מן איזהשהו סקר חנויות ואם עדיין לא באמת למה לא לעשות כזה לפי הקריטריונים שהעלתי בתחילת השרשור?
נעם
- רונן
- חבר מכור קשה

- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
הלוואי והיה לי קשר משפחתי או עסקי/רווחי כלשהו עם סטריאו סטאר - לצערי אין לי.
ובגלל זה, אני יכול להרשות לעצמי רק להלל ולשבח (וזה בלשון המעטה תוך בחירת המילים בקפידה) את החנות הזאת, שהשארתי בה לא מעט כסף החל משנת 1996.
הדבר המדהים הוא שקיבלתי מעוזי ומשוקי (שאח"כ פרש והקים את Sound & Vision) בדיוק את אותו היחס ואותה הסבלנות כשהתקציב שלי היה 2,000 ש"ח, וכשהוא עלה ל-20,000 ש"ח.
וזה לדעתי מלמד יותר מכל על אופי העסק והאנשים המועסקים בו.
ובגלל זה, אני יכול להרשות לעצמי רק להלל ולשבח (וזה בלשון המעטה תוך בחירת המילים בקפידה) את החנות הזאת, שהשארתי בה לא מעט כסף החל משנת 1996.
הדבר המדהים הוא שקיבלתי מעוזי ומשוקי (שאח"כ פרש והקים את Sound & Vision) בדיוק את אותו היחס ואותה הסבלנות כשהתקציב שלי היה 2,000 ש"ח, וכשהוא עלה ל-20,000 ש"ח.
וזה לדעתי מלמד יותר מכל על אופי העסק והאנשים המועסקים בו.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
ThanksBooboo כתב:הלוואי והיה לי קשר משפחתי או עסקי/רווחי כלשהו עם סטריאו סטאר - לצערי אין לי.
וזה לדעתי מלמד יותר מכל על אופי העסק והאנשים המועסקים בו....
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
noamsh
אם בתקליטים עסקינן יש לך שניים..
1- אייל פור {אודיו פידלטי}.
2- אמיר ארמה {ארמה אודיו}.
אני גם לקוח של פיוז ... לקוח ותיק .
אוכל להגיד לך בביטחון מלא שמבחינת אמינות אין לי ספק שהרגשתך היא אך ורק הרגשה... פיוז
היא אחת מהחניות האמינות ביותר שניתקלתי בהן... ואחת המוערכות בקרב חברי הפורום..
אותו כנ"ל לגבי השניים שהמלצתי עלייהם בחום...
אוכל להגיד לך בביטחון מלא שמבחינת אמינות אין לי ספק שהרגשתך היא אך ורק הרגשה... פיוז
אותו כנ"ל לגבי השניים שהמלצתי עלייהם בחום...
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
הבנתי תודה, נבדוק גם את השניים הנוספים.נמר כתב:noamsh
אותו כנ"ל לגבי השניים שהמלצתי עלייהם בחום......