שירות מזעזע של נותני השירות של סמליין - SAMSUNG
-
C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
נשארה בעינה - יש לי עוד שנה וחצי של אחריות.
- alon1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
מרטין תוסיף עוד אחד לסטטיסטיקה
גם לי אותו הסיפור אין להם אפשרות לתקן לי את המסך
ולכן הציעו דגם אחר ללא חיבור רשת ומספר נמוך יותר של כניסות hdmi.
כשטענתי שאין מספיק כניסות הם הציעו מפצל ללא תשלום נוסף
בכל אופן עברו כבר שבועיים ללא טלוויזיה ורק ביום ראשון הבא הם יביאו לי מסך זמני
עד שיוסדר העניין.
C0rnFlex
אפשר לדעת איזה דגמים הוחלפו לך?
גם לי אותו הסיפור אין להם אפשרות לתקן לי את המסך
ולכן הציעו דגם אחר ללא חיבור רשת ומספר נמוך יותר של כניסות hdmi.
כשטענתי שאין מספיק כניסות הם הציעו מפצל ללא תשלום נוסף
בכל אופן עברו כבר שבועיים ללא טלוויזיה ורק ביום ראשון הבא הם יביאו לי מסך זמני
עד שיוסדר העניין.
C0rnFlex
אפשר לדעת איזה דגמים הוחלפו לך?
-
C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
50C550 -> 51E550
- YoniAyalon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
@C0rnFlex
שלום,
אני מארגן תביעה ייצוגית נגד סמליין
אשמח לשוחח עימך
המייל שלי [email protected]
תודה
יוני אילון
·
שלום,
אני מארגן תביעה ייצוגית נגד סמליין
אשמח לשוחח עימך
המייל שלי [email protected]
תודה
יוני אילון
·
- הראל_
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
ממליץ לכם בחום לא לרכוש אף מוצר של חברת סמסונג שבא עם אחריות יבואן רשמי של סמליין, מדובר ביבואן שמתנהג כאחרון העבריינים, ברגע שתפנו למימוש כתב האחריות תצפו ל"הפתעות" כשהם יעשו הכל וישתמשו בכל תרגיל מלוכלך להתנער מאחריות.
אני עכשיו מנהל תביעה חוזרת מול היבואן הזה, כאשר במשך קרוב לשנתיים הוא משקר במצח נחושה, אבל מילא לשקר לי לזה כבר התרגלתי ממנו, הוא משקר לבית משפט, מגיש טענות שקריות לבית משפט ובודה מסמכים וראיות ממש כמו אחרון העבריינים, אתם תהיו בהלם, אין לו שום מורא מבית משפט כי הוא משער כנראה שרוב האנשים יוותרו על לפנות להליכים משפטיים ואת השאר הוא יתיש תוך כדי משפט ואם פה ושם מישהו יזכה במשפט נגדו בסך הכל הכללי עם מה שעשה לשאר הלקוחות זה ישתלם לו.
בקיצור, מנסיון אישי כשאתם קונים מוצר אם גם אכפת לכם מאחריות למוצר הזה אז תברחו מהיבואן סמליין כמו מאש.·
אני עכשיו מנהל תביעה חוזרת מול היבואן הזה, כאשר במשך קרוב לשנתיים הוא משקר במצח נחושה, אבל מילא לשקר לי לזה כבר התרגלתי ממנו, הוא משקר לבית משפט, מגיש טענות שקריות לבית משפט ובודה מסמכים וראיות ממש כמו אחרון העבריינים, אתם תהיו בהלם, אין לו שום מורא מבית משפט כי הוא משער כנראה שרוב האנשים יוותרו על לפנות להליכים משפטיים ואת השאר הוא יתיש תוך כדי משפט ואם פה ושם מישהו יזכה במשפט נגדו בסך הכל הכללי עם מה שעשה לשאר הלקוחות זה ישתלם לו.
בקיצור, מנסיון אישי כשאתם קונים מוצר אם גם אכפת לכם מאחריות למוצר הזה אז תברחו מהיבואן סמליין כמו מאש.·
- הראל_
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
תתנחם בזה שלי סמליין עשו דבר גרוע יותר ועוד בניגוד לפסיקת בית משפט, הם התנערו מאחריות לתקן את המסך, תבעתי אותם, בית משפט פסק שיחליפו לי את המסך, אמרו בבית משפט שיביאו מסך "משודרג" כשבפועל הביאו מסך משומש מתצוגה, תבעתי אותם שוב ובכתב ההגנה שלהם טענו טענות שקריות ובדו ראיה לבית משפט כמו אחרוני העבריינים, מדובר בחברה הבזויה ביותר שיצא לי להכיר בימי חיי, ומדבר איתך אחד שגם חי כמה שנים במדינות עולם שלישי אז תבין עד כמה היא בזויה אם אני אומר שהחברה הזאת היא הבזויה ביותר שיצא לי להכיר.C0rnFlex כתב:התקלקלה לי הטלוויזיה לאחר כשנה וחצי של שימוש.
פניתי לנותני האחריות החדשים של סמליין - electronics-pro ומאז עברו כבר שלושה שבועות שאני בלי טלויזיה.
לקח להם בערך שבוע להבין שהם לא יכולים לתקן ושהם חייבים להחליף אותה, זאת לאחר שהציעו לי לשלם 1500 ש"ח כדי לשדרג לדגם של השנה ולקבל עוד 3 שנות אחריות.
הם התעקשו לנסות לשכנע אותי לקחת טלויזיה שנחותה משמעותית מהדגם שהיה לי, בטענה ש"הדגם של השנה בהכרח טוב יותר מהדגם של לפני שנתיים", זאת למרות שהטלויזיה מסידרה נחותה לזאת שהיתה לי!
אחרי שהתעקשתי על טלויזיה מהסדרה שהיתה לי (שגם היא על הנייר נראת נחותה מזאת שהיתה לי, לדוגמא במספר כניסות ה-HDMI) עבר כבר שבוע ואין קול ואין עונה. אני מתקשר ומשאיר הודעות ואף אחד לא חוזר אלי!
פשוט ביזיון של שירות - חבל על הכסף שאנחנו מוסיפים כדי לקבל "אחריות יבואן רשמי"...
·
- guy9322
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 115
אני קניתי טלוויזיה עם אחריות סמיליין, והייתי צריך להזמן טכנאי להתקנה ראשונית, והטכנאי המטומטם הפיל את הטלוויזיה מגובה של כמעט מטר, ואחרי זה הוא עוד דיבר אליי בגסות, ועכשיו שבוע אחרי הם צריכים לבוא להחליף לי לטלוויזיה חדשה.
שילמתי 200 שקל נוספים על מנת לקבל אחריות יבואן רשמי ואני מה זה מתחרט על כך, כל כך הרבה כאב ראש הם גרמו לי. בפעם הבאה אם אני אקנה סמסונג זה יהיה רק מיבוא מקביל.
שילמתי 200 שקל נוספים על מנת לקבל אחריות יבואן רשמי ואני מה זה מתחרט על כך, כל כך הרבה כאב ראש הם גרמו לי. בפעם הבאה אם אני אקנה סמסונג זה יהיה רק מיבוא מקביל.